• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
اگه شما راست میگی!
تقاضا بده عنوان تاپیکت رو به این تغییر بدن:

فروش سری جدید قاب و بسته بندی ادکلن های اصل!

مگه مردم بیکارن بیان پول شیشه بدن؟
شما کجا گفتی من شیشه ادکلن میفروشم؟
شما همه جا گفتی ادکلن کپی اصل میفروشم.
ضمنا من از اول با شما مشکل نداشتم فقط عقلم میگفت شما یک جای کارت میلنگه!
اگه ابلیس رو نمیشناختی نمیومدی شماره کد رهگیری نامه ای که ابلیس فرستاده بود برای بچه ها که پول تون رو لازم دارم! بزاری و بگی بسته فلان دوست ارسال شد!!!!!!!
دیگه هم ادامه نمیدم این بحث رو.
خود دوستان شعور دارن.

چون اون بیشرف داخل یمکارت ارسالیش برای من 2 تا فیلم و چند تا کاغذ فرتاده بود

شما میدونی که چند نفر دارن از پای ما نون میخورند اندیمشک

جن بهشون میدیم بفروشن بدون سود به نیت ابلفضل

باشه موفق باشی

باز هم گفتم اینجا هم میگم هر جا میگم ولله خدایی هست که جواب این تهمتهای شما را بدهد

خدایی هست

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
اقای g3naa پیغام دادم چک کن نمیدونم به پولم میرسم یا نه

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان برای بار چندم میگن
نمیخاد 10 دفعه پیغام بفرستید

آقای پرو من شما همه ی لیست و حسابها رو جمع کنید با اسم کاربری دوستان
و همینطور لینکی که به شما جنس فروخته
اونو برام بفرستید تا بهشون بدم

همشو توی یک پخ بفرستید

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ارادتمند

از همکاران بازارچه تقاضا دارم :

1. تاپیک بنده را گفته بودم قفل کنید در دهه محرم
الان هم میگویم تاپیک بنده را قفل کنید چون من تا اول بهمن نیستم یا اسپمهای آن از پست 180 را پاک کنید
چون ما داریم اینجا کار میکنیم و چند نفر به ما پول بالای 100.000 بدهکارند

ممنون

Last edited:

reza_ranjbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دارید کار میکنید یا دارید مردم رو میچاپید

توی سایت عصر جوان که یه فروم جدا فقط برا شما باز کردند اینم متن اونجا

متاسفانه یکی از فروشندگان سایت به نام امیر بزرگزاده با نام کاربری wall.e1368اقدام به کلاهبرداری از اعضای سایت نموده است.
ایشان تعداد زیادی ادوکلن تقلبی 3000 تومانی را به عنوان ادوکلن اصل به قیمت بالای 30 هزار تومان برای کاربران ارسال نموده است.
با توجه به اینکه آقای مالکی از بنده خواستن پیگیر این موضوع باشم ضمن گلایه از کاربران عزیزی که علیرغم دریافت این ادوکلن ها و دانستن تقلبی بودن آنها اقدام به اطلاع رسانی در سایت ننموده اند مواردی را خدمت کاربران عزیز عرض مینمایم.
تبلیغات در همه سایت های معتبر دنیا وجود دارد و هیچکدام از این سایت ها مسئولیتی در مورد صحت و سقم موارد ارائه شده بر عهده ندارند.سایت ما هم از این قاعده مستثنی نیست.
از تمامی کاربران عزیز سایت میخواهیم تنها با اطمینان از صحت اطلاعات ارائه شده اقدام به واریز وجه بنمایند.طبیعتا مدیریت سایت نه وقت و نه امکانات تحقیق در مورد فروشنده ها رو در اختیار ندارند.
در مورد این آقا هم آخرین آدرسی که ما از ایشان در اختیار داریم اینه:

آدرس : شیراز . بلوار پاسداران . خیابان شهید آقایی . کوچه 2 .پلاک 7 .
کد پستی 7185756383 منزل بزرگ زاد

تلفن 09362003941
البته ایشون رو بچه های سایت به اسم امیر بزرگزاده میشناسن ولی امکان داره اسمشون امیر نزاکت باشه.
از دوستانی که ساکن شیراز هستند خواهش میکنیم اطلاعاتی در مورد این آدرس برای پیگیری قضایی ایشون واسه ما تهیه کنند.

آی پی های استفاده شده توسط ایشان:

*
کد:

o 188.158.216.44
o 188.158.217.146
o 217.219.57.100
o 217.219.57.101
o 217.219.57.103 ‏
o 217.219.57.104
o 217.219.57.105
o 217.219.57.106
o 217.219.57.108 ‏
o 217.219.57.109 ‏
o 217.219.57.110
o 217.219.57.111
o 217.219.57.112
o 89.165.60.111
o 89.165.60.136
o 89.165.60.15
o 89.165.60.23
o 89.1ا65.60.238
o 94.74.151.103

* البته اقدامات ما محدود به این تاپیک نمیشه و از طریق شماره حساب ایشون هم اطلاعات لازم برای پیگیری قضایی ایشان کسب خواهد شد.

از تمامی کاربرانی که از ایشان خرید داشته اند میخواهیم ضمن اعلام میزان ضرر خود در این تاپیک هر نوع اطلاعات که فکر میکنند به درد ما بخوره منجمله نام دفتر پستی که بسته از آنجا ارسال شده را برای بنده ارسال یا در تاپیک ذکر کنند.
در صورت عدم توجه ایشان برای جلب رضایت کاربران به زودی وارد مرحله دیگری ازپیگیری مطالبات کاربران خواهیم شد.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
من از ایشون ادکلن تعداد بالا خریدم. همچنان هم دارم میخرم. خواستم عرض کنم که تاحالا دقیقا همون چیزی که در مورد ادکلن ها گفته صدق کرده. البته من اصل نخریدم تاحالا. از کیفیت اصل های ایشون بی خبرم. فقط ادکلن های درجه 2 رو از همون اول گفتن تقلبی هست و بوش دوام زیادی نداره ولی جعبه و بسته بندی و ایناش خوبه. که دقیقا هم همینطور بود. از نظر مالی هم که مشکلی نبوده تاحالا. همین والسلام :blush:

گفتم من هم به عنوان خریدار نیاز هست که در این تاپیک در مورد خرید خودم از ایشون توضیحی داده باشم :rolleyes:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
این آقای Wall.e1368 به شدت تایید میشه . خیلی کارش درسته . احتمالآ سوء تفاهمی پیش اومده

programmer69

Registered User
لایک‌ها
1

همشو توی یک پخ بفرستید

پس کی می خواد انجام بده بابا اینا دهن منو سرویس کردن پولشونو می خوان

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بابا برو شكايت كن پول خودتونم بايد با منت بگيرين از اين و اون؟

ProMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

همشو توی یک پخ بفرستید

لیست کامل شماره حساب ها و لینک ها و توزیحات فروش انها واستون پخ شد...

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
این همه این رزیدنت گفت این یارو دزده! و احتمالا همون ابلیس هست هیچ کدوم از مدیرا قبول نکردند!
من فقط تو قضیه گروگان گیری مخالف حرکت رزیدنت بودم اما در قضیه این یارو همه جا گفتم که این خیلی شبیه ابلیسه!
حتی تایپ کردنشم مثل اون بود!
تا زمانی که مدیران پی تی اعتقاد دارن هر دزدی میتونه با یک یوزر دیگه بیاد و فعالیتش رو از سر بگیره! هیمن میشه دیگه!
این اعتقادات مسئولین:
http://forum.persiantools.com/t137690-post2438518.html
http://forum.persiantools.com/t137690-post2438688.html
http://forum.persiantools.com/t137690-post2438915.html

حقیقت جلوی دماغشونه ولی دوستان در مورد تخصص ندارند! من موندم اگر تخصص ندارند چرا در سایر تاپیک ها که نمونه اش هم سراغ دارم تخصص دارند! در این مواردی که مثه روز روشنه(من میگم کارخونه اش اصلا وجود خارجی نداره دوستان میگن ما نمیتونیم در مورد اصل و فرع بودن اظهار نظر کنیم..:lol:) برخورد دوستان تخصص نداشتنه!ولی در موارد دیگه تخصصشون باز میشه!:happy:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
در ضمن برای سایر دوستان 2 تا پسن تاریخی هم بزارم که علنا گفته شده اقا هر غلطی دوست دارید بکنید! اینجا کسی کاری نداره شما دروغ میگید یا راست میگید! اصلا بحث در مورد دروغ راست نیست!:
مسئلتون:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2438692&postcount=111

اینم پاسختون:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2438718&postcount=112

پس ما همواره حق را به صاحب تاپیک می دهیم . چون ما مرجع تصمیم گیری در مورد محصولات نیستیم و به ما هم ربطی ندارد .
مشتری با بینش کامل جننس را می خرد , ممکن یکی دوست داشته باشد جنس تقلبی بخرد . به ما چه ...

تکبیر!

avan

Registered User
لایک‌ها
207
وحيد جان من شونصد باره دارم ميزنم توي سر خودم كه يه جوري اينا رو بگم.... يا بفهمونم
100بار هم گفتم.
حالا تو هي بيا بگو.
اگر كسي گوش كرد.

پيشنهاد ميكنم فعلا در اين انجمن رو يه مدت گل بگيريد نزاريد هر ننه قمري اومد اينجا عضو بشه بياد دزدي.
عين يه خونه كه درش بازه هر كي خواست مياد تو هرچي دوست داشت يا هر كاري دوست داشت ميكنه و ميره.... آخه اينم شد روش!؟ راه !؟

يا يه قانون بزاريد كه هر كي هركي نشه اينجا.
بريد انجمن pcseven رو ببينيد همشون رو هم 200 تا هم نيستن كل اينترنت براشون كمه چقدر صميمي چقدر دوست داشتني هر كاري هم ميخوان بكنن بدون شك موفق ميشن.... بعد اينجا توي 1 دقيقه 700 تا آنلاين داره.

من نميگم يوزر كمتر دزدي كمتر ولي هر چيزي حسابي داره كتابي داره/
حداقلش اينه كه وقتي يه مدير درست و درمون بالاي سر اين بازارچه باشه و كسي كه مياد تازه عضو شده و تاپيك فروش ميزنه اگر مدير 4 تا سئوال ازش بپرسه همون اول حساب كار مياد دستش و ميدونه كه اينجا، پرشين تولز، پدر و مادر داره.

نه تا تاپيك زد هيچ كس كاري بهش نداشته باشه.... بساط رو پهن كنه بزار فروش.

همين proman رو بريد ببينيد همون اول با يوزر sasan كه ميومد من يه حس بدي بهش داشتم هر تاپيكي ميزد (حداقل 3 تاش رو يادمه) ميرفتم چند تا سئوال و حرف و اينا بهش ميزدم كه ديگه نتوست با اون يوزر كار درست و حسابي بكنه.

درسته كه با يوزر proman اومد دوباره ولي به هر حال شد....
اونم من كه هيچ كارم... توستم حداقل نزارم كاري صورت بگيره. تا يه حدي... (هر چند با يوزر جديد اومد كه باز ميشد جلوش رو گرفت نه از طرف من مثلا يكي ديگه ميومد كمك ميكرد و سئوال ميكرد ازش... كه اينجوري نشه) حالا اينو يكم بزرگتر كنيد...

مثلا مديرا يا باسابقه ها يا خود همين يوزراي جديد خيلي راحت كسي كه تاپيك زد براي فروش سئوال و جواب بكنن ازش ته و توش رو دربيارن...
100% نيست 50% هم بگيد نيست.... ولي به هر حال بي تاثير نيست....

كار از يه جايي بايد شروع بشه بعدش يواش يواش بستش ميديم 4 تا خط به اين قانون نانوشته اضافه ميكنم، يا كم ميكنيم... ديگران ميان نظر بهتري ميدن اونو جايگزين ميكنيم....

لٌپ كلام:
من فكر ميكنم مديران ميترسن وارد اين بازي بشن بعد كه اتفاقي افتاد بيفتده گرده ايشون.
نه آقا جان من به تنهايي همين جا اعلام ميكنم شما نظارت بكنيد اگر اتفاقي هم افتاد هيچ كس يقه شما رو نميگيره.. و نميتونه بگيره.. اينو ميتونيد توي قانونتون هم بزاريد كه مدير جدا باشه.

همين!

Last edited:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
این اعتقادات مسئولین:
http://forum.persiantools.com/t137690-post2438518.html
http://forum.persiantools.com/t137690-post2438688.html
http://forum.persiantools.com/t137690-post2438915.html

حقیقت جلوی دماغشونه ولی دوستان در مورد تخصص ندارند! من موندم اگر تخصص ندارند چرا در سایر تاپیک ها که نمونه اش هم سراغ دارم تخصص دارند! در این مواردی که مثه روز روشنه(من میگم کارخونه اش اصلا وجود خارجی نداره دوستان میگن ما نمیتونیم در مورد اصل و فرع بودن اظهار نظر کنیم..:lol:) برخورد دوستان تخصص نداشتنه!ولی در موارد دیگه تخصصشون باز میشه!:happy:

در ضمن برای سایر دوستان 2 تا پسن تاریخی هم بزارم که علنا گفته شده اقا هر غلطی دوست دارید بکنید! اینجا کسی کاری نداره شما دروغ میگید یا راست میگید! اصلا بحث در مورد دروغ راست نیست!:
مسئلتون:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2438692&postcount=111

اینم پاسختون:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2438718&postcount=112

تکبیر!

ده آخه اگه قرار بود اینجا قانونمند باشه که اول همه تو رو قیچی می کردند که هنوزم که هنوزه پول منو ندادی

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
ده آخه اگه قرار بود اینجا قانونمند باشه که اول همه تو رو قیچی می کردند که هنوزم که هنوزه پول منو ندادی

سلام ارادتمند

یعنی هنوز کاربر rax پول شمارو ندادند ؟
واقعا ؟

موفق باشید

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
سلام ارادتمند

یعنی هنوز کاربر rax پول شمارو ندادند ؟
واقعا ؟

موفق باشید

والا من گفتم همون 15 تومنی که خودت می گی رو بده 5 تومنش رو سگ خورد ...

باز در اومد گفت اگه اون 15 تومن رو می خوای 3 تا شرط داره باید اجرا کنی ....

واقعا بعضیا سنگ پا رو مستقیما از رو بردن... چقدر آدم می تونه *** باشه که واسه چند هزارتومنه ناقابل این همه ... بازی در بیاره..

Last edited by a moderator:

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
ارادتمند

این طرح که گذاشتن شارژ سیمکارت هم بیار خوب هست

من چند بار اینترنتی خرید کردم یکی 2 بار اخطار داد ولی خوب بود
ولی جالب بود

ممنون

اینها را مدیریت کل سایت انجام میدهد یا فرد دیگری ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

والا من گفتم همون 15 تومنی که خودت می گی رو بده 5 تومنش رو سگ خورد ...

باز در اومد گفت اگه اون 15 تومن رو می خوای 3 تا شرط داره باید اجرا کنی ....

واقعا بعضیا سنگ پا رو مستقیما از رو بردن... چقدر آدم می تونه زن باشه که واسه چند هزارتومنه ناقابل این همه ... بازی در بیاره..

من ادمی نیستم که از حرفم برگردم! این چند تومن شمارو اگر من داده بودم خدا میدونه چند ها تومن از اینو و اون کلاه برداشته بودی! هنوزم سر حرفم هستم! قرار بود اصلا داخل فروم بحثی نشه ولی برای اینکه فکر نکنی خیلی زرنگی خودت پستاهای خودتو مرور کن! میگی من گفتم نمیدم! در حالیکه من گفتم اگر شما تمام توهین هایی که به من کردی پاک کنی و و از رقمی که میگیری اعلام رضایت کنی (چه 15تومن و چه بیشتر) بنده نه تنها 15 تومن بلکه همون 19 تومن توافق رو میدم! شما دوست نداری این روش رو اجرا کنی و دوست داری هوچیگری کنی منم کاری برات نمیتونم بکنم چون هنوزم میگم اگر 1 بار ادمی مثله شما جلوی کارش گرفته نشه تا اخر فروم نمیشه جلوی قدبازیشو گرفت! اثبات ادعای منم کار سختی نیست! اون زمان که شما گفتی این بابا (وال یی) داره کلاه ملتو برمیداره اوج اون درگیری ها بود که من اون 3 تا پست زدم! کدوم ادم احمقی میاد از کسی که 24/7 داره تو فروم بهش توهین میکنه حمایت کنه؟ مگر یک حالت اونم اینکه اون ادم احمق که بنده باشم کاسه داغتر از اش منفعت یوزر ها باشه!

نکته اخر هم اینکه من تا الان 10000000 بار پی ام های شمارو فرستادم برای مدیران اینجا! شما از یک طرف میای داخل تاپیک ها این مدل هوچیگری رو میکنی از انور پی ام میدی اقا جون بچت این پول مارو نمیخوای بدی؟ ولی برای دوستان عزیز از جانتون چند تا زا پی ام های جناب عالی رو بزارم تا بدونن وقتی داخل فروم در افشانی میکردید در پی ام چی میگفتید:(واقعا من موندم اگر 1 بار من گفته بودم نمیدم تا الان پیرهن عثمون شده بود! ولی این بابا روزی 100 بار توهین داخل فروم بکنه 1 نفر در مقام مدیریت برنمیاد!)

به نقل از rezidentevilone :
به نقل از rax :
به نقل از rax :
به نقل از rax :
به نقل از rax :
خودتو خسته نکن! همنطور که بنده سوال کردم وش ما جواب ندادی منم جوابی نمیدم(اصلا نمیخونم که بخوام جوابی بدم!همین خرفو داخل تاپیکت هم زدم! نمیشه یکی بیاد بهت فحش بده و توهین کنه بعدش بری کاری رو انجام بدی که قبل زا این توهین ها انجام میدادی هیچ کدوم پیش نمیومد! من انقدرا هم شاس نیستم که برگردم سر خونه اولم در حالیکه واسه 1 ادم کلاه برادر این همه وقتم اینجا تلف شد و ابروم رو گذاشتم! شما در قبال جنسی که میفروشی مسئولی! من اگر 1 درصد شک داشتم که شما کلاه برداری با دیدن تاپیک های سایر محصولاتت اون 1 درصد هم از بین رفته! میخوای طبق پیغام های قبلی عمل کن! بازم میگم من تو گذاشتن اون 3 راه حل لطف کردم! دوست داری اونم صرف نظر کنم مشگلی نیست!

خود دانی!

الان چقدر می دی ؟ حرومت بشه بقیش نخواستم.

شما هی توهین کن و منم هی بسمت اون گزینه اخر بیشتر کشیده میشم!

گذینه مزینه حالیم نیست الان چقدر می خوای بدی ؟

به حضرت عباس مگه گیرم نیفتی اون وقت گذینه ی اول و آخر و وسط رو حالیت می کنم.

لول.. شما که با 2 تا پست زدن 4 برابر اینو کاسب بودی! چی شد هنوز درگیرشی! نتونستی انور خوب کلاه ملتو برداری؟ کسی دیگه بهت اعتماد نداره؟ داداش بار 100000 ام! توهین کن منم متقاعد میشم که واقعا ارزش همون 3 تا راه حل رو هم نداری!

الان با همین اوضا شرایط چقدر حاضری در راه خدا صدقه بدی به من ؟! خوبه الان ؟!!!!!!!

یکی از اون 3 راه حل! در ضمن من احمق هم نیستم که برات چیزی بفرستم بعدش بیای باز از اول ماجرا رو شروع کنی!

خوب اوبی بگو ببینم اصلا چیه اون راه و حله حوله هات

در مورد باقی پی ام ها مخصوصا این پیغام های اخری که اینجا بهش استناد میکنید من با ادمی که باهاش معامله کردم طرفم(نه ای دی فعلی شما و کس دیگه! مخصوصا که طرف مقابلم مست هم باشه!)

http://img.techpowerup.org/100103/Capture093-20100104-002951.jpg

تاریخ پیغام های شما کاملا مدعای منو مشخص میکنه که از روز اول تا اخر من گفتم شما توهین نکن! مبالغ رو درست بگو! و راه حل هایی که گذاشتم انتخاب کن! وقتی هم که انتخاب نکردی من خودم گفتم 15 تومن میریزم به شرط اینکه شما توهین هارو پاک کنی! و اظهار رضایت کنی ! بعدش هر کاری میکردی برای من مهم نبود!

این پست هم زدم فقط و فقط برای اینکه ثابت کنم از روزی که اینجا پا گذاشتم حرفم 2 تا نشده! نه برای مدیرا دستمال پهن کردم نه برای کاربرا تور انداختم! احتیاجی به اثباتشم ندارم ولی زمستون که بره رو سیاهیش فقط برای ذغال میمونه!

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من ادمی نیستم که از حرفم برگردم! این چند تومن شمارو اگر من داده بودم خدا میدونه چند ها تومن از اینو و اون کلاه برداشته بودی! هنوزم سر حرفم هستم! قرار بود اصلا داخل فروم بحثی نشه ولی برای اینکه فکر نکنی خیلی زرنگی خودت پستاهای خودتو مرور کن! میگی من گفتم نمیدم! در حالیکه من گفتم اگر شما تمام توهین هایی که به من کردی پاک کنی و و از رقمی که میگیری اعلام رضایت کنی (چه 15تومن و چه بیشتر) بنده نه تنها 15 تومن بلکه همون 19 تومن توافق رو میدم! شما دوست نداری این روش رو اجرا کنی و دوست داری هوچیگری کنی منم کاری برات نمیتونم بکنم چون هنوزم میگم اگر 1 بار ادمی مثله شما جلوی کارش گرفته نشه تا اخر فروم نمیشه جلوی قدبازیشو گرفت! اثبات ادعای منم کار سختی نیست! اون زمان که شما گفتی این بابا (وال یی) داره کلاه ملتو برمیداره اوج اون درگیری ها بود که من اون 3 تا پست زدم! کدوم ادم احمقی میاد از کسی که 24/7 داره تو فروم بهش توهین میکنه حمایت کنه؟ مگر یک حالت اونم اینکه اون ادم احمق که بنده باشم کاسه داغتر از اش منفعت یوزر ها باشه!

نکته اخر هم اینکه من تا الان 10000000 بار پی ام های شمارو فرستادم برای مدیران اینجا! شما از یک طرف میای داخل تاپیک ها این مدل هوچیگری رو میکنی از انور پی ام میدی اقا جون بچت این پول مارو نمیخوای بدی؟ ولی برای دوستان عزیز از جانتون چند تا زا پی ام های جناب عالی رو بزارم تا بدونن وقتی داخل فروم در افشانی میکردید در پی ام چی میگفتید:(واقعا من موندم اگر 1 بار من گفته بودم نمیدم تا الان پیرهن عثمون شده بود! ولی این بابا روزی 100 بار توهین داخل فروم بکنه 1 نفر در مقام مدیریت برنمیاد!)

در مورد باقی پی ام ها مخصوصا این پیغام های اخری که اینجا بهش استناد میکنید من با ادمی که باهاش معامله کردم طرفم(نه ای دی فعلی شما و کس دیگه! مخصوصا که طرف مقابلم مست هم باشه!)

http://img.techpowerup.org/100103/Capture093-20100104-002951.jpg

تاریخ پیغام های شما کاملا مدعای منو مشخص میکنه که از روز اول تا اخر من گفتم شما توهین نکن! مبالغ رو درست بگو! و راه حل هایی که گذاشتم انتخاب کن! وقتی هم که انتخاب نکردی من خودم گفتم 15 تومن میریزم به شرط اینکه شما توهین هارو پاک کنی! و اظهار رضایت کنی ! بعدش هر کاری میکردی برای من مهم نبود!

این پست هم زدم فقط و فقط برای اینکه ثابت کنم از روزی که اینجا پا گذاشتم حرفم 2 تا نشده! نه برای مدیرا دستمال پهن کردم نه برای کاربرا تور انداختم! احتیاجی به اثباتشم ندارم ولی زمستون که بره رو سیاهیش فقط برای ذغال میمونه!

خیلی باحال !!!!!

یعنی شما از رو پی ام تشخیص دادی که مستم ؟!!!!!!!!!! شما که از این استعداد ها داری می خوای یه جا دست به کارت کنم به صورت وایرلس تشخیص مست بودن افراد رو بدی ؟!!!

از این شکلک ها هم نزار => :( که مثلا مضلومی... اصلا یادت نیست که خودت جواب دادی : به ... چپ و راستم که باختی به من چه ! ( البته دوستان متن بالا با کمال شرمندگی و سانسور پابلیک شد )

والا من دیگه حوصله بحث کردن با تو رو ندارم... اما خدایی اگه فکر می کنی کلفتی فقط شماره ملیت رو بده به من همین.. پیام خصوصی کن تا ببینیم کی بهتر بلده کلف بازی در آره...

من ادمی نیستم که از حرفم برگردم! این چند تومن شمارو اگر من داده بودم خدا میدونه چند ها تومن از اینو و اون کلاه برداشته بودی!

یعنی شما چون 20 تمن منو ندادی من کلابرداری نکردم ؟؟؟!!! lol !!!!

سر چند نفر دیگه رو هم کلا بزار ثواب داره ! از کلابرداری در پی تی جلو گیری می شه با ماله مردم خوردن شما..

خدا رو شکر همه منو می شناسند ممکنه بد دهن باشم.. اما 1 ریال این طرف اونطرف نکردم.. چشای کورت هم می بینه که همیشه حتی در حالت بن با یوزر رزیدنت نامی فعالیت کردم.

در کل واقعا انسان بی بته ای هستی که بخواطر این مبلغ به غول معروف زاییدی... اگه نیاز داشتی می گفتی خدایی مفتی بهت می دادمش;)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
هروقت خسته شدید , بگید من پست هارو پاک کنم
37.gif
...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا