من ادمی نیستم که از حرفم برگردم! این چند تومن شمارو اگر من داده بودم خدا میدونه چند ها تومن از اینو و اون کلاه برداشته بودی! هنوزم سر حرفم هستم! قرار بود اصلا داخل فروم بحثی نشه ولی برای اینکه فکر نکنی خیلی زرنگی خودت پستاهای خودتو مرور کن! میگی من گفتم نمیدم! در حالیکه من گفتم اگر شما تمام توهین هایی که به من کردی پاک کنی و و از رقمی که میگیری اعلام رضایت کنی (چه 15تومن و چه بیشتر) بنده نه تنها 15 تومن بلکه همون 19 تومن توافق رو میدم! شما دوست نداری این روش رو اجرا کنی و دوست داری هوچیگری کنی منم کاری برات نمیتونم بکنم چون هنوزم میگم اگر 1 بار ادمی مثله شما جلوی کارش گرفته نشه تا اخر فروم نمیشه جلوی قدبازیشو گرفت! اثبات ادعای منم کار سختی نیست! اون زمان که شما گفتی این بابا (وال یی) داره کلاه ملتو برمیداره اوج اون درگیری ها بود که من اون 3 تا پست زدم! کدوم ادم احمقی میاد از کسی که 24/7 داره تو فروم بهش توهین میکنه حمایت کنه؟ مگر یک حالت اونم اینکه اون ادم احمق که بنده باشم کاسه داغتر از اش منفعت یوزر ها باشه!
نکته اخر هم اینکه من تا الان 10000000 بار پی ام های شمارو فرستادم برای مدیران اینجا! شما از یک طرف میای داخل تاپیک ها این مدل هوچیگری رو میکنی از انور پی ام میدی اقا جون بچت این پول مارو نمیخوای بدی؟ ولی برای دوستان عزیز از جانتون چند تا زا پی ام های جناب عالی رو بزارم تا بدونن وقتی داخل فروم در افشانی میکردید در پی ام چی میگفتید
واقعا من موندم اگر 1 بار من گفته بودم نمیدم تا الان پیرهن عثمون شده بود! ولی این بابا روزی 100 بار توهین داخل فروم بکنه 1 نفر در مقام مدیریت برنمیاد!)
در مورد باقی پی ام ها مخصوصا این پیغام های اخری که اینجا بهش استناد میکنید من با ادمی که باهاش معامله کردم طرفم(نه ای دی فعلی شما و کس دیگه! مخصوصا که طرف مقابلم مست هم باشه!)
http://img.techpowerup.org/100103/Capture093-20100104-002951.jpg
تاریخ پیغام های شما کاملا مدعای منو مشخص میکنه که از روز اول تا اخر من گفتم شما توهین نکن! مبالغ رو درست بگو! و راه حل هایی که گذاشتم انتخاب کن! وقتی هم که انتخاب نکردی من خودم گفتم 15 تومن میریزم به شرط اینکه شما توهین هارو پاک کنی! و اظهار رضایت کنی ! بعدش هر کاری میکردی برای من مهم نبود!
این پست هم زدم فقط و فقط برای اینکه ثابت کنم از روزی که اینجا پا گذاشتم حرفم 2 تا نشده! نه برای مدیرا دستمال پهن کردم نه برای کاربرا تور انداختم! احتیاجی به اثباتشم ندارم ولی زمستون که بره رو سیاهیش فقط برای ذغال میمونه!