• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
عجب یعنی چه ؟
مگه سیستم امکان اطلاع رسانی نداره !
خیلی راحت میری داخل یه تاپیک . میبینی طرف ۲۰ تا up زده ! سه سوت بزن رو bad report !!
اونجوری راحت تره یا این که آدرس تاپیک رو نگه داری و بعد بری به آقای بهروز پی ام بزنی و بگی که فلانی داره up میزنه و تازه اون بره تاپیک رو ببینه و بعد بخواد رسیدگی کنه یا نکنه !

وقتی یه روالی به صورت اتوماتیک وجود داره . بهتره ازش استفاده بشه . در صورتی که bad report دادی و رسیدگی نشد اونوقت میشه توجیه کرد که ریپورت دادم و کاری انجام نشد و عجب و الی آخر .... !‌

پتان

Registered User
لایک‌ها
66
عجب یعنی چه ؟
خیلی راحت میری داخل یه تاپیک . میبینی طرف ۲۰ تا up زده ! سه سوت بزن رو bad report !!
اونجوری راحت تره یا این که آدرس تاپیک رو نگه داری و بعد بری به آقای بهروز پی ام بزنی و بگی که فلانی داره up میزنه و تازه اون بره تاپیک رو ببینه و بعد بخواد رسیدگی کنه یا نکنه !

وقتی یه روالی به صورت اتوماتیک وجود داره . بهتره ازش استفاده بشه . در صورتی که bad report دادی و رسیدگی نشد اونوقت میشه توجیه کرد که ریپورت دادم و کاری انجام نشد و عجب و الی آخر .... !‌

آقای شهبازی مدیر وقتی نمیتونه تاپیک ها رو چک کنه چرا اینقدر درخواست همکار دادیم ما؟ اگه وقت چک کردن تاپیک نداره چرا به درخواست همکاری در انجمن بزرگ پرشین تولز و بزرگترین بخش آن بازارچه جواب مثبت میده ..
یه زمانی اینجا خامد سالیوان مدیر بود که قرنی یه بار میومد و تاپیک ها رو درو میکرد و میرفت ... بعد از مدت ها رایزنی رسید به اینجا که همکار انتخاب شد ... اگه قرار باشه همکار هم مثل حامد سالیوان قرنی یه بار بیاد تاپیک درو کنه به نظرت نیازی هست وجود داشته باشه؟
انتخاب همکار به خاطر کم کردن مشکلات بازارچه بود و گرنه خود پایلوت و حمید موزمار می تونستن بد ریپورت های بازارچه رو دیلیت کنن یا حتی احسان و غیرو ...

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
آقا کسی میتونه کامل بهم توضیح بده چرا یوزر "1eng.ir" بن شده؟
ایشون که مورد اعتماد بود؟!؟
جریان چیه؟

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
حواست به یوزر خودت باشه یه وقت بن نشی !
زیاد هم نپرس !

Arash.N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

شما می دونید اصلا
report.gif
چیه ؟ :blink:

Last edited:

Arash.N

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جهت بهبودی و نظم بخشیدن به تالار انجمن ها! نه اینکه کل تاپیک ها رو باز کنن اسپم دیلیت کنند و...

ریپورت کنید اگه مورد تایید باشه قطعا پاک میشود در این شک ندارم !

زرشک پلو با اون اواتار ت.خ.م.ی.ت

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
عجب یعنی چه ؟

خدا خیرت بده ...

آقای شهبازی مدیر وقتی نمیتونه تاپیک ها رو چک کنه چرا اینقدر درخواست همکار دادیم ما؟ اگه وقت چک کردن تاپیک نداره چرا به درخواست همکاری در انجمن بزرگ پرشین تولز و بزرگترین بخش آن بازارچه جواب مثبت میده ..
یه زمانی اینجا خامد سالیوان مدیر بود که قرنی یه بار میومد و تاپیک ها رو درو میکرد و میرفت ... بعد از مدت ها رایزنی رسید به اینجا که همکار انتخاب شد ... اگه قرار باشه همکار هم مثل حامد سالیوان قرنی یه بار بیاد تاپیک درو کنه به نظرت نیازی هست وجود داشته باشه؟
انتخاب همکار به خاطر کم کردن مشکلات بازارچه بود و گرنه خود پایلوت و حمید موزمار می تونستن بد ریپورت های بازارچه رو دیلیت کنن یا حتی احسان و غیرو ...

مدیر و همکار های نمی توانند تمام تاپیک ها را چک کنند . حال اگر شما می توانید به ما ریپورت دهید .

آقا کسی میتونه کامل بهم توضیح بده چرا یوزر "1eng.ir" بن شده؟
ایشون که مورد اعتماد بود؟!؟
جریان چیه؟

من به ایشون تذکر داده بودم :
کاربر های محترم : avan , 1eng.ir و wall.e1368 رعایت کنید ...مسائل را در پی ام پیگیری کنید .
اونجا می تونید با خیال راحت تو سر و کله همدیگه بزنید . کسی هم کاری به کارتان ندارد .

توجه نکردند .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کماکان حضور مدیر و همکار برای بازارچه توجیه قابل قبولی مبنی بر این که شما یا هر کاربر دیگه ای , از بد ریپورت استفاده نکنه نیست . مثل اینه که بگیم چون پلیس و سرباز هست تو شهر دیگه ما اگه دیدیم یکی داره یکیو میکشه , بیخیال باشیم . بالاخره این شهر خودش سرباز داره . باید بیاد ببینه این یارو داره یکی دیگه رو میکشه !!‌

همیشه در محیط های بزرگ و اصطلاحا در سطح enterprise مثل پرشین تولز . ایجاد نظم و همچنین امنیت فعالیت بر پایه تعامل مثبت با کاربران ومشارکت اونها به دست میاد .

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
کماکان حضور مدیر و همکار برای بازارچه توجیه قابل قبولی مبنی بر این که شما یا هر کاربر دیگه ای , از بد ریپورت استفاده نکنه نیست . مثل اینه که بگیم چون پلیس و سرباز هست تو شهر دیگه ما اگه دیدیم یکی داره یکیو میکشه , بیخیال باشیم . بالاخره این شهر خودش سرباز داره . باید بیاد ببینه این یارو داره یکی دیگه رو میکشه !!‌

همیشه در محیط های بزرگ و اصطلاحا در سطح enterprise مثل پرشین تولز . ایجاد نظم و همچنین امنیت فعالیت بر پایه تعامل مثبت با کاربران ومشارکت اونها به دست میاد .

درسته
ولی خود پلیس هم همیشه باید یه حرکتی داشته باشه
نه اینکه فقط منتظر report باشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
درسته
من هر جا دیدم پاک کردم حتی در همین تاپیک روابط عمومی همون اولین پست ها گفتم که بر خورد می کنم.

آیا الان مشکل همین هست در بازارچه ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
درسته
دقیقا !‌
آیا شما در طول روز میبینید که پلیس اینور اونور بره و تحقیقات بکنه ؟ در حالی که همه میدونیم تحقیقات میدانی که حدس میزنم همون تحقیقات بارز باشه هم در سطح کلانتری و نامحسوس انجام میشه .
شاید کار رسیدگی به امور اینجا در حدی باشه که همه تاپیک های مورد نظر شما به صورت مستقل رسیدگی نشده باشه . ولی مشاهده نکردن یه چیز یا یه عمل دلیل بر عدم انجامش نیست .
اینجور که شما میفرمایید این مفهوم رو میرسونه که همکاران بازارچه فقط در طول روز میان getnew میزنن و میرن !
قاعدتا رسیدگی هم انجام میشه و با تعامل و همکاری کاربران این رسیدگی کیفیت و احتمالا کمیت بیشتری پیدا میکنه .

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
جدی بود یا اسپم؟

همچین پستی از اول وجود نداشته !

یه نکته جالب از مدیر محترم !
بچه ها حال کنید !

تاپیکی که مدیر اورده بالا !
من Old 12-30-2008, 02:11 PM
این تاریخ یه تاپیک زدم
مدیر اومده میگه قبل از تاپیک زدن جستجو کنید !
تاپیکی که ایشون فرمودن
Old 12-10-2009, 10:13 AM
حدودا یکسال بعدش !

زیرخاکی آورده بالا !

( سریعتر بخونید ! این پست بطور اتوماتیک نابود می شود ! )

reza_ranjbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چه مسخره بازیه مدیرای اینجا راه انداختند

من دارم حرف حق رو میزنم پست های من رو پاک میکنید بعد پست های اون ها رو میزارید که تو تاپیک من میزارید من ریپورت دادم این چه وظعیه نمیتونید اینجا رو کنترل کنید درش رو ببستید

منم حالا که این جوری شد ریپورت رو به dci میدم ببینم اون ها میتونند کنترل کنند یا نه

والا خوبه هر کی هر چه که دلش میخواد میگه همه چیز هم برعکس شده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
این چه مسخره بازیه مدیرای اینجا راه انداختند

من دارم حرف حق رو میزنم پست های من رو پاک میکنید بعد پست های اون ها رو میزارید که تو تاپیک من میزارید من ریپورت دادم این چه وظعیه نمیتونید اینجا رو کنترل کنید درش رو ببستید

منم حالا که این جوری شد ریپورت رو به dci میدم ببینم اون ها میتونند کنترل کنند یا نه

والا خوبه هر کی هر چه که دلش میخواد میگه همه چیز هم برعکس شده
پسر خوب

حرف حق شما با ناسزا هست؟

ریپورت دادی خوب پس چرا بد دهنی می کنی در همون پستی که پاک شد.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
همچین پستی از اول وجود نداشته !

یه نکته جالب از مدیر محترم !
بچه ها حال کنید !

تاپیکی که مدیر اورده بالا !
من Old 12-30-2008, 02:11 PM
این تاریخ یه تاپیک زدم
مدیر اومده میگه قبل از تاپیک زدن جستجو کنید !
تاپیکی که ایشون فرمودن
Old 12-10-2009, 10:13 AM
حدودا یکسال بعدش !

زیرخاکی آورده بالا !

( سریعتر بخونید ! این پست بطور اتوماتیک نابود می شود ! )
خدمت شما در همان پست شرح داده شد.

ببنید فقط اینجا نیست نتایج جستجو های گوگل در نظر گرفته شده

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
با عرض سلام خدمت همه دوستان و مدیران
خواهش میکنم یه فکری واسه من بکنید
بابا من از کی کلابرداری کردم که هر تاپیکی میزنم میگن تو همه سایتا کلابردار معرفی شدی
یا برخورد بشه یا بن کنید
اون قضیه ان96 رو هم که شفاف سازی کردم
این تاپیکمه:http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=2631876#post2631876
پست 3 رو مدیران یه نگا بندازن
این اسپم نیست؟این توهین و بی احترامی نیست؟
ممنون میشم پیگیری کنید

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا