• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام . یه جفت باند میخام بخرم از یکی از اعضای سایت قیمتش صد و پنجاه هزار تومان
نام کاربری اون آقو : wat هست از قزوینه من شیرازم . چجور باید خرید کنم ؟ راهنمایی کنید . میشناسید ایشونو ؟؟

سلام

لینک کاربریشون رو بزارید ، بعد اینکه پست های قبلیش رو چک کنید ببینید کسی از ایشون چیزی خریده ، بعد راضی بودن نبودن ...

ها واللو

reza_ranjbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقای عزیز مدیر انجمن همکار انجمن جلوی این اقای Dariush رو بگیرید بابا مگه این کار و زندگی نداره هی تو تاپیک من میاد اسپم میکنه

من تا حالا 4 تا تاپیک برا فروش لبتابم زدم هر 4 بار این اقا تاپیک من رو به گتد کشید

یگو بابا شما که پول یه تخم مرغ رو ندارب لبتاب میخوای جه کار

لطفا رسیدگی کنید

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من چندتا نکته رو تیتر وار متذکر می شوم :

1 : اینجا چت روم نیست . پس حال و احوال پرسی خودتون رو به پی ام یا تاپیک های گفتگوی آزاد منتقل کنید.

2 : ملاک تشخیص یک پست ( که اسپم هست یا نه ) فقط و فقط مدیر - همکار بخش هست . حال ممکن هست یک همکار یا مدیر بخش در تشخیص اشتباه کند که خوب متاسفم . اتفاقی است که افتاده و فراموش می شود .

3 : بازارچه مدیر ندارد ( که اگر داشت شاید اوضاع بهتر بود ) , پس ترجیحا مسئله ای را به ایشان واگذار نکنید . معطل می شوید .

4 : همکار بازارچه می تواند با توجه به شرایط و برخورد های کاربران موضوع ها را گزارش کند و پیشنهاد بن ( حال به تعداد روز ) را بدهد . اما اینکه پیشنهاد او میسر شود یا خیر با خدا است .

5 : کاربران زیادی اخیرا بازی قشنگی را شروع کردند و به دیگران به شکل مداوم بدون هیچ دلیل مدرکی اتهام میزنند . سیستم بازارچه همانقدر که سعی می کند از کلاهبرادی جلوگیری کند به همان میزان از هویت فروشندگان حمایت می کند . مجددا ملاک تشخیص صحت حرف های مورد ادعا همکار و مدیر بخش هست . پس شخصا پیشنهاد می کنم در صورتی که ادعایی دارید از همین تاپیک آنرا پیگیری کنید .

6 : مجددا متذکر می شوم , تمام مسئولیت یک خرید به عهده خریدار است و هیچ کس ( نه پی تی , نه همکار , نه مدیر , نه مدیر ارشد , نه مدیر فنی , نه ادمین و نه صاحب دیتا سنتر ) نمی تواند به شما کمکی کند . پس قبل از خرید به شدت تحقیق کنید .

7 : شخصا سعی کردم فضایی ایجاد شود تا در عین آرامش موضوعات کلاهبرداری را مورد بررسی قرار دهیم و تا زمانی که مسائل با رعایت ادب و منطق دنبال شود من از آن حمایت می کنم . ( هرچند لازم به ذکر است که شخص من خیلی قدرت خاصی اینجا ندارم و ممکن است پس فردا قانونی را بگذارند بالای تالار و ما مجبور به اطاعت آن هستیم )

8 : برای اینکه بتوانید به خواسته های خود برسید ( حتی اگر اعتراضی دارید ) سعی کنید آرام باشد و با منطق خواسته های خود را دنبال کنید و این را از من به عنوان یک فرد قدیمی پی تی داشته باشید که اینجا هیچکس حرف شما را وقتی با پرخاشگری و عصبانیت فریاد می زنید گوش نخواهد کرد و به طور کلی سیستم پی تی بر این اصل استوار است که که داد زننده را باید خاموش کرد . پس لطفا آرام باشید .

پ ن : این پست من به جهت حمایت از کاربران بود و نکاتی که گفته شد اگر چه شاید تلخ و بی منطق به نظر برسد اما واقعیت های کنونی فرومی است که اکنون در آن فعالیت دارید و به هیچ وجه مربوط به شخص من نیست . در آخر متذکر می شوم اگر فعالیت در پی تی باعث ایجاد استرس در شما می شود و همچنین شمارا عصبانی می کند , بهتر است به فکر فروم های دیگر باشید .

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
@ Bhrzk

واقعا خسته نباشید ، از شما بعید بود این همه موارد رو حوصله به خرج بدید و تایپ کنید ، خسته نباشید بنده رو پذیرا باشید ..

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
آقا بهروز فیض بردیم
لطف کنید و جواب پست بنده رو بدید
بدی شما اینه که میای یه پست میدی و میری خب یه سری بزن ببین کسی چیزی به شما گفته کسی اعتراضی چیزی کرده یا نه
بنده یه سوال کردم باز هم میکنم با ادب کامل و ... هم میگم چنانچه تا حالا بنده به شما بی احترامی نکردم اگر کردم اعلام کنید معذرت خواهی کنم
من یه سوال میکنم جواب بده :
آقا مگه یوزری که 100 بار بن شده و دوباره یوزر میسازه رو نباید بن کرد ؟ اگر باید بن کرد پس چرا بن نمیشه ؟ اگر نباید بن بشه پس چرا بقیه یوزرهاش رو بن میکنید ؟
به یوزر میگن شما که همینجوری بن هستی تازه یوزر جدید هم ساختی نمیتونی چیزی بفروشی بازم میاد فعالیت میکنه ایشون نباید بن بشه ؟
یا مثلا میاد تو تاپیک من جک تعریف میکنه و شر و ور میگه
آخرش هم میگه از رفیق دزدت خبر نداری ؟
اگه این جور حرکات خوبه که منم بیام بگم بهروز خان بن لادن رفیق تروریستت خوبه ؟ کجاست ؟ شماره جدیدش رو نداری ؟ اثاث کشی کرده یا نه ؟
اگر هم بده پس چرا برخورد نمیکنید ؟ فقط پستش رو پاک میکنید ؟ خب این فردا دوباره میاد پست میده
جواب این پست من رو بده لطفا

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقا بهروز فیض بردیم
لطف کنید و جواب پست بنده رو بدید
بدی شما اینه که میای یه پست میدی و میری خب یه سری بزن ببین کسی چیزی به شما گفته کسی اعتراضی چیزی کرده یا نه
بنده یه سوال کردم باز هم میکنم با ادب کامل و ... هم میگم چنانچه تا حالا بنده به شما بی احترامی نکردم اگر کردم اعلام کنید معذرت خواهی کنم
من یه سوال میکنم جواب بده :
آقا مگه یوزری که 100 بار بن شده و دوباره یوزر میسازه رو نباید بن کرد ؟ اگر باید بن کرد پس چرا بن نمیشه ؟ اگر نباید بن بشه پس چرا بقیه یوزرهاش رو بن میکنید ؟
به یوزر میگن شما که همینجوری بن هستی تازه یوزر جدید هم ساختی نمیتونی چیزی بفروشی بازم میاد فعالیت میکنه ایشون نباید بن بشه ؟
یا مثلا میاد تو تاپیک من جک تعریف میکنه و شر و ور میگه
آخرش هم میگه از رفیق دزدت خبر نداری ؟
اگه این جور حرکات خوبه که منم بیام بگم بهروز خان بن لادن رفیق تروریستت خوبه ؟ کجاست ؟ شماره جدیدش رو نداری ؟ اثاث کشی کرده یا نه ؟
اگر هم بده پس چرا برخورد نمیکنید ؟ فقط پستش رو پاک میکنید ؟ خب این فردا دوباره میاد پست میده
جواب این پست من رو بده لطفا

من خیلی وقت ها پست هارو می خونم ...
بله کاملا حق با شماست . من هم بر این باورم که وقتی یک کاربر بن شد و یوزر جدید ساخت , این همان آدم هست و باید بن بشود . خوب حال ادمین محترم اعلام کردند که کسی که یک یوزر جدید میسازد آدم جدید است با سابقه جدید .

حالا این لا به لا من شخصا کاربر مورد نظر شما را ریپورت دادم . خوب بن نمی کنند , من چه کار می تونم بکنم ؟ میگن ولش کن ... بزار بگه ... فایده نداره ... این رو باید فلانی ترتیبش رو بده و ...
خوب جدا شما بگید من باید چه کار کنم ؟
ترو خدا باور کنید من به عنوان همکار هیچ قدرت اجرایی غیر از دیلیت کردن و تغییر نام و این چیز ها ندارم . واسه بن و اخطار و اینگونه چیز ها تنها کاری که از دست من بر می آید این است که گزارش کنم , خدایش انجام دادن و ندانش به من هیچ ربطی نداره و برام هم مهم نیست .

Last edited:

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
من خیلی وقت ها پست هارو می خونم ...
بله کاملا حق با شماست . من هم بر این باورم که وقتی یک کاربر بن شد و یوزر جدید ساخت , این همان آدم هست و باید بن بشود . خوب حال ادمین محترم اعلام کردند که کسی که یک یوزر جدید میسازد آدم جدید است با سابقه جدید .

حالا این لا به لا من شخصا کاربر مورد نظر شما را ریپورت دادم . خوب بن نمی کنند , من چه کار می تونم بکنم ؟ میگن ولش کن ... بزار بگه ... فایده نداره ... این رو باید فلانی ترتیبش رو بده و ...
خوب جدا شما بگید من باید چه کار کنم ؟
ترو خدا باور کنید من به عنوان همکار هیچ قدرت اجرایی غیر از دیلیت کردن و تغییر نام و این چیز ها ندارم . واسه بن و اخطار و اینگونه چیز ها تنها کاری که از دست من بر می آید این است که گزارش کنم , خدایش انجام دادن و ندانش به من هیچ ربطی نداره و برام هم مهم نیست .
ممنون بابت جواب دادن
حالا شد خب از اول بگید
این فلانی که میگن باید ترتیبش رو بده کی هست ؟ اگه نمیتونی همینجوری بگی پی ام بده
به نظر شما چیکار باید کرد ؟
این قسمت آخر که شما میگی برام هم مهم نیست یه مقدار کار رو خراب یا عقب میندازه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ممنون بابت جواب دادن
حالا شد خب از اول بگید
این فلانی که میگن باید ترتیبش رو بده کی هست ؟ اگه نمیتونی همینجوری بگی پی ام بده
به نظر شما چیکار باید کرد ؟
این قسمت آخر که شما میگی برام هم مهم نیست یه مقدار کار رو خراب یا عقب میندازه

منظورم از اینکه مهم نیست نه اینکه اوضاع اینجا مهم نیست . منظورم این هست که مثلا وقتی بن نمی کنند خوب منم میگم به من چه ...

اما اینکه باید چه کار کنیم .
من از روز اول گفتم به امید مدیر و ادمین و اینچیز ها بودن وقت تلف کردن هست . شاید بهترین کار عدم درگیر شدن شخصی است . ماها می بینیم که یک نفر یه پست الکی میزنه و صاحب تاپیک جواب میده , بعد اون جواب میده و بعد دوباره صاحب تاپیک جواب میده , وقتی پاک میشه پی ام میاد 4 تا درشت بارمون می کنند و میگن چطور من پست زدم پاک کردی ؟
شاید اگر یک ریپورت ساده داده بشه ( آره قبول دارم بعضی وقت ها از فلم میوفته اما اکثرا چک میشه ) قضیه حل بشه.

راه حل دوم رو هم من توی بخش همکاران دادم که خدارو شکر مثل باقی چیز ها فراموش شد . اون هم ایجاد گروهی به عنوان فروشنده غیر قابل اعتماد بود که به اجازه فعالیت در بازارچه را ندارد خوب این از بن به مراتب موثر تر هست .

راه حل سوم این هست که چند نفر از بزرگتر های بازارچه رو جمع کنیم و رای اعتماد بگیریم و اینها تاپیکی را داشته باشند و توش تاریخچه فروشندگان را بنویسند ( شخصا تا زمانی که اینجا حضور داشته باشم از تاپیکشون حمایت میکنم . )

مرحله بعدی میشه راحت فضایی رو ایجاد کرد برای کنترل کلاهبرداران .
ما برای هر چیزی نیاز به فرهنگ سازی داریم .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
منظورم از اینکه مهم نیست نه اینکه اوضاع اینجا مهم نیست . منظورم این هست که مثلا وقتی بن نمی کنند خوب منم میگم به من چه ...

اما اینکه باید چه کار کنیم .
من از روز اول گفتم به امید مدیر و ادمین و اینچیز ها بودن وقت تلف کردن هست . شاید بهترین کار عدم درگیر شدن شخصی است . ماها می بینیم که یک نفر یه پست الکی میزنه و صاحب تاپیک جواب میده , بعد اون جواب میده و بعد دوباره صاحب تاپیک جواب میده , وقتی پاک میشه پی ام میاد 4 تا درشت بارمون می کنند و میگن چطور من پست زدم پاک کردی ؟
شاید اگر یک ریپورت ساده داده بشه ( آره قبول دارم بعضی وقت ها از فلم میوفته اما اکثرا چک میشه ) قضیه حل بشه.

راه حل دوم رو هم من توی بخش همکاران دادم که خدارو شکر مثل باقی چیز ها فراموش شد . اون هم ایجاد گروهی به عنوان فروشنده غیر قابل اعتماد بود که به اجازه فعالیت در بازارچه را ندارد خوب این از بن به مراتب موثر تر هست .

راه حل سوم این هست که چند نفر از بزرگتر های بازارچه رو جمع کنیم و رای اعتماد بگیریم و اینها تاپیکی را داشته باشند و توش تاریخچه فروشندگان را بنویسند ( شخصا تا زمانی که اینجا حضور داشته باشم از تاپیکشون حمایت میکنم . )

مرحله بعدی میشه راحت فضایی رو ایجاد کرد برای کنترل کلاهبرداران .
ما برای هر چیزی نیاز به فرهنگ سازی داریم .
آقا بهروز شما اینها رو گفتی ولی فقط مورد اولش به ما کاربرای عادی ربط داره بقیش دست ما نیست
مثلا ایجاد گروه و ...
یا راه سوم که ربطی به ما نداره اونم دست شماست
بعد یه سوال این چه جور به قول معروف جلسه ای هست که شما پیشنهاد میدین بعد هیچی به هیچی ؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
خوب تازه رسیدی به جایی که من گفتم :D
اینجا پی تی هست و عملا نباید انتظار چیز خارق العاده ای داشت .

یاد فدراسیون فوتبال پارسال افتادم که با خرد جمعی افشین قطبی رو انتخاب کردند و بعد شب علی دایی شد سر مربی :D
بابا همون اول بگو هیچ کاری نمیشه کرد الکی 3 تا راه گذاشتی جلو پای ما :دی
میگم راستی به اون مدیره که میگه وقتی یوزر بن میشه و یکی دیگه میسازه یه یوزر جدیده با یه سابقه جدید سلام برسون بگو خیلی باحالی
موزمار که نیست اگه خودشه بگو تا خودم بهش میگم

Captive

لایک‌ها
16,664
یاد فدراسیون فوتبال پارسال افتادم که با خرد جمعی افشین قطبی رو انتخاب کردند و بعد شب علی دایی شد سر مربی :D

دوست عزیز اینجا چت روم نیست !! حرفی دارید توی پ.خ حل کنید :rolleyes:

Everything you say , can and may will be used against u

Last edited:

s e v d a

Registered User
لایک‌ها
1,500
دوست عزیز اینجا چت روم نیست !! حرفی دارید توی پ.خ حل کنید :rolleyes:

Everything you say , can and may will be used against u

به کی داری اینچیزارو میگی حمید جون؟ واقعا فکر میکنی ایشون قدرت درک اینچیزارو دارن؟

بیخیال بابا خودتو خسته نکن

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
درورد ، ...

از همکاران عزیز بازارچه تقاضای تغییر عنوان تاپیک زیر را دارم :

لطف کنید و عنوان رو این عبارت تغییر بدین :

فروش پکیجهای جامع { هر دی وی دی 400 تومان } تخفیف به مناسبت نوروز 1389

با تشکر از شما .

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
اقا اين كريم هم از ما يك ps2 رفت بالا ها ! خيلي بهش اعتماد داشتم - نامردي كرد

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
دوست عزیز rezidentevil ...
پست های شما به خاطر اینکه لینک به سایت دیگه میدید پاک یا ادیت میشه . این کار خلاف قوانین هست . حالا یا خودتون دوست دارید اینکار را ادامه میدید یا اینکه واقعا اطلاع ندارید . در هر دو مورد من قوانین را اجرا می کنم .

موفق باشید

HoseinTohi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرتون من در این سایته چه چیزی بفروشم چند تا ادکلن شالیزه مردانه و کاپیتان بلک از دبی آوردیم یه 5-6 تاییش اقوام و دوستان خریدن . به نظرتون میخرند اینجا ؟ زشت نیست کمه ؟؟ شرایط فروش ؟؟ یکم راهنمایی کنین

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
والا من تا اونجایی که دیدم مجاز بوده طرف هر مدل لینکی توی امضاش گذاشته.. من خودم تا چند وقت پیش لینک 2 - 3 تا سایت رو توی امضا داشتم..حالا جدیدا" قانون اومده که نباید لینکی به جایی داد من بی خبرم والا. این قانون هم فکر کنم از اون قانونایی که صرفا برای من اجرا می شه آره ؟

من راجع به امضا حرف نزدم ... زدم ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا