ممنون بابت جواب دادن
حالا شد خب از اول بگید
این فلانی که میگن باید ترتیبش رو بده کی هست ؟ اگه نمیتونی همینجوری بگی پی ام بده
به نظر شما چیکار باید کرد ؟
این قسمت آخر که شما میگی برام هم مهم نیست یه مقدار کار رو خراب یا عقب میندازه
منظورم از اینکه مهم نیست نه اینکه اوضاع اینجا مهم نیست . منظورم این هست که مثلا وقتی بن نمی کنند خوب منم میگم به من چه ...
اما اینکه باید چه کار کنیم .
من از روز اول گفتم به امید مدیر و ادمین و اینچیز ها بودن وقت تلف کردن هست . شاید بهترین کار عدم درگیر شدن شخصی است . ماها می بینیم که یک نفر یه پست الکی میزنه و صاحب تاپیک جواب میده , بعد اون جواب میده و بعد دوباره صاحب تاپیک جواب میده , وقتی پاک میشه پی ام میاد 4 تا درشت بارمون می کنند و میگن چطور من پست زدم پاک کردی ؟
شاید اگر یک ریپورت ساده داده بشه ( آره قبول دارم بعضی وقت ها از فلم میوفته اما اکثرا چک میشه ) قضیه حل بشه.
راه حل دوم رو هم من توی بخش همکاران دادم که خدارو شکر مثل باقی چیز ها فراموش شد . اون هم ایجاد گروهی به عنوان فروشنده غیر قابل اعتماد بود که به اجازه فعالیت در بازارچه را ندارد خوب این از بن به مراتب موثر تر هست .
راه حل سوم این هست که چند نفر از بزرگتر های بازارچه رو جمع کنیم و رای اعتماد بگیریم و اینها تاپیکی را داشته باشند و توش تاریخچه فروشندگان را بنویسند ( شخصا تا زمانی که اینجا حضور داشته باشم از تاپیکشون حمایت میکنم . )
مرحله بعدی میشه راحت فضایی رو ایجاد کرد برای کنترل کلاهبرداران .
ما برای هر چیزی نیاز به فرهنگ سازی داریم .