• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

>-->O

همکار بازنشسته
لایک‌ها
468
چرا پستهای من واسه فروش نرم افزار های خودم حذف شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه فروش نرم افزار ارسال sms خلافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای بابا
کی پستهای منو حذف کرد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
حالا مثلا تقصير كار من نبودم پولم بر مي گشت يه چيزايي مي گيدها من فقط گفتم كه بقيه حواسشون باشه مبلغي نبود و الا با قيضي كه دارم راحت ميشه گيرش انداخت

منظور من این نبود ، و کارت هم درست بود که اینجا اعلام کردی ، اما اون پست رو زدم که شما و دیگرانی که اینجا رو میخونن بفهمن که هر کسی که اومد گفت سلام پول بی زبون رو ندن دستش ...:)

اگر مبلغ زیاد هست ، حتما پیگیر قضیه باش و تا دیر نشده پیداش کن.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
از کلانتر شماره به 3 به تمامی کلانترها !

خوبه بحث کپی رایت خیلی خوبه
دوستان برای حمایت از تولید کننده و حفظ حق تولید کننده
البته اونایی که آتیششون تنده
ویندوز رو پاک کرده و تا اطلاع ثانوی از هیچ نرم افزارو بازیی استفاده نکنید البته هیچ فیلم یا کارتونی هم نگاه نکنید چرا که تک تک نرم افزار ها و بازی ها و کلیه ی فیلم ها و کارتون های موجود تماما دانلودی بوده و هیچ کدام نسخه اصل نمی باشد

خوب بریم عصر قدیم
کیا پایه داسDos هستند ؟
راستی یه سوال!
چه جوری میشه با داس وارد پی تی شد ؟
(با موبایل می تونیم از پی تی بهره مند بشیم ! )
از کی تاحالا ویندوز نرم افزار ایرانی شده؟ :)
دوما خودم شخصا همیشه نرم افزار اورجینال داشتم و دارم. 100% این مورد برای نرم افزار ایرانی صادق هست. خارجی هم تاحالا هزاران دلار خرج کردم. همین چند وقت پیش 300 دلار ioncube و حدود 100 دلار هم یک کدر دیگه خریدم :) (البته بازم میگم من نظرم روی نرم افزار های ایرانی بود!)
سوما شما اینجا مدیر هستی که جواب من رو میدی؟ :) .

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

مهدی جون اینجا اگه مدیر داشت که بعد از چند روز جواب شما رو میدادن ! در ثانی اینجا فقط 2 تا همکار داره که بندگان خدا کاری از دستشون بر نمیاد ، تازه سرشونم شلوغ هست ، باید یکم حواشون رو داشته باشیم ماها و اذیتشون نکنیم.. :آوریل

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
سلام ارادتمند خدمت عزیزان و همکاران بازارچه

لطفا پست های اضافی این تاپیک را خواهشا پاک کنید یا کلا تاپیک را حذف کنید تا بنده تاپیک جدید ایجاد کنم :
http://forum.persiantools.com/t152087.html

سپاسگزار موفق باشید

adameh_bahal

Registered User
لایک‌ها
25
كاربر dear_delux كاملا يك دزد هست با پيام خصوصي ميگه جنس مورد نظر شما رو داره پول بريزيد رفته پي كارش پول منم خورد اما اينجا گفتم كه شما هم پول بيشتري يه موقع از دست نديد

من دقیقن همین مورد رو یکی ۲ ماه پیش به یکی از مدیرهای بازارچه گفتم ولی زحمات ندادن به خودشون جواب منو بدن
الان هم خودشون باید پاسخگوی شما باشن :hmm:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام ارادتمند خدمت عزیزان و همکاران بازارچه

لطفا پست های اضافی این تاپیک را خواهشا پاک کنید یا کلا تاپیک را حذف کنید تا بنده تاپیک جدید ایجاد کنم :
http://forum.persiantools.com/t152087.html

سپاسگزار موفق باشید

به نظر من بودن آن پست ها به نفع شماست چون یه ریویوی خوب از کارتان هست .

wall.e1368

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر من بودن آن پست ها به نفع شماست چون یه ریویوی خوب از کارتان هست .

ارادتمند

پس اگر امکانش هست پستهای اضافی که کاربران king2002 . sami_ami گفتند را پاک کنید چون کمی به ضرر هست

هر طور امر شماست

سپاس

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
از کی تاحالا ویندوز نرم افزار ایرانی شده؟ :)
دوما خودم شخصا همیشه نرم افزار اورجینال داشتم و دارم. 100% این مورد برای نرم افزار ایرانی صادق هست. خارجی هم تاحالا هزاران دلار خرج کردم. همین چند وقت پیش 300 دلار ioncube و حدود 100 دلار هم یک کدر دیگه خریدم :) (البته بازم میگم من نظرم روی نرم افزار های ایرانی بود!)

سلام
قصد جسارت به شما رو نداشتم
مطلبی بود در کل گفتم

slash_slash

Registered User
لایک‌ها
0
منظور من این نبود ، و کارت هم درست بود که اینجا اعلام کردی ، اما اون پست رو زدم که شما و دیگرانی که اینجا رو میخونن بفهمن که هر کسی که اومد گفت سلام پول بی زبون رو ندن دستش ...

اگر مبلغ زیاد هست ، حتما پیگیر قضیه باش و تا دیر نشده پیداش کن.

مبلغ 10 تومن بود من راستشوقتشو ندارم اون موقع هم سر يه اشتباه كه فكر كردم شماره اون دزد گرفتم پول ريختم در كل حساب هاي بانكي همشون داراي دوربين و سوابق هسن دوستاني كه توي تاپيك زير ازشون كلاه برداري شده مي تونن راحت شكايت كنن زماني كه طرف داشته پول از حسابش بر مي داشته رو در مي يارن با عكس طرف اون موقع به ارزوتون مي رسيد بنده هر كمكي لازم باشه انجام مي دم تهران هم هستم

http://forum.persiantools.com/t148031-page12.html

با سپاس از دوست خوبم پتان

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
بهروز عزیز بارها دیدم دوستانی که بعضا قدیمی هم هستن برای مشاوره توی قسمت خرید و فروش موبایل تاپیک میزنن که البته جای مناسبش اینجاست. بد نیست این مورد رو هم به این تاپیک اضافه کنید.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بهروز عزیز بارها دیدم دوستانی که بعضا قدیمی هم هستن برای مشاوره توی قسمت خرید و فروش موبایل تاپیک میزنن که البته جای مناسبش اینجاست. بد نیست این مورد رو هم به این تاپیک اضافه کنید.
آها یعنی تاپیک های مشاوره ای می زنند ؟

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
بالاخره دوست عزیز مشتقات دامنه هست یا نیست؟

مربوط به دامین میشه یا خیر؟

خب دوست عزیز ،
همکار بخش سرویس های اینترنتی تاپیک رو منتقل میکنند به بخش فروش دامنه ،
همکار بخش فروش دامنه میگن این تاپیک مربوط به اونجا نیست پاکش میکنند ،
این وسط این مشکل من نیست ، مدیران مشکل دارند چرا کاربران رو دچار مشکل میکنید ( تحدید هم میکنید که اخطار میگیرم ؟ !!!! )

همکار محترم آقای شایان هم لطف کردند تاپیک فروش سرور مجازی من را پاک کردند از ایشون سوال میکنم چرا پاک شده ؟

جواب ایشون »
بابت تاپیکی که زدید و البته هنوز ندیدم، اخطار دریافت میکنید. چون این از قوانین هست. مدیران بدون اطلاع میتونن تاپیک رو حذف کنند و کاربران هم نباید تاپیک عمومی درباره این موضوع بزنند. بلکه به صورت خصوصی باید درخواست اطلاعات کنند اگر مدیر لازم دونست توضیح میده.

در مورد علت.

شما در فروم سایت شرکتی فعالیت میکنید که کار اصلی اون فروش هاست و سرور است میخواید همین سرویس رو بفروشید ؟ بعد از حذف تاپیک تعجب هم میکنید ؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من در همون جا جواب میدم.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
وضعیت
موضوع بسته شده است.