قبلآ از يوزر
nascar210 خريد گوشي داشتم. متأسفانه ايشان فقط با تبليغات اين معامله رو به پايان رساندند و چيزي را كه قرار بود ارسال كنند به طور كامل ارسال نكردند.
من قبلآ از كساني كه منو ميشناختند خريد داشتم حتي دوستاني بودند كه وسيله را قبل از دريافت پولش به من ارسال كرده بودند و چون به من اطمينان داشتند بعدش پرداخت پول انجام ميشد. اين دفعه من اشتباه محض كردم متأسفانه براي خودم نميخريدم با رودروايسي يكي ديگه خيلي عجله اي و سريع به اين معامله تن دادم كه البته هر تقصيري هم بوده مال منه و من بابت اين اشتباه و عجله تاوان پس دادم و پول طرف رو دادم.
- اين يوزر كه معرفي كردم وسايلي از گوشي را در كنارش ارسال نكرده اند، ولي همه موارد را قبلآ صحبت كرده بوديم. فقط گوشي و شارژر آن در جعبه به چشم ميخوره
- متأسفانه يكي از گوشي ها (كه اين گوشي را به اسم كاملآ سالم خريده بودم) كلآ باز نميشه و كد ميخواد و اين يوزر 5 - 6 تا كد به من ارسال كرده كه امتحان كنم ولي متأسفانه من هنوز موفق نشدم اين گوشي رو باز كنم.
- گوشي ديگري كه من خرابشو خريده ام با اين وضيعت كه اين يوزر ميگه "فقط و فقط آنتن دهي آن ايراد داره و فقط نميشه با آن صحبت كرد ولي چيزهاي ديگه (كه قبلآ به خودش شمردم) همگي سالمه كار ميكنه" ولي متأسفانه چيزي در اين گوشي كار نميكنه به جز باز شدن منو!
- مابقي هزينه پستي را كه من قبل از ارسال پستي پرداخت كرده ام ايشان چيزي به من برنگردانده، حدود 2 برابر هزينه پستي روي من افتاده، اين يوزر جواب نميده كه چقدر پست هزينه داشته (هزينه پستي روي قوطي ارسالي پستي نوشته ميشه) ولي ايشان بعد از انجام پست به جاي جواب دادن موبايلش براي مدتي خاموش بوده و بعد از آن هم اصلآ جواب نميده.
- اگر در نوشته هاي قبلي دقت كنيد اين يوزر فقط تبليغات ميكنه، چيزي از گفته هاي او باور نكنيد اين شگردش هست.
- بعد از دريافت مرسوله پستي كه ديدم اوني كه من صحبت كرده بودم به من ارسال نشده وقتي از آن خيلي نااميد شدم كه بتونم بدم به كسي كه قرار بود بدم بهش، به اين يوزر گفتم حتي تا 100 تومان هم حاضرم ضرر بكشم ولي اينو به خودت برگردونم چون اصلآ به كارم نمياد، ولي اين يوزر در جواب ميگه "من به اين گوشي اطمينان دارم و خيلي برنامه روش نصب هست از برنامه هاي آن ميتوني استفاده كني"!! من نميتونم اينو قانع كنم كه اين گوشي باز نميشه تا ببينم داخلش چي هست.
خلاصه به دوستان توصيه ميكنم از خريد و فروش با اين جور يوزرها خودداري كنند، من فكر ميكنم كثيف ترين كار اينه كه آدم بخواد در معامله دروغ سر هم بكنه و فقط در فكر پول باشه و هيچ چيز طرف مقابل رو فكر نكنه، و البته از ترس، قسمت فرستنده در جعبه پستي رو خالي بذاره! :lol: