مشکل اینجاست که مدیر فنی عزیز تایپیکی رو ایجاد کردند مبنی بر اینکه آیا از همکاران این بخش راضی هستید و ...
بالام جان! مگر ما اسکلیم خدایی نکرده؟ خودت میگی خاوجه حافظ هم خبر داره اینجا کی به کیه! قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری! من نوعی (و امثال من) مدیر تک تک این افراد رو از روز اول دیدیم! و رابطه دوستان مدیر و همکار هم مثه روز مشخصه! من چرا باید قبول کنم ایشون و امثال ایشون کارشون خوبه در حالیکه میبینم با پارتی امدن و کسی هم که اعتراض کنه دستش به جایی بند نیست!
بالای 20 تا مثال از نقض قوانین برای برادر حمید زدم! مشخصه که دست ایشون یا سایرین نیست که بخوان قوانین رو اجرا کنند! شما راجع به همکار بازارچه ناراحتی من بدبخت میگفتم بابا اینجا هر کسی میخواد همکار یا مدیر باشه! فقط جون بچتون 1 بار بگید قوانین این بازارچه چیاست!@ اشتراک ممنوعه؟ فروش فیلم رو هارد ممنوعه؟ فروش سریال رو هارد ممنوعه؟ رو هارد دست دوم مجازه؟ بند 11 ریفرنسش کجاست و به کی میشه اعتراض کرد؟ تاپیک درمورد کلاه برادری ممنوعه؟ اینا که میگم همین پایه های ساده ماجراست هنوز خودشونم نمیدونن که هست نیست قراره باشه؟ قانونه یا الکیه!؟ انوقت این خانه که بقولی از پایه ویران است وقتی همه چیزش سلیقه ای اداره بشه من کاربر حق دارم بگم اقا این همکار بازارچه داره تبعیض قائل میشه! ولی اگر همه چیز قانونمند باشه سره از ناسره مشخصه×!نه همکار میتونه اعمال سلیقه نه مدیر!