• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ایشون خودشون قبول دارن ولی میگن اکانت ها رو از کسی که می خریدم اطلاع نداشتم از کجا تهیه میکنه
این تاپیک رو بخونید متوجه میشید

http://forum.persiantools.com/t153798.html

تا اینجا حرفی نیست مشکل از اینجا شروع میشه که ایشون از اول کار نگفتن که واسطه هستن ولی وقتی اکانت ها بسته شد ایشون گفتن که واسطه بودن / چیزی که خودشون قبول دارن به نظر شما مدرکی احتیاج داره؟
خب ما این وسط چرا باید ضرر بکنیم؟ ایشون مبالغ رو برگردونن و با اون کسی که خرید می کردن ازشون طرف بشن

خطاب به جناب Cyber.back میگم که باور کنید اقرار به اشتباه از ارزش آدم کم نمی کنه
و ارزش رو بالاتر هم می بره / قبول کن که سهل انگاری و بدقولی کردی و بعدش هم با طلبکارهادرست رفتار نکردی !

بله به من هم گفتن . اما تمام مسئولیت یک محصول به عهده فروشنده آن است و به نظر من این اصلا مهم نیست که اون محصول از کجا تهیه میشه . وقتی یک نفر اون رو میفروشه پس اون هم مسئولش هست و باید کاملا شرایطی که اعلام کرده رو بپذیره . پس من تا اینجا حق رو به خریدار می دم .

اما بهتر میدونم توی پی ام باهم مشکل رو حل کنند . . . تموم بشه بره . این 10 15 تومان خیلی ارزش نداره .

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
بله به من هم گفتن . اما تمام مسئولیت یک محصول به عهده فروشنده آن است و به نظر من این اصلا مهم نیست که اون محصول از کجا تهیه میشه . وقتی یک نفر اون رو میفروشه پس اون هم مسئولش هست و باید کاملا شرایطی که اعلام کرده رو بپذیره . پس من تا اینجا حق رو به خریدار می دم .

اما بهتر میدونم توی پی ام باهم مشکل رو حل کنند . . . تموم بشه بره . این 10 15 تومان خیلی ارزش نداره .

خب يکي از خريدار ها منم ديگه :) / به جاي يک پي ام 1000 تا پي ام زدم گفتم شما بايد عذر خوااهي کنيد و پول رو پس بديد نه اينکه تازه 4 تا حرف هم بار ما کنيد
گفتن من عذر خواهي کنم؟ شما زدي اکانت رو بلاک کردي ( البته حالا قبول کردن ايراد از خودشون بوده)

در ضمن چند ماهي گذشته و ايشون اگه مي خواست بده تا حالا داده بود و بحث پول نيست بحث حرف زور و بد قوليه
ايشون نميخان پولو بدن يا با منت نصفش رو بدن که از نظر من يکيه تازه بعد از اين همه حرف خوردن

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66

همون طور که شما هم گفتید کسی نمیتونه وکیل کس دیگه ای باشه ... ایشون باید در مقابل پولی که گرفتند پاسخ گو باشند ...

این 10-15 تومن اصلا ارزش نداره ... من هم حاظر هستم یه چیزی هم بزارم روش که ایشون کلاه برداریشون ثابت بشه تا اینقدر رجز نخونند ..

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خب يکي از خريدار ها منم ديگه :) / به جاي يک پي ام 1000 تا پي ام زدم گفتم شما بايد عذر خوااهي کنيد و پول رو پس بديد نه اينکه تازه 4 تا حرف هم بار ما کنيد
گفتن من عذر خواهي کنم؟ شما زدي اکانت رو بلاک کردي ( البته حالا قبول کردن ايراد از خودشون بوده)

در ضمن چند ماهي گذشته و ايشون اگه مي خواست بده تا حالا داده بود و بحث پول نيست بحث حرف زور و بد قوليه
ايشون نميخان پولو بدن يا با منت نصفش رو بدن که از نظر من يکيه تازه بعد از اين همه حرف خوردن

شما هم از ایشون اکانت گرفتید و بلاک شدند ؟

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
شما هم از ایشون اکانت گرفتید و بلاک شدند ؟

بله ديگه:) بعد از 2-3 روز بلاک شد ! توي همون تاپيک که عرض کردم اگر خونده باشيد خطاب به من نوشتند ديگه

با اسکايپ هم مکاتبه کردم همون مشکل رو کرديت کارد رو عنوان کردن / شما يکبار اون تاپيکو بخونيد :)

عرض ميکنم خودشون قبول دارن که اکانتها مشکل داشته ولي ميگن چون از کس ديگه خريدم مسئوليتش

با من نيست و تقصيري ندارم و پول رو هم بر نمي گردونن !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب با این اوصاف من فکر میکنم تا دو شنبه شب یک وقت بدیم که ایشون بتونند شاکیان رو راضی کنند در غیر این صورت اسمشون وارد لیست میشه .

VPS1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
خسته نباشید.
آخه چرا فقط تاپیک های من پاک میشه؟! الان تو قسمت بازارچه خیلی از تاپیک های فروش هاست و سرور هست؟ چرا اونها پاک نمیشه ؟ ! من یه تعداد از تاپیک هایی که در بازارچه هست رو گذاشتم. این تاپیک ها هم پا به پای ما فعالیت دارند.!!

ســـــــرور مجـــــــــازی وینـــــدوز با پــــورت 1 گیگ/ثانیه

http://www.forum.persiantools.com/t154205.html

سرور مجازی

http://www.forum.persiantools.com/t150063.html

سرور های مجازی ویندوز - از 7000 تومان

http://www.forum.persiantools.com/t154400.html

ضمنا اگر قانونی هست . چرا در تاپیک قوانین بازراچه ممنوعیت فروش سرویس مجازی ذکر نشده؟

http://www.forum.persiantools.com/t47542.html

اگر واقعا قانونی تعیین شده باید رسما در مفاد قوانین بازارچه ذکر بشه و ضمنا قانون باید برای همه به اجرا گذاشته بشه ! گزینشی عمل کردن یعنی حقوق دیگران رو رعایت نکردن! واقعا این در شان پرشین تولز نیست!

choughour

Registered User
لایک‌ها
338
بخش مدیریت .... سایت فـیـلـتـر شد یکاری بکنید ...

با سپاس

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
بخش مدیریت .... سایت فـیـلـتـر شد یکاری بکنید ...

با سپاس

هیچ ربطی به بازارچه نداره.
متاسفانه خودشون هم نمیدونن دارن تو شیلترینگ کشور چیکار میکنن!

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
هیچ ربطی به بازارچه نداره.
متاسفانه خودشون هم نمیدونن دارن تو شیلترینگ کشور چیکار میکنن!
انقدر ضد حال زد كه نزديك بود مانيتور رو از پنجره بندازم پايين!
مديران عزيز حتما و زود قضيه شيلتر شدن سايت رو رديفش كنيد!

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
خوب با این اوصاف من فکر میکنم تا دو شنبه شب یک وقت بدیم که ایشون بتونند شاکیان رو راضی کنند در غیر این صورت اسمشون وارد لیست میشه .

خب همين طور که ديديد اين آقا کوچکترين اعتنايي به اين حرف نکرد و ديشب هم مشغول کرک و اين حرفا بود
توي پستهاي زير بهتر از جزئيات مطلع بشيد :

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2766266&postcount=9
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2769830&postcount=13

فکر کنم متوجه شديد که اين آقا به هيچ وجه قصد پس دادن پول رو نداره و هيچ اعتنايي هم به اين حرفا نمي کنه

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34

خب اينم پست امشب ايشون که ديگه بهانه اي نباشه که سايت فيلتر بود و اين حرفا :) چون من ميشناسمش که بعدا چه دروغهايي ميگه :

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2770897&postcount=1521

امروز سه شنبه ...

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
اسم ایشون به قسمت کاربران دارای سابقه منفی اضافه شد .

دوست عزیز ایشون کلاه برداری کردند ! و اسمشون توی قسمتی که اجازه فعالیت رو ندارند باید باشه :

"سابقه کلاهبرداری دارند و کلاهبرادی آنها ثابت شده باشد ."

ایشون علاوه بر اینکه مخالف قراردادشون و حرفشون عمل کردند ... کلاه برداری هم انجام دادند ...

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ایشون که رفیق Hamid2day هستند :f34r:

من فکر کنم نظرم رو در مورد شما باید عوض کنم و اسم شما رو هم به لیست اول اضافه کنم .

دوست عزیز ایشون کلاه برداری کردند ! و اسمشون توی قسمتی که اجازه فعالیت رو ندارند باید باشه :

"سابقه کلاهبرداری دارند و کلاهبرادی آنها ثابت شده باشد ."

ایشون علاوه بر اینکه مخالف قراردادشون و حرفشون عمل کردند ... کلاه برداری هم انجام دادند ...

عذر می خوام ولی دیگه تشخیص این بخش رو به ما بسپارید .

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
عذر می خوام ولی دیگه تشخیص این بخش رو به ما بسپارید .

فکر نمیکنم دیگه جایی برای تشخیص مونده باشه .... ایشون نه از یک نفر بلکه از چند نفر و به یک شیوه کلاه برداری کردند و این رو هم ثابت کردم ....
اگر شما دوست ندارید این کار رو انجام بدید دیگه بحثی جداست ....

mehdi_2006

Registered User
لایک‌ها
34
فکر نمیکنم دیگه جایی برای تشخیص مونده باشه .... ایشون نه از یک نفر بلکه از چند نفر و به یک شیوه کلاه برداری کردند و این رو هم ثابت کردم ....
اگر شما دوست ندارید این کار رو انجام بدید دیگه بحثی جداست ....

عيب نداره چند وقت ديگه يه کلاهبرداري بزرگ ميکنه و ميره و اونوقت ميشه جريان بازي سنتر و اون يارو مجيد :lol:

فعلا بيايد به فکر يه امضاي واحد باشيم با کليه مشخصاتش که اگر احيانا از شخص ديگه کلاهبرداري کرده

و اونا هم به خاطر 20-30 تومن حرفي نزدن يا بيخيال شدن اونا هم وارد جريان بشن/

از کجا معلوم شايد تعداد زياد باشه و بشه کارهاي ديگه اي کرد ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا