• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33
خوب با این اوصاف من فکر میکنم تا دو شنبه شب یک وقت بدیم که ایشون بتونند شاکیان رو راضی کنند در غیر این صورت اسمشون وارد لیست میشه .

سلام
شما ا دوشنبه بهم وقت دادین ولی ایا خبرم کردین از این قضیه من که مثه بعضی از دوستان بیکار نیستم شب تا صبح تاپیک هاروببینم تازه من چرا باید تاپیک رو بای نگاه میکردم چون لزومی نداشت وقتی من از چیزی باخبر نباشم چطور توقع دارین بیام از حق خودم دفاع کنم :blink:

ایا من حق اینو نداشتم باخبر بشم درمورد من چی میگن ? :(

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
شما ا دوشنبه بهم وقت دادین ولی ایا خبرم کردین از این قضیه من که مثه بعضی از دوستان بیکار نیستم شب تا صبح تاپیک هاروببینم تازه من چرا باید تاپیک رو بای نگاه میکردم چون لزومی نداشت وقتی من از چیزی باخبر نباشم چطور توقع دارین بیام از حق خودم دفاع کنم :blink:

ایا من حق اینو نداشتم باخبر بشم درمورد من چی میگن ? :(
شما هر موقع که ثابت کنید حق با شماست من اسم شما رو از لیست بیرون می کشم .

kouhestan

Registered User
لایک‌ها
0
جناب Bhrzk
به قول سعدی عزیز
امیدوار بود آدمی به خیر کسان / مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان
شما اصلا نمی خوای وارد اون ماجرا بشی و قضییه رو حل کنی
اما چون گفتی من حرفم رو نتونستم ثابت کنم این پست رو هم بخون
بقایای همون تاپیک خرید اشتراکی رو اگر نگاه کنی - چون بجای رسیدگی کلی پست ازش دیلیت کردی - و زحمت خوندن چند تا پست رو متحمل بشی اسم بچه هایی که اونجا خبری از واریز پول یا پیگیری بسته شون نوشتن هست. یعنی اینا :
sinaeslami
shahroodnet
Toolsman
majid1366
Desertrose
فرشید
telcomm
محترم سعيديان
e h s a n
kouhestan
ehsanotaku
mahyar_shimi
panizgraphic
qaemi.ali
_Farshad_
Ariyashop
123perspolis
sirous_sus
ahmad_ebra
waroone
Alone Men
bnc
منصور قیامت
stc
ahmadj
hnikdel
stifler
farhad_shi
سعادت
vahidd
یعنی با خود بانی تا الان 30 تا اسم مشخصه. بانی هم در جواب سوالای من و بقیه نیومد توضیح بده. ما فقط توضیح خواستیم و شفاف سازی
غیر از بانی بقیه یا 10 تومن و ندرتا 15 تومن دادن. چند نفری هم شاید 7 تومن داده باشن
خیلی سخته جمع و ضرب هزینه ها و .... ؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
جناب Bhrzk
به قول سعدی عزیز
امیدوار بود آدمی به خیر کسان / مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان
شما اصلا نمی خوای وارد اون ماجرا بشی و قضییه رو حل کنی
اما چون گفتی من حرفم رو نتونستم ثابت کنم این پست رو هم بخون
بقایای همون تاپیک خرید اشتراکی رو اگر نگاه کنی - چون بجای رسیدگی کلی پست ازش دیلیت کردی - و زحمت خوندن چند تا پست رو متحمل بشی اسم بچه هایی که اونجا خبری از واریز پول یا پیگیری بسته شون نوشتن هست. یعنی اینا :
sinaeslami
shahroodnet
Toolsman
majid1366
Desertrose
فرشید
telcomm
محترم سعيديان
e h s a n
kouhestan
ehsanotaku
mahyar_shimi
panizgraphic
qaemi.ali
_Farshad_
Ariyashop
123perspolis
sirous_sus
ahmad_ebra
waroone
Alone Men
bnc
منصور قیامت
stc
ahmadj
hnikdel
stifler
farhad_shi
سعادت
vahidd
یعنی با خود بانی تا الان 30 تا اسم مشخصه. بانی هم در جواب سوالای من و بقیه نیومد توضیح بده. ما فقط توضیح خواستیم و شفاف سازی
غیر از بانی بقیه یا 10 تومن و ندرتا 15 تومن دادن. چند نفری هم شاید 7 تومن داده باشن
خیلی سخته جمع و ضرب هزینه ها و .... ؟

ببین دوست عزیزم
والا من توی بازارچه هیچ نفعی نمی برم برام هم مهم نیست چه کسی چه کار می کنه . من فقط سعی می کنم تا آنجا که در توانم هست قوانین را اجرا کنم و بخش رو کنترل کنم ( به همراه حمید عزیز ) .

ما اومدی حقوق فروشنده و خریدار را جدا کردیم که به صورت جداگانه و عادلانه به حقوق هر دو رسیدگی کنیم . همون قدری که برای خریدار احترام قائل هستیم برای فروشنده هم هستیم و همون قدر که خریدار حق دارد فروشنده هم حق دارد .

اما در مورد مشکل شما ,
ببین دوست من , شما لیستی از اعضایی که در مشارکت شرکت داشتند را عنوان می کنید و سوالاتی در مورد هزینه و قیمت و این چیزها می کنید .
فروشنده این حق رو داره که قیمت محصول رو خودش انتخاب کنه ( حالا شاید دوست داشته باشه قیمت رو 10 برابر بگه ) و هیچ کسی هم اجازه دخالت در روند قیمت گذاری آن محصول را ندارد .
همچنین فروشنده این حق را دارد که شرایط را مشخص کند و باید آن شرایط را به خریدار اعلام کند .

حال خریدار با علم به شرایط و قیمت اقدام به خرید آن محصول می کند و پس از آن هر گونه شکایت از طرف خریدار مردود است . چون خریدار می دونسته که این محصول با قیمت نجومی 10 برابر فروخته می شود و این خرید را انجام داده . همچنین تمام مسئولیت آن خرید هم با شخص خریدار است .

پس حال من سوال را تکرار می کنم . اصلا مهم نیست چند نفر آن محصول را سفارش داده اند و فروشنده چه کاری انجام داده است ( چون تمامی آنها وقتی خرید کرده اند یعنی تمام شرایط را قبول کرده اند ) . من از شما می پرسم آیا موقع خرید از قیمت محصول و شرایط خرید اطلاع نداشتید ؟

مرسی .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کاربران محترم : Cyber.Back و damira_e_n_d لطفا مشکلتون رو توی پی ام حل کنید .
اگر یک پست دیگه تحت هر عنوان و مطلبی چه مربوط و چه غیر مربوط به این ماجرا و چه توهین آمیز چه عاطفی , ببینم از فعالیتون برای مدتی جلوگیری خواهد شد .

kouhestan

Registered User
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیزم
والا من توی بازارچه هیچ نفعی نمی برم برام هم مهم نیست چه کسی چه کار می کنه . من فقط سعی می کنم تا آنجا که در توانم هست قوانین را اجرا کنم و بخش رو کنترل کنم ( به همراه حمید عزیز ) .

ما اومدی حقوق فروشنده و خریدار را جدا کردیم که به صورت جداگانه و عادلانه به حقوق هر دو رسیدگی کنیم . همون قدری که برای خریدار احترام قائل هستیم برای فروشنده هم هستیم و همون قدر که خریدار حق دارد فروشنده هم حق دارد .

اما در مورد مشکل شما ,
ببین دوست من , شما لیستی از اعضایی که در مشارکت شرکت داشتند را عنوان می کنید و سوالاتی در مورد هزینه و قیمت و این چیزها می کنید .
فروشنده این حق رو داره که قیمت محصول رو خودش انتخاب کنه ( حالا شاید دوست داشته باشه قیمت رو 10 برابر بگه ) و هیچ کسی هم اجازه دخالت در روند قیمت گذاری آن محصول را ندارد .
همچنین فروشنده این حق را دارد که شرایط را مشخص کند و باید آن شرایط را به خریدار اعلام کند .

حال خریدار با علم به شرایط و قیمت اقدام به خرید آن محصول می کند و پس از آن هر گونه شکایت از طرف خریدار مردود است . چون خریدار می دونسته که این محصول با قیمت نجومی 10 برابر فروخته می شود و این خرید را انجام داده . همچنین تمام مسئولیت آن خرید هم با شخص خریدار است .

پس حال من سوال را تکرار می کنم . اصلا مهم نیست چند نفر آن محصول را سفارش داده اند و فروشنده چه کاری انجام داده است ( چون تمامی آنها وقتی خرید کرده اند یعنی تمام شرایط را قبول کرده اند ) . من از شما می پرسم آیا موقع خرید از قیمت محصول و شرایط خرید اطلاع نداشتید ؟

مرسی .

سلام
شما اصلا اسم اون تاپیک هم رو خوندی ؟

خرید اشتراکی بوده

قرار بوده هیچ نفعی نداشته باشه جز رسیدن مجموعه بدست اعضا با هزینه کمتر
حالا چی شده ؟
سه چهار برابر و شاید هم بیشتر هزینه پول جمع شده و بانی پاسخگو نیست
تازه سی دی ها در بدترین حالت ممکن و با خط و خش زیاد و با پست سفارشی ارسال شدن

اونوقت شما میای پست های منو که پرسیدم چند نفر شدیم و هزینه چقدر شد رو در همون تاپیک !!! دیلیت می کنی و به بانی نمیگی توضیح بده. این کجاش مدیریته ؟!!

توی همون تاپیک به من تذکر میدی سوال تکراری نپرس و به بانی نمیگی به سوالا جواب بده.
این کجاش مدیریته ؟!!!

توی همون تاپیک شما وارد شدی و در حالی که هیچ مورد و ابهامی برطرف نشد و اصل دعوا همون ابهام هاست، لابد با برخورداری از علم غیب نوشتی : مرسی ... به نظرم مشکل حل شد
و رفتی. این کجاش مدیریته ؟

ضمنا نه بانی توی پخ به من جواب داد و نه شما. پس حواله دادن مردم به پخ یعنی بی جواب موندن سوالا

از همه بدتر هنوز پرونده اون خرید اشتراکی کذایی بسته نشده و بانی یکی دیگه رو شروع کرده. اونجا هم گلایه ها و ابهام های بچه ها رو شما دیلیت کردی و از بانی نخواستی توضیح بده. شما در این قضییه کجا یه سر سوزن انصاف بخرج دادی ؟ جز پست دیلیت کردن اونهم به نفع بانی و به ضرر اعضا چه کار کردی ؟
اونوقت میگی من بیطرفم
طرفداری چطوری میشه مگه

حالا هزینه ها
74 تومن مجموعه
10 تومن هزینه خرید مجدد پک جا افتاده بخاطر اهمال بانی
نهایتا بزور 2 تومن هزینه رایت 8 تا سی دی و پست سفارشی
اعضا فعلا 30 نفر و به احتمال زیاد خیلی بیشترن
84 تقسیم بر 30 میشه 2800 تومن
2800 + 2000 تومن هزینه رایت و پست میشه 4800 تومن
توی همون تاپیک من به بانی پیشنهاد دادم برای هزینه رایت و زحمت کار و ... حق الزحمه تعیین کنه که آخرش گفت دهنمو اکی کنم !!!
جمع کل هزینه ها میشه 144 تومن
حالا برای بعضی دوباره پست شده کسری ها ؛ اصلا جمع کل 160 تومن. باقیش چی ؟

حالا اون عضوی که 7 تومن داده هیچ . اغلب بچه ها 10 تومن دادن. اونا هم هیچ. اونی که 15 تومن داده و شما پست گلایه آمیزش رو دیروز در کمال اقتدار و افتخار دیلیت کردی چه گناهی کرده جناب مدیر ؟!!!

تازه اینا فرع ماجراست
کل بحث با یه ذره شعور و انصاف حل میشد
توی یه خرید اشتراکی تک تک اعضا حق دارن بدونن هزینه ها چقدر بود و چقدر پول جمع شد
شما به عنوان مدیر این بازارچه ، به خودت زحمت ندادی که بعد از پاک کردن اووونهمه پست بچه ها ، یه پست بزنی و از بانی بخوای توضیح بده ....
خیلی که خوشبینانه به ماجرا نگاه کنیم ، شما سعیت اینه که با اعضای قدیمی درگیر نشی. همین
وگر نه سر هیچ - زدن یک پست بی ارتباط با عنوان تاپیک اما مرتبط با موضوع بحث - تازه واردی مثل منو خوب بلدی تهدید کنی و اخطار بدی
مدیریت این ماجرا مگه کاری داره ؟
بجای خفه کردن بچه ها یه پست بزن و از بانی بخواه توضیح بده. از بچه ها هم بخواه هر کی پول داده بیاد مبلغ رو اعلام کنه

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
این قضیه چیه چند روزه شما ها در گیرشین ؟

اگه طرف پول گرفته سی دی براتون نفرستاده که کلا برداره

اگه طرف پول بیشتری گیرش افتاده.. خوب ناز شستش ! یعنی اون بابا نمی تونسته خودش مجموعه رو بخره به همون قیمت به شما بفروشه ؟! نهایتش اینه که دیگه از ایشون خرید نکنید.

شماها قرار بوده یه هزینه ای بدید یه سی دی رو بگیرید.. وقتی انقدر چشم و گوش بسته عمل کردید که ندونستید چند نفر هستید دیگه اشتباه خودتون بوده..

طرف گفته انقدر بدید بهتون این سی دی رو بدم.. شما هم مبلغ رو دادید سی دی رو گرفتید ! حالا رفتید زندگی نامه طرف رو در آوردید که چقدر هزینه اضافه اومده یالا اونو پس بده !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
شما اصلا اسم اون تاپیک هم رو خوندی ؟

خرید اشتراکی بوده

قرار بوده هیچ نفعی نداشته باشه جز رسیدن مجموعه بدست اعضا با هزینه کمتر
حالا چی شده ؟
سه چهار برابر و شاید هم بیشتر هزینه پول جمع شده و بانی پاسخگو نیست
تازه سی دی ها در بدترین حالت ممکن و با خط و خش زیاد و با پست سفارشی ارسال شدن

اونوقت شما میای پست های منو که پرسیدم چند نفر شدیم و هزینه چقدر شد رو در همون تاپیک !!! دیلیت می کنی و به بانی نمیگی توضیح بده. این کجاش مدیریته ؟!!

توی همون تاپیک به من تذکر میدی سوال تکراری نپرس و به بانی نمیگی به سوالا جواب بده.
این کجاش مدیریته ؟!!!

توی همون تاپیک شما وارد شدی و در حالی که هیچ مورد و ابهامی برطرف نشد و اصل دعوا همون ابهام هاست، لابد با برخورداری از علم غیب نوشتی : مرسی ... به نظرم مشکل حل شد
و رفتی. این کجاش مدیریته ؟

ضمنا نه بانی توی پخ به من جواب داد و نه شما. پس حواله دادن مردم به پخ یعنی بی جواب موندن سوالا

از همه بدتر هنوز پرونده اون خرید اشتراکی کذایی بسته نشده و بانی یکی دیگه رو شروع کرده. اونجا هم گلایه ها و ابهام های بچه ها رو شما دیلیت کردی و از بانی نخواستی توضیح بده. شما در این قضییه کجا یه سر سوزن انصاف بخرج دادی ؟ جز پست دیلیت کردن اونهم به نفع بانی و به ضرر اعضا چه کار کردی ؟
اونوقت میگی من بیطرفم
طرفداری چطوری میشه مگه

حالا هزینه ها
74 تومن مجموعه
10 تومن هزینه خرید مجدد پک جا افتاده بخاطر اهمال بانی
نهایتا بزور 2 تومن هزینه رایت 8 تا سی دی و پست سفارشی
اعضا فعلا 30 نفر و به احتمال زیاد خیلی بیشترن
84 تقسیم بر 30 میشه 2800 تومن
2800 + 2000 تومن هزینه رایت و پست میشه 4800 تومن
توی همون تاپیک من به بانی پیشنهاد دادم برای هزینه رایت و زحمت کار و ... حق الزحمه تعیین کنه که آخرش گفت دهنمو اکی کنم !!!
جمع کل هزینه ها میشه 144 تومن
حالا برای بعضی دوباره پست شده کسری ها ؛ اصلا جمع کل 160 تومن. باقیش چی ؟

حالا اون عضوی که 7 تومن داده هیچ . اغلب بچه ها 10 تومن دادن. اونا هم هیچ. اونی که 15 تومن داده و شما پست گلایه آمیزش رو دیروز در کمال اقتدار و افتخار دیلیت کردی چه گناهی کرده جناب مدیر ؟!!!

تازه اینا فرع ماجراست
کل بحث با یه ذره شعور و انصاف حل میشد
توی یه خرید اشتراکی تک تک اعضا حق دارن بدونن هزینه ها چقدر بود و چقدر پول جمع شد
شما به عنوان مدیر این بازارچه ، به خودت زحمت ندادی که بعد از پاک کردن اووونهمه پست بچه ها ، یه پست بزنی و از بانی بخوای توضیح بده ....
خیلی که خوشبینانه به ماجرا نگاه کنیم ، شما سعیت اینه که با اعضای قدیمی درگیر نشی. همین
وگر نه سر هیچ - زدن یک پست بی ارتباط با عنوان تاپیک اما مرتبط با موضوع بحث - تازه واردی مثل منو خوب بلدی تهدید کنی و اخطار بدی
مدیریت این ماجرا مگه کاری داره ؟
بجای خفه کردن بچه ها یه پست بزن و از بانی بخواه توضیح بده. از بچه ها هم بخواه هر کی پول داده بیاد مبلغ رو اعلام کنه

این قضیه چیه چند روزه شما ها در گیرشین ؟

اگه طرف پول گرفته سی دی براتون نفرستاده که کلا برداره

اگه طرف پول بیشتری گیرش افتاده.. خوب ناز شستش ! یعنی اون بابا نمی تونسته خودش مجموعه رو بخره به همون قیمت به شما بفروشه ؟! نهایتش اینه که دیگه از ایشون خرید نکنید.

شماها قرار بوده یه هزینه ای بدید یه سی دی رو بگیرید.. وقتی انقدر چشم و گوش بسته عمل کردید که ندونستید چند نفر هستید دیگه اشتباه خودتون بوده..

طرف گفته انقدر بدید بهتون این سی دی رو بدم.. شما هم مبلغ رو دادید سی دی رو گرفتید ! حالا رفتید زندگی نامه طرف رو در آوردید که چقدر هزینه اضافه اومده یالا اونو پس بده !

رزی ؟ :D
این اولین پست مفیدی بود که تو این مدت ازت دیدم .
جواب من دقیقا همین هست .

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57

kouhestan

Registered User
لایک‌ها
0
رزی ؟ :D
این اولین پست مفیدی بود که تو این مدت ازت دیدم .
جواب من دقیقا همین هست .

خب حالا که جواب شما دقیقا همین است به چه حقی و برای چی پست های ما رو دیلیت کردی ؟ حتی توی تاپیک خودش ؟

تازه اگه بحث ناز شست و .. هست شما این وسط چه کاره ای ؟

ضمنا بد نیست جواب های قبلی خودت در همین تاپیک رو نگاه کنی و ببینی چقدر حرفات تناقض داره و هر بار یه چیزی میگی. از ثابت نبودن موضوع رسیدی به تنها بودن شاکی و بعد خرید اشتراکی رو کردی فروش و حالا میگی ناز شست اونی که پولا رو خورد

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
چه جالب..
خوب منظور شما از این حرف چیه؟
من الان با 85% از عضو های اینجا رفیقم...
زهی خیال باطل..........

منظور خاصی نداشتم خدای نکرده اشتباه برداشت نشه
زهی خیال حق.......:p.

من فکر کنم نظرم رو در مورد شما باید عوض کنم و اسم شما رو هم به لیست اول اضافه کنم .

از شما هیچ کاری بعید نیست ... اگه دستتون باز بود تمام پستهای مدیران و همکارای
دیگه را هم حذف میکردین و اونارو هم میزاشتین توی لیست سیاه :p
حذف کردن 2 پست قبلی که این اینجا گذاشتم و 1 ساعته پاک شد نشونه ی ضعف شماست
فکر کنم به جز حذف کردن پستها و ریپورت دادن کار دیگه ای بلد نیستین
امید وارم هر چه زودتر به سن بلوغ برسین;)

و امااااااااااااااااا
http://myph.us/pics/57364_untitled.jpg
57364_untitled.jpg

تاپیک فروش کروکدیل را همه میشناسن . از اول تا آخر این تاپیک اسپم و چرتو پرت بود
حتی بعضیها 3 الی 4 تا اسپم داده بودن . ولی پست من که اسپم نبود اخطار و کارت قرمز گرفت .
توی عکس به راحتی پیداست .... پست کسی که گفته 12000 تومن پاک نشد ولی از من پاک شد .
توی تمام تاپیکها این همه اسپم زده میشه . ولی به محض اینکه من چیزی بنویسم به عنوان اسپم
به pilot گذارش میدید ... اگه هدفتون اینه که منو بد نام کنید دیگه همه ی بچه ها منو میشناسن .
نهایتا اگه ببینم فایده ای نداره و دست از کارات برنمیداری یا بیخیال این سایت میشم
یا این که با یه آیدی جدید میام و فعالیت میکنم ... تازه گیها هم که چنتا سایت خریدو فروش ایجاد شده

در پایان .. ازین پست یه کپی میگیرم تا دوباره اگه حذف کردین جایگزین کنم
انقدر این کارو میکنم که یا بن بشم یا این که رسیدگی بشه

یاحق

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
بابا بی خیال دوست عزیز.... به چه چیزایی گیر می دین شما ها... خدایی عجب اعصابی دارین !

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
به موزمار گفتم به همکارهای بازارچه هم گفتم! تا وقتی شمارش پست ها رو از بازارچه برندارین این اسپم بازار که ادامه داره هیچ، ارزش کاربرهایی که توی بخش های تخصصی پست می زنن میاد پایین (خودم رو اصصصصلا نمی گم مثال نزنید لطفا) الان کاربرهای فعال بازارچه توی کمتر از چند ماه پست هاشون می ره بالای 1000 تا....

پ.ن: خداییش چند درصد پست های بازارچه ارزش داره؟؟ می تونم بگم فقط یک چهارم پست های بازارچه "بیا بالا و UP" هست!!
پ.ن2: منی که روزی شونصد بار تو بازارچه پلاسم تقریبا پست مفیدی نمی بینم بهتره بگم فقط اسپم می بینم (پست های حسابی خیلی خیلی کمه....)
پ.ن3: یادش بخیر پی تی قدیم....

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
به موزمار گفتم به همکارهای بازارچه هم گفتم! تا وقتی شمارش پست ها رو از بازارچه برندارین این اسپم بازار که ادامه داره هیچ، ارزش کاربرهایی که توی بخش های تخصصی پست می زنن میاد پایین (خودم رو اصصصصلا نمی گم مثال نزنید لطفا) الان کاربرهای فعال بازارچه توی کمتر از چند ماه پست هاشون می ره بالای 1000 تا....

پ.ن: خداییش چند درصد پست های بازارچه ارزش داره؟؟ می تونم بگم فقط یک چهارم پست های بازارچه "بیا بالا و UP" هست!!
پ.ن2: منی که روزی شونصد بار تو بازارچه پلاسم تقریبا پست مفیدی نمی بینم بهتره بگم فقط اسپم می بینم (پست های حسابی خیلی خیلی کمه....)
خوب از اونور هر کی هر چی می خواد پست و تاپیک می زنه..چون شمارش نمیشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

به نظر من ایده خوبیه ... اما :

خوب از اونور هر کی هر چی می خواد پست و تاپیک می زنه..چون شمارش نمیشه

اینم هست .

پ . ن 3 : دقیفا ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا