ببین دوست عزیزم
والا من توی بازارچه هیچ نفعی نمی برم برام هم مهم نیست چه کسی چه کار می کنه . من فقط سعی می کنم تا آنجا که در توانم هست قوانین را اجرا کنم و بخش رو کنترل کنم ( به همراه حمید عزیز ) .
ما اومدی حقوق فروشنده و خریدار را جدا کردیم که به صورت جداگانه و عادلانه به حقوق هر دو رسیدگی کنیم . همون قدری که برای خریدار احترام قائل هستیم برای فروشنده هم هستیم و همون قدر که خریدار حق دارد فروشنده هم حق دارد .
اما در مورد مشکل شما ,
ببین دوست من , شما لیستی از اعضایی که در مشارکت شرکت داشتند را عنوان می کنید و سوالاتی در مورد هزینه و قیمت و این چیزها می کنید .
فروشنده این حق رو داره که قیمت محصول رو خودش انتخاب کنه ( حالا شاید دوست داشته باشه قیمت رو 10 برابر بگه ) و هیچ کسی هم اجازه دخالت در روند قیمت گذاری آن محصول را ندارد .
همچنین فروشنده این حق را دارد که شرایط را مشخص کند و باید آن شرایط را به خریدار اعلام کند .
حال خریدار با علم به شرایط و قیمت اقدام به خرید آن محصول می کند و پس از آن هر گونه شکایت از طرف خریدار مردود است . چون خریدار می دونسته که این محصول با قیمت نجومی 10 برابر فروخته می شود و این خرید را انجام داده . همچنین تمام مسئولیت آن خرید هم با شخص خریدار است .
پس حال من سوال را تکرار می کنم . اصلا مهم نیست چند نفر آن محصول را سفارش داده اند و فروشنده چه کاری انجام داده است ( چون تمامی آنها وقتی خرید کرده اند یعنی تمام شرایط را قبول کرده اند ) . من از شما می پرسم آیا موقع خرید از قیمت محصول و شرایط خرید اطلاع نداشتید ؟
مرسی .
سلام
شما اصلا اسم اون تاپیک هم رو خوندی ؟
خرید اشتراکی بوده
قرار بوده هیچ نفعی نداشته باشه جز رسیدن مجموعه بدست اعضا با هزینه کمتر
حالا چی شده ؟
سه چهار برابر و شاید هم بیشتر هزینه پول جمع شده و بانی پاسخگو نیست
تازه سی دی ها در بدترین حالت ممکن و با خط و خش زیاد و با پست سفارشی ارسال شدن
اونوقت شما میای پست های منو که پرسیدم چند نفر شدیم و هزینه چقدر شد رو در همون تاپیک !!! دیلیت می کنی و به بانی نمیگی توضیح بده. این کجاش مدیریته ؟!!
توی همون تاپیک به من تذکر میدی سوال تکراری نپرس و به بانی نمیگی به سوالا جواب بده.
این کجاش مدیریته ؟!!!
توی همون تاپیک شما وارد شدی و در حالی که هیچ مورد و ابهامی برطرف نشد و اصل دعوا همون ابهام هاست، لابد با برخورداری از علم غیب نوشتی : مرسی ... به نظرم مشکل حل شد
و رفتی. این کجاش مدیریته ؟
ضمنا نه بانی توی پخ به من جواب داد و نه شما. پس حواله دادن مردم به پخ یعنی بی جواب موندن سوالا
از همه بدتر هنوز پرونده اون خرید اشتراکی کذایی بسته نشده و بانی یکی دیگه رو شروع کرده. اونجا هم گلایه ها و ابهام های بچه ها رو شما دیلیت کردی و از بانی نخواستی توضیح بده. شما در این قضییه کجا یه سر سوزن انصاف بخرج دادی ؟ جز پست دیلیت کردن اونهم به نفع بانی و به ضرر اعضا چه کار کردی ؟
اونوقت میگی من بیطرفم
طرفداری چطوری میشه مگه
حالا هزینه ها
74 تومن مجموعه
10 تومن هزینه خرید مجدد پک جا افتاده بخاطر اهمال بانی
نهایتا بزور 2 تومن هزینه رایت 8 تا سی دی و پست سفارشی
اعضا فعلا 30 نفر و به احتمال زیاد خیلی بیشترن
84 تقسیم بر 30 میشه 2800 تومن
2800 + 2000 تومن هزینه رایت و پست میشه 4800 تومن
توی همون تاپیک من به بانی پیشنهاد دادم برای هزینه رایت و زحمت کار و ... حق الزحمه تعیین کنه که آخرش گفت دهنمو اکی کنم !!!
جمع کل هزینه ها میشه 144 تومن
حالا برای بعضی دوباره پست شده کسری ها ؛ اصلا جمع کل 160 تومن. باقیش چی ؟
حالا اون عضوی که 7 تومن داده هیچ . اغلب بچه ها 10 تومن دادن. اونا هم هیچ. اونی که 15 تومن داده و شما پست گلایه آمیزش رو دیروز در کمال اقتدار و افتخار دیلیت کردی چه گناهی کرده جناب مدیر ؟!!!
تازه اینا فرع ماجراست
کل بحث با یه ذره شعور و انصاف حل میشد
توی یه خرید اشتراکی تک تک اعضا حق دارن بدونن هزینه ها چقدر بود و چقدر پول جمع شد
شما به عنوان مدیر این بازارچه ، به خودت زحمت ندادی که بعد از پاک کردن اووونهمه پست بچه ها ، یه پست بزنی و از بانی بخوای توضیح بده ....
خیلی که خوشبینانه به ماجرا نگاه کنیم ، شما سعیت اینه که با اعضای قدیمی درگیر نشی. همین
وگر نه سر هیچ - زدن یک پست بی ارتباط با عنوان تاپیک اما مرتبط با موضوع بحث - تازه واردی مثل منو خوب بلدی تهدید کنی و اخطار بدی
مدیریت این ماجرا مگه کاری داره ؟
بجای خفه کردن بچه ها یه پست بزن و از بانی بخواه توضیح بده. از بچه ها هم بخواه هر کی پول داده بیاد مبلغ رو اعلام کنه