• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان اسم ایشون در اون تایپیک فروشندگان بد قول وارد کنید
ایشون همون بلایی که سر من اورد و بعد از یک ماه پولو پس داد سر یکی دیگه اورده
پست های قدیمی که ماله همون موقع هست پست جدیدم نمیخوایتم بدم دیدم داره همینطوری به کارش ادامه میده برای اطلاع رسانی نوشتم
با خودت بزودی برخورد میشه اسمت رفت تو اون تاپیک میبینمت

یه پیشنهاد هم من دارم
یه تاپیک باز کنین
خریدارانی که اصلا بهشون جنس نفروشین بهتره

که قضیه تاپ سیکرت که محمد سه روز نبود و کلا هزار تا وصله بهش زده بودی

فقط شما نیستی که از من خرید کردی اگر یه مقدار دقت کنی و تاپیک هام رو ببینی می بینی که مشتریان من گله ای ازم نداشتن و نمیدونم حتما قدم شما ها شوم بوده که اینجوری شده پول اونی که 300 تا دی وی دی ازم خریده رو بالا نکشیدم پول تویی که یه 15 تومن لزم خریدی بالا بکشم ؟
الله و اعلم :blink:
در مورد لیست هم هر کاری دوست داری بکن
کسی سابقه منو ببینه خودش متوجه میشه که ازم خرید کنه یا نه تو خودت رو ناراحت نکن
هر کی داره به شما جنس می فروشه باید مواظب باشه که ....

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
مشتریکلابردار هم وجود داره... خودم گیر یکیشون هستم الان 1 ساله..

amirali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این شخصی که با یوزر dj_mehdi
100مدل تاپیک زده همون فرشاد بافنده هست .....نمیدونم چرا رسیدگی نمیکنین

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5
سلام و خسته نباشید
بازهم کلاه برداری جناب خیال باف (نیما اعجازی - فرشاد بافنده (جعلی)- مهدی پیامی فر(جعلی))

جزئیات برای اقای Bhrzk پیغام خصوصی شد.

لطفا رسیدگی کنید . با تشکر

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام
بکس در صورت هر گونه سوال و درخواست در همین بخش روابط عمومی مطرح کنید.

PM نزنید.

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
یک تغییر نام تاپیک هم صفه قبل بدون پاسخ مونده !

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
خسته نباشید

این کاربر خریدی از من کرده و به دلیلی مشکلاتی که از من بود هزینه باقی
به ایشون برگشت داده شده
می خواستم پست های ایشون از تاپیکم پاک بشه

این پست ها

در این تاپیک
http://forum.persiantools.com/t131689.html

و ممنون میشم با ایشون برخورد کنید

ممنون از شما

سلام
ما که درخواست دادیم هنوز رسیدگی نشده
این آقا داره راحت میگه کلاه بردار

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام و خسته نباشید
بازهم کلاه برداری جناب خیال باف (نیما اعجازی - فرشاد بافنده (جعلی)- مهدی پیامی فر(جعلی))

جزئیات برای اقای Bhrzk پیغام خصوصی شد.

لطفا رسیدگی کنید . با تشکر

من ای دی و اسامی رو اضافه کردم .
مرسی بابت اطلاع .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
ما که درخواست دادیم هنوز رسیدگی نشده
این آقا داره راحت میگه کلاه بردار

من نمی تونم پست های یک نفر که نصبت به درخواستش سوال داره رو حذف کنم . ضمن اینکه دو نفر از شما شاکی هستند که بدقولی کردید پست من مجبورم پست ها رو به عنوان یک ریویو از عملکرد شما نگه دارم .
مگر اینکه ثایت کنید حق با شماست .

اما کسی حق ندارد در تاپیک دیگران بدون دلیل تهمت بزند . اگر پستی وجود دارد که به شما توهین شده لینک بدید تا حذف بشوند .
ولی حتی اگر شما پول شخص را بازپس داده باشید چون بعد از مدتی بوده و شما قبول کردید اشکال از طرف شما بوده است پس پست ها به عنوان سابقه شما نگه داشته خواهند شد .

مرسی

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
من نمی تونم پست های یک نفر که نصبت به درخواستش سوال داره رو حذف کنم . ضمن اینکه دو نفر از شما شاکی هستند که بدقولی کردید پست من مجبورم پست ها رو به عنوان یک ریویو از عملکرد شما نگه دارم .
مگر اینکه ثایت کنید حق با شماست .

اما کسی حق ندارد در تاپیک دیگران بدون دلیل تهمت بزند . اگر پستی وجود دارد که به شما توهین شده لینک بدید تا حذف بشوند .
ولی حتی اگر شما پول شخص را بازپس داده باشید چون بعد از مدتی بوده و شما قبول کردید اشکال از طرف شما بوده است پس پست ها به عنوان سابقه شما نگه داشته خواهند شد .

مرسی
قربون مرامت . گل گفتی
من نمیخوام نون کسی اجر بشه که ایشون بعد از دقیقا 3 هفته و ذوبار پست دیسکت های سوخته ( بابا برای خودشم هزینه داشته پستش) و کلی الافی قبول کرد 11.500 از 13 تومنو بده بازم من بهش گفتم10.500بریز که پوله پست ضرر نده من اگر ادم بدجنسی بودم همون11.500میگرفتم ازش
خوب حالا دیدم همین بلا سر یکی دیگه اومده درست نیست چون من پولمو گرفتم اطلاع ندم به بقیه
بازم ممنونم.مرسی مرسی فقط این فرشاد بافنده رو رسیدگی کنید عالیه

programmer-69

Registered User
لایک‌ها
99
سلام

دوستان یوزر pmmcdvd کلی مشکل داره و کلی شاکی برای بنده 2 بار سی دی فرستاده عین 2 بارم خراب بوده این دفعه قرار بوده بفرسته نمی دونم اصلا فرستاده یا نه ولی هنوز به دست من نرسیده الانم 3 هفته میشه ...

ولی نمی خواد قبول کنه که مشکل اتز خودشونه و داره کلاهبرداری می کنه ...

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
سلام

دوستان یوزر pmmcdvd کلی مشکل داره و کلی شاکی برای بنده 2 بار سی دی فرستاده عین 2 بارم خراب بوده این دفعه قرار بوده بفرسته نمی دونم اصلا فرستاده یا نه ولی هنوز به دست من نرسیده الانم 3 هفته میشه ...

ولی نمی خواد قبول کنه که مشکل اتز خودشونه و داره کلاهبرداری می کنه ...

از مدیران می خوام با این یارو برخورد کنن
:D شما 4 تا از شاکی های منو بیار به غیر از خودت و اون دوستت که از من خرید کردن
بعد بنده شماره پیگیری رو واست فرستادم
فردا هم میرم اصل فیشی که توی خود اداره پست هست رو اسکن می کنم و به مدیران بازارچه میدم
تا حساب کار دستت بیاد که حرف بیجا نزنی
اصلا بنده هم از ایشون شکایت دارم
ایشون بسته رو توسط یه شخص دیگه تحویل گرفته و به بنده میگه شما آدرس رو اشتباه نوشتی
در حالی که بنده همون چیزی رو نوشتم که ایشون دادن به من به غیر از کد پستی که اشتباه داده بودن و صحیح اون رو نوشتم
و مشکل از بنده نبوده

programmer-69

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان ایشون معلوم نیست برای کجا پست کرده در ضمن غیر از من 3 نفر دیگه از ایشون شاکی هستن می تونی تو تاپیک ها ببنید ..

کلاهبرداری هم حدی داره اخه فرشاد بافنده بس نبود ایشونم داره شروع می کنه ...

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان ایشون معلوم نیست برای کجا پست کرده در ضمن غیر از من 3 نفر دیگه از ایشون شاکی هستن می تونی تو تاپیک ها ببنید ..

کلاهبرداری هم حدی داره اخه فرشاد بافنده بس نبود ایشونم داره شروع می کنه ...

بازم میگم کلاه بردار خودتی و هفت جدو آبادت

تو رو که ساکت می کنم 100 درصد
اون دوستت هم که سواد نداشت ح رو می خوند خ لال شد و پستاشو ادیت کرد
خوب دو نفر دیگه رو برام بیار که توی صحبت های یه هفته اخیر ازم شاکی باشه
و بگه پولشو خوردم

:D الان میره اول تاپیک یکی رو پیدا می کنه میگه بیا جون من بگو این پولتو خورده

player1

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام

وظیفه خودم دونستم که مسائلی رو براتون روشن کنم.

من مهدی پیام فر هستم یکی از طراح های قالب های دیتالایف, شما اسم بنده را (مهدی پیام فر) در لیست سیاهتون قرار دادید اما من که توسط یکی از دوستان متوجه شدم در چنین سایتی اسم و شماره حسابم به عنوان یک دزد مطرح گردیده قابل دونستم به شما اطلاع بدم که بنده هیچ رابطه ای با فرد مذکور ندارم و دلیل اینکه ایشون از شماره حساب بنده به عنوان فروش کالا به دیگران استفاده نموده است این بوده که بنده از ایشون مبلغ 85000 تومان برای طراحی قالب دیتالایف انجین فارسی طلبکار بوده ام که ایشون با دادن چندین شماره ارجاع از فیش واریزی مال باختگان این مبلغ را به من رسانده و من از این بابات متاسفم.

درخواست من از مدیران این فروم گرامی این است که تمامی شماره حساب های بنده را از تاپیک های مربوطه و لیست های مذکور پاک کرده و سابقه چندین ساله من را به دلیل چند هزار تومان خراب و متلاشی نکنند، در غیر این صورت بنده از راه قانونی و شکایت از فرد متخلف و همچنین فروم که به هیچ عنوان دلیلی بر محکوم کردن بنده ندارند اسم و شماره حساب اینجانب را در کنار یک متخلف قرار داده اند اقدام خواهم کرد، به امید اینکه مدیران این فروم به گفته های ما عمل نمایند.

با تشکر فراوان پیام فر.​

Last edited:

amirali.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من مهدی پیام فر هستم یکی از طراح های قالب های دیتالایف, شما اسم بنده را (مهدی پیام فر) در لیست سیاهتون قرار دادید اما من که توسط یکی از دوستان متوجه شدم در چنین سایتی اسم و شماره حسابم به عنوان یک دزد مطرح گردیده قابل دونستم به شما اطلاع بدم که بنده هیچ رابطه ای با فرد مذکور ندارم و دلیل اینکه ایشون از شماره حساب بنده به عنوان فروش کالا به دیگران استفاده نموده است این بوده که بنده از ایشون مبلغ 85000 تومان برای طراحی قالب دیتالایف انجین فارسی طلبکار بوده ام که ایشون با دادن چندین شماره ارجاع از فیش واریزی مال باختگان این مبلغ را به من رسانده و من از این بابات متاسفم.

درخواست من از مدیران این فروم گرامی این است که تمامی شماره حساب های بنده را از تاپیک های مربوطه و لیست های مذکور پاک کرده و سابقه چندین ساله من را به دلیل چند هزار تومان خراب و متلاشی نکنند، در غیر این صورت بنده از راه قانونی و شکایت از فرد متخلف و همچنین فروم که به هیچ عنوان دلیلی بر محکوم کردن بنده ندارند اسم و شماره حساب اینجانب را در کنار یک متخلف قرار داده اند اقدام خواهم کرد، به امید اینکه مدیران این فروم به گفته های ما عمل نمایند.

با تشکر فراوان پیام فر.​

بنده چند تا سوال دارم ازتون:
1- کدوم سایت رو براشون طراحی کردید؟
2- شما میخواید از کی شکایت کنین یا از چی؟ وقتی پولی خورده شده و جنسی تحویل نداده شده شما خودتون میشید متخلف .....
3- طراحی قالب؟ بنده که تو گوگل اسمی از شما نیافتم
4- چه لزومی داره ادم کلاهبرداری مثل این اقا بیاد اصلا پول شما رو بده؟

واقعا جالبه! و اگه یکی از مدیران ای پی ایشون رو چک کنند جالبتر هم خواهد شد

Last edited:

mr.slim

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام

با تشکر فراوان پیام فر.​

1- خوشگل بهتره عوام فریبی نکنید چون همه چیز مشخص هست و این ای دی هم مال خودت هست که شماره حسابت سوخت شده حالا به جلز ولز افتادی
شما که می گی 85000 هزار تومان خالی بند دروغ گو. آمارتو دارم به یکی از بچه ها خواستی پلی استیشن بفروشی 300 هزار تومان و همین شماره حساب رو دادی.
یعنی این آقای فرضی شما اینقدر مرد شده که می خواد 215 هزار تومان اضافه به شما بده. قشنگ خودتی

2- چطور قبلا که پول تیکه تیکه از این آقای فرضی میگرفتی و اسمت هم بعنوان کلاه بردار تو گوگل بود اقدادم نکردید؟ حالا که ما داریم جدیدا اقدام به دستگیری شما می کنیم به فکر اقتادید؟
محض اطلاعت داریم رو شماره حسابات کار می کنیم و منتظر یکی از دوستان هستم که تو پلیس جرایم رایانه ای بهمون کمک کنه تا راحت تر بتونیم خفتت کنیم

3- محض اطلاع بگم شماره حساب اصلی و شماره تلفن ثابتتم درآوردم منتظر اطلاعاتم تکمیل بشه پابلیک کنم که دیگه هوس کلاه برداری به سرت نزه. چون قراره با دوستان لهت کنیم بچه جون
از دوستان می خوام هر کسی که اطلاعات تکمیلی در این باره داره به من پیغام خصوصی بده

4- با ردگیری ای پی پیت دو تا از ای دی های دیگت تو سایت مشخص شده منتظرم بیشتر خودتو لو بدی تا بکل پتتو بدم آب. چون خیلی برام سخته یکی مثل تو سر دوستامو تو سایت کلاه بزار. از من که نتونستی و نمی تونی بالا بکشی ولی بدون که آو*****یزون///ت می کنیم که درس عبرتی بشه واسه بقیه که فکر کلاه گذاشتن سر دیگران رو از سرشون به در کنن

5- علیرغم اینکه فکر می کنی که خیلی باهوش هستی ولی خیلی ساده لو و احمق هستی و هر جا میری رد گندکاری هات باقی می مونه . گفتم همونطور که خودت هم گفتی دیگه پی تی کاسبی(همون کلاهبرداری) فایده نداره.

6- اگر هم واقعا راست می گید و شما انسان شریف و با خدایی هستید ، فعلا پول های قبلی که به حساب شما واریز شده به مال باختگان برگردونید ، چون صاحب این پول ها شما نیستید و اطلاعات تکمیلی در مورد این شخص ساختگی توسط شما رو به ما هم بدید که بیشتر باهاشون آشنا بشیم.

در آخر از همه مال باختگان می خوام که هر کسی که مال و اموالش توسط این آقا به اسامی :

"نیما اعجازی" "فرشاد بافنده" "مهدی پیام فر"

بالا کشیده شده به بنده پیغام بده تا یه آش مشتی براش بپزیم.

در آخر از همه دوستان می خوام در درجه اول حضوری خرید کنن و اگر هم اقدام به خرید اینترنتی و واریز وچه می کنن حتما پست های طرف رو کامل بخونن و به محض اینکه شماره حساب و شماره کارت دریافت کردن تو گوگل یه سرچ کوچیک بکنن.
چون این آفا درسته که در ساختن ای دی در سایت های مختلف محدودیت نداره ولی در باز کردن حساب با اسامی جعلی محدودیت داره و دیگه به هیچ عنوان سر همین مسائل بانک ها با فتوکپی شناسنامه حساب باز نمی کنن. هر چی شماره حساب داره مال قبل هست

Last edited:

damira_e_n_d

Registered User
لایک‌ها
66
اگه خواستین میتونین رو کمک من حساب کنین چون به بازارچه زیاد سر میزنم .

خوب ایشون که اعلام آمادگی کردند ... من هم در صورت نیاز هستم ...
کم نیستند کسانی که زیاد سر میزنند !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا