با سلام
وظیفه خودم دونستم که مسائلی رو براتون روشن کنم.
من مهدی پیام فر هستم یکی از طراح های قالب های دیتالایف, شما اسم بنده را (مهدی پیام فر) در لیست سیاهتون قرار دادید اما من که توسط یکی از دوستان متوجه شدم در چنین سایتی اسم و شماره حسابم به عنوان یک دزد مطرح گردیده قابل دونستم به شما اطلاع بدم که بنده هیچ رابطه ای با فرد مذکور ندارم و دلیل اینکه ایشون از شماره حساب بنده به عنوان فروش کالا به دیگران استفاده نموده است این بوده که بنده از ایشون مبلغ 85000 تومان برای طراحی قالب دیتالایف انجین فارسی طلبکار بوده ام که ایشون با دادن چندین شماره ارجاع از فیش واریزی مال باختگان این مبلغ را به من رسانده و من از این بابات متاسفم.
درخواست من از مدیران این فروم گرامی این است که تمامی شماره حساب های بنده را از تاپیک های مربوطه و لیست های مذکور پاک کرده و سابقه چندین ساله من را به دلیل چند هزار تومان خراب و متلاشی نکنند، در غیر این صورت بنده از راه قانونی و شکایت از فرد متخلف و همچنین فروم که به هیچ عنوان دلیلی بر محکوم کردن بنده ندارند اسم و شماره حساب اینجانب را در کنار یک متخلف قرار داده اند اقدام خواهم کرد، به امید اینکه مدیران این فروم به گفته های ما عمل نمایند.
با تشکر فراوان پیام فر.
1- خوشگل بهتره عوام فریبی نکنید چون همه چیز مشخص هست و این ای دی هم مال خودت هست که شماره حسابت سوخت شده حالا به جلز ولز افتادی
شما که می گی 85000 هزار تومان خالی بند دروغ گو. آمارتو دارم به یکی از بچه ها خواستی پلی استیشن بفروشی 300 هزار تومان و همین شماره حساب رو دادی.
یعنی این آقای فرضی شما اینقدر مرد شده که می خواد 215 هزار تومان اضافه به شما بده. قشنگ خودتی
2- چطور قبلا که پول تیکه تیکه از این آقای فرضی میگرفتی و اسمت هم بعنوان کلاه بردار تو گوگل بود اقدادم نکردید؟ حالا که ما داریم جدیدا اقدام به دستگیری شما می کنیم به فکر اقتادید؟
محض اطلاعت داریم رو شماره حسابات کار می کنیم و منتظر یکی از دوستان هستم که تو پلیس جرایم رایانه ای بهمون کمک کنه تا راحت تر بتونیم خفتت کنیم
3- محض اطلاع بگم شماره حساب اصلی و شماره تلفن ثابتتم درآوردم منتظر اطلاعاتم تکمیل بشه پابلیک کنم که دیگه هوس کلاه برداری به سرت نزه. چون قراره با دوستان لهت کنیم بچه جون
از دوستان می خوام هر کسی که اطلاعات تکمیلی در این باره داره به من پیغام خصوصی بده
4- با ردگیری ای پی پیت دو تا از ای دی های دیگت تو سایت مشخص شده منتظرم بیشتر خودتو لو بدی تا بکل پتتو بدم آب. چون خیلی برام سخته یکی مثل تو سر دوستامو تو سایت کلاه بزار. از من که نتونستی و نمی تونی بالا بکشی ولی بدون که آو*****یزون///ت می کنیم که درس عبرتی بشه واسه بقیه که فکر کلاه گذاشتن سر دیگران رو از سرشون به در کنن
5- علیرغم اینکه فکر می کنی که خیلی باهوش هستی ولی خیلی ساده لو و احمق هستی و هر جا میری رد گندکاری هات باقی می مونه . گفتم همونطور که خودت هم گفتی دیگه پی تی کاسبی(همون کلاهبرداری) فایده نداره.
6- اگر هم واقعا راست می گید و شما انسان شریف و با خدایی هستید ، فعلا پول های قبلی که به حساب شما واریز شده به مال باختگان برگردونید ، چون صاحب این پول ها شما نیستید و اطلاعات تکمیلی در مورد این شخص ساختگی توسط شما رو به ما هم بدید که بیشتر باهاشون آشنا بشیم.
در آخر از همه مال باختگان می خوام که هر کسی که مال و اموالش توسط این آقا به اسامی :
"نیما اعجازی" "فرشاد بافنده" "مهدی پیام فر"
بالا کشیده شده به بنده پیغام بده تا یه آش مشتی براش بپزیم.
در آخر از همه دوستان می خوام در درجه اول حضوری خرید کنن و اگر هم اقدام به خرید اینترنتی و واریز وچه می کنن حتما پست های طرف رو کامل بخونن و به محض اینکه شماره حساب و شماره کارت دریافت کردن تو گوگل یه سرچ کوچیک بکنن.
چون این آفا درسته که در ساختن ای دی در سایت های مختلف محدودیت نداره ولی در باز کردن حساب با اسامی جعلی محدودیت داره و دیگه به هیچ عنوان سر همین مسائل بانک ها با فتوکپی شناسنامه حساب باز نمی کنن. هر چی شماره حساب داره مال قبل هست