من اوضاع رو دیدم و فهمیدم که شما تنها شاکی آنجا هستید ... من فکر می کنم مشکل را در پی ام با خود کاربر مسئول حل کنید بهتر هست .
الزاما اینجوری که قرار شده , تمام کسانی که در خرید مشارکت داشتند براشون محصول ارسال شده اگر شما هم شرکت داشتید قطعا برای شما نیز ارسال شده است .
حال یک موضوع , شما در صورتی که مشارکت داشتید پس با شرایط از ابتدا آگاه بودید , اگر هم مشارکت نداشتید پس کلا بحثی وجود ندارد .
به هر حال بهترین را حل مشکل در پی ام با صاحب تاپیک است .
ممنون .
من تنها شاکی نیستم. تنها کسی هستم که قبل از دریافت مجموعه اعتراضم رو مطرح کردم. توی پی ام توضیح دادم بهتون که چرا برخی هنوز سکوت کردن
اگه به پخ ها دسترسی داشته باشید چند تاش توی اینباکس من هست
*
من هم 10 تومن واریز کردم. اون موقع بنا بر صحبت هایی که هی می نوشتن و پاک میکردن تلقی این بود که اون مقدار علی الحسابه و ممکنه کم یا زیاد بشه. ایشون متاسفانه با فرصت طلبی و تشویق بچه ها به پیگیری از طریق پخ تعداد اعضا رو زیاد کرد و در ارسال مجموعه کندی ایجاد کرد. هستن کسایی که ظاهرا دو ماهه پول دادن و می ترسن پولشون بپره
مشکل هم همینه که ایشون نمی خواد و نمیذاره قضایا شفاف بشه تا معلوم بشه چند نفر پول دادن و کلا چقدر جمع شده. این جوری باقیمونده پول مال ایشونه دیگه
*
من اون هفته به ایشون پخ زدم و طبیعتا جوابی نگرفتم. وقتی ایشون توی تاپیک بجای جواب دادن توهین می کنه و فرافکنی می کنه واضحه که توی پی ام اصلا جواب نمیده
*
لطفا با دخالت در این ماجرا کلا این مقوله خرید اشتراکی رو سامان بدید. اینکه یه نفر بتونه توی این بازارچه اینقدر راحت فرصت طلبی کنه و به کسی هم پاسخگو نباشه و در جواب کسی که جویای چند و چون کاره هر توهینی که می خواد بکنه و تهدید هم بکنه که نه پول و نه .... نشون میده اصلا و ابدا نگرانی بابت قوانین و .... نداره
*
اینکه ایشون چقدر از تک تک بچه ها زیادی گرفته فرع ماجراست. همین که ایشون حداقل به شما - به عنوان مدیر بازارچه - پاسخگو باشن و خیال نکنن کسی نفهید چی شد باعث خوشحالیه
*
ممنونم