• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
آي ... اين يك بخش خيلي مفيد در انجمن هست ..

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوست داشتید اضاف کنید :

لیست کاربران دارای سابقه منفی :

karim2004

d_ali

ldarushl

siavashmusic

فعلا همینا..

ehsanotaku

Registered User
لایک‌ها
123
جای اين تاپيک تو انجمن بسيار خالی بيد ^؛^ خيلی خوب شد که با اين طرح موافقت شد ...

جا داره تا اين تاپيک راه نيفتاده من چند تا انتقاد سازنده انجام بدم ديگه ،، ميگم کاش به جای گزاشتن
فقت نم مهرومين و خلاف کار های بازارچه ،، اينفو کامل تری از هويت حقيقيشون ، مثل ip آدرس ،
شماره حساب های بانکی که باهاش اختلاس ، کردن ، آدرس پستی مورده استفاده ، و نامه حقيقی استفاده شده
و ميل پستی رو بزارن ، تا ديگه درصد کلاهبردی مجدد کم بشه و نتونن به اسونی اين کار رو تحت يک ايد جديد و يک رنج
جديد ip بيان انجام بدان ،،

پيشنهاد دوم من اينه که ای کاش جنبه تشويقی هم مديران در نظر بگيرن و نام افراد خوش
نام و خوش هساب رو که بسيار زهمت کشيدن تا اين بازارچه مجازی زم تمامی مهدوديت های
به موفقيت نسبی برسه ، در اين تاپيک جديد برده بشه ، که افراد تازه کار بتونن با سرعت و آسايش
خيال به خريد اقدام کنند ،،،

------------------------
ويرايش : غلط املايی هم سهوی بوده ، چون کيبردی که جولم هست فنت فارسی نداره و از فارسی ساز
استفاده کردم

Last edited:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

dormo715

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان و مدیران با سلام،لطف می کنین یه توضیحی در مورد این UP کردن بدین؟؟؟!!!! مگه ممنوع نیست؟؟؟؟؟

این جوری حق منو بقیه ی بچه های فروشنده ضایع میشه که!!!

چند نمونه:

1-
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2747786&postcount=51
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2754245&postcount=56
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2754803&postcount=59
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2758347&postcount=60

-2
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2749095&postcount=4
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2750660&postcount=5
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2751582&postcount=12
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2752529&postcount=15
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2758315&postcount=29

منو دوستام سعی می کنیم مجموعه های جدید ارائه بدیم و بیایم بالا،دوستان دیگه هم که همش UP!!!!!!!!!!

ممنون میشم یه هشداری به این دوستان که up میکنن داده بشه.

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام

شما به جای جمع آوری لینک ها کافی هست
report.gif
بدهید.

ما امکان این را نداریم که همه تاپیک ها شخم بزنیم که آیا UP دارن یا ندارن؟؟!! درسته؟

کاربر مسئول --- مدیریت پاسخگو

dormo715

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

شما به جای جمع آوری لینک ها کافی هست
report.gif
بدهید.

ما امکان این را نداریم که همه تاپیک ها شخم بزنیم که آیا UP دارن یا ندارن؟؟!! درسته؟

کاربر مسئول --- مدیریت پاسخگو

سلام :) حق با شماست،شرمنده حواسم نبود از این به بعد
report.gif
انجام میشه.

لطف کردین.

kouhestan

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
لطفا به این تاپیک هم رسیدگی کنید

http://forum.persiantools.com/t149839-page27.html

جناب Bhrzk دیروز یه سر زده به اونجا اما بدون هیچ اتفاق خاصی نوشته :
"مرسی ... به نظرم مشکل حل شد"

و رفته
در حالی که مشکل سر جاشه و من موندم چی حل شده

یه خرید اشتراکی صورت گرفته و بانی این کار احتمالا 4 برابر هزینه مجموعه پول جمع کرده و زده به جیب و قصد پاسخگویی هم درباره تعداد اعضا و هزینه ها و .... رو نداره

احتمالا 28 نفر و چه بسا بیشتر نفری 10 تومن دادن برای یه مجموعه 74 تومنی

Captive

لایک‌ها
16,664
چرا من وقتی با یه نفر بحث میکنم پستم رو پاک میکنید؟

کی میخواید آدم بشید؟ :|||||

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
لطفا به این تاپیک هم رسیدگی کنید

http://forum.persiantools.com/t149839-page27.html

جناب Bhrzk دیروز یه سر زده به اونجا اما بدون هیچ اتفاق خاصی نوشته :
"مرسی ... به نظرم مشکل حل شد"

و رفته
در حالی که مشکل سر جاشه و من موندم چی حل شده

یه خرید اشتراکی صورت گرفته و بانی این کار احتمالا 4 برابر هزینه مجموعه پول جمع کرده و زده به جیب و قصد پاسخگویی هم درباره تعداد اعضا و هزینه ها و .... رو نداره

احتمالا 28 نفر و چه بسا بیشتر نفری 10 تومن دادن برای یه مجموعه 74 تومنی

من اوضاع رو دیدم و فهمیدم که شما تنها شاکی آنجا هستید ... من فکر می کنم مشکل را در پی ام با خود کاربر مسئول حل کنید بهتر هست .
الزاما اینجوری که قرار شده , تمام کسانی که در خرید مشارکت داشتند براشون محصول ارسال شده اگر شما هم شرکت داشتید قطعا برای شما نیز ارسال شده است .
حال یک موضوع , شما در صورتی که مشارکت داشتید پس با شرایط از ابتدا آگاه بودید , اگر هم مشارکت نداشتید پس کلا بحثی وجود ندارد .

به هر حال بهترین را حل مشکل در پی ام با صاحب تاپیک است .

ممنون .

Captive

لایک‌ها
16,664
جناب رئال مادرید لطف کن بگو شما پاک کردی؟ یا نه !! تا بعد بنده خودم رو معرفی کنم.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
جناب رئال مادرید لطف کن بگو شما پاک کردی؟ یا نه !! تا بعد بنده خودم رو معرفی کنم.
من اصلا شما رو به عنوان یک کاربر بازارچه نمی شناسم , چون تنها کاری که من از شما دیدم فقط دخالت بوده و حتی نمی دونم آخرین باری که در بازارچه چیزی خرید و فروش کردید کی بوده .

حال بر فرض محال شما جزو کاربران فوق فعال بازارچه هستید , طبق قوانین پی تی مدیران هیچ الزامی به پاسخ گویی در مورد حذف پست و تاپیک ها ندارند .
حال شما اگر با همکاران بازارچه مشکلی دارید , این خیلی ساده هست دو نفر هستند که می تونند به شما کمک کنند :

نفر اول ) مدیر ارشد
نفر دوم ) مدیر فنی فروم

پس تا زمانی که مشکل شما با همکاران بازارچه حل نشده و ما نقش شما رو اینجا نفهمیدم هرگونه تاپیک و پست شما که در چهارچوب بازارچه ( خرید یا فروش ) نباشد حذف خواهد شد .

موفق باشید

Captive

لایک‌ها
16,664
حتی انقدر ضعیف هستی که نمیتونی بگی من بودم یا من نبودم... در ضمن من اگر اینجا فعال نبودم انقدر شورش رو نمیزدم ، و اگر آدم هایی مثل شما اومدن اینجا ، به خاطر داد و بیداد های امثال من بوده ( این رو فراموش نکن ) شما هم که سرت شلوغه بهت پیشنهاد میکنم مثل رفیق جون جونیت !! بری و PHP بازی کنی و $ بزنی به بدن .. انقدر هم اینجا خودت رو خسته نکنی ، ما خیلی باشیم چند ماه دیگه..

اما شما چی؟ سابقه ی درخشانت رو قبلا از بخش گفتگوی آزاد در آوردم .. حالا یه خوبی که داری اینه که با خودت حرف نمیزنی !!

در ضمن این رو هم اشتباه گفتی !!!

نفر اول ) مدیر ارشد
نفر دوم ) مدیر فنی فروم

:)

همکار انجمن شبکه و بازارچه و فوتبال و کارت اینترنت پر سرعت و رایگان و حومه...

Captive

لایک‌ها
16,664
راستی
21.gif
جناب آقای خرید و فروش ، میشه واسه بینندگان ما توضیح بدید که شما توی این بازارچه چقدر خرید و فروش داشتید و چقدر با سیستم و روش کاری در بازارچه آشنا بودی ( د ) که شدین همکار انجمن؟ ( با یکم امکانات بیشتر )

سابقه تون رو در صورتی که دوست داشتید میتونید واسه همه شرح بدید تا بنده از خجالتتون در بیام و دیگه اصلا اینجا پست ندم ( هر چند )
21.gif
شماها از خداتون هست من اینجا پست بدم ، تا حوصلتون سر نره و پستارو پاک کنید..

به قول شاعر که میفرماید :

ممنون !@$!@%!%! یا حق

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چش بسته حمید کپتیو رو قبول دارم : )

این پست و مقاما و برچسبا تو پی تی، همش رو پ ا ر ت ی ـه.

پ.ن: ربطش به تاپیک چی بود ؟ :دی

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
راستی
21.gif
جناب آقای خرید و فروش ، میشه واسه بینندگان ما توضیح بدید که شما توی این بازارچه چقدر خرید و فروش داشتید و چقدر با سیستم و روش کاری در بازارچه آشنا بودی ( د ) که شدین همکار انجمن؟ ( با یکم امکانات بیشتر )

سابقه تون رو در صورتی که دوست داشتید میتونید واسه همه شرح بدید تا بنده از خجالتتون در بیام و دیگه اصلا اینجا پست ندم ( هر چند )
21.gif
شماها از خداتون هست من اینجا پست بدم ، تا حوصلتون سر نره و پستارو پاک کنید..

به قول شاعر که میفرماید :

ممنون !@$!@%!%! یا حق

بسیار نکته بجایی رو اشاره فرمودید! :lol: این دوستمون فقط بلده در مورد دیگران اظهار نظر کنه به خودش که میرسه یادش میره چه کارهایی در زمان مدیریت کرده و چرا دیگه مدیر نیست! الانم فقط خواجه حافظ شیراز خبر نداره ایشون رفیق کدوم مدیر فرومه که شده همکار بازارچه! وگرنه واقعا سوال شما بجاست! روزی که گفتن برای بازارچه مدیر جدید اضافه کنیم (که بجاش همکار اضافه شد ) یکی باید میومد که بدونه بازارچه اصلا یعنی چی! خداوکیلی من این بنده خدا حمید رو بیچاره کردم انقدر سوال کردم و جواب داد و پیگیری کرد ولی ایشون از روز اول فقط چرند و پرند تحویل ملت ددن! اون از کارشناس نبودن و کوت تاریخی ایشون در مورد اینکه مگر مدیر باید تو بخش خودش کارشناس باشه:D اینم از توجیه اینکه اقا شما کابر بازارچه نیستی :lol:

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
چش بسته حمید کپتیو رو قبول دارم : )

این پست و مقاما و برچسبا تو پی تی، همش رو پ ا ر ت ی ـه.

پ.ن: ربطش به تاپیک چی بود ؟ :دی

کپتیوتم :دی

بسیار نکته بجایی رو اشاره فرمودید! :lol: این دوستمون فقط بلده در مورد دیگران اظهار نظر کنه به دخودش که میرسه یادش میره چه کارهایی در زمان مدیریت کرده و چرا دیگه مدیر نیست! الانم فقط خواجه حافظ شیراز خبر نداره ایشون رفیق کدوم مدیر فرومه که شده همکار بازارچه! وگرنه واقعا سوال شما بجاست! روزی که گفتن بریا بازارچه مدیر جدید اضافه کنیم (که بجاش همکار اضافه شد ) یکی باید میومد که بدونه بازارچه اصلا یعنی چی! خداوکیلی من این بنده خدا حمید رو بیچاره کردم انقدر سوال کردم و جواب داد و پیگیری کرد ولی ایشون از روز اول فقط چرند و پرند تحویل ملت ددن! اون از کارشناس نبودن و کوت تاریخی ایشون در مورد اینکه مگر مدیر باید تو بخش خودش کارشناس باشه:D اینم از توجیه اینکه اقا شما کابر بازارچه نیستی :lol:

واللا حافظ هم همین بقل خودمون هست ، ازش پرسیدم گفت در جریان هستم !! بنده هم در پست بالاییم اشاره کردم.

مشکل اینجاست که مدیر فنی عزیز تایپیکی رو ایجاد کردند مبنی بر اینکه آیا از همکاران این بخش راضی هستید و ...

دوستان بدون اینکه توجهی داشته باشند و از ترس اینکه خدایی نکرده بعدا پستشون پاک نشه ، شروع کردن به تملق و... ( البته جسارت نشه ) >> خب مدیریت هم حق داره که دست به ترکیب اصلی نزن ِ..

اما خدا شاهده که همون افراد ( که تایید کرده بودند مدیریت های این اشخاص رو ) قبلش همیشه پیش ــه من گله میکرند که آقا فلانی بلد نیست مدیریت کنه ، X جواب من رو نمیده و و و و....

تا رسید به جایی که یوسف اومد شد همکار بخش دامین و.. انقدر اینا گند کاری کردند که بنده خدا مجبور شد استعفا بده...

اینم اضافه کنم که شاید 1 الی 2 نفر از نحوه ی برخورد یوسف راضی نبوده باشند .. اما شما نمیتونی 1 نفر رو پیدا کنی که بگه مدیریتش بد بود..

به هر حال ایشون باید بدونه که من به خاطر همین بازارچه توی پرشین تولز فعالیتم رو شروع کردم ، حالا بخوات این حرفا رو بزنه دیگه جای بسی خنده و شادمانی رو داره..

kouhestan

Registered User
لایک‌ها
0
من اوضاع رو دیدم و فهمیدم که شما تنها شاکی آنجا هستید ... من فکر می کنم مشکل را در پی ام با خود کاربر مسئول حل کنید بهتر هست .
الزاما اینجوری که قرار شده , تمام کسانی که در خرید مشارکت داشتند براشون محصول ارسال شده اگر شما هم شرکت داشتید قطعا برای شما نیز ارسال شده است .
حال یک موضوع , شما در صورتی که مشارکت داشتید پس با شرایط از ابتدا آگاه بودید , اگر هم مشارکت نداشتید پس کلا بحثی وجود ندارد .

به هر حال بهترین را حل مشکل در پی ام با صاحب تاپیک است .

ممنون .

من تنها شاکی نیستم. تنها کسی هستم که قبل از دریافت مجموعه اعتراضم رو مطرح کردم. توی پی ام توضیح دادم بهتون که چرا برخی هنوز سکوت کردن
اگه به پخ ها دسترسی داشته باشید چند تاش توی اینباکس من هست
*
من هم 10 تومن واریز کردم. اون موقع بنا بر صحبت هایی که هی می نوشتن و پاک میکردن تلقی این بود که اون مقدار علی الحسابه و ممکنه کم یا زیاد بشه. ایشون متاسفانه با فرصت طلبی و تشویق بچه ها به پیگیری از طریق پخ تعداد اعضا رو زیاد کرد و در ارسال مجموعه کندی ایجاد کرد. هستن کسایی که ظاهرا دو ماهه پول دادن و می ترسن پولشون بپره
مشکل هم همینه که ایشون نمی خواد و نمیذاره قضایا شفاف بشه تا معلوم بشه چند نفر پول دادن و کلا چقدر جمع شده. این جوری باقیمونده پول مال ایشونه دیگه
*
من اون هفته به ایشون پخ زدم و طبیعتا جوابی نگرفتم. وقتی ایشون توی تاپیک بجای جواب دادن توهین می کنه و فرافکنی می کنه واضحه که توی پی ام اصلا جواب نمیده
*
لطفا با دخالت در این ماجرا کلا این مقوله خرید اشتراکی رو سامان بدید. اینکه یه نفر بتونه توی این بازارچه اینقدر راحت فرصت طلبی کنه و به کسی هم پاسخگو نباشه و در جواب کسی که جویای چند و چون کاره هر توهینی که می خواد بکنه و تهدید هم بکنه که نه پول و نه .... نشون میده اصلا و ابدا نگرانی بابت قوانین و .... نداره
*
اینکه ایشون چقدر از تک تک بچه ها زیادی گرفته فرع ماجراست. همین که ایشون حداقل به شما - به عنوان مدیر بازارچه - پاسخگو باشن و خیال نکنن کسی نفهید چی شد باعث خوشحالیه
*
ممنونم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا