• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
خدمت مدیران محترم:
نمیخواستم سابووفرو باز کنم چون کیفیت صدای ساب بسته به آب بندی و طراحی باکسه ولی بخاطر اون حروم خور مجبور شدم از خیرش بگذرم
عکس اول:
بعد از برداشتن توری روی ساب ووفر
5579ced150974a208212.jpg

قسمت های زرد قسمت سالم دمپر(فکنم اسوش اینه پرده ای که وصله به بدنه)و قسمت قرمز جای پاره شده ی اون
بعد از جدا کردن بلندگو از باکس:
0bffbb983b54423d9857.jpg

کلا پوسیده بود و بعد از اولین تکون کلا ریخت دور باند یا دمپر!!
مشخصه مال 5 6 سال پیشه اونم به شدت کار کرده
در حالی که ایشون به من گفت 15 ساعت کار کرده!!
926e140444834ae6b164.jpg

انگار با باندا فوتبال بازی میکرده آقای محراب اسکندرپور شوفری! با آی دی graphiator
به قول خودش جورابای باندها(هر 5 تکه) اینجوریه دیگه از همش عکس نذاشتم در صورت لزوم میذارم
da0a27dfec834c29bbba.jpg

حالا مدیر محترمی که میگی ایشون به من پی ام زده اسپیکر سالم بوده منتظر عکس العمل شما هستیم!
من آذار ندارم اعصاب خودمو خورد کنم سر یه چیزی که سالم باشه!
جنس ایراد دارو به عنوان در حد آک به من انداخته اونم 70 تومن(نوش 85یا 90 تومنه!!!)
اینم نمونه صدایی که در حالت اول دستگاه که دستم رسید رکورد نمودم:
http://www.4shared.com/file/fzaEuvqp/Recording1.html

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
حال 24 ساعت به جناب graphiator فرصت می دهیم تا ایشون نیز حرف هاشون رو بزنند .

با توجه به پایان زمان و عدم توضیحات کاربر مورد خطاب . نام کاربری graphiator به لیست کاربران دارای سابقه منفی اضافه می شود.

پ ن : ایشان می توانند در هر زمان اقدام به تبرعه خود و خارج نمودن اسم خود از لیست کنند.

ممنون

graphiator

Registered User
لایک‌ها
6
با توجه به پایان زمان و عدم توضیحات کاربر مورد خطاب . نام کاربری graphiator به لیست کاربران دارای سابقه منفی اضافه می شود.

پ ن : ایشان می توانند در هر زمان اقدام به تبرعه خود و خارج نمودن اسم خود از لیست کنند.

ممنون

من يه مدت نبودم از خودم دفاع كنم ....
interview.gif

هنوز قبض ترمينالش دستمه من اگه دزد بودم يا ميخواستم بپيچونمش ، موقعي كه پولو ريخته بود به حسابم جنس و واسش حواله نميكردم......بعد چند هفته زنگ زده ميگه آقا اين صداي اضافي داره منم گفتم اسپيكرو تست گرفتم بهت دادم معلوم نيست چيكارش كردي
electricf.gif
....اينم منو بست به فحش .... گفت اگه پولو ندي ميرم تو pt خرابت ميكنم

گفتم چند روز وايسا پولو بهت ميدم
ولي خداييش ديدم خيلي زور داره كه زده خرابش كرده ... بد صحبت ميكنه ، بي احتراميم ميكنه بعد بيام بهش حال بدم
no.gif

بهروز جان مطمعن باش اگه همون روز اول ميديد خرابه ميومد تو تاپيك فروشم يه پيغام ميذاشت
از اين آقا بي انصاف تر خودشه ... اس ام اس و pm هاش همش فحش خوار مادره
منم گفتم هر كاري دوست داري بكن
5.gif

بعد الان اومده خودشو زده به مظلوم بازي

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
interview.gif

هنوز قبض ترمينالش دستمه من اگه دزد بودم يا ميخواستم بپيچونمش ، موقعي كه پولو ريخته بود به حسابم جنس و واسش حواله نميكردم......بعد چند هفته زنگ زده ميگه آقا اين صداي اضافي داره منم گفتم اسپيكرو تست گرفتم بهت دادم معلوم نيست چيكارش كردي
electricf.gif

ولي خداييش ديدم خيلي زور داره كه زده خرابش كرده ... بد صحبت ميكنه ، بي احتراميم ميكنه بعد بيام بهش حال بدم
no.gif

بهروز جان مطمعن باش اگه همون روز اول ميديد خرابه ميومد تو تاپيك فروشم يه پيغام ميذاشت
5.gif

من که صبح پولو ریختم به حساب ایشون نزدیک 30 بار زنگ زدم و 40 تا اس ام اس دادم تا بالاخره جواب دادن که میفرستم باشه!(پیش خودش گفته باشه بفرستم من که تیغ زدمش)
من بعد چند هفته گفتم خرابه؟تورو به هرچی ایمان داری(که فکر نمیکنم باشه همچین چیزی)
من صبح روزی که از ترمینال گرفتم بهت زنگ زدم گفتی دو سه روز نگه دار باشه پولتو میدم!!میتونم برم از مخابرات لیست تماسهامو بگیرم بذارم اینجا تا معلوم بشه کی من بهت زنگ زدم
مگه شما به من 24 ساعت مهلت تست نداده بودی؟؟تو تاپیک برای تهدید یه پست دادم که محراب خان جواب منو ندادی,مگه شما نگفتی تاپیک نزن آبرو ریزی میشه پولتو میدم!
دمپر باند پوسیده بو تو به من گفتی 15 ساعت کار کرده!تر تمیز در حد آکه!
اون وضعت باندا بود از کارتنشم عکس کیذارم اگه کسی بخواد
دیگه خیلی رو داری بخدا به این راحتی دروغ میگی
من نزدیک 40 50 تومن پول قبضم میشه که به شما زنگ زدم مرض دارم؟
من نگفتم باشه فرض میگیرم به داداشم قرض دادم!گفتی ندارم,بدهکارم...
ایشون برگشته به من میگه بیا تهران قرار بذاریم بتونی منو بزنی پولتو میدم!

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
حق با بهزاد جان هست.
من چند ماه پیش از کاربر graphiator یه گوشی e50 گرفتم به گفته ی خوشون گوشی فقط مشکل بلوتوث داره.
باطری هاش هم سالمه و همه ی وسایل روشه.
زمانی که گوشی رسید دستم:
هدفونش یه سر نداشت.
سر شارژرش با چسب نواری مشکی چسبونده بود که بعد از 1 هفته خراب شد.
از همه مهمتر جای مموری هم خراب بود ((مموری نمیخوند))
2 تا باطری رو گوشی بود یکی اصلی یکی هم از این 3 تومنیا که اصلی باد کرده بود شارژ 6.7 ساعت نگه میداشت
اون یکی هم که خراب بود
بهش هم مسیج دادم گفتم جریان چرا اینجوریه گفت پس بفرست من گفتم پولمو بده تا برات بفرستم دیگه جواب نداد
منم گفتم دیگه 47 تومنه پریید.
به همین راحتی داره اینجا گوشی های خراب میندازه به ملت هیچکی هم جلوشو نمیگیره.
هنوز گوشی هم موجوده.
راستی ایشون گفتن که تعمیرگاه نرفته ولی من بردم پیش پسر خالم گفته قبلا تعمیر روش شده دیگه درست نمیشه.
خواستید از همش عکس میزارم.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام
حق با بهزاد جان هست.
من چند ماه پیش از کاربر graphiator یه گوشی e50 گرفتم به گفته ی خوشون گوشی فقط مشکل بلوتوث داره.
باطری هاش هم سالمه و همه ی وسایل روشه.
زمانی که گوشی رسید دستم:
هدفونش یه سر نداشت.
سر شارژرش با چسب نواری مشکی چسبونده بود که بعد از 1 هفته خراب شد.
از همه مهمتر جای مموری هم خراب بود ((مموری نمیخوند))
2 تا باطری رو گوشی بود یکی اصلی یکی هم از این 3 تومنیا که اصلی باد کرده بود شارژ 6.7 ساعت نگه میداشت
اون یکی هم که خراب بود
بهش هم مسیج دادم گفتم جریان چرا اینجوریه گفت پس بفرست من گفتم پولمو بده تا برات بفرستم دیگه جواب نداد
منم گفتم دیگه 47 تومنه پریید.
به همین راحتی داره اینجا گوشی های خراب میندازه به ملت هیچکی هم جلوشو نمیگیره.
هنوز گوشی هم موجوده.
راستی ایشون گفتن که تعمیرگاه نرفته ولی من بردم پیش پسر خالم گفته قبلا تعمیر روش شده دیگه درست نمیشه.
خواستید از همش عکس میزارم.
خوب شاکی ها شدند دوتا ...

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
interview.gif

electricf.gif

no.gif

5.gif

آقا چرا دروغ میگی?؟من نمیخواستم اینجاپست بدم ولی...
بهزاد صبح بیشتر از ده بار باهات تماس گرفت ولی جواب ندادی بعدش من با گوشیم زنگ زدم جواب ندادی
ساعت 2خودت زنگ زدی گفتی قرص خواب آور انداخته بودی خوابت سنگین بود بعد بهزاد که قضیه رو گفت گفتی باشه الاا نندارم پولو خرج کردم بهت پس میدم ولی هی بازی دادی حتی کلی هم دنبال آدرست بودیم که پیدا نشد اگه کارت درست بود آدرستو رو بسته مینوشتی
اینم یادت بمونه آدم بخاطر هفتادتومن پول به زنش توهین نمیکنه
متاسفم واست

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
آقا چرا دروغ میگی?؟من نمیخواستم اینجاپست بدم ولی...
بهزاد صبح بیشتر از ده بار باهات تماس گرفت ولی جواب ندادی بعدش من با گوشیم زنگ زدم جواب ندادی
ساعت 2خودت زنگ زدی گفتی قرص خواب آور انداخته بودی خوابت سنگین بود بعد بهزاد که قضیه رو گفت گفتی باشه الاا نندارم پولو خرج کردم بهت پس میدم ولی هی بازی دادی حتی کلی هم دنبال آدرست بودیم که پیدا نشد اگه کارت درست بود آدرستو رو بسته مینوشتی
اینم یادت بمونه آدم بخاطر هفتادتومن پول به زنش توهین نمیکنه
متاسفم واست

حمید نخواستم مزاحمت بشم دمت گرم ولی
بهروز جان من خواهش میکنم آی دی این آقارو گذاشتی
شماره حساب و اسم و مشخصاتشم بذار نیاد دوباره اینجا این کارارو بکنه
من مطمعنم اگه یه مدت دیگه اینجا بحثش باشه شاکیای بیشتری پیدا خواهد شد
ایشون آدم بد دهن و بسیار بی ادبی تشریف دارن و از حرف زدنش مشخصه چه آدم حروم...
بی...رف به راحتی دروغ میگه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
حمید نخواستم مزاحمت بشم دمت گرم ولی
بهروز جان من خواهش میکنم آی دی این آقارو گذاشتی
شماره حساب و اسم و مشخصاتشم بذار نیاد دوباره اینجا این کارارو بکنه
من مطمعنم اگه یه مدت دیگه اینجا بحثش باشه شاکیای بیشتری پیدا خواهد شد
ایشون آدم بد دهن و بسیار بی ادبی تشریف دارن و از حرف زدنش مشخصه چه آدم حروم...
بی...رف به راحتی دروغ میگه

ایشون در حال حاضر در لیست فروشندگان دارای سابقه منفی هستند . این بدین معنی نیست که ایشون نمی توانند فعالیت کنند. پس ما هم در لیست نمی توانیم مشخصات شخصی کاربران را بگذاریم .

کاربرانی که در آینده خرید می کنند با توجه به منفی بودن یک مورد از ایشون خرید خواهند کرد و جلو فعالیت تجاری ایشون گرفته نمی شود.

( در حال حاضر )

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
ایشون در حال حاضر در لیست فروشندگان دارای سابقه منفی هستند . این بدین معنی نیست که ایشون نمی توانند فعالیت کنند. پس ما هم در لیست نمی توانیم مشخصات شخصی کاربران را بگذاریم .

کاربرانی که در آینده خرید می کنند با توجه به منفی بودن یک مورد از ایشون خرید خواهند کرد و جلو فعالیت تجاری ایشون گرفته نمی شود.

( در حال حاضر )

ایشون دوبار مرتکب خلاف شدن و من مطمعنم دوباره به آی دی جدید ممکنه کلاهبرداری بکنه
من بخاطر امنیت بازارچه و کاربران تقاضا دارم بذاریدش تو محرومین فروش

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ایشون دوبار مرتکب خلاف شدن و من مطمعنم دوباره به آی دی جدید ممکنه کلاهبرداری بکنه
من بخاطر امنیت بازارچه و کاربران تقاضا دارم بذاریدش تو محرومین فروش
بار دومش که ثابت نشد ... من مجبورم منافع هر دو نفر رو در نظر بگیرم و همونقدر که برای حرف شما احترام قائل هستم برای اون طرف هم باشم .

شکایت دوم , تنها یک ادعای دیگر هست . اگر ثابت شود , بله حق با شماست ... اسم ایشون به محرومین فروش اضافه خواهد شد و از فعالیتش جلوگیری میشه .

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
من یه سری ریپورت مربوط به اسپم های کاربر e h s a n که تو همه ی تایپیکام بود دادم
تو صفحه ی قبل هم در موردش پست دادم و توضیح دادم
چرا پاک نشده ؟
کسی نیست به این پست ما رسیدگی کنه ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا