• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
با سلام. واقعا همکاران و مدیران فعال و خوبی داره اینجا، 1خسته نباشید به همتون میگم;)

----------------

دوستان تغییر تیتر تاپیک من هم ممکن هست؟:blush:
http://forum.persiantools.com/t165793.html
از
تاپیک جامع خزندگان و حیوانات خاص
به :
تاپیک جامع فروش خزندگان و حیوانات خاص و خانگی

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
با سلام خدمت مدیران
لطفآ تیتراول این تاپیک تغییر بدین
http://forum.persiantools.com/t166214.html فروش عنواع مستند های اموزشی ورزشی دفاع شخصی
عنواع یه اشتباه تایپی شد به انواع تغییر بدین
ممنون-یاعلی

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خوندم دعواها رو ... واقعا که اعصاب آهنی میخواد مدیریت این پی تی . شما مدیرا حقوق هم میگیرین یا فی سبیل الله کار میکنین؟ با اینکه دل خوشی از مدیرا ندارم اما خسته نباشین ...

در ضمن ... چه قدر زیاد ملت سر همو گلاه گذاشتن .

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
آقا من نمیتونم به کسی pm بدم و نمیتونم pm که برام فرستادن بخونم.از یه بنده خدایی هارد 2 ترا با اطلاعات خریدم.اومدم حسابی رو که برام pm کرده بخونم و برم پول رو بریزم دیدم نمیتونم وارد pm ها بشم به کسی هم نمیتونم pm بدم.آقا یه کاری بکنید اون بنده خدا هم منتظره.

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
مدیریت محترم فکر کنم برای دیتابیس سایت مشکلی پیش امده چون میشه رفت تو قسمت پخ و ارور دیتابیس میده

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
مدیریت محترم فکر کنم برای دیتابیس سایت مشکلی پیش امده چون میشه رفت تو قسمت پخ و ارور دیتابیس میده

پدر من در اومده.نمیدونم حالا باید چیکار کنم.بانک هم تا چند دقیقه دیگه میبندن.کارت به کارت هم نمیتونم بکنم.:(

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

ahmaad313

Registered User
لایک‌ها
4
نمیشه مثل همین برچسب خرید یا فروش
یه چیزی هم گذاشت برای مثلا جنس دست دوم یا نو

اون جوری بهتر و راحت تر میشه ها

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام به شما
ضمن عرض ادب و خسته نباشید به برادرانی که در این قسمت فعالیت میفرمایند و باعث دلگرمی کاربران پرشین تولز گردیده اند خیلی خوشحال شدیم که جناب Hamid2day ما را به روابط عمومی راهنمایی کردند ما در پرشین تولز سرویسهای گوناگونی ارائه کرده ایم و با اجازه عزیزان خواهیم کرد در زیر لینک تاپیکها آورده شده
HTML:
http://www.forum.persiantools.com/t159870.html
http://www.forum.persiantools.com/t166681.html
http://www.forum.persiantools.com/t168441.html
http://www.forum.persiantools.com/t168706.html
http://www.forum.persiantools.com/t170797.html
در مناسبت های ویژه سرویس های رایگانی را برای کاربران عزیز در نظر گرفته و اهدا گردید و به یاری شما دوستان همچنان آنرا ادامه خواهیم داد اما مبحث مهمی که ما را مجبور کرد مزاحمتان شویم موضوعی در تاپیکمان است بصورت قاطع عرض میکنم دو یوزر با نام های Vista2007 و hajizadeh110 با ثبت کردن پست های اسپم و تبلیغاتی باعث تحریک دیگر دوستان و در نهایت منحرف شدن تاپیک شده اند یوزر hajizadeh110 محصولش را در این قسمت عرضه میکند و هدف آنها جزء جنبه تبلیغاتی و هچنین تخریب کننده چیزی نبوده البته کمی هم باعث دلسردی ما شدند اما این بخش جای امیدواریست و دلگرمی ما را دو چندان میکند زیرا در این مکان عدالت برپا میشود و خواهد شد انشاالله شما سروران زمینه ادامه فعالیتمان را همانگونه قبل که فراهم کرده اید راه را باز خواهید داشت و با اینگونه افراد برخورد میکنید

در آخر تنها خواهشی که داریم لطف فرمایین پستهای این 2 کاربر را که در صفحات 5، 6 و 7 است را حذف فرمایید

سپاس

Last edited:

belogir

Registered User
لایک‌ها
26
سلام...
خوبيد؟؟ امروز داشتم براي خاتمه يافتن كلاه برداري در پي تي فكر مي كردم.. گفتم كه بيام بگم
در هر شهري چند نفر نماينده پي تي باشن به اسم سفير پي تي
خوب؟؟
بعد هر كاربري كه قصد خريد يا فروش داره .. بره اپيش اونا و خودش و معرفي كنه و لا اقل آدرس چيزي داشته باشن ازش
يعني هويتش تاييد بشه و اين تاييديه يكي از ملاكهاي اعتماد به وي باشه

اين جوري خيلي كمتر ميشه..اگر پولي قراره داده باشه بين دو نفر از شهري.. به سفير داده بشه و اون بعد از موفقيت آميز بودن انجام كار پول رو بده..
يكم دردسر زياد ميشه ..ولي خوب اينجوري لا اقل فحش ها كم ميشه

من يكي از مشهد سرم كلاه گذاشته .. ميخوام واگذار كنم به خدا كارشو ... ولي نمي خوام ديگه اعتماد الكي كنم
اگر ميشه جواب بديد
ممنون از لطف مديران

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام...
خوبيد؟؟ امروز داشتم براي خاتمه يافتن كلاه برداري در پي تي فكر مي كردم.. گفتم كه بيام بگم
در هر شهري چند نفر نماينده پي تي باشن به اسم سفير پي تي
خوب؟؟
بعد هر كاربري كه قصد خريد يا فروش داره .. بره اپيش اونا و خودش و معرفي كنه و لا اقل آدرس چيزي داشته باشن ازش
يعني هويتش تاييد بشه و اين تاييديه يكي از ملاكهاي اعتماد به وي باشه

اين جوري خيلي كمتر ميشه..اگر پولي قراره داده باشه بين دو نفر از شهري.. به سفير داده بشه و اون بعد از موفقيت آميز بودن انجام كار پول رو بده..
يكم دردسر زياد ميشه ..ولي خوب اينجوري لا اقل فحش ها كم ميشه

من يكي از مشهد سرم كلاه گذاشته .. ميخوام واگذار كنم به خدا كارشو ... ولي نمي خوام ديگه اعتماد الكي كنم
اگر ميشه جواب بديد
ممنون از لطف مديران

اینی که شما میگی اصلا در توان پی تی نیست اونم با قانونی که ما در کشور عزیز داریم کشورهای خیلی پیشرفته تر از ما هنوز کلاهبرداری اینترنتی نتونستن کاری براش انجام بدن فقط درصدش آوردن پایین به عنوان مثال سایت escrow.com یکی از سایتهایی که هر 2 نفر فروشنده و خریدار بهش میتونن اطمینان کنن مبلغ میره به حساب این سایت بعد از تایید خریدار از سالم بودن جنس و درست بودنش مبلغ با کسر کارمزد ریخته میشه به حساب بانکی فروشنده داشتن همچین سایتی اینجا (ایران) ناممکن در حال حاضر :) فعلا فقط باید واگذار کرد به خدا و شانست :)

الان به عنوان مثال میشه تلفن منزل یا محل کار طرف وریفای کرد مثل digitalpoint به نظر من سیستم اتوماتیک این سایتم به درد نمیخوره چون میشه دورش زد یه منشی میخواد با توجه به اندک بودن تعداد فروشنده ها خرجی نداره منشی تلفن میزنه به تلفن ثابت (مویایل 2 زار نمیرزه) هویت طرف چک میکنه (بازم اینا همش بار مسئولیتی داره برای pt و مجانی انجام دادنش :) ایرانی جماعت اینکاره نیست

Last edited:

Nim4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اینی که شما میگی اصلا در توان پی تی نیست اونم با قانونی که ما در کشور عزیز داریم کشورهای خیلی پیشرفته تر از ما هنوز کلاهبرداری اینترنتی نتونستن کاری براش انجام بدن فقط درصدش آوردن پایین به عنوان مثال سایت escrow.com یکی از سایتهایی که هر 2 نفر فروشنده و خریدار بهش میتونن اطمینان کنن مبلغ میره به حساب این سایت بعد از تایید خریدار از سالم بودن جنس و درست بودنش مبلغ با کسر کارمزد ریخته میشه به حساب بانکی فروشنده داشتن همچین سایتی اینجا (ایران) ناممکن در حال حاضر :) فعلا فقط باید واگذار کرد به خدا و شانست :)

الان به عنوان مثال میشه تلفن منزل یا محل کار طرف وریفای کرد مثل digitalpoint به نظر من سیستم اتوماتیک این سایتم به درد نمیخوره چون میشه دورش زد یه منشی میخواد با توجه به اندک بودن تعداد فروشنده ها خرجی نداره منشی تلفن میزنه به تلفن ثابت (مویایل 2 زار نمیرزه) هویت طرف چک میکنه (بازم اینا همش بار مسئولیتی داره برای pt و مجانی انجام دادنش :) ایرانی جماعت اینکاره نیست

نه بابا سایت با سایت فرق می کنه..

الان تو ست ست مشخصات کارت ملی آدرس تلفن ثابت و... فروشنده های ثابت رو وریفی شده ادمین داره..

اما پی تی فقط دنبال سود خودشه ! حالا کاری هم نداری پوله ملت رو خوردن به درک !

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
با سلام خدمت دوستان حدود 2 هفته پیش هاردی برای کاربر farhad_dvv فرستادم تا اطلاعات برام بریزه قرار بود اطلاعاتی که برای دانلود داده بود روش بریزه قرار شد شنبه هفته پیش لیست بده ولی امروز فردا کرد تا دوشنبه بعد از اونم جواب نداده الن حدود دو هفته شده چند بارم گفتم هارد پس بفرسته ولی جواب نداده امیدوارم حداقل اینجا جواب بده

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
آقا مسخرش دیگه در اومده.
این Bhrzk همکار انجمن ما رو مسخره خودش کرده تاپیک من رو بی خودی پاک کرده.
تاپیک زده بودم که چه طوری باید هارد 2 ترایی که پر از بازی xbox بوده رو رایت کنم چون فایل هاش قابل رایت نیستن.
اومده نوشته شما توهین کردی.کجاش توهین بوده؟؟؟؟نکنه نماینده ماکروسافتی که اومدی میگی توهین کردی؟؟؟؟؟کسی ناراضی نیست بی خود پاک میکنی چرا؟؟؟؟؟
من برای این هارد زیر بار 200 هزارتومن پول دوستمم.باید بازیاش رو بشه رایت کرد یا نه؟من از فروشنده هم پرسیدم گویا دقیق نمیدونه و سوالم رو پرسیدم.واقعا اگه وجدان داری بیا جواب بده چون نصف شبی اعصاب آدم رو بهم میزنی ببین گیر چه آدم هایی افتادیما
تو این پست #1684 که سایت مشکل پیدا کرده بود و نمیتونستم بیام شماره حساب رو بردارم شیر شدی اومدی جواب میدی اما الآن که مشکل دارم میای بی خودی پاک میکنی؟؟؟؟؟
کدوم نوشته من متضاد با قوانین سایت بود نشون بده وگرنه باید برگردونی.اگرم جواب ندی که گفتم.

Last edited:

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
با سلام خدمت دوستان حدود 2 هفته پیش هاردی برای کاربر farhad_dvv فرستادم تا اطلاعات برام بریزه قرار بود اطلاعاتی که برای دانلود داده بود روش بریزه قرار شد شنبه هفته پیش لیست بده ولی امروز فردا کرد تا دوشنبه بعد از اونم جواب نداده الن حدود دو هفته شده چند بارم گفتم هارد پس بفرسته ولی جواب نداده امیدوارم حداقل اینجا جواب بده

کسی از مدیرا اینجا نیست تاپیکا که توی 30 ثانیه پاک میشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کسی از مدیرا اینجا نیست تاپیکا که توی 30 ثانیه پاک میشه
شما تنها ادعایی را مطرح کردید . لطفا مستندی هم نشان دهید .
ضمن اینکه سایت در قبال بازگرداندن هارد شما کاری نمی تواند انجام دهد . تنها در صورت اثبات جلوی فعالیت شخص گرفته خواهد شد .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا