• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
آقا مسخرش دیگه در اومده.
این Bhrzk همکار انجمن ما رو مسخره خودش کرده تاپیک من رو بی خودی پاک کرده.
تاپیک زده بودم که چه طوری باید هارد 2 ترایی که پر از بازی xbox بوده رو رایت کنم چون فایل هاش قابل رایت نیستن.
اومده نوشته شما توهین کردی.کجاش توهین بوده؟؟؟؟نکنه نماینده ماکروسافتی که اومدی میگی توهین کردی؟؟؟؟؟کسی ناراضی نیست بی خود پاک میکنی چرا؟؟؟؟؟
من برای این هارد زیر بار 200 هزارتومن پول دوستمم.باید بازیاش رو بشه رایت کرد یا نه؟من از فروشنده هم پرسیدم گویا دقیق نمیدونه و سوالم رو پرسیدم.واقعا اگه وجدان داری بیا جواب بده چون نصف شبی اعصاب آدم رو بهم میزنی ببین گیر چه آدم هایی افتادیما
تو این پست #1684 که سایت مشکل پیدا کرده بود و نمیتونستم بیام شماره حساب رو بردارم شیر شدی اومدی جواب میدی اما الآن که مشکل دارم میای بی خودی پاک میکنی؟؟؟؟؟
کدوم نوشته من متضاد با قوانین سایت بود نشون بده وگرنه باید برگردونی.اگرم جواب ندی که گفتم.

دوست من ...
بازارچه محل خرید و فروش است . برای پرسش ها و مسائل دیگر , از بخش های تخصصی استفاده کنید .

این بارها گفته شده . .بارها تاپیک ها حذف شدند. بار های دیگر هم حذف خواهد شد .

belogir

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
كاربر برنامه نويس كه با هم دستي حسن كيخا 61 تومن پول مارو بالا كشيدن

Uploaded with Uplowd.com

رسيد پرداخت به حسن كيخا
كه من اول فكر كردم خودشه
بعد به قول خودش ميگه به اين بدهكار بوده و پول رو بايد ميداده بهش
بعد 6 روز هي ميريزم و فردا و اينا كرد و هنوزم نريخته

من ميام دنبالت و اون موقع كه دم خونت بابا مامانت بهم التماس مي كنن كه كاريت نداشته باشم ، خودت مي موني و شرمندگيت

Uploaded with Uplowd.com

Uploaded with Uplowd.com

Need to fight

Registered User
لایک‌ها
50
دوست من ...
بازارچه محل خرید و فروش است . برای پرسش ها و مسائل دیگر , از بخش های تخصصی استفاده کنید .

این بارها گفته شده . .بارها تاپیک ها حذف شدند. بار های دیگر هم حذف خواهد شد .

bebakhshid kibord farsi nadaram
bande khoda had agal montagelesh mikardi man nemidunam koja bezanam
bad mineveshti be eshtebah tapik zadi na inke benevisi tohin

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
شما تنها ادعایی را مطرح کردید . لطفا مستندی هم نشان دهید .
ضمن اینکه سایت در قبال بازگرداندن هارد شما کاری نمی تواند انجام دهد . تنها در صورت اثبات جلوی فعالیت شخص گرفته خواهد شد .

برات پ.خ کردم اگه لازمه تا اینجا بزارم منم خاستم جلوی فعالیت گرفته بشه

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
آقای احسان ما اعتبارمون رو اینجا از سر راه نیاوردیم که شما بخوای زیرسوال ببری . من یک کار اورژانسی برام پیش اومده و اومدم مسافرت . هر وقت برگشتم هارد رو ارسال میکنم.
موفق باشید.

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
آقای احسان ما اعتبارمون رو اینجا از سر راه نیاوردیم که شما بخوای زیرسوال ببری . من یک کار اورژانسی برام پیش اومده و اومدم مسافرت . هر وقت برگشتم هارد رو ارسال میکنم.
موفق باشید.

از دوشنبه دارم پ.خ میدم قبل از اونم نگفتی میرم سفر
توی پ.خ کفتم شما تاریخ بگو هر وقت برگشتم که نمیشه بگو فلان موقع برمیگردم فلان موقع ارسال میکنم منم پستامو ادیت میکنم

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
برات پ.خ کردم اگه لازمه تا اینجا بزارم منم خاستم جلوی فعالیت گرفته بشه

موفق باشید.

از دوشنبه دارم پ.خ میدم قبل از اونم نگفتی میرم سفر
توی پ.خ کفتم شما تاریخ بگو هر وقت برگشتم که نمیشه بگو فلان موقع برمیگردم فلان موقع ارسال میکنم منم پستامو ادیت میکنم

من فکر می کنم این موضوع با حرف حل بشه ...
اگر نشد مدارک رو همینجا قرار بدهید .

ممنون .

پ ن » در مورد کاربر برنامه نویس , منتظر می شویم ایشون اگر حرفی دارند بزنند و سپس تصمیم گیری می کنیم .

belogir

Registered User
لایک‌ها
26

ممنون .

پ ن » در مورد کاربر برنامه نویس , منتظر می شویم ایشون اگر حرفی دارند بزنند و سپس تصمیم گیری می کنیم .
جواب تلفن رو نميده بياد فوروم...

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70

ممنون .

نمیدونم چی بگم گفته یه کار اورزانسی برام پیش اومده تا دو سه روز دیگه هاردو میفرستم صبر میکنم اگه باز نفرستاد پ.خ هارو اینجا میزارم

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام به شما
ضمن عرض ادب و خسته نباشید به برادرانی که در این قسمت فعالیت میفرمایند و باعث دلگرمی کاربران پرشین تولز گردیده اند خیلی خوشحال شدیم که جناب Hamid2day ما را به روابط عمومی راهنمایی کردند ما در پرشین تولز سرویسهای گوناگونی ارائه کرده ایم و با اجازه عزیزان خواهیم کرد در زیر لینک تاپیکها آورده شده
HTML:
http://www.forum.persiantools.com/t159870.html
http://www.forum.persiantools.com/t166681.html
http://www.forum.persiantools.com/t168441.html
http://www.forum.persiantools.com/t168706.html
http://www.forum.persiantools.com/t170797.html
در مناسبت های ویژه سرویس های رایگانی را برای کاربران عزیز در نظر گرفته و اهدا گردید و به یاری شما دوستان همچنان آنرا ادامه خواهیم داد اما مبحث مهمی که ما را مجبور کرد مزاحمتان شویم موضوعی در تاپیکمان است بصورت قاطع عرض میکنم دو یوزر با نام های Vista2007 و hajizadeh110 با ثبت کردن پست های اسپم و تبلیغاتی باعث تحریک دیگر دوستان و در نهایت منحرف شدن تاپیک شده اند یوزر hajizadeh110 محصولش را در این قسمت عرضه میکند و هدف آنها جزء جنبه تبلیغاتی و هچنین تخریب کننده چیزی نبوده البته کمی هم باعث دلسردی ما شدند اما این بخش جای امیدواریست و دلگرمی ما را دو چندان میکند زیرا در این مکان عدالت برپا میشود و خواهد شد انشاالله شما سروران زمینه ادامه فعالیتمان را همانگونه قبل که فراهم کرده اید راه را باز خواهید داشت و با اینگونه افراد برخورد میکنید

در آخر تنها خواهشی که داریم لطف فرمایین پستهای این 2 کاربر را که در صفحات 5، 6 و 7 است را حذف فرمایید

سپاس

با سلام خواهشاً مسؤلان رسیدگی کنند درخواست بنده در دو صفحه قبل هم ثبت گردیده بود و متأسفانه دوستان بی اعتنایی کردند

تقاضا میکنم پستهایی که توسط این دو کاربر Vista2007 و hajizadeh110 در صفحات 5، 6 و 7 ثبت شده است را حذف فرمایید

arash6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک نظری داشتم بهتر نیست برای اجناسی که خیلی تاپیک زده میشه و اکثرا هم تک و یا تعداد محدودی هستن، تاپیک واحدی ساخته و مهم بشه. اینجوری هر روز شاهد ایجاد تاپیک های زیادی با عناوین تکراری نیستیم.

راستی میشه بخشهای بازارچه رو هم بیشتر کرد تا دسترسی به موضوعات مختلف راحت تر بشه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یک نظری داشتم بهتر نیست برای اجناسی که خیلی تاپیک زده میشه و اکثرا هم تک و یا تعداد محدودی هستن، تاپیک واحدی ساخته و مهم بشه. اینجوری هر روز شاهد ایجاد تاپیک های زیادی با عناوین تکراری نیستیم.

راستی میشه بخشهای بازارچه رو هم بیشتر کرد تا دسترسی به موضوعات مختلف راحت تر بشه.
هر فرونشده دوست داره تاپیک اختصاصی خودش رو داشته باشه . اینم حقش هست . برای همین ایجاد تاپیک های مرجع یکم جالب نیست واسه محصولات فیزیکی .

چه بخش هایی مد نظر شماست ؟

arash6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر فرونشده دوست داره تاپیک اختصاصی خودش رو داشته باشه . اینم حقش هست . برای همین ایجاد تاپیک های مرجع یکم جالب نیست واسه محصولات فیزیکی .

چه بخش هایی مد نظر شماست ؟
منظور بنده حقیر برای محصولات تک و تکراری هست. خیلی تاپیک ها زیاد و موضوعات تکراری دارن.
خب محصولی که باید تاپیک جدا داشته باشه مشخصه.

در مورد بخش ها، باید دید در انجمن بازارچه کدام اجناس بیشتر به فروش گذاشته می شوند. مثلا ساعت هست، پوشاک و ...
راستی یه چیز دیگه بعضی از تاپیک ها مثل موضوع سخت افزار که الانم چند تاش تو بازارچه هستن در بخش خودشون نیستن.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خب دلم نمیخواست به اینجا کشیده بشه ولی توی تاپیک زیر این آقا 18 روز هست براش پول واریز کردم

بعد از 2 روز گفت آیفون خراب شده و از همون موقع پول رو واریز نکرده ...پی ام جواب نمیده .. گوشی جواب نمیده

و من رو هم تو موبایلش بلک لیست کرده

http://forum.persiantools.com/t171249.html

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خب دلم نمیخواست به اینجا کشیده بشه ولی توی تاپیک زیر این آقا 18 روز هست براش پول واریز کردم

بعد از 2 روز گفت آیفون خراب شده و از همون موقع پول رو واریز نکرده ...پی ام جواب نمیده .. گوشی جواب نمیده

و من رو هم تو موبایلش بلک لیست کرده

http://forum.persiantools.com/t171249.html
چیزی از تاریخ واریز پول دارید ؟

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
چیزی از تاریخ واریز پول دارید ؟

بله فیش واریز رو نگه داشتم

در ضمن ایشون تو فوروم i-phone.ir فعاله و اونجا هر روز آنلاین هست و کارای جزیی میکنه اما اینجا سرش شلوغه

هر کس میتونه کمکی برای در آوردن آدرسش از طریق حساب بانکی بکنه لطف کنه پی ام بزنه که کار شکایت آسون تر بشه

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا