• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
یک نظری داشتم بهتر نیست برای اجناسی که خیلی تاپیک زده میشه و اکثرا هم تک و یا تعداد محدودی هستن، تاپیک واحدی ساخته و مهم بشه. اینجوری هر روز شاهد ایجاد تاپیک های زیادی با عناوین تکراری نیستیم.

راستی میشه بخشهای بازارچه رو هم بیشتر کرد تا دسترسی به موضوعات مختلف راحت تر بشه.

در مورد جمله آخر من پیشنهادشو قبلا دادم ولی بنا به دلایل نامعلومی قبول نمیکنن .

arash6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب مشخصه وقتی اجر نشه وضع بازارچه هم از این بهتر نمیشه.
موفق باشید

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله فیش واریز رو نگه داشتم

در ضمن ایشون تو فوروم i-phone.ir فعاله و اونجا هر روز آنلاین هست و کارای جزیی میکنه اما اینجا سرش شلوغه

هر کس میتونه کمکی برای در آوردن آدرسش از طریق حساب بانکی بکنه لطف کنه پی ام بزنه که کار شکایت آسون تر بشه

دوست من با شما صحبت کردم و کاملا بهتون حق دادم .. سابقه من اینجا از سفید هم سفید تره لطف نید با ابروی مردم بازی نکنید

آدرس هم اگر میخواهید تقدیم کنم ... از بچه های بازارچه از دوستای با سابقه خونه و محل کار من زیاد اومدند و رفتن چیزی برای پنهان موندن ندارم و نخواهم داشت ... پی گیری صحبت خصوصی که داشتیم مبلغ براتون واریز میشه

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
سلام کاربر عزیز : Bhrzk

آقا اشتباه کردم :(، دیگه تاپیک رو تند تند آپ نمیکنم.:(
همین یک بار منو ببخش :happy:. آخه به لیست کاربران تاپیکم نیاز دارم. :eek:
حداقل پست اول رو برام بفرست ببینم چی نوشتم ، که یه تاپیک دیگه بزنم ، بخدا قول میدم دیگه تکرار نشه.:happy:
ازت خواهش میکنم دوست من.:happy:

آدرس :

HTML:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=3128180

ممنونم.:blush:

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
چند روز پیش سایتم رو برای فروش گذاشته بودم اینجا http://www.forum.persiantools.com/t173196.html
فرداش سایت ساسپند شد, به درخواست من, هاست دوباره سایت رو باز کرد ولی دوباره سایت ساسپند شد
طبق ریپورتی که خود نماینده هاست(جاست هاست) برام فرستاده و دلیل رو گفته, متوجه شدم که غیر از یکی دو آیپی بقیه از یک منطقه هست و با صحبتی که با یکی از دوستان کردم ایشون گفتن که حمله ddos بهت شده
حالا من این نتیجه رو گرفتم که به احتمال زیاد این هکر(البته نسبتا هکر) از طریق همین پی تی با سایت آشنا شده (چون قبلا همچین خبری نبود و سایت داشت کاره خودش رو میکرد و در ضمن قبلا همچین اتفاقی افتاده بود یعنی یکی سایتش رو واسه فروش گذاشته بود بعد بهش حمله شد)
من از مدیران میخوام که این آیپی هایی رو که میدم, که همشون هم از یک منطقه هست و احتمالا مال یک نفر هست رو پیگیری کنند و ببینند آیا با آیپی کاربری سازگاری داره یا نه؟
البته من نمیدونم این شخص برای چی اینکار رو انجام میده ولی خوب ...
آیپی ها : 89.165.50.66 و 89.165.50.235 و 89.165.50.233
لطفا رسیدگی کنید تا برای دیگران مشکلی پیش نیاد
ممنون

omid_lovely007

Registered User
لایک‌ها
0
سلام لطف کنید عنوان تاپیک من از مستند بسيار زيبا Discovery Channel , Time Warp 2000 فریم در ثانیه

به

مستند بسیار زیبای Discovery Channel Time Warp با فیلمبرداری 2000 فریم بر ثانیه HD 720

ممنون

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=171023&highlight=time+warp

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
سلام
چند روز پیش سایتم رو برای فروش گذاشته بودم اینجا http://www.forum.persiantools.com/t173196.html
فرداش سایت ساسپند شد, به درخواست من, هاست دوباره سایت رو باز کرد ولی دوباره سایت ساسپند شد
طبق ریپورتی که خود نماینده هاست(جاست هاست) برام فرستاده و دلیل رو گفته, متوجه شدم که غیر از یکی دو آیپی بقیه از یک منطقه هست و با صحبتی که با یکی از دوستان کردم ایشون گفتن که حمله ddos بهت شده
حالا من این نتیجه رو گرفتم که به احتمال زیاد این هکر(البته نسبتا هکر) از طریق همین پی تی با سایت آشنا شده (چون قبلا همچین خبری نبود و سایت داشت کاره خودش رو میکرد و در ضمن قبلا همچین اتفاقی افتاده بود یعنی یکی سایتش رو واسه فروش گذاشته بود بعد بهش حمله شد)
من از مدیران میخوام که این آیپی هایی رو که میدم, که همشون هم از یک منطقه هست و احتمالا مال یک نفر هست رو پیگیری کنند و ببینند آیا با آیپی کاربری سازگاری داره یا نه؟
البته من نمیدونم این شخص برای چی اینکار رو انجام میده ولی خوب ...
آیپی ها : 89.165.50.66 و 89.165.50.235 و 89.165.50.233
لطفا رسیدگی کنید تا برای دیگران مشکلی پیش نیاد
ممنون
درخواست شما ارتباطي به بازارچه نداره
از لحاظ فني هم اين حرفهاي شما تا حد زيادي عجيب هست...

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
سلام
اتفاقا من طی همین اطلاعیه ای که naaji این جاداده بود که من برا هر پست فلان و بهمان میدم و بقیه مسائل رفتم...
اما اون جا بعد از اون همه فعالیت زد زیر همه چی....
خدا ازش نگذره... این قدر پررو بود که بعد از یه مدت دوباره اومد این جا درخواست داد که من روشنگری کردم و همه شناختنش...
در نهایت مدیر عزیز بازارچه فعالیت من تو این چند سال گذشته را اگر مرور کننید خواهیددانست من حتی تو یه دونه تایپیک اسپم نکردم حتی یه دونه..... این جا واقعا دیدم داره باز یه کلاه برداری دیگه می کنه برا همین هم وجدانم اجازه نداد سکوت کنم...
ممنون میشم رسیدگی بفرمائید....
تشکر....

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
سلام
اتفاقا من طی همین اطلاعیه ای که naaji این جاداده بود که من برا هر پست فلان و بهمان میدم و بقیه مسائل رفتم...
اما اون جا بعد از اون همه فعالیت زد زیر همه چی....
خدا ازش نگذره... این قدر پررو بود که بعد از یه مدت دوباره اومد این جا درخواست داد که من روشنگری کردم و همه شناختنش...
در نهایت مدیر عزیز بازارچه فعالیت من تو این چند سال گذشته را اگر مرور کننید خواهیددانست من حتی تو یه دونه تایپیک اسپم نکردم حتی یه دونه..... این جا واقعا دیدم داره باز یه کلاه برداری دیگه می کنه برا همین هم وجدانم اجازه نداد سکوت کنم...
ممنون میشم رسیدگی بفرمائید....
تشکر....

خب ديگه شما تاپيكي براي هم همكاري زده و پ/خ هايي كه مبني بر همكاري شما رو بزاريد يا مدركي كه با ايشون همكاري كرديد و پول شما رو نداده.... تا خودشون هم كه فعالند ببينيم جوابي دارند يا نه....

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خب جناب مدیر مصالحه با این موجود هیچ فایده ای نداره و فوق العاده بد دهن و بی تربیت هست

http://forum.persiantools.com/t171249-page6.html

توی تمام مدت کارم در PT موجودی به این لمپنی و بی ادبی و دروغگویی ندیدم

ایشون پول رو نمیده و مدارک هم که برای شما فرستادم ... به نظر من مدارک برای بن شدن ایشون

کافیه ... میگه پول رو کامل نمیدم ولی باید توی تاپیک بنویسی پول کامل پرداخت شده :)

منتظر هستم

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
جناب مدیر یک سر به اینجا برن مشکل این اقا رو حل کن خدایی دفعه پیش گفتین قضیه حل شد دیگه نمیاد تو تاپیک بنده
فرت و فرت فقط اسپم میزنه تو تپایک بنده و بیادبی میکنه!تاکی باید تحمل کن
والا نمیگم بنش کنین!اکا دیگه از توحین هم گذرونده!
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=3136639&posted=1#post3136639
کاربر asadi

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب جناب مدیر مصالحه با این موجود هیچ فایده ای نداره و فوق العاده بد دهن و بی تربیت هست

http://forum.persiantools.com/t171249-page6.html

توی تمام مدت کارم در PT موجودی به این لمپنی و بی ادبی و دروغگویی ندیدم

ایشون پول رو نمیده و مدارک هم که برای شما فرستادم ... به نظر من مدارک برای بن شدن ایشون

کافیه ... میگه پول رو کامل نمیدم ولی باید توی تاپیک بنویسی پول کامل پرداخت شده :)

منتظر هستم

مرسی عزی ولی کاش 200 تومان هم نمیدادم الان کونم نمیسوخت که میگی پول نمیدی
ببین برو بمیر فقط ابروی بچه های اصفهان رو بردی

اقا میخوایید بن کنید ؟ به تخمم بن کنید اونی که باید بن بشه اینجا کسی هست که پول تو حسابش هست و دروغ میگه

جناب مدیر 200 تومان ساعت 3 به حسابش ریختم فیشش هم هست دروغ میگه نریختی دروغ میگه تهمت تا کی مرتیکه با ابروی مردم بازی نکن مردم مثل تو همه چیشون رو به پول نمیفروشند که تو میفروشی اشغال

من اگر میخواستم پولت رو ندم 200 تا رو هم نمیریختم 80 تاشم گفتم چند روز دیگه میدم ولی تو بیا تو تاپیک بگو بسته بشه ولی تو اشغالی هستی که انگار دلت از جای دیگه پره حالا تو بدو و اون 80 تومان

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
مرسی عزی ولی کاش 200 تومان هم نمیدادم الان کونم نمیسوخت که میگی پول نمیدی
ببین برو بمیر فقط ابروی بچه های اصفهان رو بردی

اقا میخوایید بن کنید ؟ به تخمم بن کنید اونی که باید بن بشه اینجا کسی هست که پول تو حسابش هست و دروغ میگه

جناب مدیر 200 تومان ساعت 3 به حسابش ریختم فیشش هم هست دروغ میگه نریختی دروغ میگه تهمت تا کی مرتیکه با ابروی مردم بازی نکن مردم مثل تو همه چیشون رو به پول نمیفروشند که تو میفروشی اشغال

من اگر میخواستم پولت رو ندم 200 تا رو هم نمیریختم 80 تاشم گفتم چند روز دیگه میدم ولی تو بیا تو تاپیک بگو بسته بشه ولی تو اشغالی هستی که انگار دلت از جای دیگه پره حالا تو بدو و اون 80 تومان

من خودم به مدیر بخش موبایل همون اول گفتم 200 تومن ریخته شده چون خدا رو شکر مثل شما دروغگو نیستم

مدیر عزیز این مودب ترین نوعی بود که ایشون تو این مدت با من حرف زده خودتون تکلیف رو معلوم کنید لطفا

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پست دروغین ایشون ساعت 4:52 هست در صورتی که من ساعت 15:02 براش 200 تا ریختم و تایید کرد که واریز شده

حالا میگه نریخته بیایید بنش کنید دروغ تا کی مردک حقت بود 200 تارو هم نمیریختم تا ادم بشی دیگه دروغ نگی فکر کردم انسانی نمیدونستم پستی وگنه مثل خودت باهات برخورد میکردم

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
پست دروغین ایشون ساعت 4:52 هست در صورتی که من ساعت 15:02 براش 200 تا ریختم و تایید کرد که واریز شده

حالا میگه نریخته بیایید بنش کنید دروغ تا کی مردک حقت بود 200 تارو هم نمیریختم تا ادم بشی دیگه دروغ نگی فکر کردم انسانی نمیدونستم پستی وگنه مثل خودت باهات برخورد میکردم

لطفا مدیر زودتر رسیدگی کنه ...

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
همچنان منتظرم مدیرا بیان و رسیدگی کنن

بابا mamads این چه طرز حرف زدنه؟فوش میدی؟خدایی کارت خیلی زشته
خوب khabalo که گفت پول رو ریختی؟این کارت عمدی هست؟اگه بقیه پول هم هست Khabalo بگه!
mamads تو که کاربر خوبی بودی چرا!فقط برات متایفم این فوشا که دادی برمیگرده به خانوادت!
نخواستم دخالت کنم!چون khabalo داره اساسی باهات را میاد!

Last edited:

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72

به من هیچ ربطی نداره اما این بنده خدا 280 یا 285 تومن ریخته به حساب شما بعد از 3 تا هفته باید بگید من 80 تومنشو نمیدم حالا 10000 هم فهش داد.باید پولشو ندی؟
من اگه جای خابالو بودم سکته میکردم:(
راستی مدیرا میشه بگید چرا سیروس بن شد؟

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
بابا سیروس که کاربر خوبیه!همه میشناسیمش؟خوب میگیم از بن درش بیارن!الان منم پی این کاربر asadi هستم ببینم
مدیرا با این اقا برخورد میکنن یا اخطار میدن و پستاش رو پاک میکنن!امروز معلوم میشه مدیریت در چه حدیه

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
من موندم چرا سیروس بن شد ؟
در حالی که Mammads با این حرفای رکیکش دار راست راست راه می ره
از این واضح تر که چند هفته پول مردم رو گرفته و حالا هم به جای دستش درد نکه می گه بقیه اش رو نمی ده !

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
به من هیچ ربطی نداره اما این بنده خدا 280 یا 285 تومن ریخته به حساب شما بعد از 3 تا هفته باید بگید من 80 تومنشو نمیدم حالا 10000 هم فهش داد.باید پولشو ندی؟
من اگه جای خابالو بودم سکته میکردم:(
راستی مدیرا میشه بگید چرا سیروس بن شد؟

عزیز من فحش دادم؟:) اشتباه متوجه شدی

با تمام احترام به کار مدیرا ایراد اساسی دارم .. چرا سیروس بنده خدا بن شده ؟ این اقا با من مشکل داره

چکار اون بنده خدا دارید ؟!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا