• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
با تمام احترام به کار مدیرا ایراد اساسی دارم .. چرا سیروس بنده خدا بن شده ؟ این اقا با من مشکل داره
چکار اون بنده خدا دارید ؟!!!!
ایشون به خاطر دخالت چندباره در تاپیک و حرف های رکیکی که زدند (و هنوز مقداریشون در تاپیک موبوطه باقی مونده) بن شدند در صورتی که بنده قبلش تذکر داده بودم که برخورد خواهم کرد:
یک بار دیگه از همه عزیزان درخواست میکنم به جز استارتر تاپیک و خریدار فعلی شخص دیگه ای توی این تاپیک پست نزنه. این مشکل توی روابط عمومی مطرح شده و به زودی بهش رسیدگی میشه.
اگر هم امکان کمک کردن به ایشون رو دارید لطفا توی پیام خصوصی با ایشون مطرح کنید.
پیشاپیش از همکاریتون متشکرم.

(از اینجا به بعد هرگونه پست بی ربط به موضوع رو پاک و با کاربر مربوطه برخورد خواهم کرد.)

ایشون سه روز به عنوان تذکر بن شدند و بعد از این در صورت رعایت قوانین از طرف ایشون؛ میتونیم در خدمتشون باشیم.

//
درمورد کاربر Mammads هم از اینجا به بعد Bhrzk تصمیم میگیره. و دلیل اینکه بنده فعلا برخوردی در مورد صحبت هایی که کردند نکردم این هست که خواستم اول این ماجرا حل بشه (یا مشخص بشه که حل نمیشه;))

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
ایشون به خاطر دخالت چندباره در تاپیک و حرف های رکیکی که زدند (و هنوز مقداریشون در تاپیک موبوطه باقی مونده) بن شدند در صورتی که بنده قبلش تذکر داده بودم که برخورد خواهم کرد:

ایشون سه روز به عنوان تذکر بن شدند و بعد از این در صورت رعایت قوانین از طرف ایشون؛ میتونیم در خدمتشون باشیم.

//
درمورد کاربر Mammads هم از اینجا به بعد Bhrzk تصمیم میگیره. و دلیل اینکه بنده فعلا برخوردی در مورد صحبت هایی که کردند نکردم این هست که خواستم اول این ماجرا حل بشه (یا مشخص بشه که حل نمیشه;))

تشکر عزیز من منتظر هستم

از همه دوستان معذرت خواهی میکنم که این ماجرا جریانی شد برای خودش .. سعی خودم رو کردم حل بشه ولی نشد

omidsys

Registered User
لایک‌ها
72
عزیز من فحش دادم؟:) اشتباه متوجه شدی

با تمام احترام به کار مدیرا ایراد اساسی دارم .. چرا سیروس بنده خدا بن شده ؟ این اقا با من مشکل داره

چکار اون بنده خدا دارید ؟!!!!

نه دادش اشتباه متوجه شدی.
به عنوان مثال گفتم:)
ولی مدیرا رسمش نبود سیروس رو به خاطر 2 پست بن کنید.
اگه راهی داره برگردونینش:rolleyes:
سیروس یکی از کاربرای خوب p-t بود.حقش نبود

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همچنان منتظرم مدیرا بیان و رسیدگی کنن

بابا mamads این چه طرز حرف زدنه؟فوش میدی؟خدایی کارت خیلی زشته
خوب khabalo که گفت پول رو ریختی؟این کارت عمدی هست؟اگه بقیه پول هم هست Khabalo بگه!
mamads تو که کاربر خوبی بودی چرا!فقط برات متایفم این فوشا که دادی برمیگرده به خانوادت!
نخواستم دخالت کنم!چون khabalo داره اساسی باهات را میاد!

به من هیچ ربطی نداره اما این بنده خدا 280 یا 285 تومن ریخته به حساب شما بعد از 3 تا هفته باید بگید من 80 تومنشو نمیدم حالا 10000 هم فهش داد.باید پولشو ندی؟
من اگه جای خابالو بودم سکته میکردم:(
راستی مدیرا میشه بگید چرا سیروس بن شد؟

بابا سیروس که کاربر خوبیه!همه میشناسیمش؟خوب میگیم از بن درش بیارن!الان منم پی این کاربر asadi هستم ببینم
مدیرا با این اقا برخورد میکنن یا اخطار میدن و پستاش رو پاک میکنن!امروز معلوم میشه مدیریت در چه حدیه

من موندم چرا سیروس بن شد ؟
در حالی که Mammads با این حرفای رکیکش دار راست راست راه می ره
از این واضح تر که چند هفته پول مردم رو گرفته و حالا هم به جای دستش درد نکه می گه بقیه اش رو نمی ده !

دوستان با تمام احترامی که به شما میزارم باید بگم به شما هیچ ربطی نداره

کسی که بهش 200 تومان رو میدی بعد میاد دو ساعت بعدش تو روابط عمومی پست میده که پولم رو نداده بنش کنید میخواد از یک جریانی سو استفاده بشه

بعد میبینه ضایع شده میاد تو تاپیک خرید فروش میگه مقداری رو داده حتما میخواد منو تحقیر کنه .. روز دوم هم که قرار بود شکایت کنه ... خواب الو عزیزم باید بهت میگفتم برو شکایت کن ؟ پولتم نمیدم ؟ هرکی بود همین رو میگفت ولی من 200 تومان ساعت 3 برات فرستادم و تایید کردی 2 ساعت بعد اومدی یک برنامه برای من Setup کردی که بنش کنید بنش کنید پول منو نداده .. این درست هست ؟ عزیز دلم واقعا برات متاسفم دو روز دیگه هم ممکن بیایید بگید اصلا 200 هم نریخته

باید بگم اولین بار هست یک کاربر صداقتش رو به 80 تومان میفروشه .. من از روز اول بهش گفتم گوشی خراب شده LCD عوض شده .. تو همه جریان قرارش دادم .. چهار پنجم پولشم پس دادم پس این وسط هیچی سوخت نشده به جز آبرو من که 5 سال اینجام بی سر و صدا و صداقت یک دوست به اسم خواب الو

مدیران تصمیم بگیرند .. خوابالو اینم بگم این مشکل کوچیک خیلی راحت تو پی ام حل میشد و لازم نبود اینجا جار بزنی اونم تو 48 ساعت اول و بعد مجبور به دروغ گویی بشی که بخوایی درد خودت رو اروم کنید

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
دوستان با تمام احترامی که به شما میزارم باید بگم به شما هیچ ربطی نداره

کسی که بهش 200 تومان رو میدی بعد میاد دو ساعت بعدش تو روابط عمومی پست میده که پولم رو نداده بنش کنید میخواد از یک جریانی سو استفاده بشه

بعد میبینه ضایع شده میاد تو تاپیک خرید فروش میگه مقداری رو داده حتما میخواد منو تحقیر کنه .. روز دوم هم که قرار بود شکایت کنه ... خواب الو عزیزم باید بهت میگفتم برو شکایت کن ؟ پولتم نمیدم ؟ هرکی بود همین رو میگفت ولی من 200 تومان ساعت 3 برات فرستادم و تایید کردی 2 ساعت بعد اومدی یک برنامه برای من Setup کردی که بنش کنید بنش کنید پول منو نداده .. این درست هست ؟ عزیز دلم واقعا برات متاسفم دو روز دیگه هم ممکن بیایید بگید اصلا 200 هم نریخته

باید بگم اولین بار هست یک کاربر صداقتش رو به 80 تومان میفروشه .. من از روز اول بهش گفتم گوشی خراب شده LCD عوض شده .. تو همه جریان قرارش دادم .. چهار پنجم پولشم پس دادم پس این وسط هیچی سوخت نشده به جز آبرو من که 5 سال اینجام بی سر و صدا و صداقت یک دوست به اسم خواب الو

مدیران تصمیم بگیرند .. خوابالو اینم بگم این مشکل کوچیک خیلی راحت تو پی ام حل میشد و لازم نبود اینجا جار بزنی اونم تو 48 ساعت اول و بعد مجبور به دروغ گویی بشی که بخوایی درد خودت رو اروم کنید

این آخرین باری هست که مستقیم با شما حرف میزنم و دیگه هیچ حرفی باهات ندارم

دلیل این جریان این بود که شما با پررویی تمام فکر میکنی من باید بیام پات رو هم ببوسم که با پول من

رفتی قرضات رو دادی و حال 200 تومنش رو پس دادی تازه همینم مطمئنم اگه کار دیگه ای توی PT نداشتی

نمیدادی ...... دلیلش این بود که به شما تو پی ام گفتم مدیر گفته میخام تاپیک رو ببندم

از شما پرسیدم کی میدی شما با لحن به ادبانه گفتی هر وقت دلم خواست هر غلطی میخای برو بکن

درسته ؟

همون طور که گفتم دیگه آخرین باره با شما صحبت میکنم هروقت یاد گرفتی درست صحبت کنی و فهمیدی

اینجا چاله میدون نیست و ممنون باشی من 3 هفته چیزی نگفتم تا شما این حرف رو زدی ، اونوقت بیا اینجا

بنویس تا جوابت رو بدم

منتظر هستم مدیر بیاد تکلیف شما رو معلوم کنه

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
جناب مدیر یک سر به اینجا برن مشکل این اقا رو حل کن خدایی دفعه پیش گفتین قضیه حل شد دیگه نمیاد تو تاپیک بنده
فرت و فرت فقط اسپم میزنه تو تپایک بنده و بیادبی میکنه!تاکی باید تحمل کن
والا نمیگم بنش کنین!اکا دیگه از توحین هم گذرونده!
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=3136639&posted=1#post3136639
کاربر asadi

مدیرای عزیز میشه رسیدگی کنین؟؟؟؟لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mammads

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آخرین باری هست که مستقیم با شما حرف میزنم و دیگه هیچ حرفی باهات ندارم

دلیل این جریان این بود که شما با پررویی تمام فکر میکنی من باید بیام پات رو هم ببوسم که با پول من

رفتی قرضات رو دادی و حال 200 تومنش رو پس دادی تازه همینم مطمئنم اگه کار دیگه ای توی PT نداشتی

نمیدادی ...... دلیلش این بود که به شما تو پی ام گفتم مدیر گفته میخام تاپیک رو ببندم

از شما پرسیدم کی میدی شما با لحن به ادبانه گفتی هر وقت دلم خواست هر غلطی میخای برو بکن

درسته ؟

همون طور که گفتم دیگه آخرین باره با شما صحبت میکنم هروقت یاد گرفتی درست صحبت کنی و فهمیدی

اینجا چاله میدون نیست و ممنون باشی من 3 هفته چیزی نگفتم تا شما این حرف رو زدی ، اونوقت بیا اینجا

بنویس تا جوابت رو بدم

منتظر هستم مدیر بیاد تکلیف شما رو معلوم کنه

نه عزیزم بعد از اینکه ازت با کمال احترام خواستم 80 رو چند روز دیگه میریزم گفتی باید همه رو تو بازارچه در جریان بزارم گفتم عزیز بیا تو پی ام حلش میکنیم منم تا چند روز دیگه میریزم بهونه اوردی گفتی امروز بریز وگرنه بیا تو تاپیک و روابط عمومی ... بعد بهت گفتم من اگر کلاه بردار بودم که 200 تومان هم نمیریختم راحت درسته ؟ بعد بازم گفتی نه بیا روابط عمومی بعد من گفتم هر غلطی میخواهی بکنی بکن الان هم میگم هر غلطی میخواهی بکنی بکن

و بعد دیدم پست دروغین دادی که پول من رو نداده مدیران بیایین این رو بن کنید .. ..دقیقا دوساعت بعد از اینکه تایید کردید پول تو حساب هست .. اینجا بود که تو دلم گفتم ای کاش 200 تومان هم نمیریختم .. امسال شما از انسان ها حیوان و کلاه بردار میسازند نه من که از اول صادقانه گفتم گوشی خرابه LCD تعویض هست .. مشکل دارم پولتم میدم خیالت تخت سوخت نمیشه و .....
ولی شما گفتی شکایت میکنی اومدی اینجا جار زدی با ابروی من بازی کردی بازم داری میکنی باعث شدی من دهن کثیفم باز بشه و چند نفر از هم دل گیر بشن یک نفر هم بن بشه برای چی ؟؟؟؟؟

تو فروم همسایه که اسم نمیبرم بچه ها انقدر به هم اطمینان دارند پول دستی هم به هم میدن و میگیرند در صورتی که هیچی از هم ندارند الان هم 8 ساله هیچ اتفاقی نیافتاده ولی شما اینجا به خاطر 80 تومان دو بار دروغ گفتی مستند هست
حالا من ساده بودم که عصبانی شدم و فحش دادم که داری الان از همین عصبانی بودن من سو استفاده میکنی و پول هم بهانه کردی که بن بشم ؟؟؟ بعد میکی اره من از قصد گفتم پول ندادی که بیایی بگی دادی اینم شد حرف یا منطق .. عزیزم همه منو میشناسند تو رو هم شناختند

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
ولی مدیرا رسمش نبود سیروس رو به خاطر 2 پست بن کنید.
اگه راهی داره برگردونینش:rolleyes:
سیروس یکی از کاربرای خوب p-t بود.حقش نبود

شدیداً تأیید می گردد لازمه یادآوری کنم که ایشون فقط به شروع کننده توهینها پاسخ دادند ، اینکه تند رفتند قبول ولی بن کردنش کمی بیش از حد سختگیرانه هست.

اگر لطف کنید و تجدید نظر کنید ممنون می شوم.:blush:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
شدیداً تأیید می گردد لازمه یادآوری کنم که ایشون فقط به شروع کننده توهینها پاسخ دادند ، اینکه تند رفتند قبول ولی بن کردنش کمی بیش از حد سختگیرانه هست.

اگر لطف کنید و تجدید نظر کنید ممنون می شوم.:blush:
دوست من به خاطر احترامی که برای شخص شما قائلم دوباره عرض میکنم که ایشون فقط 3 روز به عنوان تذکر بن شدند. این که چه کسی شروع کننده بوده ملاک نیست، ملاک برای من چیزی هست که اتفاق افتاده و دارم میبینم و شما هم همچنان می‎تونید مقداریش رو در تاپیک مذکور مشاهده کنید
در مورد سخت‎گیرانه بودن این تصمیم هم من قبلا دو بار در همون تاپیک تذکر دادم که بحث رو به حاشیه نبرید
ایشون هستند که بعد از این باید در نوع فعالیتشون کمی تجدید نظر کنند

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
دوست من به خاطر احترامی که برای شخص شما قائلم دوباره عرض میکنم که ایشون فقط 3 روز به عنوان تذکر بن شدند. این که چه کسی شروع کننده بوده ملاک نیست، ملاک برای من چیزی هست که اتفاق افتاده و دارم میبینم و شما هم همچنان می‎تونید مقداریش رو در تاپیک مذکور مشاهده کنید
در مورد سخت‎گیرانه بودن این تصمیم هم من قبلا دو بار در همون تاپیک تذکر دادم که بحث رو به حاشیه نبرید
ایشون هستند که بعد از این باید در نوع فعالیتشون کمی تجدید نظر کنند

عذر بنده را بپذیرید اگر مداخله میکنم ولی چون به نوعی این تصمیم را کمی عجولانه و ناعادلانه میدونم و چون سیروس را یکی از مودب ترین و بااخلاق ترین کاربران سایت میدونم این حق را به خودم دادم که مداخله کنم ...

همکار محترم بخش ..شما براحتی از بی احترامی و توهین به بخشی از هموطنان و کاربران میگذرید و فقط چند جمله ای را که سیروس من باب تذکر و جواب به توهینهای مکرر به ایشون گفتند را ملاک میدونید ..

ایشون با طرح مورد تهرانی و اصفهانی چندین و چند بار به هموطن های اصفهانیمون توهین مستقیم کردند ... البته هدف ایشون یارکشی بود و میخواستند که دوستان تهرانی را به طرف خودشون جلب کنند که جواب معکوس گرفتند ...

ایشون با رکیک ترین جملاتی که امکان داشت از طرف کاربری زده شود نه تنها سیروس را بلکه بقیه کاربران و دوستمون khabaloo را خطاب قرار دادند و باز هم پا را فراتر گذاشتند و به سایت و بقیه کاربران هم توهین کردند ..و در آخر هم با خیال آسوده این ذهنیت را که " در این سایت هوای منو دارند حرفشون را به آخر رسوندند ...(البته بعد سریعا جملاتشون را ویرایش کردند )

بهرحال من نه ایشون را میشناسم و نه صحبتی با همچین اشخاصی دارم ..صحبت مستقیم من با همکاران و مدیران محترم بخشه ..

فکر نمی کنید اگر قرار بر تذکر می بود ...عادلانه ترین تصمیم این بود که شروع کننده و مقصر و فحاش و یا نهایت امر دو طرف را مواخذه میکردید ..و نه کسی که به حمایت از دوستی برخواسته که به بدترین وجه ممکن مورد کلاهبرداری قرار گرفته و هیچ کس حمایتی از اون نمی کند ...

بهرحال امیدوارم با همچین اشخاصی که به هر نحو و بهانه ای قصد کلاهبرداری دارند و با بازی با جملات و ریاکاری قصد دور زدن قوانین سایت را دارند با قاطعیت برخورد بشود ..

با تشکر

Last edited:

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
ایشون با طرح مورد تهرانی و اصفهانی چندین و چند بار به هموطن های اصفهانیمون توهین مستقیم کردند ... البته هدف ایشون یارکشی بود و میخواستند که دوستان تهرانی را به طرف خودشون جلب کنند که جواب معکوس گرفتند ...

ایشون با رکیک ترین جملاتی که امکان داشت از طرف کاربری زده شود نه تنها سیروس را بلکه بقیه کاربران و دوستمون khabaloo را خطاب قرار دادند و باز هم پا را فراتر گذاشتند و به سایت و بقیه کاربران هم توهین کردند ..و در آخر هم با خیال آسوده این ذهنیت را که " در این سایت هوای منو دارند حرفشون را به آخر رسوندند ...(البته بعد سریعا جملاتشون را ویرایش کردند )

بهرحال من نه ایشون را میشناسم و نه صحبتی با همچین اشخاصی دارم ..صحبت مستقیم من با همکاران و مدیران محترم بخشه ..

فکر نمی کنید اگر قرار بر تذکر می بود ...عادلانه ترین تصمیم این بود که شروع کننده و مقصر و فحاش و یا نهایت امر دو طرف را مواخذه میکردید ..و نه کسی که به حمایت از دوستی برخواسته که به بدترین وجه ممکن مورد کلاهبرداری قرار گرفته و هیچ کس حمایتی از اون نمی کند ...

بهرحال امیدوارم با همچین اشخاصی که به هر نحو و بهانه ای قصد کلاهبرداری دارند و با بازی با جملات و ریاکاری قصد دور زدن قوانین سایت را دارند با قاطعیت برخورد بشود ..

با تشکر

جانا سخن از زبان ما می گویی ، ما هم گفتیم ولی گویا به جان کلام ما توجه نشد و بهمین خاطر باعث تکدر خاطر همکاران بازارچه شد، به هر حال نیت ما فقط بهتر شده فضای فروم هست و نه چیز دیگر.

ما هم امیدواریم با چنین افرادی برخورد مناسب صورت بگیره.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
جانا سخن از زبان ما می گویی ، ما هم گفتیم ولی گویا به جان کلام ما توجه نشد و بهمین خاطر باعث تکدر خاطر همکاران بازارچه شد، به هر حال نیت ما فقط بهتر شده فضای فروم هست و نه چیز دیگر.

ما هم امیدواریم با چنین افرادی برخورد مناسب صورت بگیره.

خداوکیلی تقصیری نداشت این وسط شد گوشت قربونی ... در هر حال فردا از بن در میاد

در ضمن من منتظر آقا بهروز هستم ولی تا این لحظه هیچ تماسی با من گرفته نشده

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام خواهشاً مسؤلان رسیدگی کنند درخواست بنده در دو صفحه قبل هم ثبت گردیده بود و متأسفانه دوستان بی اعتنایی کردند

تقاضا میکنم پستهایی که توسط این دو کاربر Vista2007 و hajizadeh110 در صفحات 5، 6 و 7 ثبت شده است را حذف فرمایید

با سلام
اینبار سوم شد که از شما خواهشنمدیم پست های اسپمی که در صفحات 5، 6 و 7 تاپیک ما توسط یوزر Vista2007 و hajizadeh110 ثبت شده اند را حذف فرمایید از مسؤلان خواستاریم تاپیک را بازدید فرمایند و مشاهده کنند که تا کجا اسپم ها کشیده شده چند هفته ایست موضوع تاپیک کاملاً منحرف گردیده
زمانیکه ما مشکلمان را در روابط عمومی مطرح میکنیم انتظار رسیدگی داریم اما متأسفانه تا بحال از مسؤلان بخش جز بی اعتنایی و اینکه سرد از موضوع بگذرند چیز دیگری مشاهده نکردیم جای نا امیدی است آیا این قسمت فقط برای موارد مالیست؟
چرا پست ها تا بحال حذف نگردیدند!! چرا زمانیکه کاربران در تاپیک فروش ما درخواست شرایط میکنند جلوتر از ما کاربر دیگری به درخواست کنندگان پیغام خصوصی میدهد و آنها را تشویق بخرید از خود میکند و سپس اگر کاربری که پیام را از آن شخص دریافت کرده بخواهد در تاپیک به دیگر دوستان اطلاع رسانی کند که هوشیار باشید فردی با فلان مشخصات به مشترهای این آقا (ما) پخ میدهد فوراً پستش پاک میشود. چطور میشود بلافاصله و کمتر از 24 ساعت آن پست کاملا حذف گردید؟

خواهش میکنم رسیدگی فرمایید
Last edited:

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
سلام

دوستان چند روزیه که بهروز عزیز لوگین نکردن و احتمالا گرفتاری داشتن..

اگه مسائل بخش جوریه که میشه صبر کرد تا ایشون برگردن که چه بهتر!
اگه مسائل بخش جوریه که میشه با کمک دیگر همکاران بازارچه(که اسامیشون در پست اول تاپیک هست) حل و فصل بشه، از کمک آنها استفاده کنید
اگه مسائل جوریه که احتیاج به مدیران بالاتر داره، خوب با من یا مدیر ارشد بنده(pilot) به صورت خصوصی تماس بگیرید

با تشکر

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
كاربرall4u2 من تاپيك رو ديديم شما يوزر نيم رو اشتباه اعلام كردي و كاربر Asadi هم گفت همچين يوزري وجود نداره ميتونستي خيلي راحت توجيحشون كني كه اشتباه كردي و منظورت يه يوزر ديگه يا با توجه به بحث هايي كه قبلا بين شما بود جواب ندي

خب ولي اومدي اينجا شلوغ كردي و در واقع قصد انتقام گيري داشتي در حالي كه كابر Asadi با توجه كه مورد اختلافي شما اينجا نبود صرفنظر كرده بود (البته باز چون اختلاف قبلي شما به اينجا مربوط بهنبود من فايل صوتي و ساير موارد اختلاف قبلي رو بررسي نكردم و نظري هم در اون مورد ندارم)

خب اين اصل قضيه بود كه اصلا شكايت شما وارد نيست ولي بعدش شروع به فحاشي و.... كرديد كه خلاف مرامنامه فروم بوده و بايد باهاتون برخورد بشه كه ميشه...
اگر صبر ميكردي و دائم آتيش رو زياد ميكردي اينطوري نميشد فقط پست دو صفحه قبل خودتون هم ببين كه بقيه رو ارشاد ميكرديد (حالا يه تخفيف هم به خاطر اين ميديم)

همچنان منتظرم مدیرا بیان و رسیدگی کنن

بابا mamads این چه طرز حرف زدنه؟فوش میدی؟خدایی کارت خیلی زشته
خوب khabalo که گفت پول رو ریختی؟این کارت عمدی هست؟اگه بقیه پول هم هست Khabalo بگه!
mamads تو که کاربر خوبی بودی چرا!فقط برات متایفم این فوشا که دادی برمیگرده به خانوادت!
نخواستم دخالت کنم!چون khabalo داره اساسی باهات را میاد!

با تشكر نظميه‌ي بازارچه:happy:

Last edited:

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
all4u2 به دلیل توهین و بی احترامی دستریشون به مدت 7 روز محدود شد

نمیدونم این مطالب چند دفعه باید گفته بشه!

1- اگه کسی تو تاپیک شما پستی میده که فکر میکنین اسپمه یا به هر دلیلی بی ربط هست، فقط حق دارین ریپورت بدین. نه حق دارین توهین کنین نه اینکه خودتون وارد بحث بشین.

2- وقتی ریپورت میدین باید مننظر بمونین تا همکار ها یا مدیر ها بیان و رسیدگی کنن. اینکه چقدر طول بکشه تا همکار یا مدیر بیاد رسیدگی کنه، نه مشخص هست، نه زمان ثابتی داره، نه دلیل اینه که خودتون بخوایین برخورد کنین و جواب بدین.

3- تو بازارچه پرشین تولز، فروشنده با مسئولیت خودش میاد و محصولی رو میفروشه. خریدار هم با مسئولیت خودش خرید میکنه! کسی حق دخالت تو تاپیک دیگران رو نداره.

4- مشکلات شخصیتون با هم دیگه و سابقتون تو سایت های دیگه و ... ربطی به پرشین تولز و تیم مدیریتش نداره! لطفا جای دیگه حلش کنید!

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا