• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روابط عمومی بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

OneOFThem

Registered User
لایک‌ها
3
آقا سلام. براتون پیغام خصوصی فرستادم ولی متاسفانه هیچ جوابی بهم ندادین و درخواستم رو هم عملی نکرده بودین.
میخواستم تاپیکم رو تو بازارچه پاکش کنین.
لطفا پیغامهای خصوصیتون رو چک کنین-لینکشو اونجا گذاشتم-ممنون

titanik2009

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
مواظب کاربر زیر باشید.

Yahoo ID : darkness_king3d

با کارت شخصی به نام سعید بامودت به جای 326000 تومن مبلغ 326 ریال واریز کرده و از دادن هر گونه مدرکی هم که هویت یا شماره تلفنش رو تایید کنه خوداری کرد و فقط گفت که اشتباه شده. از اونجایی که 4 تا 0 کمه خودتون قضاوت کنید ...

اینم رسیدی که فرستاده :

مشترى گرامى
برداشت از ملت کارت متمرکز(اکسس کارت) شما به شماره ۶۱۰۴۳۳۷۱۹۰۱۱۵۴۶۷ به مبلغ ۳۲۶ [سيصد و بيست و شش ريال]
و كارمزد ۵,۰۰۰ ريال جهت انتقال به کارت به شماره XXXX XXXX XXXX ۵۶۰۹
به نام حميد لطف الهي
طى شماره حواله ۰۱۱۳۸۴۴۲۹۶۳۷ انجام گرديد .
تاريخ ۱۳۸۹/۰۸/۱۷ زمان ۲۳:۵۲:۴۳

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
مواظب کاربر زیر باشید.

Yahoo ID : darkness_king3d

با کارت شخصی به نام سعید بامودت به جای 326000 تومن مبلغ 326 ریال واریز کرده و از دادن هر گونه مدرکی هم که هویت یا شماره تلفنش رو تایید کنه خوداری کرد و فقط گفت که اشتباه شده. از اونجایی که 4 تا 0 کمه خودتون قضاوت کنید ...

اینم رسیدی که فرستاده :

مشترى گرامى
برداشت از ملت کارت متمرکز(اکسس کارت) شما به شماره ۶۱۰۴۳۳۷۱۹۰۱۱۵۴۶۷ به مبلغ ۳۲۶ [سيصد و بيست و شش ريال]
و كارمزد ۵,۰۰۰ ريال جهت انتقال به کارت به شماره XXXX XXXX XXXX ۵۶۰۹
به نام حميد لطف الهي
طى شماره حواله ۰۱۱۳۸۴۴۲۹۶۳۷ انجام گرديد .
تاريخ ۱۳۸۹/۰۸/۱۷ زمان ۲۳:۵۲:۴۳
نام کاربری ایشون چیه؟ در پی تی؟

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
بنده یه پست اینجا دادم چرا پاک شد خدا میدونه واسه انتقال تاپیکم !!!!!!!

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یک نکته ای رو متذکر شوم :
برخی ها پس از خرید و فروش , اعلام می کنند که تاپیک پاک بشه , من در همین جا اعلام می کنم :
تاپیک هایی که به هر نوعی مسئولیتی را متوجه صاحب تاپیک می کنند , به هیچ عنوان حذف نخواهند شد و زین پس اگر پست اول توسط صاحب تاپیک ویرایش شود نیز بازگردانده خواهد شد و تاپیک قفل می شود

ممنون .

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
یک نکته ای رو متذکر شوم :
برخی ها پس از خرید و فروش , اعلام می کنند که تاپیک پاک بشه , من در همین جا اعلام می کنم :
تاپیک هایی که به هر نوعی مسئولیتی را متوجه صاحب تاپیک می کنند , به هیچ عنوان حذف نخواهند شد و زین پس اگر پست اول توسط صاحب تاپیک ویرایش شود نیز بازگردانده خواهد شد و تاپیک قفل می شود

ممنون .

دستت درد نکنه
ولی این تصمیمت یخورده با عقل ما جور در نمیاد
306.gif

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
دستت درد نکنه
ولی این تصمیمت یخورده با عقل ما جور در نمیاد
306.gif
این مورد از خیلی وقت پیش اجرا می‎شده:

بعد از انجام فروش به جهت باقی ماندن سابقه فروش , فروشنده حق ادیت پست های خود را به هیچ وجه ندارد و همچنین تاپیک ها باقی خواهند ماند .

دلیلش هم اینه که سابقه شما برای اشخاصی که میخوان ازتون خرید کنن باید مشخص باشه و اینطور میتونن تاپیک‎ها و خرید/فروش‎های قبلی شما رو چک کنند و در خرید کردن از شما بهتر تصمیم بگیرن.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
مخلصم امیر عزیز تو خوبی ؟ :happy:
در مورد قیمت والا من قوانین رو کامل خوندم تو بند 6 دقیا ذکر شده در صورت تمایل قیمت پیشنهادی خود را هم ذکر کنید
دلایلی هم که قیمت نمیزارم اینه :
1-تو سایتهای خودم معمولا چون هزینه جهت تبلیغات ونگهداری سایت و ... میشه معمولا قیمت بالاتره و فقط تو فروم پی تی قیمتم پایین تر از سایتهای خودمه و از آنجاییکه تو نتایج جستجو این تایپیک هم میاد درست نیست قیمتها یکی نباشه و در دید خریدار درست نیست
2-معمولا تایپیک تو بازارچه شلوغ زود می خوابه که با درخواست قیمت تایپیک مطرح تر میشه و میشه فروش بیشتری کرد که این یکی از ترفندهای فروشه;)
قابل توجیهه دیگه ؟ :blush:
سلام دوباره شهرام جان. ارادت‎مند. گفتم جوابت رو اینجا بدم که تاپیکت به بیراهه نره.
اون بندی که ذکر کردی برای اولین قوانین بازارچه هست و مربوط به سال 2006!
دلیل اولت قابل درکه ولی قابل قبول نیست! دلیل دوم هم کلا قابل قبول نیست چون مصداق همون آپ کردن از نوع کاذبش میشه که الان به هر حال خوب یا بد تا 48 ساعت امکانش نیست

ولی در مورد قانون؛ در قوانین بخش موبایل، بهروز عزیز نوشتن که:
- تمامی مراحل خرید و فروش کاملا در تاپیک انجام می شود و دریافت و اعلام قیمت در پی ام ممنوع است .

پس ممنون میشم تغییرات لازم رو در تاپیکت انجام بدی...

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام دوباره شهرام جان. ارادت‎مند. گفتم جوابت رو اینجا بدم که تاپیکت به بیراهه نره.
اون بندی که ذکر کردی برای اولین قوانین بازارچه هست و مربوط به سال 2006!
دلیل اولت قابل درکه ولی قابل قبول نیست! دلیل دوم هم کلا قابل قبول نیست چون مصداق همون آپ کردن از نوع کاذبش میشه که الان به هر حال خوب یا بد تا 48 ساعت امکانش نیست

ولی در مورد قانون؛ در قوانین بخش موبایل، بهروز عزیز نوشتن که:
- تمامی مراحل خرید و فروش کاملا در تاپیک انجام می شود و دریافت و اعلام قیمت در پی ام ممنوع است .

پس ممنون میشم تغییرات لازم رو در تاپیکت انجام بدی...
سلام
درسته قانون 2006 ولی تا الان که فقط ویرایش میشه و اجرا میشه و البته قانون مرجع هم هست ;)
در مورد دلیل دوم بارها هم گفته شده وقتی که کاربران تو یه تایپیک پست بدن اون تایپیک حقشه بالا باشه و نمیشه اینو آپ کردن کاذب قلمداد کرد
اون تایپیک چون تو بخش موبایله و طبق قانون اون بخش من ویرایش کردم
حالا برای اصلاح قانون فوق باید با بهروز صحبت کرد یا حمید موزمار یا بهمن ؟

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
من یه پیشنهادی دارم اگه ترتیب اثر داده بشه داد خیلی خوبه /
تو بعضی از تاپیک ها بعضا مشاهده میشه کاربران برای گذاشتن عکس یه سایز خیلی بزرگ میزارن که تا لود نشدن کامل اولیه کلیه عکس ها اون عکس و کل تاپیک نمایش داده نمیشه که به جرات میتونم بگم بعضی هاشون بالای 3000 پیکسل هم بوده
حالا من میخوام ببینم این سیستم فروم افزونه یا کامپننتی یا امکانی نداره روش پیاده بشه که حتی عکس هایی که گذاشته میشه ( البته منظورم نمایش عکس مسقیم است ) رو به یه سایز ایده آل و البته عاقلانه تغییر سایز بده بدون اینکه بخواد اون عکس لود کامل بشه !
چون بعضی ها حالا به دلیل نداشتن اینترنت پر سرعت شاید خیلی با این تاپیک ها مشکل داشته باشن !
من به شخصه با سرعت 512 یه مقدار وقتم گرفته میشه چه برسه یه ....

با تشکر

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من یه پیشنهادی دارم اگه ترتیب اثر داده بشه داد خیلی خوبه /
تو بعضی از تاپیک ها بعضا مشاهده میشه کاربران برای گذاشتن عکس یه سایز خیلی بزرگ میزارن که تا لود نشدن کامل اولیه کلیه عکس ها اون عکس و کل تاپیک نمایش داده نمیشه که به جرات میتونم بگم بعضی هاشون بالای 3000 پیکسل هم بوده
حالا من میخوام ببینم این سیستم فروم افزونه یا کامپننتی یا امکانی نداره روش پیاده بشه که حتی عکس هایی که گذاشته میشه ( البته منظورم نمایش عکس مسقیم است ) رو به یه سایز ایده آل و البته عاقلانه تغییر سایز بده بدون اینکه بخواد اون عکس لود کامل بشه !
چون بعضی ها حالا به دلیل نداشتن اینترنت پر سرعت شاید خیلی با این تاپیک ها مشکل داشته باشن !
من به شخصه با سرعت 512 یه مقدار وقتم گرفته میشه چه برسه یه ....

با تشکر
سیستم Resize فعال هست دوست عزیز
ولی باید خود کاربر اینو در نظر بگیره ( یعنی قبل از ارسال کمی فکر کنه )

amir9496khw

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
اقا کاربر prodoctornuke سیصد هزار تومن از دوسته من کلاهبرداری کرده که باعثش من بودم
ینی من معرفیش کردم
چکار میتونم کنم

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
کاربر حاجی ارزونی لابه لای اجناس سالم اجناس خراب و شکسته بهم ارسال کرد
چیکار باید بکنم که ثابت کنم؟
از ساعتهای شکسته و فاکتورهاش عکس بگیرم
یا چیکار کنم؟
ضمنا من چندین بار پست زدم و تاپیک هم زدم پاک شدند و الان هم در امضام هست
میگید چیکار باید بکنم که دزدیش از شهرستانی ها رو جلوشو بگیریم