سیدرضا بازیار
Registered User
- نوشتهها
- 98
- لایکها
- 28
درستهمن تو این سایت عضو بودم و با توجه به بازدید بالای سایتمون در طول چند روز رفتیم بالای 100 دلار .
از 15 هر ماه حساب ها رو قفل میکنند و کسانی که میزان درآمدشون به 100 رسیده باشه رو در لیست پرداختشون قرار میدن .
اما نکته ای که هست همون روز پرداخت نمیکنند و فقط اطلاع میده در پرداخت بعدی یعنی اول ماه این مبلغ به حساب شما واریز میشه .
این رو میتونید تو قسمت PAYMENTS مشاهده کنید که در پایین صفحه مبلغ رو میزنه .
مثلا برای من زده 143 دلار در پرداخت بعدی واریز میشه که قاعدتا باید اول ماه جدیدشون که چند روز دیگست پرداخت بشه .
اما در مورد هشدار استارتر عزیز باید اکیدا توصیه کنم که گوگل پنالتی میکنه .
سایت ما حدود یک هفته بنرهاشون رو گذاشته بود که از سمت گوگل در وبمستر پیامی اومد و کل ایندکس های ما از گوگل حذف شد .
در پیام گوگل اشاره شده بود که مشکلات امنیتی در سایت هست که امکان سرقت اطلاعات یا روانه کردن کاربران به دانلود نرم افزارهای مخرب در سایت ما وجود داره که به همین دلیل برای حمایت از کاربران که وارد سایت من میشن سایت ما رو از ایندکس هاش حذف کرد .
در پیامش آدرس زیر روز داده بود که با حدف کردن بنرهای ادزترا و همچنین تلاش یکی از سئوکاران عزیزمون پس از یکی دو ساعت درخواست چک دوباره توسط گوگل رو دادیم و گوگل پس از نزدیک به 12 ساعت ایندکس ها رو برگردوند و پیام داد که چک کرده و مشکلات امنیتی سایت حل شده و یه مقدار طول میکشه کل ایندکس ها برگرده .
https://support.google.com/webmasters/answer/6350487#example
اگر با گوشی موبایلتون روی بنرها کلیک کنید وارد صفحه ای میشید که حاوی عکس های همین مطلب هست یعنی ویروس و آپدیت نرم افزارها و ... .
البته با وای فای که بزنید سریع شروع به نصب نرم افزار میکنه اما من با اینترنت همراه اول تست کردم و یهو ارور گوگل اومد که گوشی شما ویروس داره و امکان خطر در این لینک وجود داره که سریعا بستم .
خلاصش اینکه دوستان در استفاده از این سایت حواستون رو خیلی جمع کنید یهو سایتتون به باد نره .
سایت adsterra بنر هایی رو که در سایت میزاره در گوگل به عنوان ویروس شناخته میشه و باعث میشه که صفحات سایت شما به مرور زمان به عنوان ویروس شناخته بشه و از گوگل خارج بشه
بعد از خارج شدن هم تا بخواید ثابت کنید، جایگاه اون مطلب در گوگل از بین میره و به حالت اول بر نمیگرده!