- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 1,906
سلامشما کد پاپ آپ رو هم گذاشتید یا فقط بنر ؟
پشتیبانی میگه پاپ اپ بزار برای ایران خوبه ولی تاحالا امتحان نکردم من بنر با ریدایرکت.
سلامشما کد پاپ آپ رو هم گذاشتید یا فقط بنر ؟
منظورتون از ریدایرکت چیه؟؟؟ همون لینک تبلیغاتی دایرکت؟؟؟؟نکته اگه ریدایرکت رو غیرفعال کنید درآمدتون خیلی کم میشه چون تقریبا 90 درصد درآمدتون از ریدایرکت خواهد بود.
فعلا برای بنده روی ریدایرکت هر هزار ای پی 8 تومنه منظورم از ریدایرکت، ریدایرکته یعنی بازدیدکننده موبایلیتون وقتی وارد سایتتون میشه به یه سایت دیگه منتقل میشه و میشه گفت کل درآمد شما از ریدایرکت خواهد بود.سلام
جناب ببخشید بازم هم نرخ خوب میدن برا ایپی های ایرانی ؟؟ دو هزار ایپی ده تومن میده ؟؟؟؟؟
منظورتون از ریدایرکت چیه؟؟؟ همون لینک تبلیغاتی دایرکت؟؟؟؟
کد پاپ اپ رو تست نکردم نمیتونم چیزی بگم ولی توی این عکس هیچکدوم رو نباید تیک بزنید اینا تبلیغات ویروسی و +18 رو فعال می کنه.
تو عکس نوشته exclude یعنی تیک بزنی حذف و غیر فعال می شه....کد پاپ اپ رو تست نکردم نمیتونم چیزی بگم ولی توی این عکس هیچکدوم رو نباید تیک بزنید اینا تبلیغات ویروسی و +18 رو فعال می کنه.
دقت نکرده بودم بهشتو عکس نوشته exclude یعنی تیک بزنی حذف و غیر فعال می شه....
شما همرو تیک بزنیعنی اون ( اسمشو نگو ) رو تیک بزنم تا نیاد تو تبلیغات
سلامسلام داداش درباره این ریدایرکت شدن یکم توضیح بده من بنر رو گزاشتم تو سایتم ولی ریدایرکت نمیشه نه با گوشی نه با پی سی ؟؟؟
چطور فعال کنم ریدایرکتش رو ؟؟؟؟ دست منه یا باید تیکت بدم به پشتیبانی ؟؟؟؟ تیکت دادم چی بنویسم ؟؟؟ بنویسم پلیز اکتیو ریدایرکت بنر ؟؟؟
ممنون
شما چقد بازدید دارین؟
کمه ولی خب باز یه تیکت بده بگو ریدایرکت رو برات فعال کردن یا نه بنر رو هم بزار جایی که کسی نبینه.بین 500 ت ا1000
قرا نیست کسی کلیک کنه رویه خیلی وقته عوض شده فقط ریدایرکت بشه کافیهبنر رو جای بزارم که کسی نبینه ؟ اونوقت کسی کلیک نمی کنه روش اخه
فعلا برای بنده روی ریدایرکت هر هزار ای پی 8 تومنه منظورم از ریدایرکت، ریدایرکته یعنی بازدیدکننده موبایلیتون وقتی وارد سایتتون میشه به یه سایت دیگه منتقل میشه و میشه گفت کل درآمد شما از ریدایرکت خواهد بود.
کد پاپ اپ رو تست نکردم نمیتونم چیزی بگم ولی توی این عکس هیچکدوم رو نباید تیک بزنید اینا تبلیغات ویروسی و +18 رو فعال می کنه.
من با 4000 بازدید بدون ریدایرکت بدون پاپ فقط با یه بنر امروز 20 دلار شد درآمد سایتم که ترافیکش از آمریکاست با CPM تقریبا 5 دلار به نظرم شما یه بنر رو امتحان کن البته بگو ریدایرکت رو غیرفعال کنن و باز البته اگه سایتت انگلیسیه چون برای ایران بنر دامدی نداره.سلام.
بنده چند روز پیش از طرف یکی از منیجر هاشون ایمیل دریافت کردم که میگفت با این الکسای سایت من اگه پاپ اپ بزارم روزی 50-60 دلار در میاد.. منم دو سه روزه گذاشتم حدود 4-5 دلار روزی در میاد ! از سایت مشابه اش توی ایران بیشتر در میومد...
حالا خود منیجر میگفت باید بهینه سازی بشه بعد درامد میره بالا !!! من که نفهمیدم داستانش چیه...
شما تجربه ای داشتی ؟
یه بنر رو به همین صورت که اینجا گفتید قرار دادید؟من با 4000 بازدید بدون ریدایرکت بدون پاپ فقط با یه بنر امروز 20 دلار شد درآمد سایتم که ترافیکش از آمریکاست با CPM تقریبا 5 دلار به نظرم شما یه بنر رو امتحان کن البته بگو ریدایرکت رو غیرفعال کنن و باز البته اگه سایتت انگلیسیه چون برای ایران بنر دامدی نداره.
من هموطنور که گفتم پاپ آپ تجربه نداشتم و نمیدونم داستانش چیه ولی اگه گفته باید بهینه سازی بشه سربه سرت گذاشته.
نه توی هدر البته نه برای ترافیک ایرانی برای سایت انگلیسی با ترافیک آمریکا.یه بنر رو به همین صورت که اینجا گفتید قرار دادید؟