FARID2XF
Registered User
- نوشتهها
- 325
- لایکها
- 89
من با 4000 بازدید بدون ریدایرکت بدون پاپ فقط با یه بنر امروز 20 دلار شد درآمد سایتم که ترافیکش از آمریکاست با CPM تقریبا 5 دلار به نظرم شما یه بنر رو امتحان کن البته بگو ریدایرکت رو غیرفعال کنن و باز البته اگه سایتت انگلیسیه چون برای ایران بنر دامدی نداره.
من هموطنور که گفتم پاپ آپ تجربه نداشتم و نمیدونم داستانش چیه ولی اگه گفته باید بهینه سازی بشه سربه سرت گذاشته.
امروز ظاهرا تغییر کرده نرخ و cpm یه مقداری رفته بالاتر (اگه همینطوری بمونه و هی بالاپایین نشه راضی هستم من)من با 4000 بازدید بدون ریدایرکت بدون پاپ فقط با یه بنر امروز 20 دلار شد درآمد سایتم که ترافیکش از آمریکاست با CPM تقریبا 5 دلار به نظرم شما یه بنر رو امتحان کن البته بگو ریدایرکت رو غیرفعال کنن و باز البته اگه سایتت انگلیسیه چون برای ایران بنر دامدی نداره.
من هموطنور که گفتم پاپ آپ تجربه نداشتم و نمیدونم داستانش چیه ولی اگه گفته باید بهینه سازی بشه سربه سرت گذاشته.
من بنر رو نزاشتم... پاپ اپ (همون پاپ اندر) رو به پیشنهاد خود منیجر گذاشتم...
شما این بنر رو گذاشتی توی گوگل مشکلی ایجاد نکرد براتون ؟ چه مدته گذاشتید ؟
چون برای سایت زحمت زیادی کشیدم و بازدید بالایی داره نمیخوام لطمه ای به رتبه گوگلم وارد بشه بخاطر یه مقدار پول بیشتر...
تابحال پرداختی نداشتم چون هنوز به 100 دلار نرسیده... از نظر تسویه حساب و ... برای شما اوکی بوده همیشه ؟
ممنون.