سلام،
از دوستانی که تو onbux هستند و آپگرید کردند یه سوال دارم:
آیا بعد از آپگرید میانگین کلیک های زیرمجموعه هاتون تغییری کرده؟یعنی کمتر شده؟
سوالم به این خاطر هست که من قصد آپگرید دارم اما میترسم بلایی که تو نئوباکس سرم اومد اینجا هم تکرار بشه،تو نئو قبل از آپگرید میانگین کلیک رفرال هام 2 بود اما بعد از آپگرید شد1!
الان تو آن باکس میانگین کلیک2 هست،حالا میترسم آپ کنم.
از دوستان خوبم درخواست راهنمایی دارم
سلاممن در آنباکس گلدن هستم و در حال حاضر شرایط برای اعضای گلد به این صورت هست: (اعضای استاندارد و آلتیمیت نیز با کمی تفاوت مشابه هستش)
بررسی های چند وقت اخیر نشون داده:
1- با افزاریش تعداد ریفرال ها میانگین کلیک کاهش پیدا می کنه به طوری که به ازای هر 100 رف میانگین 0.1 کاهش پیدا می کنه
میانیگین برای 100 ریفرال حدودا 2.1 هستش
میانیگین برای 200 ریفرال حدودا 2.0 هستش
میانیگین برای 300 ریفرال حدودا 1.7 هستش
میانیگین برای 400 ریفرال حدودا 1.5 هستش
میانیگین برای 500 ریفرال حدودا 1.4 هستش
میانیگین برای 600 ریفرال حدودا 1.3 هستش
میانیگین برای 700 ریفرال حدودا 1.2 هستش
میانیگین برای 800 ریفرال حدودا 1.1 هستش
میانیگین برای 900 ریفرال حدودا 1 هستش
میانیگین برای 1000 ریفرال حدودا 0.9 هستش
میانیگین برای بیش از 1000 رف بین 0.9 تا 0.7 هستش
2- بیشترین سود دهی در آنباکس با رف هایی بین 400 تا 750 هستش که بین 100 تا 140 دلار در ماه هستش
3- کسائی که برای بهبود میانگین ریفرال هاشون به کم کردن رف هاشون رو آوردن میانگینشون به طور متوسط 0.1 کم تر از مقادیر فوق شده
4- ریسایکل کردن تاثیری در بهبود میانگین نداره بهترین مقدار برای ریسایکل 0.5% کل تعداد رف هاست هرچی کم تر بهتر من در 10 روز گذشته فقط 3 دلار برای ریسایکل دادم
5- کسانی که بیش تر از 300 رفرال دارن بهتره اتو پی رو روشن کنن
6- به هیچ عنوان رف هاتون رو 90 روزه تمدید نکنید
7- بهتره به جای تمدید ریفرال ها، اجازه بدین حذف بشن به جای اون ها رف های تازه بگیرد
8- به طور میانیگین فقط حدود 53% تا 55% رفرال ها در روز کلیک می کنن
9- فقط 53% از رف های جدیدی که می گیرن روز اول کلیک می کنن روز بعد 53% از رف های جدیدی که هنوز کلک نکردن کلیک می کنن و در نهایت 2% تا 5% رف های جدید اصلا کلیک نمی کنن و بهتره ریسایکل بشن
10- هر چی تعداد رف ها بیشتر باشه درآمد روزانه و ماهانه بیشتر میشه (مثلا درآمد روزانه می تونه تا 27$ برسه) اما چون با افزایش رف ها هزینه های اجاره، تمدید و اتوپی افزایش و میانگین کلیک ها کاهش پیدا می کنه سود روزانه و ماهانه به شدت کاهش پیدا می کنه و حتی ممکنه در نهایت به ضرر دهی برسین
11- این روز ها اگه سود خالص ماهانتون از آنباکس بیش از 110$ باشه، استراتژی مناسبی دارین و بهتره ادامه بدین در غیر اینصورت بهتره استراتژِی تون رو عوض کنید
12- برای محاسبه سود خالص ماهانه به این صورت عمل کنید:
تعداد رف های اجاره ای تون رو در هزینه تمدیدشون ضرب کنید تا هزینه اجاره ماهیانه رف ها تون به دست بیاد (طبق تعرفه های جدید آنباکس هزینه تمدید و اجاره ریفرال ها بسته به تعدادشون متفاوت هست لیست قیمت های اجاره و تمدید رو می تونید در
اینجا بخونید)
مقدار رفرالی که در روز ریسایکل می کنید رو به طور میانگین مشخص کنید. این تعداد رو در 30 (تعداد روز های ماه) و سپس در 0.07$ (هزینه ریسایکل) ضرب کنید تا هزینه ای که ماهانه برای ریسایکل پرداخت می کنید به دست بیاد
میانیگین کلیک های هفته گذشته رف ها تون رو به دست بیارید. برای اینکار کافیه تعداد کلیک هایی هر روز رف هاتون رو که در نمودار صفحه اصلی حسابتون وجود داره رو بر تعداد رف هاتون تقسیم کنید. اگه این کار رو برای 7 روز مختلف انجام بدین دستتون میاد که میانگینشون چقدر بوده. این میانگین رو در تعداد رف هاتون ضرب کنید تا درآمد روزانتون به دست بیاد بعد درآمد روزانتون رو در 30 ضرب کنید تا درآمد ماهانتون دربیاد (التبه اگه عضویت استاندارد دارین در نهایت اعداد به دست اومده رو تقسیم بر 2 کنید چون شما فقط 50% از رف هاتون سود می برین)
حالا کافیه هزینه ها اجاره و ریسایکل رو که محاسبه کرده بودید باهم جمع کنید و از درآمد ماهیانتون کم کنید تا سود خالص ماهیانتون مشخص بشه و همان طور که گفتم اگه کم تر از 110 دلار بود بهتره استراتژی تون رو عوض کنید