• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ریزه کاری های neobux و onbux و نقدر کردن پول از آن ها

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
پس همینه که اینقدر رو ی مولتی اکانت حساسن ،
منم حساب کردم از یه بالانس ماهی 600 ، فقط 200 تاش میمونه ! تازه با همون میانگین یک ،
همینه مثل قارچ ptc در میاد !

هر سایتی اگه کلاهبردار نباشه
قبل از اون که به فکر سود اعضاش باشه به فکر سود خودش هست

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
امروز به در خواست های مکرر دوستان یک ایکسچنجر خوب و کاملا معتبر با قیمت های عادلانه بهتون معرفی می کنم.

خیلی های شرکت نسیم رایانه رو با نام مدیر عاملش (آقای رضا فردوسی مکان) یا آی دی یه یاهوی ایشون (exchanger_man) میشناسن به هر حال قبل از هرچیز بزارید کامل معرفیشون کنم​
آدرس پستی: ایران، استان خراسان رضوی، مشهد، آزادشهر، بلوارامامت، امامت 50 پلاک 50
تلفن ثابت : 6084543-0511
تلفن همراه : 09155074868
مدیریت: رضا فردوسی مکان

نسیم رایانه به مرکزیت فنی در شهر مقدس مشهد و به مدیریت آقای رضا فردوسی مکان فعالیت خود از سال 1380 با دریافت مجوز رسمی از اتحادیه خدمات کامپیوتر در جهت ارائه کلیه خدمات کامپیوتری به مشتریان به صورت حضوری و غیرحضوری آغاز نموده است.

نسیم رایانه گروهی از متخصصین در امور سخت­ افزار، نرم­ افزار و تجارت الکترونیک را با هدف ارائه هرچه بیشتر و بهتر خدمات به مشتریان و سامان بخشیدن به سیستم­ های خرید و فروش دلارهای الکترونیکی گردهم آورده است.
زمینه ­های فعالیت نسیم رایانه به طور کلی شامل موارد زیر می­ باشد:
1- تعمیرات تخصصی کامپیوتر، پرینتر و مانیتور
2- تهیه و فروش قطعات و ارتقاء سیستم
3- طراحی وب سایت
4- طراحی شبکه
5- اشتراک اینترنت پرسرعت(SABANET(ADSL
6- ارائه کلیه خدمات اینترنتی همانند هاستینگ , ثبت دومین , سرور اختصاصی و مجازی , امور نمایندگی هاستینگ
7- شارژ انواع کارتریج پرینتر
8- خرید و فروش ارزهای الکترونیکی: خرید و فروش ارزهای معتبر اینترنتی با بهترین قیمت.(نماینده رسمی پرفکت مانی در ایران)
9- تجارت در بازارهای مالی: هدف دیگر ما، مدیریت سرمایه­ های شما و سرمایه­ گذاری مطمئن به عنوان کارگزار شما در بازارهای مالی مختلف از جمله شرکتهای سرمایه گذاری و بورس فارکس می باشد.
10- مشاوره و راهنمایی: ما وظیفه خود می­ دانیم تا با تمام توان خود نسبت به راهنمایی شما در کلیه امور کامپیوتری(موارد ذکر شده در بالا) و جهت شروع مطمئن و یا سرمایه­ گذاری منطقی در اینترنت اقدام کنیم. جهت استفاده از تجربیات و راهنمایی­های ما کافیست با یکی از روش­ها با ما ارتباط برقرار کنید و پاسخ خود را دریافت نمایید.

جهت کار کردن با این شرکت ابتدا باید در سایت این شرکت ثبت نام کنید و بعد از طریق پنل کار بری خودتون نصبت به خرید و فروش دلار اقدام کنید. (لطفا هنگام ثبت نام در قسمت معرف بنویسید atsign)

Last edited:

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
1- سایت مای باکس mybux.co: هر کلیک 1 سنت حداقل مقدار قابل برداشت 2 دلار محل انتقال پول ها PAYPAL ALERTPAY LIBERTYRESERV (این سایت معتبر است)

00353271095957146081.jpg

2- سایت آی آی باکس iibux:
هر کلیک 1 سنت حداقل مقدار قابل برداشت 2 دلار محل انتقال پول ها PAYPAL ALERTPAY

3- سایت گلوبو باکس golobobux: هر کلیک 1 سنت حداقل مقدار قابل برداشت 2 دلار محل انتقال پول ها PAYPAL ALERTPAY LIBERTYRESERV

58469605305364429599.jpg

melord08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من به تازگی وارد neobux شدم
سوالی در رابطه با برداشت پول داشتم:

اگه من بخوام پولم رو از neobux به حساب payza انتقال بدم لازمه که حساب payza وریفای شده باشه؟

و اینکه اگه بخوام پولی که وارد payza کردم رو به ریال تبدیل کنم باز هم وریفای لازم هست؟

وریفای کردن حساب payza نیاز به پرداخت مبلغی داره؟ یا رایگان میشه اینکار رو انجام داد؟

Mrohan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود فراوان جناب بنده چند سوال شخصی دارم و میخواستم یه سایت خوب که خودتون هم دارید و توصیه میکنید عضو بشم اگر ممکن هست با من ارتباط برقرار کنید با این شماره۰۹۳۷۳۶۹۰۹۷۷ سپاسگذارم

بالا