منتخب بازارچه

سئوالات مربوط به سخت افزار پی پی سی

Elfin-D

Registered User
تاریخ عضویت
12 مارس 2006
نوشته‌ها
71
لایک‌ها
1
محل سکونت
آره و اينا!!!
احتمال زیاد من فکر میکنم که ال سی دی نباید عوض بشه ، بلکه فلت اون باید عوض بشه چون ، تصویر (حتی سفید ) رو داره ، زمانی ال سی دی اینجوری میشه که فلتش از 1 یا 2 جا قطع شده باشه ،(برا لپ تاپ و موبایل من اینجوری شده)

البته این حرف من 100% نیست فقط نظر شخصی هست

ولی در کل اگر لازم بشه که عوض بشه ، اصلا ارزش نداره ، چون حداقل یه 120 تومانی پیاده هستی دست کم ، که الان با این قیمت ، یه چیز بزاری روش میتونی یه پاکت پسی بهتر بخری

موفق باشی
تشکر بابت جواب.

فلت باید کلا تعویض بشه!؟
تعمیر کار در علائدین کجاس که این کار رو انجام بده؟
بنده دل و رودش رو ریختم بیرون/ظاهرا ال سی دی
نشکسته.

در ادامه عکس ال سی دی رو تقدیم کردم
 

فایل های ضمیمه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
18
سن
37
محل سکونت
iran-tehran
آقا من این عکس رو دیدم ، نظرم عوض شد، به نظرم 100% مشگل السی دی هست و اون سیاهی هم سوخته شدن سلول های ال سی دی هست.

من فکر کردم که کل ال سی دی سفید میشه

در هر صورت، من یه تعمیر کار خوب میشناختم که الان از اونجا رفته ، برا همین نمیتونم نظری بدم

دوستان بهتر راهنمایی میکنن

موفق باشی
 

bahareh69

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
1
محل سکونت
lahijan
سلام گوشی من htc p3470 هست چند وقت هست وقتی موزیک میگذارم یه مقدار تندتر از اهنگ عادی میخونه صدای خواننده هم نازک میشه صدای گوشیم هم نصف میشه ایراد از کجاست؟ با تشکر:wacko:
 

samch

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 مارس 2010
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
1
سن
31
محل سکونت
Here
سلام دوستان
من یک آیمیت جاما دارم که البته ساخته چینه
ازش زاضیم ولی سرعت بلوتوثش 2 کیلوبایت در ثانیه است و وقتی بلوتوث میکنم یا در یافت گوشی سرعتش کم میشه خیلی.
اینا بلوتوثاشون 1.2 هستن نباید اینجوری باشن
کسی چیزه به نظرش میرسه؟:blush:
 

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
18
سن
37
محل سکونت
iran-tehran
سلام گوشی من htc p3470 هست چند وقت هست وقتی موزیک میگذارم یه مقدار تندتر از اهنگ عادی میخونه صدای خواننده هم نازک میشه صدای گوشیم هم نصف میشه ایراد از کجاست؟ با تشکر:wacko:

مشگل شما احتمال زیاد نرم افزاری هست که آهنگ رو پخش میکنه...

سلام دوستان
من یک آیمیت جاما دارم که البته ساخته چینه
ازش زاضیم ولی سرعت بلوتوثش 2 کیلوبایت در ثانیه است و وقتی بلوتوث میکنم یا در یافت گوشی سرعتش کم میشه خیلی.
اینا بلوتوثاشون 1.2 هستن نباید اینجوری باشن
کسی چیزه به نظرش میرسه؟:blush:
این مشگل خیلی از پاکت پسی ها هست، به خصوص جاما شما با اون سی پی یو...

طبیعی هست.
 

hamidjj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژوئن 2005
نوشته‌ها
20
لایک‌ها
1
سلام خدمت تمام دوستان
من يك everex e900 دارم كه سوكت شارژ خراب شده اما پيش هر كي مي برم مي گه سوكت شارژ را ندارم نياز به يك سوكت دارم كل علائدين رو گشتم نبود
دوستان اگه جايي كه لوازم everex داشته باشه يا سوكت داشته باشه به من معرفي كنه ممنون مي شم :(
 
Last edited:

dendelooviz

Registered User
تاریخ عضویت
17 مارس 2010
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
4
سلام خدمت تمام دوستان
من يك everex e900 دارم كه سوكت شارژ خراب شده اما پيش هر كي مي برم مي گه سوكت شارژ را ندارم نياز به يك سوكت دارم كل علائدين رو گشتم نبود
دوستان اگه جايي كه لوازم everex داشته باشه يا سوكت داشته باشه به من معرفي كنه ممنون مي شم :(
سوکت گوشیت miniUSB هست درسته؟
بیشتر پاکت پی سی ها مشکل خراب شدن سوکت usb دارن البته از نوع مینی تازگی ها میکرو USB امده خیلی خوب شده.
دوست عزیز باید سوکت گوشی مشابه رو به گوشی شما زد.ولی متاسفانه چون لوازم اورکس نیست یا اگه باشه کاملا نایابه باید به گوشی های قدیمی آیمت یا HTC روی بیاری.یه گوشی پیدا کن که اوراقی باشه بعد سوکتش رو به گوشی خودت بزن.
موفق باشی
 

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
18
سن
37
محل سکونت
iran-tehran
دوست عزیز اورکس مینی یو اس بی نیست .
 

ehsanservat

Registered User
تاریخ عضویت
8 جولای 2013
نوشته‌ها
3,529
لایک‌ها
2,496
محل سکونت
تهران
من htc touch 3g دارم یهو دیگه رم نمیشناسه رم ها دیگم امتحان کردم نمیشناسه چش شده؟
 

kingroid

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2013
نوشته‌ها
336
لایک‌ها
150
محل سکونت
Shiraz

ehsanservat

Registered User
تاریخ عضویت
8 جولای 2013
نوشته‌ها
3,529
لایک‌ها
2,496
محل سکونت
تهران
گوشیهای ویندوز موبایل همین مشکلو دارن

شما مموریتون را باید فرمتش کنید
گوشیم درست بود یهو دیگه رمو نمیشناسه رمو فرمت کردم بازم کار نکرد گوشی فرمت کردم ریست شد بازم کار نکرد 2 تا رم دیگم امتحان کردم هیچکدومو نمیشناسه
 

kingroid

Registered User
تاریخ عضویت
24 می 2013
نوشته‌ها
336
لایک‌ها
150
محل سکونت
Shiraz
گوشیم درست بود یهو دیگه رمو نمیشناسه رمو فرمت کردم بازم کار نکرد گوشی فرمت کردم ریست شد بازم کار نکرد 2 تا رم دیگم امتحان کردم هیچکدومو نمیشناسه
من خودم قبلا اچ تی سی tuoch 2 داشتم ، اگه رم رو نمیشناخت ، مموری رو فرمت ریست می کردم

اگه هنوزم مشکل داره ، بیرید بیرون تا یک فریمور جدید روی گوشیتون فلش کنه
 

M_Hitler_1988

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2012
نوشته‌ها
222
لایک‌ها
14
محل سکونت
Camp Nou
اقا من میخاستم اندروید بزنم رو hd2
وارد ریکاوری شدم و دیگه دکمه های هوم و تماس کار نمی کنند.
چیکار کنم؟
حتی ویندوزش رو هم عوض کردم و وارد محیط ویندوز شدم ولی کار نمی کنند.
 

ehsanservat

Registered User
تاریخ عضویت
8 جولای 2013
نوشته‌ها
3,529
لایک‌ها
2,496
محل سکونت
تهران
من از اون دست آدمایی بودم که عاشق تکنولوژی بودم خیلی از گوشی ها و هند هلد pc ها تجربه کردم
انواع گوشی سونی اریکسون , نوکیا , i-mate و ....... خریدم
بهترین تجربه من سر ویندوز ها گوشی بود



این اولین گجت پرتابل من بود اسمش siemens simpad sl4 ه 14 سال پیش خریدمش - سیستم عاملش Microsoft Handheld PC 2000 ه -- ستم عاملش دقیقا شبیه ویندوز 98 ه حتی آفیس داره حتی برنامه اجرا فایل ها pdf داره
بعد ویندوز CE تجربه کردم بعد عد i-mate SP3 گرفتم - i-mate JAM و i-mate K-JAM و .... تا این ادامه پیدا کرد رسید به htc viva و آخرین گوشی ویندوز موبایلی که داشتم htc touch 3g بود که روش ویندوز موبایل 6.1 داشت
عکس گوشی i-mate k-jam خودم که چند وقت پیش فروختم , اینو 11 سال پیش خریدم


زمانی که مردم میگفت وای فلان گوشی هم بلوتوث داره هم برنامه جاوا نصب میکنه ( بازیا dos از هر نظر بهتر از بازیا ساده جاوا بودن ) , اون زمان من داشتم روی گوشی ها ویندوز مبایلیم Call of Duty 2 و Call of Duty: World at War بازی میکردم
همه تو کف بلوتوث بودن این گوشی وای فایو داشت , مثلا مدیریت فایلش دقیقا کپی ویندوز xp بود حتی دستتو روی فایل نگه میداشتی لیست تنظیمات و میان بر ها میومد یا ویندوز مدیا پلیر روی گوشی بود
390 هزار تومن اون زمان پولشو دادم 11 سال بدون مشکل کار کرد برام نه باتریش خراب شد نه باتریش افت کرد نه تاچش ضعیف شد و ....... -- سال ها سیستم عاملش ساپورت شد مثل اندروید نبود هر روز یه نسخه بیاد و برنامه ها بگن فقط از فلان اندروید به بعد نصب میشه

اون زمان به این دست گوشیا pocket pc میگفتن - htc touch 3g دیگه آخرین گوشی ویندوز موبایلی بود که خریدم ویندوز موبایل نسخه 6.1 داشت

الان یه گوشی اندرویدی دارم میخوام بفروشمش ناهماهنگیش آدمو بیچاره میکنه اونایی که با سیستم عامل ها مختلف ویندوزی کار کردن میدونن من چی میگم
همین الان گوشیم اندرویدی Smart Coral S5201 ه داداشمم گوشیش Huawei Ascend Y520 بود با اینکه فرکانس پردازنده و نوع چیپ گرافیکشون و اندرویدمون یکی بود اما 2 تا بازی اندرویدی دیتا دار تو گوشی من کار میکرد تو گوشی اون کار نمیکرد و 2 تا بازی تو گوشی اون کار میکرد که تو گوشی من کار نمیکرد - این واقعا مضحکه بنظر من

اما تو ویندوز موبایل و وینوز فون یه بازی یا برنامه روی تمام گوشی ها راحت بدون مشکل اجرا میشه , این سیاست مایکروسافته که برنامه و بازی جوری باید طراحی بشه که تو تمام گوشی ها اجرا شه حتی ضعیفترین گوشی ها
از اون ور گوشی اندرویدی ها مصرف خیلی زیاد باتری و منابع گوشی داره
دست هر بچه 5 ساله ای الان گوشی تبلت اندرویدی هست و باید یه فرق بین شما و اونا باشه

حالا میخوام دوباره یه گوشی ویندوز موبایلی بخرم مثل htc hd mini که ویندوز موبایل 6.5.3 داره , اگر بشه شایدم یه گوشی ویندوز فونی هم در کنارش بخرم

دوستان البته بگم ویندوز موبایل با ویندوز فون فرق داره ها
 

AminArjmand

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2014
نوشته‌ها
408
لایک‌ها
275
سئوالات خود را در مورد دستگاه های پی پی سی اینجا مطرح کنید.
مشکلاتی از قبیل اشکال در کارکرد ، نقص فنی ، ایرادات سخت افزاری ( صدای کم ، تصویر ناواضح) شامل این ترد می شود.
سئوالات مرتبط با نرم افزار اینجا مطرح می شود.

از زدن پست نامربوط خودداری کنید.
امیدوارم که دوستان باتجربه تر اینجا را مکانی مناسب برای کمک به دوستان شون بدونن
سلام
من یه مادربرد گیگابایت دارم رمش ddr2 هستش بعد ۴ تا اسلات رم داره دو تا یه گیگ هستش بردمش انواع رم هایی که موجود بود رو تست شد اما سیستم بالا نمیومد حتی دقیقا رم هایی با مشخصات رم فعلیش گذاشته شد ولی بالا نمیومد و فقط با همین دو گیگ رم خودش بالا میاد انگار مادربرد چینیا یکبار مصرفه بنظرتون مشکل چینی بودن مادربرده یا نه میشه حلش کرد و به ۴ گیگ حداقل رم رو افزایش داد؟
 

ehsanservat

Registered User
تاریخ عضویت
8 جولای 2013
نوشته‌ها
3,529
لایک‌ها
2,496
محل سکونت
تهران
سلام
من یه مادربرد گیگابایت دارم رمش ddr2 هستش بعد ۴ تا اسلات رم داره دو تا یه گیگ هستش بردمش انواع رم هایی که موجود بود رو تست شد اما سیستم بالا نمیومد حتی دقیقا رم هایی با مشخصات رم فعلیش گذاشته شد ولی بالا نمیومد و فقط با همین دو گیگ رم خودش بالا میاد انگار مادربرد چینیا یکبار مصرفه بنظرتون مشکل چینی بودن مادربرده یا نه میشه حلش کرد و به ۴ گیگ حداقل رم رو افزایش داد؟
سلام
دوست عزیز اینجا بخش pc نیست بخش ویندوز موبایل ppc ( پاکت پی سی ) هست
 

AminArjmand

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2014
نوشته‌ها
408
لایک‌ها
275
بالا