سایت ساز وبزیخرید بک لینک

سئوالات مربوط به سخت افزار پی پی سی

شروع موضوع توسط king_dani ‏2 جولای 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. Elfin-D

    Elfin-D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2006
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    آره و اينا!!!
    تشکر بابت جواب.

    فلت باید کلا تعویض بشه!؟
    تعمیر کار در علائدین کجاس که این کار رو انجام بده؟
    بنده دل و رودش رو ریختم بیرون/ظاهرا ال سی دی
    نشکسته.

    در ادامه عکس ال سی دی رو تقدیم کردم
     

    فایل های ضمیمه:

    • DSC01635.JPG
      DSC01635.JPG
      اندازه فایل:
      13.8 KB
      نمایش ها:
      19
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,210
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    iran-tehran
    آقا من این عکس رو دیدم ، نظرم عوض شد، به نظرم 100% مشگل السی دی هست و اون سیاهی هم سوخته شدن سلول های ال سی دی هست.

    من فکر کردم که کل ال سی دی سفید میشه

    در هر صورت، من یه تعمیر کار خوب میشناختم که الان از اونجا رفته ، برا همین نمیتونم نظری بدم

    دوستان بهتر راهنمایی میکنن

    موفق باشی
     
  4. bahareh69

    bahareh69 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    lahijan
    سلام گوشی من htc p3470 هست چند وقت هست وقتی موزیک میگذارم یه مقدار تندتر از اهنگ عادی میخونه صدای خواننده هم نازک میشه صدای گوشیم هم نصف میشه ایراد از کجاست؟ با تشکر:wacko:
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  5. samch

    samch کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2010
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Here
    سلام دوستان
    من یک آیمیت جاما دارم که البته ساخته چینه
    ازش زاضیم ولی سرعت بلوتوثش 2 کیلوبایت در ثانیه است و وقتی بلوتوث میکنم یا در یافت گوشی سرعتش کم میشه خیلی.
    اینا بلوتوثاشون 1.2 هستن نباید اینجوری باشن
    کسی چیزه به نظرش میرسه؟:blush:
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  6. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,210
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    iran-tehran

    مشگل شما احتمال زیاد نرم افزاری هست که آهنگ رو پخش میکنه...

    این مشگل خیلی از پاکت پسی ها هست، به خصوص جاما شما با اون سی پی یو...

    طبیعی هست.
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  7. hamidjj

    hamidjj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    1
    سلام خدمت تمام دوستان
    من يك everex e900 دارم كه سوكت شارژ خراب شده اما پيش هر كي مي برم مي گه سوكت شارژ را ندارم نياز به يك سوكت دارم كل علائدين رو گشتم نبود
    دوستان اگه جايي كه لوازم everex داشته باشه يا سوكت داشته باشه به من معرفي كنه ممنون مي شم :(
     
    Last edited: ‏24 اکتبر 2010
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  8. dendelooviz

    dendelooviz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 مارس 2010
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    4
    سوکت گوشیت miniUSB هست درسته؟
    بیشتر پاکت پی سی ها مشکل خراب شدن سوکت usb دارن البته از نوع مینی تازگی ها میکرو USB امده خیلی خوب شده.
    دوست عزیز باید سوکت گوشی مشابه رو به گوشی شما زد.ولی متاسفانه چون لوازم اورکس نیست یا اگه باشه کاملا نایابه باید به گوشی های قدیمی آیمت یا HTC روی بیاری.یه گوشی پیدا کن که اوراقی باشه بعد سوکتش رو به گوشی خودت بزن.
    موفق باشی
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  9. dendelooviz

    dendelooviz Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 مارس 2010
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    4
    شما کدوم شهر هستید؟
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  10. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,210
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    iran-tehran
    دوست عزیز اورکس مینی یو اس بی نیست .
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  11. ehsanservat

    ehsanservat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2013
    نوشته ها:
    3,458
    تشکر شده:
    2,484
    محل سکونت:
    تهران
    من htc touch 3g دارم یهو دیگه رم نمیشناسه رم ها دیگم امتحان کردم نمیشناسه چش شده؟
     
  12. kingroid

    kingroid Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2013
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    150
    محل سکونت:
    Shiraz
    گوشیهای ویندوز موبایل همین مشکلو دارن

    شما مموریتون را باید فرمتش کنید
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  13. ehsanservat

    ehsanservat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2013
    نوشته ها:
    3,458
    تشکر شده:
    2,484
    محل سکونت:
    تهران
    گوشیم درست بود یهو دیگه رمو نمیشناسه رمو فرمت کردم بازم کار نکرد گوشی فرمت کردم ریست شد بازم کار نکرد 2 تا رم دیگم امتحان کردم هیچکدومو نمیشناسه
     
  14. kingroid

    kingroid Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2013
    نوشته ها:
    336
    تشکر شده:
    150
    محل سکونت:
    Shiraz
    من خودم قبلا اچ تی سی tuoch 2 داشتم ، اگه رم رو نمیشناخت ، مموری رو فرمت ریست می کردم

    اگه هنوزم مشکل داره ، بیرید بیرون تا یک فریمور جدید روی گوشیتون فلش کنه
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  15. M_Hitler_1988

    M_Hitler_1988 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2012
    نوشته ها:
    222
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    Camp Nou
    اقا من میخاستم اندروید بزنم رو hd2
    وارد ریکاوری شدم و دیگه دکمه های هوم و تماس کار نمی کنند.
    چیکار کنم؟
    حتی ویندوزش رو هم عوض کردم و وارد محیط ویندوز شدم ولی کار نمی کنند.
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  16. ehsanservat

    ehsanservat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2013
    نوشته ها:
    3,458
    تشکر شده:
    2,484
    محل سکونت:
    تهران
    من از اون دست آدمایی بودم که عاشق تکنولوژی بودم خیلی از گوشی ها و هند هلد pc ها تجربه کردم
    انواع گوشی سونی اریکسون , نوکیا , i-mate و ....... خریدم
    بهترین تجربه من سر ویندوز ها گوشی بود

    [​IMG]

    این اولین گجت پرتابل من بود اسمش siemens simpad sl4 ه 14 سال پیش خریدمش - سیستم عاملش Microsoft Handheld PC 2000 ه -- ستم عاملش دقیقا شبیه ویندوز 98 ه حتی آفیس داره حتی برنامه اجرا فایل ها pdf داره
    بعد ویندوز CE تجربه کردم بعد عد i-mate SP3 گرفتم - i-mate JAM و i-mate K-JAM و .... تا این ادامه پیدا کرد رسید به htc viva و آخرین گوشی ویندوز موبایلی که داشتم htc touch 3g بود که روش ویندوز موبایل 6.1 داشت
    عکس گوشی i-mate k-jam خودم که چند وقت پیش فروختم , اینو 11 سال پیش خریدم
    [​IMG]

    زمانی که مردم میگفت وای فلان گوشی هم بلوتوث داره هم برنامه جاوا نصب میکنه ( بازیا dos از هر نظر بهتر از بازیا ساده جاوا بودن ) , اون زمان من داشتم روی گوشی ها ویندوز مبایلیم Call of Duty 2 و Call of Duty: World at War بازی میکردم
    همه تو کف بلوتوث بودن این گوشی وای فایو داشت , مثلا مدیریت فایلش دقیقا کپی ویندوز xp بود حتی دستتو روی فایل نگه میداشتی لیست تنظیمات و میان بر ها میومد یا ویندوز مدیا پلیر روی گوشی بود
    390 هزار تومن اون زمان پولشو دادم 11 سال بدون مشکل کار کرد برام نه باتریش خراب شد نه باتریش افت کرد نه تاچش ضعیف شد و ....... -- سال ها سیستم عاملش ساپورت شد مثل اندروید نبود هر روز یه نسخه بیاد و برنامه ها بگن فقط از فلان اندروید به بعد نصب میشه

    اون زمان به این دست گوشیا pocket pc میگفتن - htc touch 3g دیگه آخرین گوشی ویندوز موبایلی بود که خریدم ویندوز موبایل نسخه 6.1 داشت

    الان یه گوشی اندرویدی دارم میخوام بفروشمش ناهماهنگیش آدمو بیچاره میکنه اونایی که با سیستم عامل ها مختلف ویندوزی کار کردن میدونن من چی میگم
    همین الان گوشیم اندرویدی Smart Coral S5201 ه داداشمم گوشیش Huawei Ascend Y520 بود با اینکه فرکانس پردازنده و نوع چیپ گرافیکشون و اندرویدمون یکی بود اما 2 تا بازی اندرویدی دیتا دار تو گوشی من کار میکرد تو گوشی اون کار نمیکرد و 2 تا بازی تو گوشی اون کار میکرد که تو گوشی من کار نمیکرد - این واقعا مضحکه بنظر من

    اما تو ویندوز موبایل و وینوز فون یه بازی یا برنامه روی تمام گوشی ها راحت بدون مشکل اجرا میشه , این سیاست مایکروسافته که برنامه و بازی جوری باید طراحی بشه که تو تمام گوشی ها اجرا شه حتی ضعیفترین گوشی ها
    از اون ور گوشی اندرویدی ها مصرف خیلی زیاد باتری و منابع گوشی داره
    دست هر بچه 5 ساله ای الان گوشی تبلت اندرویدی هست و باید یه فرق بین شما و اونا باشه

    حالا میخوام دوباره یه گوشی ویندوز موبایلی بخرم مثل htc hd mini که ویندوز موبایل 6.5.3 داره , اگر بشه شایدم یه گوشی ویندوز فونی هم در کنارش بخرم

    دوستان البته بگم ویندوز موبایل با ویندوز فون فرق داره ها
     
  17. AminArjmand

    AminArjmand فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏16 اکتبر 2014
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    275
    سلام
    من یه مادربرد گیگابایت دارم رمش ddr2 هستش بعد ۴ تا اسلات رم داره دو تا یه گیگ هستش بردمش انواع رم هایی که موجود بود رو تست شد اما سیستم بالا نمیومد حتی دقیقا رم هایی با مشخصات رم فعلیش گذاشته شد ولی بالا نمیومد و فقط با همین دو گیگ رم خودش بالا میاد انگار مادربرد چینیا یکبار مصرفه بنظرتون مشکل چینی بودن مادربرده یا نه میشه حلش کرد و به ۴ گیگ حداقل رم رو افزایش داد؟
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  18. ehsanservat

    ehsanservat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2013
    نوشته ها:
    3,458
    تشکر شده:
    2,484
    محل سکونت:
    تهران
    سلام
    دوست عزیز اینجا بخش pc نیست بخش ویندوز موبایل ppc ( پاکت پی سی ) هست
     
  19. AminArjmand

    AminArjmand فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏16 اکتبر 2014
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    275
    آها ببخشید
    عنوان تاپیک سخت افزار پی پی سی نوشته بود فک کردم پی سی هستش
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  20. ehsanservat

    ehsanservat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2013
    نوشته ها:
    3,458
    تشکر شده:
    2,484
    محل سکونت:
    تهران
    فدات داداش , حداقل اونجا بنویس تا یه جوابی بگیری
     
    AminArjmand از این نوشته تشکر کرده است.
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی