منتخب بازارچه

سئوالات مربوط به سخت افزار پی پی سی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 دسامبر 2006
نوشته‌ها
761
لایک‌ها
3
محل سکونت
C:\Windows\System32
راستش نمي خوام روو حرف با سابقه تر ها حرف بزنم،‌چون 2-3 ماه بيشتر نيست كه PPC گرفتم، اما پيشنهاد من به عنوان يك برقي بر خلاف شما اينه كه مينيمم رو روو همون فركانس استاندارد بزاريم! عمر گوشي حدس مي زنم استاندارد تر شه ( هر چند ديگه اونقدر زود از رده خارج ميشن كه بهتره اين چند صباحي كه با مان رو باهاشون وحشيانه خوش باشيم :p:wacko: )
اختیار دارید قربان - اتفاقاً ما هم در این مسایل ( برقی ) دستی داریم . وباشما کاملا موافقم . ممکنه در طولانی مدت آسیب برسونه .

و اون چند صباحو اینا رو بگم که هر یکی دو ماه ، هی پاکت پیسی و یو ام پی سی های جدید تری میان و آدم دوست داره به روز باشه ( من که اینطوری هستم ) البته دیگه بعد از تعهل برای من یکی که به روز بودن کمی سخت شده .

اما از طرف دیگر خوب که نگاه میکنیم میبینیم پاکت پی سی هایی با ویندوز 2003 هنوز بهتر از آخرین ساخته ها و بهترین گوشی های همراه شرکت های دیگر است مثال w990 با اون سیستم عاملش
 

teacher

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2007
نوشته‌ها
280
لایک‌ها
4
محل سکونت
classroom
سلام دوستان
کسی میدونه دستگاه g-smart حافظه 4 گیگ ( mini sd ) رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
 

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
18
سن
37
محل سکونت
iran-tehran

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2007
نوشته‌ها
1,161
لایک‌ها
3
محل سکونت
آبادان
دوستان كمي اطلاعات در خصوص فرمت نمودن مموري كارت ها ميخواستم.
 

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,056
لایک‌ها
4
دوستان كمي اطلاعات در خصوص فرمت نمودن مموري كارت ها ميخواستم.
Pocket Mechanic بهترین نرم افزار برای فرمت مموری از PPC هست. موقع فرمت باید یکی از موارد FAT32 و FAT را انتخاب کنی که FAT32 سرعت بیشتری داره. یه بخش هم برای تنظیم Sectorها داره که بهتره روی Defaultش باشه. اگه با کامپیوتر بخوای فرمت کنی برای File system سه حالت FAT32 ، FAT و NTFS را داری که NTFS سرعت بالاتری داره ولی روی Windows Mobile و Windows 98 کار نمیده و فقط به درد XP و Vista میخوره.
 

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2006
نوشته‌ها
339
لایک‌ها
1
محل سکونت
Rasht,Tehran
هر چی فکر کردم این سوالمو تو کدوم قسمت مطرح کنم به نتیجه نرسیدم!!به هر حال اینجا میپرسم:
چرا گوشی هایی که اصطلاحاٌ تری باندن،میگید که ممکن تو ایران کار نکنه؟؟
مگه همراه اول از باند 850 استفاده میکنه؟
و چرا این گوشی ها با ایرانسل مشکل ندارن؟
 

*IQ*

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 آپریل 2005
نوشته‌ها
72
لایک‌ها
2
سلام دوستان
یک سوالی ذهن منو خیلی مشغول کرده.
چی شد یهو که شرکتهایی مثل HTC بیخیال Intel,Samsung شدند و رفتند سراغ CPU های Qualcomm که پروفورمانس کمتری هم داره؟؟
 

semorena

Registered User
تاریخ عضویت
19 فوریه 2007
نوشته‌ها
180
لایک‌ها
2
من اشتباهی فایل ActivateBroadComStack.CAB رو نصب کردم، دیدم صدا و بلوتوث گوشیم از کار افتاد.
بعدش توی اینترنت سرچ کردم دیدم این فایل یکی از فایل های رام ویندوز موبایل 6 هست.
http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-291875.html
از آدرس بالا، فایل ActivateMSBT.CAB رو نصب کردم و ActivateBroadComStack.CAB رو پاک کردم، کارت صدام درست شد ولی هنوزم بلوتوث کار نمیکنه . باید چیکار کنم؟
اینم آدرس فایل های اون رام: http://rapidshare.com/files/13783162/x.rar.html
(گوشی من ویندوز موبایل 2005 هست.)
 

rickykaka

Registered User
تاریخ عضویت
2 فوریه 2008
نوشته‌ها
110
لایک‌ها
4
سلام

من k-jam دارم که یه مدتی هست که دائما ریست میشه! اگه می شه راهنماییم کنید

می خواستم hard reset کنم می خواستم ببینم چی کار کنم که contact گوشی نپره؟برنامه ای هست که بتونم شماره تلفن ها رو روی storage بریزم؟
 

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
29 جولای 2005
نوشته‌ها
6,203
لایک‌ها
18
سن
37
محل سکونت
iran-tehran
سلام

من k-jam دارم که یه مدتی هست که دائما ریست میشه! اگه می شه راهنماییم کنید

می خواستم hard reset کنم می خواستم ببینم چی کار کنم که contact گوشی نپره؟برنامه ای هست که بتونم شماره تلفن ها رو روی storage بریزم؟
دوست عزیزم این سوال مربوط به نرم افزار میشه:)

بله هست تو قسمت نرم افزار جستجو کنید:)
 

Dariush

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,412
لایک‌ها
3
محل سکونت
پاسارگاد
سلام
هندزفری htc touch خیلی ضعیفه توی سر و صدا واقعا هیچی نمیشنوم.چون قبلا هدفن کریتیو داشتم این برام خیلی ناجوره . هندزفری داریم که هدفنش جدا بشه؟
 

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2005
نوشته‌ها
595
لایک‌ها
3
سلام
هندزفری htc touch خیلی ضعیفه توی سر و صدا واقعا هیچی نمیشنوم.چون قبلا هدفن کریتیو داشتم این برام خیلی ناجوره . هندزفری داریم که هدفنش جدا بشه؟
سلام آقا داریوش
ورودتون رو به جمع PPC دار ها تبریک می گم
والا برای دستگاه های HTC که از جک می نی یو اس بی برای هندزفریشون استفاده می کنند هدفون جدا وجود نداره و خیلی کم بتونی یدکش رو هم گیر بیاری (تو ایران) مثل گوشی های نوکیا یا سونی اریکسون نیست
ولی می تونی از تبدیل هاشون استفاده کنی ...
البته اگر باز هم بتونی گیرشون بیاری ...
اینها رو ببین :
http://www.mobilefun.co.uk/product/12552.htm
http://www.mobilefun.co.uk/product/12755.htm
http://www.mobilefun.co.uk/product/12749.htm
موفق باشید
راستی از بچه هایی که تاچ یا TyTn II دارند هم می تونین کمک بگیرین ...
 

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,145
لایک‌ها
14
سن
31
محل سکونت
Tehran
خیالتون راحت که تو ایران از این تبدیل ها گیر نمیاد
من 2 ماه گشتم هیچ جا نداشت ولی چند وقت پیش انقدر بهشون گفتم قرار بود اکسون بیاره

ولی بهترین گزینه برای تمام گوش ها
سونی اریکسون ds 220 هست که هنزفری بلوتوث استریو هست 2 ماه پیش حدود 70 بود
که خیلی هم حال میده با خرید این دستگاه کلا سیم کشی رو میزارید کنار :blush:
 

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2007
نوشته‌ها
1,161
لایک‌ها
3
محل سکونت
آبادان
خیالتون راحت که تو ایران از این تبدیل ها گیر نمیاد
من 2 ماه گشتم هیچ جا نداشت ولی چند وقت پیش انقدر بهشون گفتم قرار بود اکسون بیاره

ولی بهترین گزینه برای تمام گوش ها
سونی اریکسون ds 220 هست که هنزفری بلوتوث استریو هست 2 ماه پیش حدود 70 بود
که خیلی هم حال میده با خرید این دستگاه کلا سیم کشی رو میزارید کنار :blush:
حسین جان اگه گیر آوردی حتما یکی هم واسه من بگیر! مرسییییی
 

s_m_alhakim

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
2
با سلام
من از علاءالدين يك مموريMicro SDHC 4GB با مارك bqi خريدم. با مموري ريدر تو كامبيوتر راحت باهاش كار ميكنه ولي تو pocket PC كه ميذارم هر بار كه ريست ميكنم ميكه بايد فرمتش كنم و اكر فرمت نكنم اون رو نميشناسه , فرمت كه ميكنم ميشناسه و راحت باهاش كار ميكنه , كسي ميدونه مشكل ناشي از كجاست ؟
جون هر بار كه نميشه فرمت كرد و هرج اطلاعات داشت از بين برد.
Pocket PC = Eten Glofiish X650
متشكرم
 

king_dani

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 می 2005
نوشته‌ها
4,970
لایک‌ها
4
سن
38
محل سکونت
London UK
با سلام
من از علاءالدين يك مموريMicro SDHC 4GB با مارك bqi خريدم. با مموري ريدر تو كامبيوتر راحت باهاش كار ميكنه ولي تو pocket PC كه ميذارم هر بار كه ريست ميكنم ميكه بايد فرمتش كنم و اكر فرمت نكنم اون رو نميشناسه , فرمت كه ميكنم ميشناسه و راحت باهاش كار ميكنه , كسي ميدونه مشكل ناشي از كجاست ؟
جون هر بار كه نميشه فرمت كرد و هرج اطلاعات داشت از بين برد.
Pocket PC = Eten Glofiish X650
متشكرم
قربان
جسارتا ً من فکر می کنم مشکلی که می فرمایید ، و بعد از ریست بوجود می یاد به دلیل متناسب نبودن درایور های اس دی اچ سی هست با کارت شما ، پیشنهادم اینه که مطمئن شوید که اخرین نسخه رام نصب هست ، از فروم کاربران ایتن
و همچنین اونجا رو برای مشکل مشابه سرچ کنید
شاد باشید
 

s_m_alhakim

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
2
دوستان من امروز سيم كارت دولتي روي Eten X650 كذاشتم متاسفانه تو شبكه مخابرات رجيستر نميشه و آنتن نميده , در صورتي كه جند روزه با ايرانسل كار ميكردم و هيج مشكلي نداشتم , اما براي اولين بار سيم كارت دولتي رو كه كذاشتم و شماره موبايل اصليم هم هست كار نميكنه , آيا كسي قبلا به اين مشكل برخورده ؟ راه حلي هست ؟
 

s_m_alhakim

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
74
لایک‌ها
2
دوستان راهنمائي كنيد ممنون ميشم , مشكل X650 با سيم كارت دولتي همجنان ادامه داره.
جناب دكتر گفتن از رجسيتر مخابرات هست ولي سيستم رجيستر مخابرات جند ماهي هست كه خدا رو شكر با شكست مواجه شد و جمعش كردن .
اما نكته اينجاست كه من 7-8 بار كه Gsm رو رشن خاموش ميكنم يكبار از اون كار ميكنه و آنتن ميده كه در اين حالت هم ميتونم زنك بزنم هم دريافت كنم و اس ام اس هم عادي كار ميكنه و اين اتفاق هم بدون اينكه موقعيتم رو عوض كرده باشم مي افته كه در نتيجه مربوط به دكل خاصي نميشه.
لطفا كمكم كنيد جون سويج كردن به ايرانسل برام مقدور نيست.
متشكرم
 

LordMMD

Registered User
تاریخ عضویت
26 می 2004
نوشته‌ها
1,036
لایک‌ها
49
محل سکونت
Tehran
دوست عزیز
s_m_alhakim
میتونم بپرسم x650 رو از کجا خریدید ؟
برای این که off تاپیک نشه ، پیغام خصوصی دادم.
ممنون میشم.
 

king_dani

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 می 2005
نوشته‌ها
4,970
لایک‌ها
4
سن
38
محل سکونت
London UK
دوستان راهنمائي كنيد ممنون ميشم , مشكل X650 با سيم كارت دولتي همجنان ادامه داره.
جناب دكتر گفتن از رجسيتر مخابرات هست ولي سيستم رجيستر مخابرات جند ماهي هست كه خدا رو شكر با شكست مواجه شد و جمعش كردن .
اما نكته اينجاست كه من 7-8 بار كه Gsm رو رشن خاموش ميكنم يكبار از اون كار ميكنه و آنتن ميده كه در اين حالت هم ميتونم زنك بزنم هم دريافت كنم و اس ام اس هم عادي كار ميكنه و اين اتفاق هم بدون اينكه موقعيتم رو عوض كرده باشم مي افته كه در نتيجه مربوط به دكل خاصي نميشه.
لطفا كمكم كنيد جون سويج كردن به ايرانسل برام مقدور نيست.
متشكرم
قربان
این طوری که شما می فرمایید ، بی شک مشکل رجیستر وجود ندارد ، ولی من این ترس را دارم که ممکن ست شما هم مشکل فلیم ها را پیدا کرده باشید ، ببینید ، من فکر می کنم که ماجول جی اس ام دستگاه های ایتن مثل هم باشد ، شما می توانید که با ایمیل زدن به شان سئوال کنید ، ولی می توانید بگویید دقیقا در کدام شهر و کدام منطقه ازش استفاده کرده اید و نتیجه گرفتید؟
 
بالا