سایت ساز وبزیخرید بک لینک

سئوالات مربوط به سخت افزار پی پی سی

شروع موضوع توسط king_dani ‏2 جولای 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. bodybuilder2

    bodybuilder2 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    761
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    C:\Windows\System32
    اختیار دارید قربان - اتفاقاً ما هم در این مسایل ( برقی ) دستی داریم . وباشما کاملا موافقم . ممکنه در طولانی مدت آسیب برسونه .

    و اون چند صباحو اینا رو بگم که هر یکی دو ماه ، هی پاکت پیسی و یو ام پی سی های جدید تری میان و آدم دوست داره به روز باشه ( من که اینطوری هستم ) البته دیگه بعد از تعهل برای من یکی که به روز بودن کمی سخت شده .

    اما از طرف دیگر خوب که نگاه میکنیم میبینیم پاکت پی سی هایی با ویندوز 2003 هنوز بهتر از آخرین ساخته ها و بهترین گوشی های همراه شرکت های دیگر است مثال w990 با اون سیستم عاملش
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. teacher

    teacher Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    classroom
    سلام دوستان
    کسی میدونه دستگاه g-smart حافظه 4 گیگ ( mini sd ) رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  4. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,210
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    iran-tehran
    2 گیگ رو من باهاش مشگل دارام راستش فکر نکنم ساپورت کنه
     
  5. siavash78

    siavash78 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2007
    نوشته ها:
    1,161
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آبادان
    دوستان كمي اطلاعات در خصوص فرمت نمودن مموري كارت ها ميخواستم.
     
  6. Simpson

    Simpson کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    4
    Pocket Mechanic بهترین نرم افزار برای فرمت مموری از PPC هست. موقع فرمت باید یکی از موارد FAT32 و FAT را انتخاب کنی که FAT32 سرعت بیشتری داره. یه بخش هم برای تنظیم Sectorها داره که بهتره روی Defaultش باشه. اگه با کامپیوتر بخوای فرمت کنی برای File system سه حالت FAT32 ، FAT و NTFS را داری که NTFS سرعت بالاتری داره ولی روی Windows Mobile و Windows 98 کار نمیده و فقط به درد XP و Vista میخوره.
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  7. hamed_ppc

    hamed_ppc کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 جولای 2006
    نوشته ها:
    339
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Rasht,Tehran
    هر چی فکر کردم این سوالمو تو کدوم قسمت مطرح کنم به نتیجه نرسیدم!!به هر حال اینجا میپرسم:
    چرا گوشی هایی که اصطلاحاٌ تری باندن،میگید که ممکن تو ایران کار نکنه؟؟
    مگه همراه اول از باند 850 استفاده میکنه؟
    و چرا این گوشی ها با ایرانسل مشکل ندارن؟
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  8. *IQ*

    *IQ* کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2005
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    2
    سلام دوستان
    یک سوالی ذهن منو خیلی مشغول کرده.
    چی شد یهو که شرکتهایی مثل HTC بیخیال Intel,Samsung شدند و رفتند سراغ CPU های Qualcomm که پروفورمانس کمتری هم داره؟؟
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  9. semorena

    semorena Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2007
    نوشته ها:
    180
    تشکر شده:
    2
    من اشتباهی فایل ActivateBroadComStack.CAB رو نصب کردم، دیدم صدا و بلوتوث گوشیم از کار افتاد.
    بعدش توی اینترنت سرچ کردم دیدم این فایل یکی از فایل های رام ویندوز موبایل 6 هست.
    http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-291875.html
    از آدرس بالا، فایل ActivateMSBT.CAB رو نصب کردم و ActivateBroadComStack.CAB رو پاک کردم، کارت صدام درست شد ولی هنوزم بلوتوث کار نمیکنه . باید چیکار کنم؟
    اینم آدرس فایل های اون رام: http://rapidshare.com/files/13783162/x.rar.html
    (گوشی من ویندوز موبایل 2005 هست.)
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  10. rickykaka

    rickykaka Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2008
    نوشته ها:
    110
    تشکر شده:
    4
    سلام

    من k-jam دارم که یه مدتی هست که دائما ریست میشه! اگه می شه راهنماییم کنید

    می خواستم hard reset کنم می خواستم ببینم چی کار کنم که contact گوشی نپره؟برنامه ای هست که بتونم شماره تلفن ها رو روی storage بریزم؟
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  11. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,210
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    iran-tehran
    دوست عزیزم این سوال مربوط به نرم افزار میشه:)

    بله هست تو قسمت نرم افزار جستجو کنید:)
     
  12. Dariush

    Dariush Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,408
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    پاسارگاد
    سلام
    هندزفری htc touch خیلی ضعیفه توی سر و صدا واقعا هیچی نمیشنوم.چون قبلا هدفن کریتیو داشتم این برام خیلی ناجوره . هندزفری داریم که هدفنش جدا بشه؟
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  13. amirmw

    amirmw Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    595
    تشکر شده:
    3
    سلام آقا داریوش
    ورودتون رو به جمع PPC دار ها تبریک می گم
    والا برای دستگاه های HTC که از جک می نی یو اس بی برای هندزفریشون استفاده می کنند هدفون جدا وجود نداره و خیلی کم بتونی یدکش رو هم گیر بیاری (تو ایران) مثل گوشی های نوکیا یا سونی اریکسون نیست
    ولی می تونی از تبدیل هاشون استفاده کنی ...
    البته اگر باز هم بتونی گیرشون بیاری ...
    اینها رو ببین :
    http://www.mobilefun.co.uk/product/12552.htm
    http://www.mobilefun.co.uk/product/12755.htm
    http://www.mobilefun.co.uk/product/12749.htm
    موفق باشید
    راستی از بچه هایی که تاچ یا TyTn II دارند هم می تونین کمک بگیرین ...
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  14. Hossein505

    Hossein505 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏3 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,145
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    Tehran
    خیالتون راحت که تو ایران از این تبدیل ها گیر نمیاد
    من 2 ماه گشتم هیچ جا نداشت ولی چند وقت پیش انقدر بهشون گفتم قرار بود اکسون بیاره

    ولی بهترین گزینه برای تمام گوش ها
    سونی اریکسون ds 220 هست که هنزفری بلوتوث استریو هست 2 ماه پیش حدود 70 بود
    که خیلی هم حال میده با خرید این دستگاه کلا سیم کشی رو میزارید کنار :blush:
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  15. siavash78

    siavash78 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2007
    نوشته ها:
    1,161
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    آبادان
    حسین جان اگه گیر آوردی حتما یکی هم واسه من بگیر! مرسییییی
     
  16. s_m_alhakim

    s_m_alhakim Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    2
    با سلام
    من از علاءالدين يك مموريMicro SDHC 4GB با مارك bqi خريدم. با مموري ريدر تو كامبيوتر راحت باهاش كار ميكنه ولي تو pocket PC كه ميذارم هر بار كه ريست ميكنم ميكه بايد فرمتش كنم و اكر فرمت نكنم اون رو نميشناسه , فرمت كه ميكنم ميشناسه و راحت باهاش كار ميكنه , كسي ميدونه مشكل ناشي از كجاست ؟
    جون هر بار كه نميشه فرمت كرد و هرج اطلاعات داشت از بين برد.
    Pocket PC = Eten Glofiish X650
    متشكرم
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  17. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    قربان
    جسارتا ً من فکر می کنم مشکلی که می فرمایید ، و بعد از ریست بوجود می یاد به دلیل متناسب نبودن درایور های اس دی اچ سی هست با کارت شما ، پیشنهادم اینه که مطمئن شوید که اخرین نسخه رام نصب هست ، از فروم کاربران ایتن
    و همچنین اونجا رو برای مشکل مشابه سرچ کنید
    شاد باشید
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  18. s_m_alhakim

    s_m_alhakim Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    2
    دوستان من امروز سيم كارت دولتي روي Eten X650 كذاشتم متاسفانه تو شبكه مخابرات رجيستر نميشه و آنتن نميده , در صورتي كه جند روزه با ايرانسل كار ميكردم و هيج مشكلي نداشتم , اما براي اولين بار سيم كارت دولتي رو كه كذاشتم و شماره موبايل اصليم هم هست كار نميكنه , آيا كسي قبلا به اين مشكل برخورده ؟ راه حلي هست ؟
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  19. s_m_alhakim

    s_m_alhakim Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    2
    دوستان راهنمائي كنيد ممنون ميشم , مشكل X650 با سيم كارت دولتي همجنان ادامه داره.
    جناب دكتر گفتن از رجسيتر مخابرات هست ولي سيستم رجيستر مخابرات جند ماهي هست كه خدا رو شكر با شكست مواجه شد و جمعش كردن .
    اما نكته اينجاست كه من 7-8 بار كه Gsm رو رشن خاموش ميكنم يكبار از اون كار ميكنه و آنتن ميده كه در اين حالت هم ميتونم زنك بزنم هم دريافت كنم و اس ام اس هم عادي كار ميكنه و اين اتفاق هم بدون اينكه موقعيتم رو عوض كرده باشم مي افته كه در نتيجه مربوط به دكل خاصي نميشه.
    لطفا كمكم كنيد جون سويج كردن به ايرانسل برام مقدور نيست.
    متشكرم
     
  20. LordMMD

    LordMMD Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2004
    نوشته ها:
    1,012
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    Tehran
    دوست عزیز
    s_m_alhakim
    میتونم بپرسم x650 رو از کجا خریدید ؟
    برای این که off تاپیک نشه ، پیغام خصوصی دادم.
    ممنون میشم.
     
    ehsanservat از این نوشته تشکر کرده است.
  21. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    قربان
    این طوری که شما می فرمایید ، بی شک مشکل رجیستر وجود ندارد ، ولی من این ترس را دارم که ممکن ست شما هم مشکل فلیم ها را پیدا کرده باشید ، ببینید ، من فکر می کنم که ماجول جی اس ام دستگاه های ایتن مثل هم باشد ، شما می توانید که با ایمیل زدن به شان سئوال کنید ، ولی می توانید بگویید دقیقا در کدام شهر و کدام منطقه ازش استفاده کرده اید و نتیجه گرفتید؟
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی