برادر شهرام در مورد خالي شدن باتري تا آخر ظاهرا اين موضوع واسه باتري هاي قديمي صادق هست و باتري هاي ليتيوم يون احتياج به اين كار ندارند.
profixus بنظرم روي P535 انداخته. اگه روي P535 كار كنه احتمالا روي اتم هم كار ميكنه. ميتوني ازش بپرسي.يك سوال كه ممكنه تكراري باشه. ميخام اداپتور دو سيم كارت بگيرم براي اتم. ميخوره بهش؟ نرم افزار حاصي ميخاد براي سوييچ بين دو سيم؟
با عرض سلام و خسته نباشيد.
من يه 5 ماه هست كه qtek 9000 خريدم.الام يه 2 ماهي هست كه مصرف باطريش خيلي زياد شده.از شب تا صبح بدونه هيچ مصرفي 30 % كم ميكنه.
به نظره شما مشكل از چيه؟
با عرض سلام و خسته نباشيد.
من يه 5 ماه هست كه qtek 9000 خريدم.الام يه 2 ماهي هست كه مصرف باطريش خيلي زياد شده.از شب تا صبح بدونه هيچ مصرفي 30 % كم ميكنه.
به نظره شما مشكل از چيه؟
من يه همچين مشكلي رو تجربه كردم! البته شايد دليلش با مال شما كاملا متفاوت باشه... بعضي از وقت ها كه خونه پدري هستيم! آنتن خيلي ضعيفه! همش مي رو مياد... بعد گوشي مجبوره كه همش سرچ كده... اينم يكي از دلايل مصرف بيش از اندازه باطريه! البته اين مورد رو به اين دليل گفتم كه شايد شما زماني كه فكر مي كنيد گوشي از شب تا صبح بيكار نباشه و... .
تائید میشه
تا یادم نرفته این رو هم اضافه کنم که هر چی فاصله شما تا bts مخابرات (دکل ) بیشتر باشه مصرف باطری شما بیشتر هست :blush:
برا اینکه نزدیک ترین bts رو بتونید گیر بیارید از این کد استفاده کنید
*3370# و بعد دکمه دایل یا همون سبز رو فشار بدید
موفق باشید
آقا سولپرايزم كردين.
بكلايته گوشيم رو 1 از 10 تا.ادوات وايرلسمم خاموشه.
آنتنم خوب ديگه كاريش نميشه كرد.جديدا باطري به 8% ميرسه گوشي خاموش ميشه.
آيا مشكل از باطري نيست؟باطريش چند هست؟يا باطريه دوال؟
ممنون از همگي.
سلام كسي ميدونه كه ميشه pda رو به رسيور ماهواره وصل كرد و فيلم ضبط كرد؟
با پی پی سی های موجود : نه / لا / یخ / عمرا / نچ
تائید میشه
تا یادم نرفته این رو هم اضافه کنم که هر چی فاصله شما تا bts مخابرات (دکل ) بیشتر باشه مصرف باطری شما بیشتر هست :blush:
برا اینکه نزدیک ترین bts رو بتونید گیر بیارید از این کد استفاده کنید
*3370# و بعد دکمه دایل یا همون سبز رو فشار بدید
موفق باشید
ممنون حسين جان.
يه توضيح كوچيك بدم كه اين كد رو بايد به اين شكل وارد كنيد : "*" بعد 3370 و بعد "#"...
سلام يه نگاهي به لينك زير بنداز با اين جثه كوچيكش هم از رسيور ضبط ميكنه هم از دي وي دي و .....
هم آهنگ پخش ميكنه هم فيلم يه دوربين 5 مگا پيكسلي هم داره تازه قيمتش 126000 تومنه اين نشون ميده كه pda فقط يه اسباب بازي شيكه گرون قيمته
http://www.menegin.com/content/blogcategory/13/46/
سلام يه نگاهي به لينك زير بنداز با اين جثه كوچيكش هم از رسيور ضبط ميكنه هم از دي وي دي و .....
هم آهنگ پخش ميكنه هم فيلم يه دوربين 5 مگا پيكسلي هم داره تازه قيمتش 126000 تومنه اين نشون ميده كه pda فقط يه اسباب بازي شيكه گرون قيمته
http://www.menegin.com/content/blogcategory/13/46/
آی آی آِی ....
اصلا قابل مقایسه با هم نیستند این دو دستگاه ...
مثل این می مونه که تریلی هم شما رو از تهران تا شمال می بره سواری هم می بره هواپیما هم می بره ...
ولی هر کدوم برای یه کاری هستند ...
امکاناتشون اصلا با هم قابل مقایسه نیست ...