• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
گوشیم به طرز عجیبی قاطی کرده
دیگه نه میتونم برنامه نصب کنم و نه پاک کنم
موقع نصب که میگه نصبت ناموفق انجام شد
وقتی هم میرم تو ریموو پرگرم میبینم لیستم به کل خالیه! نمیشه چیزی رو پاک کرد!

پ.ن
البته با Memmaid برنامه های اضافی و ریجستری اضافی رو پاک کردم ولی بازم مشکل پابرجاست و هیچی نمیتونم نصب کنم
هلپ می! :(

uninstall با خود ويندوز و سينك رو تست كردين ؟
منم babylon رو كه نصب كردم گوشي بالا نميومد! توو همون اول به زور با سينك و uninstallش اون رو پاك كردم :(

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
@ سعید
مرسی سعید جان
کلی بهم روحیه دادی :lol:
بابا یکم زودتر میگفتی دیگه! دی

@ capodtc
مرسی قربان
فقط شما میتونی بگین دیوایستون چیه؟ و این که روی دیواستون از چند استورج کارت استفاده میکنین؟ از چه سیستم منیجری استفاده کردین (مثلا پاکت مکانیک و یا همین مم مید و یا تویکز تو کی تو )و اینکه اگه فراموش نکردین میخام بدونم بعد از نصب چه برنامه ای همچین مشکلی براتون پیش اومده؟
چون میخام شرایط این مشکل رو باهم مقایسه کنیم ، بلکم بتونیم ریشه این مشکل و دریابیم

@ khepelesibilo
از شما هم ممنون
قربان همونطور که قبلا گفتم مشکل آنیستال رو با برنامه ای قدرتمند Memmaid رفع کردم، ولی همچنان مشکل اصلی که نصب برنامه هاست هنوز به قوه خود باقیست

capodtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
@ سعید
مرسی سعید جان

@ capodtc
مرسی قربان
فقط شما میتونی بگین دیوایستون چیه؟ و این که روی دیواستون از چند استورج کارت استفاده میکنین؟ از چه سیستم منیجری استفاده کردین (مثلا پاکت مکانیک و یا همین مم مید و یا تویکز تو کی تو )و اینکه اگه فراموش نکردین میخام بدونم بعد از نصب چه برنامه ای همچین مشکلی براتون پیش اومده؟
چون میخام شرایط این مشکل رو باهم مقایسه کنیم ، بلکم بتونیم ریشه این مشکل و دریابیم

@ khepelesibilo
از شما هم ممنون
قربان همونطور که قبلا گفتم مشکل آنیستال رو با برنامه ای قدرتمند Memmaid رفع کردم، ولی همچنان مشکل اصلی که نصب برنامه هاست هنوز به قوه خود باقیست

من گوشیم orange spv m3100 هست. همون imate jasjam و روش wm6 دارم. یک بار بعد از نسب برنامه تحلیل تیر
http://forum.persiantools.com/t86794-page2.html

و یک یار دیگه یادم نیست دقیقا چه برنامه ای بود ولی 2-3 بار تست کردم و هر دفعه همین مشکل رو ایجاد کرد..
با memmaid هم کاری نشد بکنم. و با pocket mechanics هم سعی کردم بنامه ها رو پاک کنم برای امتحان ولی ارور میداد. الان شما یه مشکل دیگه هم باید داشته باشین. از طریق بلوتوث نمیتونید فایل رسیو کنید درسته؟
من بیشتر به خاطر همین که بلوتوث رسیو نمیکرد هارد ریست کردم وگرنه همه چیز درست کار میکرد.
راستی من 2تا micro sd 2 gb دارم و فقط با یکیشون این مشکل رو پیدا کردم.

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
@ سعید
مرسی سعید جان

@ capodtc
مرسی قربان

@ khepelesibilo
از شما هم ممنون

1- این برنامه babylon چیز وحشتناکی بود و دو سه ماه پیش که منهم آن رانصب کردم دستگاه من را کلا بهم ریخت و بزحمت توانستم دوباره آن را راه اندازی کنم چون اصلا هیچ فونتی را نشان نمی داد. خوشبختانه بک آپ از قبل داشتم و توانستم بعداز راه اندازی با ریستور به وضعیت قبل بازگردم.
2- یکی از مشکلاتی که تا الان هم برایم از آن وضعیت به ارث مانده است همین مشکلی است که این دوست عزیزمان هم دارد. ابتدا هیچ برنامه ای را نمی شد uninstall کرد و وقتی آن مشکل با پاک کردن رجیستری با memmaid و دو سه بار خاموش و روشن کردن حل شد بعد مشکل جدیدی ایجاد شد که هر برنامه ای که قبلا یکبار نصب شده باشد دیگر امکان نصب مجدد نداشت حتی ورژن های جدید آن برنامه. این مشکل ظاهرا به رجیستری مربوط می شود که دوستان فنی تر بهتر باید بدانند. در هر حال اگر از قبل بک آپ دارید سعی کنید ریستور کنید و گرنه باید مرتب رجیستری را با برنامه هایی مانند memmaid و یا pocket mechanic پاک کنید و مخصوصا شورت کاتهای بی استفاده را پاک کنید. با اینحال در خصوص برخی برنامه ها ممکن است هنوز این مشکل باقی باشد.
3- طبعا هارد ریست همه این مشکلات را حل خواهد کرد ولی مطلب اینجا است که این کار باید آخرین راه حل باشد و فقط در جایی که هیچ راهی باقی نماند. لذا هارد ریست راه حل مناسبی نیست.
4- امیدوارم دوستان فنی و متخصص نرم افزار راه حل مناسبی برای این مشکل پیدا کنند.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بچه ها کسی Spb Pocket Plus رو دستگاهش نصبه؟
اگر نصبه Spb Pocket Plus Shortcuts Add On هاش هم نصبه؟ همون برنامه های جانبیش رو می گم ... مثلا [Spb Close]
اگر نصبه یه سئوالی داشتم و یه آدرسی از یکی از این Add On هاش رو می خواستم ...
حالا اگه کسی نصبه رو دستگاهش بگه می گم دقیقا چیو می خوام ...
ممنون

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من گوشیم orange spv m3100 هست. همون imate jasjam و روش wm6 دارم. یک بار بعد از نسب برنامه تحلیل تیر
http://forum.persiantools.com/t86794-page2.html

و یک یار دیگه یادم نیست دقیقا چه برنامه ای بود ولی 2-3 بار تست کردم و هر دفعه همین مشکل رو ایجاد کرد..
با memmaid هم کاری نشد بکنم. و با pocket mechanics هم سعی کردم بنامه ها رو پاک کنم برای امتحان ولی ارور میداد. الان شما یه مشکل دیگه هم باید داشته باشین. از طریق بلوتوث نمیتونید فایل رسیو کنید درسته؟
من بیشتر به خاطر همین که بلوتوث رسیو نمیکرد هارد ریست کردم وگرنه همه چیز درست کار میکرد.
راستی من 2تا micro sd 2 gb دارم و فقط با یکیشون این مشکل رو پیدا کردم.

ممنون قربان از اینکه کامل جواب دادید
من فکر میکنم خود ویندوز مسیر برنامه های نصب شده رو گم کرده
چون به خاطر همین نه میتونه برنامه ای نصب کنه و نه ریموو کنه، یعنی مشکل کاملا برمیگرده به ریجستری و پیکربندی ویندوز
راستی این جریان دریافت نکردن بلوتوث رو هم هنوز امتحان نکردم
یه تست میکنم ببینم چی میشه

1- این برنامه babylon چیز وحشتناکی بود و دو سه ماه پیش که منهم آن رانصب کردم دستگاه من را کلا بهم ریخت و بزحمت توانستم دوباره آن را راه اندازی کنم چون اصلا هیچ فونتی را نشان نمی داد. خوشبختانه بک آپ از قبل داشتم و توانستم بعداز راه اندازی با ریستور به وضعیت قبل بازگردم.
2- یکی از مشکلاتی که تا الان هم برایم از آن وضعیت به ارث مانده است همین مشکلی است که این دوست عزیزمان هم دارد. ابتدا هیچ برنامه ای را نمی شد uninstall کرد و وقتی آن مشکل با پاک کردن رجیستری با memmaid و دو سه بار خاموش و روشن کردن حل شد بعد مشکل جدیدی ایجاد شد که هر برنامه ای که قبلا یکبار نصب شده باشد دیگر امکان نصب مجدد نداشت حتی ورژن های جدید آن برنامه. این مشکل ظاهرا به رجیستری مربوط می شود که دوستان فنی تر بهتر باید بدانند. در هر حال اگر از قبل بک آپ دارید سعی کنید ریستور کنید و گرنه باید مرتب رجیستری را با برنامه هایی مانند memmaid و یا pocket mechanic پاک کنید و مخصوصا شورت کاتهای بی استفاده را پاک کنید. با اینحال در خصوص برخی برنامه ها ممکن است هنوز این مشکل باقی باشد.
3- طبعا هارد ریست همه این مشکلات را حل خواهد کرد ولی مطلب اینجا است که این کار باید آخرین راه حل باشد و فقط در جایی که هیچ راهی باقی نماند. لذا هارد ریست راه حل مناسبی نیست.
4- امیدوارم دوستان فنی و متخصص نرم افزار راه حل مناسبی برای این مشکل پیدا کنند.

ممنون دوست عزیز
در مورد بک آپ حق با شماست باید بگم من تو این مورد کمی سهل انگاری کردم
در مورد حذف برنامه های اضافی همونطور که قبلا هم گفتم اینکار کامل انجام شده
کلیه شورت کاتها و بد فایلها و بد ریجستری ها اسکن و کلین شدن
ولی بازم مشکل پابرجاست و همینطور که شما گفتیدو منم با شما موافقم مشکل 90 درصد از ریجستری باید باشه
علل حساب تا جمعه به خودم فرصت دادم تا بتونم مشکلش رو حل کنم
اگه نشه مجبورم با هارد ریست خلاصش کنم

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
علل حساب تا جمعه به خودم فرصت دادم تا بتونم مشکلش رو حل کنم
اگه نشه مجبورم با هارد ریست خلاصش کنم
اوه!
بالاخره يكي هم پيدا كردم جاي علاج واقعه،كمي هم دنبال دليل واقعه باشه!:blush:

shayang

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان و با تشکر از زحمات شما

این برنامه (VOIP ( internet calling رو میخواستم .

گوشی من O2_XDA_ ATOM

با تشکر

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوه!
بالاخره يكي هم پيدا كردم جاي علاج واقعه،كمي هم دنبال دليل واقعه باشه!:blush:

دوست بسیار عزیز .... ما با حسن نیت از تجربه خود صحبت کردیم تا شاید کمکی باشد و در پایان هم از دوستان فنی تر و متخصص تر استمداد کردیم کمک کنند. متلک انداختن لزومی نداشت.

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيكون هاي بولوتوس و تنظيمات بولوتوس و today , beam اينارو ميخواستم كه تو برنامه spb pocket plus بزارم ميخواستم ببينم كجاست؟؟؟؟ بردارم البته phone pad رو پيدا كردم بقيه رو پيدا نكردم تو خود پوشه ويندوز بودش.
در ضمن چرا آيكون phone pad رو كه بياره شماره بگيريم نداره تو ويندوز ؟؟ تو قسمت setting وقتي phone رو ميزنيم تنظيمات phone رو مياره.

اين صفحه دسكتاپ هستش پايينش كه آيكون بعضي برنامه ها رو مياره اون نوار كجاست كه من آيكون هر برنامه اي رو ميخوام اونجا بزارم تا پايين دسكتاپ بياره

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوست بسیار عزیز .... ما با حسن نیت از تجربه خود صحبت کردیم تا شاید کمکی باشد و در پایان هم از دوستان فنی تر و متخصص تر استمداد کردیم کمک کنند. متلک انداختن لزومی نداشت.

متلك:( :eek:
به خدا هر چند بارم جمله مو مي خونم نشاني از متلك نميبينم!
اما حتي اگه يه ذره هم سو برداشت بشه،هميجا معذرت مي خوام
100% منظورم چيز ديگه اي بود! باور كنين
من الان 3 هفتست گوشيم مشكلي پيدا كرده،ديشب قبل از خواب 94% از شارژ گوشيم مونده بود
صبح كه بيدار شدم فقط 6 درصد شارژ داشت و شديدا داغ شده بود (حدود 38 درجه رو نشنون مي داد)
MEMMAID رو براي همين پرسيده بودم
يه مدته بعضي وقتها به طور ناگهاني باطري گوشيم خالي ميشه،همون روز اول مي تونستم دوباره ويندوز بريزم، اتفاقا حتي نسخه جديدتري از چيزي كه الان ريختم اومده بود كه امكان ساپورت تا 16 گيگ مموري رو به گوشي مي داد!
اما اولا من فلشم 1 گيگ هست،دوما مي خواستم به زور هم كه شده مشكل رو پيدا كنم! ببينم كدوم برنامست كه توو حافظه گير مي كنه!
هنوزمWM رو عوض نكردم!
اما هنوزم نتونستم پيدا كنم ايراد از كجاست!‌ پروسسي كه CPU USAGE 99% داشت همون SYSTEM Idle Process بود :(

وقتي ديدم يكي مثل خودم جاي عوض كردن ويندوز مقاومت مي كنه و داره جاي فرار، دنبال خود ايراد مي گرده، فقط خوشم اومد ! همين! گفتم ازش تشكر كنم

من تا حالا متلك زياد شنيدم ! اما اهل اينكه به كسي متلك بگم نيستم! يعني مي دونم خيري توش نيست :(

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام دوستان
یه شوالی داشتم
بهترین برنامه برای اسکرین شات از صفحه چیه
من چند تایی تست گرفتم که هر کدوم یا مشکل کیفیت ، هات کی بسیار بد یا حجیم بودن عکس رو داشتن

لطفا اسم نرم افزار و بگید که بدانلودم ممنون :blush:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
یه شوالی داشتم
من چند تایی تست گرفتم که هر کدوم یا مشکل کیفیت ، هات کی بسیار بد یا حجیم بودن عکس رو داشتن

Resco Photo Viwer 6.33 Professional
همراه این برنامه یه اسکرین کپچر هم هست که قابلیت تنظیم زمانی هم داره ...
می تونی فرمت های عکس ذخیره شدش رو هم عوض کنی ...
خیلی خوبه ...

حالا بچه ها
هیچ کدومتون Spb Pocket Plus رو دستگاهتون نصب نیست ؟
بخدا یه سئوالی دارم ...
مرسی

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
یه شوالی داشتم

pocket screen capture
6KB ناقابل:blush:
ستینگ اینا هیچی نداره! 5 ثانیه بهت وقت میده بعدشم عکسو تو temp ذخیره مکنه

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
چرا بابا آخرین ورژنی که من گرفتم میشد زمان رو زیاد کرد براش صدا رو فعال کرد و یا حتی کاری کرد که چند بار عکس بگیره در ضمن تغییر مسیر ذخیره شدن عکس هم بود

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متلك:( :eek:
به خدا هر چند بارم جمله مو مي خونم نشاني از متلك نميبينم!
اما حتي اگه يه ذره هم سو برداشت بشه،هميجا معذرت مي خوام
100% منظورم چيز ديگه اي بود! باور كنين
من الان 3 هفتست گوشيم مشكلي پيدا كرده،ديشب قبل از خواب 94% از شارژ گوشيم مونده
وقتي ديدم يكي مثل خودم جاي عوض كردن ويندوز مقاومت مي كنه و داره جاي فرار، دنبال خود ايراد مي گرده، فقط خوشم اومد ! همين! گفتم ازش تشكر كنم

من تا حالا متلك زياد شنيدم ! اما اهل اينكه به كسي متلك بگم نيستم! يعني مي دونم خيري توش نيست :(

حتما سوء برداشت از من بوده است. منهم از این بابت معذرت می خواهم. (راستش اون کلمه ((اوه!)) که اول جمله اومده بود من رو مشکوک کرد)). به هر حال فوروم دوستانه است و اینگونه گلایه ها تاثیری در دوستی ها نباید داشته باشد.
راستی راجع به خالی شدن ناگهانی باطری من هم این مشکل را داشتم. یعنی بعد از یک سال از خرید گوشی باطری کم کم علائم ضعف را نشان داد (باطری 1320 mAh). دو سه ماه بعد از اون شروع به تخلیه ناگهانی کرد. من مطمئن هستم که مشکل از باطری بود یعنی زودتر از موعد عمر خود را کرده بود. شاید هم به خاطر کارهای سنگینی که با pockt pc انجام می شود باطری ها زودتر باید تعویض شوند و با گوشی معمولی موبایل قابل مقایسه نیست. در هر حال من یک باطری جدید خریدم و خیال خودرا راحت کردم. لذا اگر عمر گوشی ات از یک سال بیشتر است بعید نیست مشکل همان باشد. با آرزوی تندرستی و موفقیت.

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[
هیچ کدومتون Spb Pocket Plus رو دستگاهتون نصب نیست ؟
بخدا یه سئوالی دارم ...
مرسی[/QUOTE]

من spb pocket plus را رو دستگاهم دارم. ورژن 3 کار خودش را خوب می کرد. اشتباه کردم خواستم اون را با ورژن 4 آپدیت کنم. قبلی را پاک کرد ولی وقتی 4 نصب شد دیگر از تک تک برنامه ها که در یک فولدر نصب بود خبری نبود. مخصوصا برنامه ای که برای خاموش کردن دستگاه بود چیز خوبی بود. به هر حال از دست رفته بود و منهم دیگر سعی نکردم دوباره کاری کنم.
می بخشی قبل از اینکه سوالت را بپرسم از مشکل خود صحبت کردم. در هر حال اگر سوالی دارید در خدمت هستم.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
من spb pocket plus را رو دستگاهم دارم. ورژن 3 کار خودش را خوب می کرد. اشتباه کردم خواستم اون را با ورژن 4 آپدیت کنم. قبلی را پاک کرد ولی وقتی 4 نصب شد دیگر از تک تک برنامه ها که در یک فولدر نصب بود خبری نبود. مخصوصا برنامه ای که برای خاموش کردن دستگاه بود چیز خوبی بود. به هر حال از دست رفته بود و منهم دیگر سعی نکردم دوباره کاری کنم.
می بخشی قبل از اینکه سوالت را بپرسم از مشکل خود صحبت کردم. در هر حال اگر سوالی دارید در خدمت هستم.

عزیز دل این که مشکلی نیست ...
شما همون ورژن 4 رو نصب بکن ... بعد اون شرت کات ها رو از اینجا دانلود کن
یه فایل کب 12-10 کیلوبایتیه ...
بریز تو PPC ت بعد هم نصبش کن ... همشون میان ...
وقتی نصب کردی بهم بگو بگم سئوالم چیه ...
راستی مدل PPC رو هم بنویسی خیلی عالی میشه ...
1 سئوال دیگه هم هست ....
برنامه ای داری که بشه فایل ها رو Open With کنه ...
یعنی بتونی تعیین کنی فایل به چه برنامه ای باز شه ... داخل خود PPC
ممنون

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز دل این که مشکلی نیست ...
شما همون ورژن 4 رو نصب بکن ... بعد اون شرت کات ها رو از اینجا دانلود کن
یه فایل کب 12-10 کیلوبایتیه ...
بریز تو PPC ت بعد هم نصبش کن ... همشون میان ...
وقتی نصب کردی بهم بگو بگم سئوالم چیه ...
راستی مدل PPC رو هم بنویسی خیلی عالی میشه ...
1 سئوال دیگه هم هست ....
برنامه ای داری که بشه فایل ها رو Open With کنه ...
یعنی بتونی تعیین کنی فایل به چه برنامه ای باز شه ... داخل خود PPC
ممنون

1- شورت کاتها را نصب کردم.
2- ppc من Mitac Mio A701 هست با WM5.
3- متاسفانه نرم افزاری برای باز کردن برنام ها به شکلی که می گویی ندارم.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
حتما سوء برداشت از من بوده است. منهم از این بابت معذرت می خواهم. (راستش اون کلمه ((اوه!)) که اول جمله اومده بود من رو مشکوک کرد)). به هر حال فوروم دوستانه است و اینگونه گلایه ها تاثیری در دوستی ها نباید داشته باشد.
راستی راجع به خالی شدن ناگهانی باطری من هم این مشکل را داشتم. یعنی بعد از یک سال از خرید گوشی باطری کم کم علائم ضعف را نشان داد (باطری 1320 mAh). دو سه ماه بعد از اون شروع به تخلیه ناگهانی کرد. من مطمئن هستم که مشکل از باطری بود یعنی زودتر از موعد عمر خود را کرده بود. شاید هم به خاطر کارهای سنگینی که با pockt pc انجام می شود باطری ها زودتر باید تعویض شوند و با گوشی معمولی موبایل قابل مقایسه نیست. در هر حال من یک باطری جدید خریدم و خیال خودرا راحت کردم. لذا اگر عمر گوشی ات از یک سال بیشتر است بعید نیست مشکل همان باشد. با آرزوی تندرستی و موفقیت.

اوه ! اون اوه اصطلاحيه كه توو گفتگوي آزاد اينجا ديدم :lol:
منم كه بد آموزيم خوبه :p زود ياد گرفتم:(
مطمئن باشين هيچ منظور بدي پشتش نيست :)

گوشيم 3-4 ماهش بيشتر نيست:( باطريش هم مشكلي نداره! يعني اصولا سالم كار مي كنه! در حالت عادي 3-4 روز رو با كمي كار كه باهاش مي كنم جواب ميده! فقط يهو ميره زير بار،گفتم كه،دماي دستگاه هم يهو مي چسبه به سقف :( باور كنين گوشي رو كه دستم ميگيرم زيرش حسابي داغه!
يه پروسس باز مي مونه! SYSTEM IDLE PROCESS هم ميره روو 99-100% !
توو اين چند هفته كارم شده اينكه برنامه ها رو يكي يكي UNINSTALL! كنم ببينم كار كدوم يكيه! پيدا هم نمي شه كه :(
مطمئنم باطري سالمه،وگر نه حتما يكي ميگرم! البته وقتي ديگه از پيدا كردن برنامه هه نااميد شدم،اول يك ويندوز از نو نصب مي كنم،بعد كار ميكنم ببينم باطريه يا نه،اگه بود منم مجبورم 20-30 تومني خرج كنم (اين حدوده ديگه ؟)

راستي يادم باشه يه تاپيك بزنيم (اگه هست يكي بهم بگه دوباره كاري نكنم ممنون مي شم )‌راجع به باطري و بهترين نوع شارژ دشارژ و بهترين شرايط نگهداري و ...
سواي نحوه چسبوندن طلق محافظ صفحه كه اين 2 تا تاپيك فكر كنم خيلي نيازن! بهترين طلقي كه گرفتين و ...

بالا