• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
البته اینکه اکتیو سینک رو در task manager ببینی و خاموش کنی تضمین نمی کنه که دوباره بالا نیاد. اگر به schedule در منوی اکتیوسینک دسترسی پیدا کنی می بینی که اونجا نوشته که با چه فاصله زمانی اکتیو سینک بالا بیاد یعنی هر 5 دقیقه یا 10 دقیقه یا یک ساعت. یعنی زمانی که شما مدت طولانی از دستگاه استفاده نمی کنی اون در background کار می کنه. تنها راه اطمینان از اینکه کار نکنه اینه که اکتیو سینک را manual بکنی به طریقی که نوشتم. من این را در باطری سالم امتحان کردم. مثلا اگر شارژ صد درصد است اگر از دستگاه استفاده نکنی در طول روز همان صددرصد می ماند (بشرط اینکه اکتیو سینک manual باشد) ولی بدون manual کردن اکتیو سینک همان دستگاه با با همان شرایط آخر روز 80 درصد شارژ دارد. بنا براین اگر دستگاه به طریق دیگری مشکل برای باطری ایجاد کنه اکتیو سینک اون مشکل را مضاعف می کنه.

پنجشنبه كه اين رو خوندم،رفتم و تنظيمات رو manual كردم
تا امروز منتظر بودم و چيزي نگفتم تا نتيجه رو ببينم
من پنجشنبه كه خونه مي رسم،گوشي رو مي زنم شارژ،تا شنبه صبح از شارژ در نميارم ( كسي مي دونه آيا اين كار صحيح است ؟ ) فكر كنم اينطوري 1.5 روزي باطري رو مرخصي مي فرستم :happy:
معمولا توو 2 روز چيزي حدود 45 % باطري مصرف مي شد، اما از شنبه تا الان حدود 40% مصرف شد
فكر نمي كنم اين 5% ربطي به اين موضوع داشته باشه
يه احتمال هست و اون هم اينكه توو WM6‌اين موضوع رو حل كرده باشن يا مربوط به يك گوشي خاص باشه
اما در كل ممنونم
روش جالبي بود واحتمالا بالاخره جايي برام مفيد (احتمالا توو 6 اول صبر مي كنه سينك شه بعد برنامه رمانبندي رو چك مي كنه و ... )
هر چند هنوز وقتي گوشي رو از USB ‌جدا مي كنم ACTIVE SYNC ميمونه توو حافظه و بايد دستي اون رو خاموش كنم!

alireza_simkesh جان اسمش QuickMark هست و براي هر گوشي ظاهرا برنامه مجزاست! دانلودش رو امروز رفتم دوباره ديدم مجانيه ! يعني رجيستر مي خواست فكر مي كردم پوليه !‌امروز ديدم فقط يه ايميل غير از ياهو مي خواد! حتي GMAIL رو قبول كرد و نياز نشد با مال سايتم باز كنم! اما اگر خودشون رو الكي خسته نمي كردن بهتر بود! يعني اصلا كار نكرد !!!!!!!!!!
البته كار كرد ها! فقط هر چي باركد دادم اصلا ...
البته توو سايت عكس باركد هاي مربعي كه حالت خاصي دارن رو گذاشته اما اون جا كه راجع بهش مي خوندم نوشته بود 700 نوع رو مي خونه!
لينك دانلودش رو اگر نيازه ( فكر كنم با اسمش راحت پيدا شه‌) الان نمي تونم بدم ! چون با اين برنامهاي پروكسي دور زن پوستم كنده شد تا الان اومدم، اما فردا مي تونم از دانشگاه ...

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیان کردن تجربه های تلخ, شیرین, اعتراض+ مواردی که تو پست قبلیم اشاره کردم, جاش اونجا نیست. پست جناب بادی بیلدر هم ادیت شده.
جناب بادی بیلدر گفتن برنامه قبلا بوده, که من هم گفتم ندیدم (اگه لینکی داری bodybuilder جان لطف کن بده).
غیر از این, من نه از "اعتراض" ایشون ناراحت شدم (که انتظار دارین باهاشون بد برخورد کنم) و نه از پست شما.
تند بودن لهن من هم بر میگرده به اصرار شما بر پست زدن در جای نامناسب ! و همونطور که گفتم, شما گویا بارها در اون تاپیک سوال فرمودید در حالی که هر دفعه اخطار داده میشه و پست پاک میشه. اما دوباره.....
من هم کاره ای نیستم که بخوام بن کنم! هرکس به قوانین احترام نذاره بن میشه! به همین دلیل اون پست من "تهدید" حساب نمیشه.
امیدوارم که با مرور دوباره قوانین, به حظور مثبت خودتون در اینجا ادامه بدین و اگر به هر دلیلی از من ناراحت شدین, از شما معذرت میخوام.[/QUOTE]

من این فوروم را محل دوستانه ای می بینم و برای همین گاهی گله های دوستانه ای می کنم و طبعا انتظار دارم به همان لحن دوستانه پاسخ بشنوم. در مجموع همه دوستان خوش اخلاق و مثبت هستند و من هم از کسی ناراحت نیستم و اگر هم کسی را ناراحت کرده باشم (منجمله شما) عذر می خواهم. ولی واقعا من آنطور که مطرح شده بود "بارها" یا "متعدد" در آن بخش اعتراض یا سوال مطرح نکردم و جز یک بار پست من پاک نشد. چند دفعه معدود ممکن است باشد که آن اوایل پیوستن به فوروم بود و می دیدم که دیگران آنجا مسائلی را مطرح می کنند و من هم همانجا یا پاسخ میدادم یا مطرح می کردم. طبعا هیچکس نمی تواند مخالف نظم و ترتیب باشد زیرا نظم به نفع همه است و همه مان باید رعایت کنیم و رعایت هم می کنیم. برای همه آرزوی تندرستی و موفقیت دارم.

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیان کردن تجربه های تلخ, شیرین, اعتراض+ مواردی که تو پست قبلیم اشاره کردم, جاش اونجا نیست. پست جناب بادی بیلدر هم ادیت شده.
جناب بادی بیلدر گفتن برنامه قبلا بوده, که من هم گفتم ندیدم (اگه لینکی داری bodybuilder جان لطف کن بده).
غیر از این, من نه از "اعتراض" ایشون ناراحت شدم (که انتظار دارین باهاشون بد برخورد کنم) و نه از پست شما.
تند بودن لهن من هم بر میگرده به اصرار شما بر پست زدن در جای نامناسب ! و همونطور که گفتم, شما گویا بارها در اون تاپیک سوال فرمودید در حالی که هر دفعه اخطار داده میشه و پست پاک میشه. اما دوباره.....
من هم کاره ای نیستم که بخوام بن کنم! هرکس به قوانین احترام نذاره بن میشه! به همین دلیل اون پست من "تهدید" حساب نمیشه.
امیدوارم که با مرور دوباره قوانین, به حظور مثبت خودتون در اینجا ادامه بدین و اگر به هر دلیلی از من ناراحت شدین, از شما معذرت میخوام.

من این فوروم را محل دوستانه ای می بینم و برای همین گاهی گله های دوستانه ای می کنم و طبعا انتظار دارم به همان لحن دوستانه پاسخ بشنوم. در مجموع همه دوستان خوش اخلاق و مثبت هستند و من هم از کسی ناراحت نیستم و اگر هم کسی را ناراحت کرده باشم (منجمله شما) عذر می خواهم. ولی واقعا من آنطور که مطرح شده بود "بارها" یا "متعدد" در آن بخش اعتراض یا سوال مطرح نکردم و جز یک بار پست من پاک نشد. چند دفعه معدود ممکن است باشد که آن اوایل پیوستن به فوروم بود و می دیدم که دیگران آنجا مسائلی را مطرح می کنند و من هم همانجا یا پاسخ میدادم یا مطرح می کردم. طبعا هیچکس نمی تواند مخالف نظم و ترتیب باشد زیرا نظم به نفع همه است و همه مان باید رعایت کنیم و رعایت هم می کنیم. برای همه آرزوی تندرستی و موفقیت دارم.[/QUOTE]

پیرو پست قبلی با احترام یادآور می شوم که پست های 8055 (mr-mostafa) و 8065 (djgolam) در بخش معرفی نرم افزار متعلق به آن بخش نیست و بهتر بود در این بخش یعنی سوالات و نظرات مطرح می شد. بدین ترتیب همانگونه که سیاست انجمن هم هست هرگاه کسی برای دیدن نرم افزار جدید وارد سایت نرم افزار می شود صرفا نرم افزار جدید را خواهد دید و اگر کسی بدنبال سوالات و تجربیات کاربران در خصوص برنامه های معرفی شده باشد به بخش سوالات وارد شده و با اطمینان از اینکه همه نظرات و سوالات را دیده است دیگر نیازی به ورود بخش های دیگر را نخواهدداشت.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
پنجشنبه كه اين رو خوندم،رفتم و تنظيمات رو manual كردم
تا امروز منتظر بودم و چيزي نگفتم تا نتيجه رو ببينم
من پنجشنبه كه خونه مي رسم،گوشي رو مي زنم شارژ،تا شنبه صبح از شارژ در نميارم ( كسي مي دونه آيا اين كار صحيح است ؟ ) فكر كنم اينطوري 1.5 روزي باطري رو مرخصي مي فرستم :happy:
معمولا توو 2 روز چيزي حدود 45 % باطري مصرف مي شد، اما از شنبه تا الان حدود 40% مصرف شد
فكر نمي كنم اين 5% ربطي به اين موضوع داشته باشه
يه احتمال هست و اون هم اينكه توو WM6‌اين موضوع رو حل كرده باشن يا مربوط به يك گوشي خاص باشه
اما در كل ممنونم
روش جالبي بود واحتمالا بالاخره جايي برام مفيد (احتمالا توو 6 اول صبر مي كنه سينك شه بعد برنامه رمانبندي رو چك مي كنه و ... )
هر چند هنوز وقتي گوشي رو از USB ‌جدا مي كنم ACTIVE SYNC ميمونه توو حافظه و بايد دستي اون رو خاموش كنم!

alireza_simkesh جان اسمش QuickMark هست و براي هر گوشي ظاهرا برنامه مجزاست! دانلودش رو امروز رفتم دوباره ديدم مجانيه ! يعني رجيستر مي خواست فكر مي كردم پوليه !‌امروز ديدم فقط يه ايميل غير از ياهو مي خواد! حتي GMAIL رو قبول كرد و نياز نشد با مال سايتم باز كنم! اما اگر خودشون رو الكي خسته نمي كردن بهتر بود! يعني اصلا كار نكرد !!!!!!!!!!
البته كار كرد ها! فقط هر چي باركد دادم اصلا ...
البته توو سايت عكس باركد هاي مربعي كه حالت خاصي دارن رو گذاشته اما اون جا كه راجع بهش مي خوندم نوشته بود 700 نوع رو مي خونه!
لينك دانلودش رو اگر نيازه ( فكر كنم با اسمش راحت پيدا شه‌) الان نمي تونم بدم ! چون با اين برنامهاي پروكسي دور زن پوستم كنده شد تا الان اومدم، اما فردا مي تونم از دانشگاه ...

اره اقا فکر کنم قبلا معرفی شده بود اینم.
اون بارکد ها یا ظاهرا چینی هستن یا نسل جدید بارکدهان که هنوز نیومده تو بازار:eek:

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه برنامه فارسي براي ثبت جلسات قرار ملاقات و هشدار داشته باشه ميخوام براي يادداشت روزانه جلسات ثبت قرارها و اطلاعات شخصي خودم ثبت شماره حساب ها و غيره. واطلاعاتي كه در روز ميدن سريع يادداشت كنم .

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
يه برنامه فارسي براي ثبت جلسات قرار ملاقات و هشدار داشته باشه ميخوام براي يادداشت روزانه جلسات ثبت قرارها و اطلاعات شخصي خودم ثبت شماره حساب ها و غيره. واطلاعاتي كه در روز ميدن سريع يادداشت كنم .

برنامه irancal این کارو میکنه
تو تاپیک نرم افزار معرفیش کردم.

راستی اگه دوستان لطف کنن موقع لینک دادن, اون html. اخرشو وردارن خیلی خوب میشه! چون با اون html. فایل به صورت html دانلود میشه که باید از open with استفاده کنیم
مثلا asd.rar.html رو به صورت asd.rar لینک بدین.مرسی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

فکر می کنم برنامه ITO calender این امکانات رو براتون فراهم کنه،بنابراین با سرچ می تونید پیدا کنید،

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
یه برنامه برای عکسبرداری میخوام منظورم یه برنامه camera به جای دیفالت خود گوشیه
coolcamera رو دانلود کردم خیلی خوبه ولی جهتش درست نیست یعنی وقتی لنداسکیپ میکنم یا پورتریت در هر صورت 90 درجه فرق میکنه و تنظیم کردن خیلی سخته بالا و پایین میکنم چپ و راست میره چی و راست میکنم بالا پایین میره کلی میره رو اعصابم نمیشه راحت تنظیم کرد
اگر امشب حل بشه خیلی عالی میشه
چون دوربین نیازمه هیچ دوربینی به غیر از دوربین گوشی هم در دسترس ندارم
11807832200.gif

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
یه برنامه برای عکسبرداری میخوام منظورم یه برنامه camera به جای دیفالت خود گوشیه
coolcamera رو دانلود کردم خیلی خوبه ولی جهتش درست نیست یعنی وقتی لنداسکیپ میکنم یا پورتریت در هر صورت 90 درجه فرق میکنه و تنظیم کردن خیلی سخته بالا و پایین میکنم چپ و راست میره چی و راست میکنم بالا پایین میره کلی میره رو اعصابم نمیشه راحت تنظیم کرد
اگر امشب حل بشه خیلی عالی میشه
چون دوربین نیازمه هیچ دوربینی به غیر از دوربین گوشی هم در دسترس ندارم
11807832200.gif
cool camera رو از ستینگش با گزینه روتیشن 90 درجه تغییر دادم بهتره ولی بازم حالت آینه داره یعنی از چپ به راست فلیپ شده
فعلا قابل تحملتره ولی باز هم درست نیست
اگر برنامه جالب میشناختین معرفی کنید خیلی ممنون میشم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
cool camera رو از ستینگش با گزینه روتیشن 90 درجه تغییر دادم بهتره ولی بازم حالت آینه داره یعنی از چپ به راست فلیپ شده
فعلا قابل تحملتره ولی باز هم درست نیست
اگر برنامه جالب میشناختین معرفی کنید خیلی ممنون میشم

اینو امتحان کن
trial هست اگه خوشت اومد بریم تو کار کرکش.

فایل های ضمیمه

• PhotosHQ.zip
    328.7 KB · نمایش ها: 10

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای پالم هستش یا من نتونستم اجراش کنم ؟:eek:

سایت سازنده فقط از پالم صحبت می کند و می گوید که برنامه برای دستگاههای زیر (که همگی پالم هستند) نوشته شده است:

Treo 680
Treo 650
Treo 600
Zire 71
zire 72
و اضافه می کند که طبق گزارشات کاربران در مدلهای زیر (که اینها هم پالم هستند) جواب داده است:
Zire 775P
Treo700p
Centro

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه ای برای کنترل پاکت پی سی از طریق کامپیوتر .

2qv9jm0.jpg

مشابه این برنامه قبلاً نیز معرفی شده بود اما در این ورژن امکاناتی دیگر اضافه شده - ( نکته ی جالب اضافه شده اینه ه کلید راست موس کار ظاهر کردن منو ها را انجام میده ، دقیقاً مثا پی سی - منو های نرم افزاری برقراری تماس ، قطع تماس ، نمایش تقویم ، نمایش پیامک ها ، کپی و پست و... رو میتونید از صفحه کاپیوتر فعال کنید .

1fk1dv.jpg

میتونید با این برنامه در حالت Suspend ( ال سی دی خاموش ) کار کنید . و برای تایپ اس ام اس از طریق صفحه کلید کامپیوتر که دیگه عالیه .

ممنون که این برنامه را معرفی کردید. برنامه خیلی خوبیه. مخصوصا که با ال سی دی خاموش هم می توان کار کرد. البته اگر برنامه هایی مانند Slide to Unlock در دستگاه باشد با ال سی دی خاموش کار نمی کند و باید آن برنامه را disable کرد.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سایت سازنده فقط از پالم صحبت می کند و می گوید که برنامه برای دستگاههای زیر (که همگی پالم هستند) نوشته شده است:

Treo 680
Treo 650
Treo 600
Zire 71
zire 72
و اضافه می کند که طبق گزارشات کاربران در مدلهای زیر (که اینها هم پالم هستند) جواب داده است:
Zire 775P
Treo700p
Centro

نوشته بود WM اخه:blush:
حالا اینو امتحان کنین

فایل های ضمیمه

• scanR_30day.zip
    164.5 KB · نمایش ها: 1

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
برنامه ای برای کنترل پاکت پی سی از طریق کامپیوتر .

2qv9jm0.jpg

مشابه این برنامه قبلاً نیز معرفی شده بود اما در این ورژن امکاناتی دیگر اضافه شده - ( نکته ی جالب اضافه شده اینه ه کلید راست موس کار ظاهر کردن منو ها را انجام میده ، دقیقاً مثا پی سی - منو های نرم افزاری برقراری تماس ، قطع تماس ، نمایش تقویم ، نمایش پیامک ها ، کپی و پست و... رو میتونید از صفحه کاپیوتر فعال کنید .

1fk1dv.jpg

میتونید با این برنامه در حالت Suspend ( ال سی دی خاموش ) کار کنید . و برای تایپ اس ام اس از طریق صفحه کلید کامپیوتر که دیگه عالیه .

بنده هم از جناب بادی بیلدر تشکر می کنم؛نکته ای که در مورد این برنامه برای در پرده ابهامه اینه که خاموش کردن ال سی دی از طریق دکمه پاور که نمی تونه باشه؛چون یادمه که من این کار رو کردم و کلا" پاکت پی سی از سینک بیرون اومد؛آیا در خود برنامه گزینه ای برای این موضوع هست؟

VIPteam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اطلاع ازروش نصب این برنامه(Esmertec_JAVA_Manager_20070425_1_1.cab)بر روی مموری کارت داره؟
اگر هست لطفا توضیح دهید.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
کسی اطلاع ازروش نصب این برنامه(Esmertec_JAVA_Manager_20070425_1_1.cab)بر روی مموری کارت داره؟
اگر هست لطفا توضیح دهید.

دوست عزیز فکر نمیکنم اطلاعات خاصی نیاز باشه . من این کار رو انجام دادم و برنامه بدون مشکل کار میکرد اما مطابق معمول نیمی از برنامه های جاوا رو ساپورت نمیکنه .:blush:

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای پالم هستش یا من نتونستم اجراش کنم ؟:eek:

اقا اين برنامه اکولایزر SRS WOW رو نصب كردم و هيچ اتفاقي نيفتاد و هيچ آيكوني به گوشي اضافه نشدش؟!!! يه اكولايزر خوب ميخوام صداي گوشي رو زياد كنه و خس خس نكنه گوشي من صداش كمه و بعضي چيزها رو كم مياره يعني خوب پخش نداره qtek s200

VIPteam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز فکر نمیکنم اطلاعات خاصی نیاز باشه . من این کار رو انجام دادم و برنامه بدون مشکل کار میکرد اما مطابق معمول نیمی از برنامه های جاوا رو ساپورت نمیکنه .:blush:
ممنون از توجهتون.
اما پس چرا من هر کاری که می کنم داخل مموری نصب نمیشه!؟
اگر امکان داره توضیح دهید.

بالا