Khepele Sibilo
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,693
- لایکها
- 16
البته اینکه اکتیو سینک رو در task manager ببینی و خاموش کنی تضمین نمی کنه که دوباره بالا نیاد. اگر به schedule در منوی اکتیوسینک دسترسی پیدا کنی می بینی که اونجا نوشته که با چه فاصله زمانی اکتیو سینک بالا بیاد یعنی هر 5 دقیقه یا 10 دقیقه یا یک ساعت. یعنی زمانی که شما مدت طولانی از دستگاه استفاده نمی کنی اون در background کار می کنه. تنها راه اطمینان از اینکه کار نکنه اینه که اکتیو سینک را manual بکنی به طریقی که نوشتم. من این را در باطری سالم امتحان کردم. مثلا اگر شارژ صد درصد است اگر از دستگاه استفاده نکنی در طول روز همان صددرصد می ماند (بشرط اینکه اکتیو سینک manual باشد) ولی بدون manual کردن اکتیو سینک همان دستگاه با با همان شرایط آخر روز 80 درصد شارژ دارد. بنا براین اگر دستگاه به طریق دیگری مشکل برای باطری ایجاد کنه اکتیو سینک اون مشکل را مضاعف می کنه.
پنجشنبه كه اين رو خوندم،رفتم و تنظيمات رو manual كردم
تا امروز منتظر بودم و چيزي نگفتم تا نتيجه رو ببينم
من پنجشنبه كه خونه مي رسم،گوشي رو مي زنم شارژ،تا شنبه صبح از شارژ در نميارم ( كسي مي دونه آيا اين كار صحيح است ؟ ) فكر كنم اينطوري 1.5 روزي باطري رو مرخصي مي فرستم :happy:
معمولا توو 2 روز چيزي حدود 45 % باطري مصرف مي شد، اما از شنبه تا الان حدود 40% مصرف شد
فكر نمي كنم اين 5% ربطي به اين موضوع داشته باشه
يه احتمال هست و اون هم اينكه توو WM6اين موضوع رو حل كرده باشن يا مربوط به يك گوشي خاص باشه
اما در كل ممنونم
روش جالبي بود واحتمالا بالاخره جايي برام مفيد (احتمالا توو 6 اول صبر مي كنه سينك شه بعد برنامه رمانبندي رو چك مي كنه و ... )
هر چند هنوز وقتي گوشي رو از USB جدا مي كنم ACTIVE SYNC ميمونه توو حافظه و بايد دستي اون رو خاموش كنم!
alireza_simkesh جان اسمش QuickMark هست و براي هر گوشي ظاهرا برنامه مجزاست! دانلودش رو امروز رفتم دوباره ديدم مجانيه ! يعني رجيستر مي خواست فكر مي كردم پوليه !امروز ديدم فقط يه ايميل غير از ياهو مي خواد! حتي GMAIL رو قبول كرد و نياز نشد با مال سايتم باز كنم! اما اگر خودشون رو الكي خسته نمي كردن بهتر بود! يعني اصلا كار نكرد !!!!!!!!!!
البته كار كرد ها! فقط هر چي باركد دادم اصلا ...
البته توو سايت عكس باركد هاي مربعي كه حالت خاصي دارن رو گذاشته اما اون جا كه راجع بهش مي خوندم نوشته بود 700 نوع رو مي خونه!
لينك دانلودش رو اگر نيازه ( فكر كنم با اسمش راحت پيدا شه) الان نمي تونم بدم ! چون با اين برنامهاي پروكسي دور زن پوستم كنده شد تا الان اومدم، اما فردا مي تونم از دانشگاه ...