• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
اره اقا کار کرد.
فرشید جون دستت طلا:cool:
اون wgtman هم widget های opera هستن. اگه به نت وصل باشی میتونی widget هارو دانلود کنی.
کش و اینچیزا هم با memmaid امتحان کن, یه قسمت داره واسه تغییر کش فایلهای opera.
در مورد کش Opera 9
روشی که من برای تغییر کش از main memory به external memory استفاده کردم . با memmaid امتحان نکردم . نمیدونم میشه یا نه :

تو opera به این آدرس برید : opera:config
تو صفحه Preferences به قسمت User Prefs برید
به اول آدرس قسمت cache directory4 یه MiniSD Card/ اضافه کنید . ( بسته به روت مموریتون )
در نهایت save کنید .

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرشید جون دستت طلا:cool:

دست سازندش طلا:happy:

در مورد کش Opera 9
روشی که من برای تغییر کش از main memory به external memory استفاده کردم . با memmaid امتحان نکردم . نمیدونم میشه یا نه :

تو opera به این آدرس برید : opera:config
تو صفحه Preferences به قسمت User Prefs برید
به اول آدرس قسمت cache directory4 یه MiniSD Card/ اضافه کنید . ( بسته به روت مموریتون )
در نهایت save کنید .

چقدر تنظیمات داره تو User Prefs :blink: این Opera ورژن PCیش هم اینقدر تنظیمات نداره.
بسیار ممنونم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها کسی dr.BT برا wm6 نداره؟؟؟

یا همونی که فرشید تو بخش نرم افزار معرفی کرده میخوره به wm6

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
چقدر تنظیمات داره تو User Prefs :blink: این Opera ورژن PCیش هم اینقدر تنظیمات نداره. بسیار ممنونم
فرشید جان اون برنامه WiFi Radar سریال میخواد. داری سریالشو؟! راستی من نتونستم این user config رو تو Opera پیدا کنم:hmm: فقط به دونه setting داره...

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرشید جان اون برنامه WiFi Radar سریال میخواد. داری سریالشو؟! راستی من نتونستم این user config رو تو Opera پیدا کنم:hmm: فقط به دونه setting داره...

آخ، ببخشید، سریالشو یادم رفت بذارم. ادیتش کردم.
36878664

همون جایی که آدرس سایت رو می نویسی بنویس opera:config تا بیاد;).

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بچه ها کسی dr.BT برا wm6 نداره؟؟؟

یا همونی که فرشید تو بخش نرم افزار معرفی کرده میخوره به wm6

من نصبش کردم ولی نمیتونم درست تست کنم، چون رو ویندوز من BT-PPC/PE نصبه که مشابه Dr.Yar عمل میکنه و تداخل پیدا میکنن با همدیگه.

شما خودت تست کن خبرشو بده;)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آخ، ببخشید، سریالشو یادم رفت بذارم. ادیتش کردم.
36878664

همون جایی که آدرس سایت رو می نویسی بنویس opera:config تا بیاد;).

مرسی فرشید جان.
البته اون radar در واقعا جای درست AP هارو که نشون نمیده نه؟! تو لپتابای toshiba این برنامه هست به صورت default, اما اونا از نظر سخت افزاری فکر کنم این قابلیت رو داشته باشن.
اینو هر بار که scan کنی, هر AP رو یه جا دیگه نشون میده!( کاملا random هست, فکر کنم از ساعت دستگاه seed میگیره:D)
راستی بچه ها این ویدیو رو حتما ببینین. وسط ویدیو, Opera اومده IE رو با خاک باغچه یکسان کرده:D

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مرسی فرشید جان.
البته اون radar در واقعا جای درست AP هارو که نشون نمیده نه؟! تو لپتابای toshiba این برنامه هست به صورت default, اما اونا از نظر سخت افزاری فکر کنم این قابلیت رو داشته باشن.
اینو هر بار که scan کنی, هر AP رو یه جا دیگه نشون میده!( کاملا random هست, فکر کنم از ساعت دستگاه seed میگیره:D)
راستی بچه ها این ویدیو رو حتما ببینین. وسط ویدیو, Opera اومده IE رو با خاک باغچه یکسان کرده:D

درست نشون نمیده ولی فکر کنم یه جور دیگه باشه. مثلاً اگه یه AP در شمال باشه و یه AP در جنوب، Rader در صفحه خودش AP ها رو با اختلاف 180درجه نشون بده، ممکنه گوشیت را رو به شمال گرفته باشی ولی اون شمالیه را در سمت چپ نشون بده و جنوبیه را در سمت راست.
من یک AP بیشتر نداشتم و این طرفا هم کسی AP نداره و نتونستم درست تست کنم. ببین همینطوریه که گفتم؟

-------------

Dr.Yar هم که حسین پرسیده بود کار نکرد رو WM6. اصلاً scan نمیکنه!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
-------------

فرشید جان dr.yar در Wm 6 باگ با گوشی های دیگه اش کم شده ولی تو قسمت سرچ نزدیک 1 دقیقه طول میکشه که دیوایسی پیدا کنه که اصلا به کار نمیاد !

_ni

Registered User
لایک‌ها
42
سلام

کسی این رو نصب کرده؟ (تغییر لوگوی بوت شدن)
این همونیه که بجای صفحه آیمیتو آبی میادش؟
آقا مهدی منظورتون از اینکه مثل تعویض رام هست که این نیست باید دوباره ویندوز بریزیم؟
من الان فایلش رو دانلود کردم و دیدم مثل تعویض رام پنجره اش اومد. ولی به دلیل پاره ای از مشکلات که گوشی من پیدا کرد مدتی پیش میترسم بریزم! میخواستم ببینم میشه راهنمایی بیشتری در مورد جمین بفرمائید؟
ممنون

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
درست نشون نمیده ولی فکر کنم یه جور دیگه باشه. مثلاً اگه یه AP در شمال باشه و یه AP در جنوب، Rader در صفحه خودش AP ها رو با اختلاف 180درجه نشون بده، ممکنه گوشیت را رو به شمال گرفته باشی ولی اون شمالیه را در سمت چپ نشون بده و جنوبیه را در سمت راست.
من یک AP بیشتر نداشتم و این طرفا هم کسی AP نداره و نتونستم درست تست کنم. ببین همینطوریه که گفتم؟

-------------

والا 2 تا نقطه چون یه خط رو تشکیل میدن همیشه میشه گفت زاویه 180 دارن نسبت به هم......
دقیقا منظورتو متوجه نشدم

اقای فعاد, خیلی ممنون از فعالیتتون تو بخش نرم افزار, اگه لطف کنین ورژن برنامه هایی رو که معرفی میکنن هم ذکر کنید خیلی عالی میشه.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

کسی این رو نصب کرده؟ (تغییر لوگوی بوت شدن)
این همونیه که بجای صفحه آیمیتو آبی میادش؟
آقا مهدی منظورتون از اینکه مثل تعویض رام هست که این نیست باید دوباره ویندوز بریزیم؟
من الان فایلش رو دانلود کردم و دیدم مثل تعویض رام پنجره اش اومد. ولی به دلیل پاره ای از مشکلات که گوشی من پیدا کرد مدتی پیش میترسم بریزم! میخواستم ببینم میشه راهنمایی بیشتری در مورد جمین بفرمائید؟
ممنون

بله دوست عزیز دقیقاً منظور ، همون لوگوی آبی آی میت و اون صفحه قبلش هستش .

برای ویل کام اسکرین هم برنامه اش رو دارم که بشه تغییرش داد .

درمورد تعویض رام باید بگم که : مراحل نصب برنامه شبیه اون است ( چون فایل باید توی رام دستگاه ریخته بشه ) که بعد از هارد ریست هم از بین نره . اما هیچ تغییری در برنامه های نصب شده فعلی سیستمتون بوجود نمیاره . ساده ترش اینه که هارد ریست نمیکنه .

در مورد جمین باید به عرضتون برسونم که بدون مشکل نصب شده .

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
والا 2 تا نقطه چون یه خط رو تشکیل میدن همیشه میشه گفت زاویه 180 دارن نسبت به هم......
دقیقا منظورتو متوجه نشدم

گفتنش خیلی سخته آخه.
منظورم اینه که شمالی و جنوبی و نقطه ی وسط یه خط را تشکیل میدهند. چطوری بگم؟ مثلاً اگه گوشی را رو به یک AP قرار بدی و scan را بزنی در radar محل AP را بالا نشون نمیده و ممکنه سمت چپ نشون بده. در همون حالت اگه یه AP هم پشت(عقب) گوشی باشه ، radar موقعیت را در سمت راست نشون میده. در آخر میخوام بگم که موقعیت AP ها نسبت به هم حفظ میشه ولی نسبت به گوشی نمیشه.
در کل میتونم بگم که نرم افزار بیخودیه:D

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
گفتنش خیلی سخته آخه.
منظورم اینه که شمالی و جنوبی و نقطه ی وسط یه خط را تشکیل میدهند. چطوری بگم؟ مثلاً اگه گوشی را رو به یک AP قرار بدی و scan را بزنی در radar محل AP را بالا نشون نمیده و ممکنه سمت چپ نشون بده. در همون حالت اگه یه AP هم پشت(عقب) گوشی باشه ، radar موقعیت را در سمت راست نشون میده. در آخر میخوام بگم که موقعیت AP ها نسبت به هم حفظ میشه ولی نسبت به گوشی نمیشه.
در کل میتونم بگم که نرم افزار بیخودیه:D

این 3 تا عکسو تو 3 دقیقه در یک مکان گرفتم:
op390m.jpg
x4fbrb.jpg
34qld8m.jpg

حالا ببین میتونی رابطه منطقی بینشون پیدا کنی یا نه:cool:

راستی لیست راهنمای عناوین رو گرفتی؟ خیلی وقت پیش بهت ایمیل زده بودمش...

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
The only fully independent 2D/3D mobile CAD, direct support for DWG/DXF files, import digital images, create real-time 3D floor plans using laser measurement, LISP and C/C++ programming support.

pcad008.jpg

Features: Full function 2/3D CAD with direct support for DWG/DXF file formats, Laser Measurement, Lisp and C/C++ programming plus nearly 300 AutoCAD compatible commands for unrivalled on-site CAD design and editing. Works as full-powered independent mobile CAD system or synced portable extension for leading desktop CAD programs. Create designs from scratch, or modify existing DWG, DXF, or FLX designs directly in the field or on the shop floor. Digital Image/Raster suport for anyone who wants to import and embed digital images into their CAD drawings. Plug your Leica DISTO Pro or Hilti PD 25, and you're measurements instantly create real time 2D/3D drawings. Includes exclusive Dialog and Menu Editor, for visual creation and editing of menus, dialogs, and toolbars. PowerCAD CE Pro is puts the power of a desktop CAD in the hands of mobile professionals.

دانلود

کسی از دوستان نسخه ی جدید کرک شده این نرم افزار رو نداره ؟
فکر کنم نسخه ی جدید Pro 7 باشه !

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این 3 تا عکسو تو 3 دقیقه در یک مکان گرفتم:
op390m.jpg
x4fbrb.jpg
34qld8m.jpg

حالا ببین میتونی رابطه منطقی بینشون پیدا کنی یا نه:cool:

راستی لیست راهنمای عناوین رو گرفتی؟ خیلی وقت پیش بهت ایمیل زده بودمش...

پس با این حساب پیشنهاد میکنم uninstallش کنی:D

چرا زودتر نگفتی؟ من Yahoo را خیلی کن چک میکنم و اکثراً با Gmail کار میکنم.
تو همین چند روز درستش میکنم.

daniel_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من خیلی تو سایت سرچ کردم

اما نتونستم آموزش کامل روش نصب نرم افزارهای PPC رو پیدا کنم.

میشه کمکم کنید؟

من میخوام یه PPC بخرم اما قبلش میخوام روش نصب برنامه هاشو بدونم.

آیا روش نصب نرم افزار ها تو WM5 با WM6 متفاوت هست؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام

من خیلی تو سایت سرچ کردم

اما نتونستم آموزش کامل روش نصب نرم افزارهای PPC رو پیدا کنم.

میشه کمکم کنید؟

من میخوام یه PPC بخرم اما قبلش میخوام روش نصب برنامه هاشو بدونم.

آیا روش نصب نرم افزار ها تو WM5 با WM6 متفاوت هست؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام

تو ضیح خواصی نیست میگشتید حتما پیدا میکردید

ببینید ما 2 جور برنامه داریم یکی exe ویکی cab اولی رو باید بوسیله pc رو گوشی بریزید به سادکی و دومی رو مستقیم رو گوشی اجرا میکنید کلش همینه

البته روش هست که هر دو رو بهم دیکه تبدیل کرد که چیز مهمی نیست

یه نمه جستجو کنید پیدا میکنید

موفق باشید:)

daniel_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

تو ضیح خواصی نیست میگشتید حتما پیدا میکردید

ببینید ما 2 جور برنامه داریم یکی exe ویکی cab اولی رو باید بوسیله pc رو گوشی بریزید به سادکی و دومی رو مستقیم رو گوشی اجرا میکنید کلش همینه

البته روش هست که هر دو رو بهم دیکه تبدیل کرد که چیز مهمی نیست

یه نمه جستجو کنید پیدا میکنید

موفق باشید:)

--------------------------------------------------
ممنونم دوست عزیز. اما کاش لینکشو میدادی

من خیلی گشتم نتونستم پیداش کنم
ضمنا" یعنی چی فایل exe رو PC نصب میشه؟
:blush:

راستی این سایت همه جا فیلتر شدست؟ من بدون فیلتر شکن نمیتونم بیام تو سایت:(

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
--------------------------------------------------
ممنونم دوست عزیز. اما کاش لینکشو میدادی

من خیلی گشتم نتونستم پیداش کنم
ضمنا" یعنی چی فایل exe رو PC نصب میشه؟
:blush:

راستی این سایت همه جا فیلتر شدست؟ من بدون فیلتر شکن نمیتونم بیام تو سایت:(

دوست عزیز فایل هایی که با فرمت exe هستن رو باید گوشی رو به وسیله Active sync وصل بکنی به pc و بعد فایل exe رو در pc اجرا کنی خودش به صورت اتومات میریزه در گوشی

فایل های cab رو هم باید در گوشی بریزی و در همونجا اجراش کنی

بالا