• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده هم از جناب بادی بیلدر تشکر می کنم؛نکته ای که در مورد این برنامه برای در پرده ابهامه اینه که خاموش کردن ال سی دی از طریق دکمه پاور که نمی تونه باشه؛چون یادمه که من این کار رو کردم و کلا" پاکت پی سی از سینک بیرون اومد؛آیا در خود برنامه گزینه ای برای این موضوع هست؟

خاموش کردن ال سی دی از طریق آیکون قرمز رنگ روی صفحه ال سی دی باید باشد و نه دگمه پاور. همان آیکون که در عکس فوق اولین دگمه از سمت راست در پایین صفحه است.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
این Torch Mobile Iris Browser که توی قسمت نرم افزار معرفی شدو کی نصب کرد ؟
فکر کنم فقط برای WM6 هستش . رو PPC من که اجرا نشد.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
این Torch Mobile Iris Browser که توی قسمت نرم افزار معرفی شدو کی نصب کرد ؟
فکر کنم فقط برای WM6 هستش . رو PPC من که اجرا نشد.
من همین الان رو wm6 امتحان کردم کار کرد
به نظر جالب میاد

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
sunnyboy جان, Opera 9.5 واسه شما اینستال شد؟!
من هرچقدر سعی کردم unsuccessful میشه!

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Opera 9.5 با روشی که جناب sunnyboy گفتند برای QVGA درست نشد. بعد از copy کردن چه کاری باید انجام بدم؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
Opera 9.5 با روشی که جناب sunnyboy گفتند برای QVGA درست نشد. بعد از copy کردن چه کاری باید انجام بدم؟

این cab file هم امتحان کن . مخصوص QVGA هستش و نیاز به کپی نداره . ( اول قبلیو آنیستال کن و توی application data/opera هر چی هست پاک کن بعد اینو نصب کن )
http://rs99.rapidshare.com/files/91951907/Opera_Mobile_9.5_Beta_QVGA_edition.cab

sunnyboy جان, Opera 9.5 واسه شما اینستال شد؟!
من هرچقدر سعی کردم unsuccessful میشه!
آره متاسفانه برای منم همینطوره !
این cab جدیدرو هم امتحان کردم نشد.
اگه نصب شدشو یکی از دوستان آپ کنه میشه استفاده کرد ؟
البته ورژن اصلیش باید بزودی ریلیز بشه. احتمالا درست بشه .

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این cab file هم امتحان کن . مخصوص QVGA هستش و نیاز به کپی نداره . ( اول قبلیو آنیستال کن و توی application data/opera هر چی هست پاک کن بعد اینو نصب کن )
http://rs99.rapidshare.com/files/91951907/Opera_Mobile_9.5_Beta_QVGA_edition.cab

آره متاسفانه برای منم همینطوره !
این cab جدیدرو هم امتحان کردم نشد.
اگه نصب شدشو یکی از دوستان آپ کنه میشه استفاده کرد ؟
البته ورژن اصلیش باید بزودی ریلیز بشه. احتمالا درست بشه .

Opera_Mobile_9.5_Beta_QVGA_edition.cab خیلی عالی کار میکنه.
تو همون بخش معرفی نرم افزار جمع بندی همه ی ویرایشها رو گذاشتم.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بنده هم از جناب بادی بیلدر تشکر می کنم؛نکته ای که در مورد این برنامه برای در پرده ابهامه اینه که خاموش کردن ال سی دی از طریق دکمه پاور که نمی تونه باشه؛چون یادمه که من این کار رو کردم و کلا" پاکت پی سی از سینک بیرون اومد؛آیا در خود برنامه گزینه ای برای این موضوع هست؟

خواهش قربان .

شما درست می فرمایید . با زدن کلید پاور ، پاکت پی سی خاموش و سینک متوقف میشه .

در برخی از برنامه ها این گزینه ( Suspend ) وجود داره . ( برای مثال میتونید از PowerManager استفاده کنید ) .

و برای اینکه دقیقاً مشخص بشه من چند تا اسکرین شات براتون میزارم ...

wlzjus.jpg

21ll8w2.jpg

23ro7qe.jpg

امیدوارم به جواب رسیده باشید . :happy:

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
علیرضا اون opera که simpson تو ترد نرم افزار آپدیت کرده اجرا شد . (FIXED)

یه بدیش اینه که اسکین و کش و بقیه بندو بساطشو نمیشه تنظیم کرد رو external memory ذخیره بشه . تو Application data رو میگم .

این wgtman چیه باهاش نصب میکنه ؟ مشکوک میزنه !

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش قربان .

شما درست می فرمایید . با زدن کلید پاور ، پاکت پی سی خاموش و سینک متوقف میشه .

در برخی از برنامه ها این گزینه ( Suspend ) وجود داره . ( برای مثال میتونید از PowerManager استفاده کنید ) .

و برای اینکه دقیقاً مشخص بشه من چند تا اسکرین شات براتون میزارم ...

wlzjus.jpg

21ll8w2.jpg

23ro7qe.jpg

امیدوارم به جواب رسیده باشید . :happy:

در دستگاه من وقتی آیکون پاور را می زنی (همان آیکون قرمز رنگ که اولین آیکون از سمت راست در پایین صفحه است و در عکس هم مشخص است) ال سی دی خاموش می شود ولی نه سینک قطع می شود و نه ارتباط کامپیوتر و دستگاه با این برنامه. یعنی اسکرین موبایل در کامپیوتر هست و به راحتی می توانی با آن کار کنی. شاید دستگاه با دستگاه فرق می کند. البته بنظر می رسد که منطقا هم باید همینطور باشد زیرا تا آنجا که من می دانم عمده وظیفه آن آیکون پاور این است که هنگامی که از گوشی استفاده نمی کنی ال سی دی خاموش شود تا باطری بی جهت مصرف نشود ولی در کارهای اصلی گوشی مانند تلفن و غیره تاثیر نمی گذارد. کار آن آیکون این نيست که دستگاه را خاموش کند یا دستگاه را در وضعیت stand by قرار دهد.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
در دستگاه من وقتی آیکون پاور را می زنی (همان آیکون قرمز رنگ که اولین آیکون از سمت راست در پایین صفحه است و در عکس هم مشخص است) ال سی دی خاموش می شود ولی نه سینک قطع می شود و نه ارتباط کامپیوتر و دستگاه با این برنامه. یعنی اسکرین موبایل در کامپیوتر هست و به راحتی می توانی با آن کار کنی. شاید دستگاه با دستگاه فرق می کند. البته بنظر می رسد که منطقا هم باید همینطور باشد زیرا تا آنجا که من می دانم عمده وظیفه آن آیکون پاور این است که هنگامی که از گوشی استفاده نمی کنی ال سی دی خاموش شود تا باطری بی جهت مصرف نشود ولی در کارهای اصلی گوشی مانند تلفن و غیره تاثیر نمی گذارد. کار آن آیکون این نيست که دستگاه را خاموش کند یا دستگاه را در وضعیت stand by قرار دهد.

اون آیکنی که شما می فرمایید مربوط به برنامه PsShutXp است که با انتخاب اون سه حالت رو فراهم میکنه .

v6j86g.jpg
[/IMG]

-اولی که سافت ریسته و کارش مشخصه ( برای شروع مجدد سیستم )

-وسطی هم شات دانه که کل پاکت پی سی رو خاموش میکنه ،که تمام برنامه ها به غیر از امکانات فون از کارکردن متوقف میشوند اما اطلاعات همچنان در رم سیستم هستند که بعد از روشن کردن سیستم بوسیله پاور دوباره به کار خود ادامه میدهند . ( بوسیله پخش یک موزیم میتونید به راحتی تستش کنید ).

اما گزینه مد نظر آخریه که لاگ آفٍ ، این گزینه دقیقاً مثل اینه که شما مانیتور کامپیوتر رومیزیتون رو خاموش کرده باشید و همچنین کار بردش در مواقعیه که میتونید بدون نگاه کردن به ال سی دی گوشیتون ازش استفاده کنید .

این چیزایی رو که گفتم 99 درصد بچه های اینجا میدونستند :blink: نمی دونم چرا اینقدر تایپیدم ؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

جناب سرابیان؛دقیقا" عرض بنده همین بود که هم جناب بادی بیلدر و هم شما اون رو تایید کردید؛برای خاموش کردن ال سی دی اگر از کلید پاور و به صورت سخت افزاری استفاده بشه؛نتیجه اون قطع ارتباط بین پی سی و پاکت پی سی است؛بنده هم عرض کردم که این کار باید از طریق نرم افزارها صورت بگیره؛که هر دوی شما تایید کردید؛

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علیرضا اون opera که simpson تو ترد نرم افزار آپدیت کرده اجرا شد . (FIXED)

یه بدیش اینه که اسکین و کش و بقیه بندو بساطشو نمیشه تنظیم کرد رو external memory ذخیره بشه . تو Application data رو میگم .

این wgtman چیه باهاش نصب میکنه ؟ مشکوک میزنه !

اره اقا کار کرد.
فرشید جون دستت طلا:cool:
اون wgtman هم widget های opera هستن. اگه به نت وصل باشی میتونی widget هارو دانلود کنی.
کش و اینچیزا هم با memmaid امتحان کن, یه قسمت داره واسه تغییر کش فایلهای opera.

VIPteam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این برنامه PsShutXp چطور دستگاه رو خاموش می کنه؟
آیا تنطیمات خاصی دارد؟
روی دستگاه من با زدن گزینه Shut Down دستگاه را به حالت Stand By می برد.

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این برنامه PsShutXp چطور دستگاه رو خاموش می کنه؟
آیا تنطیمات خاصی دارد؟
روی دستگاه من با زدن گزینه Shut Down دستگاه را به حالت Stand By می برد.

با اجازه اساتید و اهل فن....:blush:

دوست عزیزم! ما کلا در پاکت پی سی ها "شات داون" به اون معنا و کاربردی که در گوشیهای نوکیا، سونی اریکسون، موتورولا موجوده، نداریم. در پی پی سی ها منظور از "شات داون" همون "استند بای" هست که شما هم فرمودین...تا اونجاییکه اطلاعات ناقص من اجازه میده، اغلب پاکت پی سی ها حتی وقتی که دگمه سخت افزاری تعبیه شده بر روی دستگاه هم فشرده میشه، باز هم کلا خاموش نمیکنه و دستگاهو میذاره تو "استندبای"...پاکت پی سی ها (اغلبشون) فقط وقتی "شات داون" (به اون صورت که شما مد نظرتونه) میشن که باتری تموم کرده باشن...
امیدوارم مفید واقع بشه...
15.gif

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

با اجازه اساتید و اهل فن....:blush:

دوست عزیزم! ما کلا در پاکت پی سی ها "شات داون" به اون معنا و کاربردی که در گوشیهای نوکیا، سونی اریکسون، موتورولا موجوده، نداریم. در پی پی سی ها منظور از "شات داون" همون "استند بای" هست که شما هم فرمودین...تا اونجاییکه اطلاعات ناقص من اجازه میده، اغلب پاکت پی سی ها حتی وقتی که دگمه سخت افزاری تعبیه شده بر روی دستگاه هم فشرده میشه، باز هم کلا خاموش نمیکنه و دستگاهو میذاره تو "استندبای"...پاکت پی سی ها (اغلبشون) فقط وقتی "شات داون" (به اون صورت که شما مد نظرتونه) میشن که باتری تموم کرده باشن...
امیدوارم مفید واقع بشه...
15.gif

دستگاه با دستگاه و برنامه با برنامه فرق می کند. در پاکت پی سی من (Mitac Mio A701) مثلا؛ دگمه سخت افزاری مانند گوشی های موبایل است یعنی اگر دگمه را چند ثانیه فشار دهی دو آپشن داری: sleep و power off که دومی همان شات دان کامل است. ولی آیکان نرم افزاری شات دان یعنی همان آیکان قرمز رنگ که ظاهرا در دستگاه bodybulder شات دان کامل می کند در دستگاه من فقط light off است و فرقی نمی کند از کدام برنامه باشد یعنی pocket power manager باشد یا نرم افزار خود پاکت پی سی. در هر صورت آن آیکان فقط صفحه را تاریک می کند و دستگاه کماکان کار می کند. تا آنجا که به موضوع بحث یعنی استفاده از برنامه My Mobile در حالت screen off مربوط است همانگونه که آقا Mojtaba هم اشاره کرده اند خاموش کردن یا standby کردن دستگاه با دگمه سخت افزاری حتما ارتباط اکتیو سینک را با کامپیوتر قطع می کند و لازم است از آیکان نرم افزاری استفاده کرد و در این رابطه هم باید دید دستگاه با کدام آیکان به حالت light off می رود تا ارتباط قطع نشود. اگر از برنامه PsShutXp استفاده می کنید همانگونه که bodybuilder در پست 1055 توضیح داده اند معمولا آیکان زرد رنگ دستگاه را light off می کند و آیکان سبز رنگ برای ریست کردن است و دگمه قرمز رنگ یعنی شات دان بسته به دستگاه و برنامه عامل ممکن است دستگاه را کاملا خاموش کند و ممکن است به حالت stand by در آورد که در هر دو حالت ارتباط دستگاه با کامپیوتر قطع می شود.

بالا