• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان این کارو کردم.2دقیقه نگه داشتم ولی اون پیغامی که شما گفتین نداد.برای بار سوم این کارو کردم صفحه رج به رج قرمز و سبزو آبی و سفید شد و بالای سمت چپ صفحه 2خط IPL و SPL گوشی رو نوشت.و اون پیغام نیومد.
باید چی کار کنم؟
لظفا دوستان کمک کنن..

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من الان این کارو کردم.2دقیقه نگه داشتم ولی اون پیغامی که شما گفتین نیومد. مشکلش ار کجاست؟
اگه زحمتی نیست تو سوالای دیگه هم کمکم کنید..

شما به درستي اين كار رو انجام نمي ديد و براي همين هارد ريست نميشه :) چند بار اين كار رو آرام و آرام انجام بديد ... نيازي به دو دقيقه نگه داشتن نيست | حد اكثر 7 ثانيه

گوشي رو ريست كنيد و مداد رو برداريد و تا صفحش روشن نشده اون دو تا دكمه رو بگيريد و سريع دوباره مداد رو فشار بديد و كليد ريست رو نگه داريد... كمي صبر كني اون صفحه مي آد و بعدش دست از همه كليد ها و ريست بر داريدو كليد سبز يا همون كه جواب تلفن باهاش مي ديد رو فشار بديد .

بايد چند بار امتحان كنيد به جز اين راه حلي نداره

جواب سوال :

1- نه سيم كارت ويروسي نمي شه . .. با هارد ريست مشكلتون حل مي شه.

2- برنامه نميخواد - دستگاهتون نميتونه با شبكه مخابرات ارتباط درستي داشته باشه پس دسترسي اين كارها رو از شما محدود ميكنه. با هارد ريست حل مي شه.

3-توي تنظيمات نور صفحه در دو قسمت battery power & external powe:
اين قسمتش
turn on backlight when a buttom is pressed or the screen is tapped
بايد تيكش رو بزنيد . مشكل حل مي شه.

4-باتري پاور يعني وقتي گوشي دستتون هست و توي شارژ نيست و اكسترنال پاور براي زماني كه توي شارژ هست مي باشد :lol:. چه كتابي شد.

5- اينم كه توضيح دادم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خانم منم من شما اين كار رو انجام بديد و هارد ريست كنيد همه مشكلات حل مي شه

hard reset K-jam Jamin :

بايد دکمه ي دوربين و comm manager رو باهم نگه داريد، همينطور که نگهشون داشتين دکمه ي soft reset رو بزنيد، انقدر نگهشون داريد تا يه صفحه اي ظاهر شه که روش نوشته Press Send to ...
اون موقع اون دوتا دکمه رو ول کنيد، و دکمه سبزه رو بزنيد

البته در ک جم باید comm manager رو با voice command یعنی دو دکمه ی بالا در طرفین گوشی، نگه داشته و مداد رو درون اون soft reset hole بزنین و در بیارین اما اون 2 دکمه ی بالایی رو رها نکنین تا پیغام سفید روی صفحه ی سیاه بیاد یعنی همون صفحه ای که آقا مهرداد گفتند

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای imate_pda2k که گمونم اسمتون مهرداد هست ممنون بابت توضیحاتتون.
آقای manuelcalavera از شما هم ممنونم.

فقط یه چیزی:قسمت battery va external power هر دوشون تیک دارن توی قسمت turn on backlight when a button... ولی باز با تماس انگشت صفحه روشن نمی شه. گزینه بالاییشون یعنی turn off backlight if device is not used for در هر دو (battery va external) باید تیک داشته باشه؟

در ضمن هر دو روشی که پیشنهاد کرده بودین رو برای هارد ریست کاجم انجام دادم ولی باز همون صفحه 4رنگ میاد که IPL و SPL رو روش نوشته و مجبورم گوشی رو خاموش کنم و دوباره روشن کنم.چی کار کنم؟ این IPL SPL چیه؟

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمت شد.مرسی. ولی مشکلش حل نشد.هنوز unknown می نویسه.
موقع setup یه جا گفت می خوای turn off که هستی password داشته باشه من skip(مرحله بعد) رو زدم و password نذاشتم.اون پسورد برای چی بود؟رو چی پسورد می ذاشت رو گوشی خاموش؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
- علت اینه : setting\personal\botton تب lock : اگه میخواین اونجوری که میگین باشه باید do not lock buttons رو زده باشین
- IPL / SPL : لینک
-وقتی گوشی رو ویک آپ میکنید اون پیغام میاد که باید پسورد رو بزنید
در قسمت setting\personal\lock میتونید واسش تایمر بذارید

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من متوجه نشدم.من به گوشیم پسورد ندادم و نمی خوام بدم.فقط lock device هستش که روی desktop گوشی علامت قفل میاد که با کلیک روش lock و unlock می شه.start..>setting..>today...>device lock
با این حساب شما می گین که باید موقع hard reset گزینه password رو می زدم؟
هر چی دادم مشکلی نداره؟
بعد هر وقت گوشی رو خاموش روشن کنم باید این پسورد رو بهش بدم؟
اگه این کار رو بکنم مشکل unknown زدن گوشی حل می شه؟یعنی دوباره hard reset کنم؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
manamman ببخشید من متوجه نشدم.من به گوشیم پسورد ندادم فقط lock device هستش که روی desktop گوشی علامت قفل میاد که با کلیک روش lock و unlock می شه.start..>setting..>today...>device lock
هر چی دادم مشکلی نداره؟

قربان اون رمز بخاطر اینکه امنیت گوشیتون بیشتر باشه برای شما طراحی شده

خیر بعد از عمل هارد ریست اسکیپ کردن مرحله رمز گزاری اصلا مهم نیست

بله هربار که دیوایستون رو روشن و خاموش کنید صفحه پسوورد ظاهر میشه

خیر پسوورد شما هیچ تاثیری روی سیستم رادیویی گوشیتون نداره

شما خطتتون رو روی گوشی دیگه امتحان کردید؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشید من متوجه نشدم.من به گوشیم پسورد ندادم و نمی خوام بدم.فقط lock device هستش که روی desktop گوشی علامت قفل میاد که با کلیک روش lock و unlock می شه.start..>setting..>today...>device lock
هر چی دادم مشکلی نداره؟

نه ! ببینین شما بعد از یه مدتی گوشیتون Turn off میشه ، یه حالتی مثل stand by .
اگه پسورد اکتیو باشه : setting\personal\lock بعد از اینکه دکمه ی بالای گوشیتونو زدید اون پسووردیو که خودتون بهش دادین میخواد ، وگرنه راه نمیده کاربر رو .

اون موقع که پسورد خواست فقط واسه یه امتحان بود وگرنه از همون مسیری که بهتون گفتم میتونید پسورد بذارید .
پسورد میتونه عدد باشه هر چی که خواستین . می تونه strong alphanumeric باشه ، یعنی شیفترو بگیرید با عدد ها ...
و هیچ کدوم از این unknown زدن ها به این مسائلی که گفتیم ربط نداره ...

سعی کنید یک بار دیگه هارد ریست کنین اگه نشد رامتونو عوض کنین

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون.
آقای GracIouS سیمم رو رو گوشی دیگه ای امتحان نکردم.ولی یه سیم دیگه رو به گوشیم زدم.درست کار می کرد و شماره هارو می انداخت.با این حساب گمونم مشکل از سیم کارت باشه.نه؟

در ضمن با این که من گزینه turn on backlight when a button is pressed or the screen is tapped رو تیک زدم ولی باز با لمس صفحه روشن نمی شه.

چند بار می شه یه گوشی رو hard reset کرد؟ یه جا خواندم 3 بار!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شما هر شب یه بار ریست کن ! مشکلش فقط اینه که خودتون حوصله تون سر میره ...
شما بدون مطالعه ی نکات اساسی پی پی سی ها دارین از وسط کتاب شروع به خوندنش میکنین .
پیشنهاد من مطالعه ی بیشتره
گر چه تمام ما از پاسخ گویی هرگز دریغ نمی کنیم ... وظیفه س

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-چطور می تونم برنامه هارو minimize کنم؟ گوشی kjam اگه برنامهای رو بخوان ببندم از program می افتم بیرون و باید دوباره برم file explorer و ...

2-مشکل unknown زدن تماسها هنوز سر جاشه

3-مشکل turn on backlight when a button is pressed or tapped هنوز سر جاشه.چی کار کنم که با لمس صفحه روشن بشه؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
جناب منم من! شرمنده که جوابتون رو دادم
این آخرین جوابیه که از طرف من میبین
شما برای مینمایز کردن برنامه از برنامه ای Wisbar میتونین استفاده کنین
که هم اسکین قشنگه ویندوز ویستا رو میتونین تو پاکت پی سی داشته باشین هم کلی مزایای دیگه داره که یکیش همین مینیمایز کردن برنامه هاست
تو ترد عناوین مطرح شده سرچ کنین حتما پیداش میکنین

انشاالاه بقیه دوستان کمکتون میکنن ;)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
1-چطور می تونم برنامه هارو minimize کنم؟ گوشی kjam اگه برنامهای رو بخوان ببندم از program می افتم بیرون و باید دوباره برم file explorer و ...

2-مشکل unknown زدن تماسها هنوز سر جاشه

3-مشکل turn on backlight when a button is pressed or tapped هنوز سر جاشه.چی کار کنم که با لمس صفحه روشن بشه؟

براي ميني مايز كردن از برنامه هاي مختلفي ميتونيد استفاده كنيد از جمله wis bar advanced كه جواد عزيز هم اشاره كردن

و براي مشكل رادييويي شما :

ببينيد سيم كارت خودتون رو روي يك گوشي ديگه امتحان كنيد اگر روي گوشي ديگه اي هم شماره ها رو unknow نشون مي داد كه هيچ .. مشكل سيم كارتتون هست و اگر كه اينطور نبود شما بايد رام جديد براي گوشي تون دانلود كنيد و رام گوشيتون رو تعويض كنيد. اون مشكل finger lightتون هم حل مي شه.

براي تعويض رام هم به اينجا يه سر بزنيد و فروم هاي در مورد رام رو مطالعه كنيد

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه دوستان. برنامه wis bar advanced رو سرچ کردم از thread ولی رو لینک دانلود که کلیک می کنی سایتش لاک شده.( http://66.102.9.104/custom?q=cache:...1810.html+wis+bar+advanced&hl=fa&ct=clnk&cd=7
این آدرسشه .شرمنده هنوز بلد نیستم لینک بذارم.
این آدرس هم کد رجیستری می خواد در غیر این صورت 7روز کار می کنه.
http://www.lakeridgesoftware.com/download.php?prod=WisBar+Advance+3

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- برنامه real player کسی داره که کار کنه؟ من هرجا این برنامه رو دیدم گرفتم ولی وقتی نصبش می کنم میگه active sync 3 رو نصب کن و یا ورژن بالاتر اون. خب منم ورژن بالاترشو دارم ولی قبول نمی کنه و برنامه اجرا نمی شه.مشکل چیه؟

2- resco audio recorder 4 آیا برنامه ضبط خبرنگاری و کنفرانسیه یا ضبط صدای تماسها؟ خود گوشی kjam ضبط صدا نمی کنه؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:blush: دوستان خسته نباشيد. بعضي اوقات وقي يك برنامه رو نصب ميكنيم و بعد remove ميكنيم هنوز در پروگرام ليست گوشي آيكون برنامه باقي ميمونه ... راه حلش چيه؟ ضمنا اين كار ممكن هست كه باعث بشه هر بار كه دكمه پاور رو ميزنيم و اسكرين روشن ميشه 1 پيغام ارور نشون داده بشه كه واقعا اعصاب خرد كن هستش. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.:cool:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا سیاوش اگه در ستینگ توی ریموو پروگرم ازش خبری نیست باید بصورت منوال فایل های اجرایی بجا مونده رو دیلیت کنین ... برای قسمت پروگرم : ٌwindows\start menu\program و سپس فایل اجرایی رو دیلیت کن و برای اون پیغام آزار دهنده به Windows\start up برو و ببین فایل مربوط به این برنامه کدومه و دیلیتش کن

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
:blush: دوستان خسته نباشيد. بعضي اوقات وقي يك برنامه رو نصب ميكنيم و بعد remove ميكنيم هنوز در پروگرام ليست گوشي آيكون برنامه باقي ميمونه ... راه حلش چيه؟ ضمنا اين كار ممكن هست كه باعث بشه هر بار كه دكمه پاور رو ميزنيم و اسكرين روشن ميشه 1 پيغام ارور نشون داده بشه كه واقعا اعصاب خرد كن هستش. ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.:cool:

سلام

با برنامه MemMaid هم ميتونيد هر چيز رو كه بخواين ريشه كن كنيد.

برنامه رو از توي عناوين مطرح شده مي تونيد پيدا كنيد.

car20

Registered User
لایک‌ها
2
درود و سلام بر دوستان خوبم
راستش من می خواستم بدونم آیا برنامه ای هست که با اون بتونم برنامه های صدا و سیما را روی پاکت پی سی خود دریافت کنم , در ضمن گوشی ام کا جم آی میت است , خیلی ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنند , آگر سوالم نامربوط است ببخشید . ممنونم و بدرود

بالا