• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

Raymond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان،مشکلم و تو قسمت سخت افزار هم عنوان کردم منتها نمیدونم واقعا مربوط به کدوم بخش میشه ، ولی هر چی هست الان 4 روزه اعصابم و ریخته به هم،من یه qtek s200 دارم،یه 6 ماهی میشه خریدمش منتها الان هر کاری میکنم با synchronized , ActiveSync نمیشه،تنها چیزی که هست اینه که تو این 6 ماه 3 بار کامپیوترم و عوض کردم،یعنی این سومی هستش،help اکتیو سینک و خوندم دیدم نوشته فقط با 2 تا پی سی میتونه relationships بشه و کل موضوع هم همینه یعنی اگه ویندوز عوض کنی یا سیستم عوض بکنی دیگه نمیشه پاکت پی سی و به دسکتاپ وصل کنی؟؟؟!!!!اگه کسی راه حلی میدوونه خواهشن بگه.

نتایج این دو روز:
هر کاری بگی کردم relationships و عوض کردم، delet کردم،اسمشو عوض کردم.نشد که نشد, بد کلید کرده.رو Taskbar کنار ساعت یه بالن باز میشه میگه ( windows error ( a duplicate name exists on the network , بعدش یه پیغام رو صفحه میاد میگه
Sychronization connot be completed successfully,reconnect your device and try again.if the problem persists,see the microsoft activesync troubleshooter in activesync help on your computer
خلاصه بد گیر افتادم .البته بگم connect میشه sync نمیشه.یعنی sync خاموشه فقط explore کار میکنه.

در حال حاضر با هیچ کامپیوتری سینک نمیشه،الان دو تا کامپیوتر دارم که اسماشون یکی نیست،ویندوز یکی رو هم عوض کردم،اکتیو سینک 4.5 و نصب کردم باز همون مشکل داره،میگم نکنه فقط با یو اس بی 2 کار میکنه؟آخه الان هر دو تا کامپیوترم یو اس بی 1.1 دارن!!!!!!!!!!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها شنفتم core player support for Nvidia GoForce 5500 هم برا flame اومده

اگر كسي پيدا كرد دريغ نكنه :)

تشكر
:(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
درود و سلام بر دوستان خوبم
راستش من می خواستم بدونم آیا برنامه ای هست که با اون بتونم برنامه های صدا و سیما را روی پاکت پی سی خود دریافت کنم , در ضمن گوشی ام کا جم آی میت است , خیلی ممنون می شوم دوستان راهنمایی کنند , آگر سوالم نامربوط است ببخشید . ممنونم و بدرود

یه وسیله سخت افزاری هست که تو اسلت مموری میری :blush: البته تا اونجایی که یادم sd هست و برای kjam اگر یادم باشه minisd هست(البته فکر کنم):blush:

یه سال پیش تو پایتخت مفروختن 280-230:blush:

موفق باشید (راستی اصلا توصیه نمیشه):)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
نه حسین جان
بنده فکر میکنم منظور ایشون سرویس جدید همراه اوله که تو دست طراحی و قرار با همراه اول برنامه های صدا و سیما رو ببینیم!

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی جواب منو نمی ده؟؟؟؟؟؟!!!!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
manuelcalavera ي عزيز سپاس گذارم. مهرداد جان ممنون ولي با mammaid نتونستم كاري كنم در اين مورد.:(

car20

Registered User
لایک‌ها
2
یه وسیله سخت افزاری هست که تو اسلت مموری میری :blush: البته تا اونجایی که یادم sd هست و برای kjam اگر یادم باشه minisd هست(البته فکر کنم):blush:

یه سال پیش تو پایتخت مفروختن 280-230:blush:

موفق باشید (راستی اصلا توصیه نمیشه):)
حسين عزيزم درود بر شما
ببخشيد پس با برنامه نمي شه چنين كاري كرد نه ؟ بعد هم من در يك جستجويي كه كردم يك نوع گوشي ديدم باقيمت خيلي كمتر از اين چيزي كه شما گفتين ( اينجا )

نه حسین جان
بنده فکر میکنم منظور ایشون سرویس جدید همراه اوله که تو دست طراحی و قرار با همراه اول برنامه های صدا و سیما رو ببینیم!
جواد جان
منظورم اين نبود ، اما جالب بود برام ، اين مطلبي كه گفتين صحت داره ؟ يعني بعد از مدتي تلويزيون هم به موبايل راه پيدا مي كنه ؟
در هر صورت ممنونم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
حسين عزيزم درود بر شما
ببخشيد پس با برنامه نمي شه چنين كاري كرد نه ؟ بعد هم من در يك جستجويي كه كردم يك نوع گوشي ديدم باقيمت خيلي كمتر از اين چيزي كه شما گفتين ( اينجا )

جواد جان
منظورم اين نبود ، اما جالب بود برام ، اين مطلبي كه گفتين صحت داره ؟ يعني بعد از مدتي تلويزيون هم به موبايل راه پيدا مي كنه ؟
در هر صورت ممنونم

-دوست خوبم ، تمام گوشی هایی که در حال حاضر قادر به پخش برنامه های تلویزیون هستند در واقع قادر به دریافت موج و تیون کردن اون ها هستند که این کار فقط با استفاده از قطعات سخت افزاری ممکنه ...

-بله صحت داره ولی فکر میکنم فقط در انحصار گوشی های ساخت وطن قرار بگیره ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ولی اساتید یه نگاهی به اون لینک جناب car20 بندازند ... به طرز مخوفی عجیب بود ، مخصوصا قیمتش !

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
دوستان سلام
من گوشی آیمیت جم دارم. که شبکه رو نمی شناسه.
ارور میده.سیم کارتمو تست کردم درست بود.
دوستان گفتند که ریست هارد کن. اما یاد ندارم دوستان می تونند کمک کنند.؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی موقعی که گوشی رو روشن می کنم یک پیغام دانلود به نام eterus virus میده.
و همون اول که روشن می شه اوپراتور های مثل USA wireles و Tmobile می ده.
نمی دونم چه کار کنم ترو خدا کمک کنید.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا گوشيه شما احيانا از گوشي هايي نيست كه لاك بوده و بعد با cid unlocker و ... قفلش رو باز كرده باشن؟؟؟

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
دوست عزیز من هم نمی دونم لاک بوده یا نه. من از دست گرفتم .اگر لاک باشه باید چه کار کرد :
این 2 تا ارور رو هم میده.

این :
network erorr

unable to register on selected network.
choose another network , or disconnected your data donnection and try again.
و این :

plaese select your operator from the flowing list.
this will custome your device with.seting for your operator.

do not interrput the customstion.
your device will outomaticaly restart once the customiton is complat.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قبلا هم به شما گفته شد ... زدن یک پست بیش از یک بار اسپم محسوب میشه !
و همون جا هم گفتم هارد ریست کنین نتیجه رو اعلام کنین

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ولی اساتید یه نگاهی به اون لینک جناب car20 بندازند ... به طرز مخوفی عجیب بود ، مخصوصا قیمتش !

بابا اینا همون گوشی های فله ای چینی که الان تو علاالدین مثله بازار تره بار کیلویی خرید و فروش میشه!
مفت خدا شاهده گرونه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بابا اینا همون گوشی های فله ای چینی که الان تو علاالدین مثله بازار تره بار کیلویی خرید و فروش میشه!
مفت خدا شاهده گرونه
جواد جان اگه همه ی اینکارارو که نوشته بکنه 200 تومن خوب نیست ؟!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
پارسا جان گوله این امکاناتش و نخور
حقیر عرض کردم
جدا مفت گرونه
به نظر من 1100 سگش شرف داره به این گوشی هایه یه بار مصرف چینی!

از طرفی با شدت تمام و اپیدمی وار دست عمله بنا ها داره خز و خیل میشه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا جواد فرمايش شما كاملا تائيد ميشه. من امروز توي يك مغازه(آبادان) آيفون تقلبي ساخت چين ديدم! با كمال پر رويي هم پشتش نوشته بود آيفون!!! حد اقل 10 مدل گوشيه بينام تاچ اسكرين هم ديدم... بعد هم هفته نامه عصر ارتباط خريدم ديدم مدير شركت glx ايران گفته پاكت پي سي جديدشون( فكر كنم يه مدل ريبرند شده از گيگا و آي تك باشه؟؟) تحت ليسانس ibm هستش و برنامه هاي pc روش كاملا اجرا ميشه(با wm6 البته!!!):blink: شورش رو در اوردن ديگه

Raymond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پارسا جان گوله این امکاناتش و نخور
حقیر عرض کردم
جدا مفت گرونه
به نظر من 1100 سگش شرف داره به این گوشی هایه یه بار مصرف چینی!

از طرفی با شدت تمام و اپیدمی وار دست عمله بنا ها داره خز و خیل میشه

آقا 100% باهاتون موافقم،معلوم نیست چییه ، تحت کدوم استاندارد ساخته میشه!!!؟؟میدونی چییه اگر هم امکاناتش خوب باشه از کجا معلوم نزنه سرطان گوش و مغز و 1000 جای دیگه مصرف کننده رو بگیره؟؟؟؟؟ !!!!

Raymond

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان واقعیتش من با اکتیو سینک مشکل داشتم به پیشنهاد دوستان هارد ریست کردم و مشکل حل شد منتها 2 تا مشکل جدید پیدا کردم یکی اینکه اس ام اس که میفرستم با وجود این که delivery روشن ولی خبری ازش نیست و دومین مشکل صداشه که گاهی کم میشه و یه جور افکت دار میشه!!!به نظرتون یه بار دیگه هارد ریست کنم یا مشکل یه جای دیگه اس؟

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
کسی از دوستان هست که در مورد آیمیت جم من که خراب شده کمکم کنه.

بالا