• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
SecretSMS v1.4.11

ppc1.gif

لينک دانلود :

http://www.4shared.com/file/13268068/f305cb86/SecretSMS_v1411.html

سايت سازنده :​

http://www.evenbyte.com/?page=product&id=1

کیجن این برنامه چه‌طوری کار می‌کنه؟ شاید با wm5 مشکل داره؟!

Mazdak Parsian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز

برنامه ای هست که بر روی کل فولدر Message پسورد بگذاره؟

برنامه ای برای پسوردگذاری بر روی Contact Number وجود داره ؟ بطوری‌که کاملاً غیر قابل دسترسی باشه؟

با تشکر

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
با سلام
من دنبال برنامه LingvoSoft Talking PhraseBook 2007 English - Persian v2.3.61 می گردم تو سایت هرچی لینک بود دانلود کردم که از Rapid بودن ولی بعد از تصب از برنامه می پره بیرون. کسی ورژن سالم برای دانلود داره یا ورژن جدید که آمده باشد با کرک ممنون می شوم لینک بدهید. موبایل من Imate Jasjar WM5 است.
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1471850&postcount=7723

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان عزیز

برنامه ای هست که بر روی کل فولدر Message پسورد بگذاره؟

برنامه ای برای پسوردگذاری بر روی Contact Number وجود داره ؟ بطوری‌که کاملاً غیر قابل دسترسی باشه؟

با تشکر
فك كنم با secubox بشه. شرمنده من ندارم. مطمئن نيستم.
251.gif

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
فك كنم با secubox بشه. شرمنده من ندارم. مطمئن نيستم.
251.gif

دشمنتون شرمنده باشه برادر ، من براتون دان کردم و اتچ می کنم ( چون ساینش فیل تر بود ) امیدوارم جواب بگیرید .

اولی دانلود SecuBox برای پاکت پیسی

ودومی دانلود برای اسمارت فون
bliss.gif

فایل های ضمیمه

• secubox(PPc).rar
    584.9 KB · نمایش ها: 24
  • secuboxsp(Smart).rar
    624.9 KB · نمایش ها: 5

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
دشمنتون شرمنده باشه برادر ، من براتون دان کردم و اتچ می کنم ( چون ساینش فیل تر بود ) امیدوارم جواب بگیرید .

اولی دانلود SecuBox برای پاکت پیسی

ودومی دانلود برای اسمارت فون
bliss.gif
ممنون آقا!
109.gif

eng2006

Registered User
لایک‌ها
1
من تازه کار هستم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه اگه ممکن هست منو راهنمایی کنید
من qteks200 دارم ولی نمیتونم باهاش برنامه جاوا نصب کنم حتی ماشین جاوا هم که دکترجان زحمت کشیده روش ریختم ولی جواب نداد
علتش چیه؟
ایا برنامه خاصی رو باید نصب کنم؟

manamman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این گوشی kjam من بدجوری جدیدا باتری می خوره.شارژش صبح 100 هست.بعد از ظهر 50. بلوتوث و بیم خاموشه.بک لایت باتری روشنه فقط. به نظر اساتید مشکل از چیه؟ از کجا بفهمم برنامه ای باز مونده یا نه؟

در ضمن resco audio recorder و lingosoft هم با این که source ش رو گوشی هست ولی روشون که کلیک می کنم اجرا نمی شن.چی کار کنم؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا این گوشی kjam من بدجوری جدیدا باتری می خوره.شارژش صبح 100 هست.بعد از ظهر 50. بلوتوث و بیم خاموشه.بک لایت باتری روشنه فقط. به نظر اساتید مشکل از چیه؟ از کجا بفهمم برنامه ای باز مونده یا نه؟

در ضمن resco audio recorder و lingosoft هم با این که source ش رو گوشی هست ولی روشون که کلیک می کنم اجرا نمی شن.چی کار کنم؟
از ران نبودن اکتیو سینک مطمئن باشید چون خیلی باتری خور هستش .
برنامه ای وجود داره که با سرچ توی نت میتونید پیداش کنید با عنوان Oxios CloseApps که این برنامه خیلی خوب برنامه هارو میبنده .

در مورد باز نشدن برنامه ها ; وقتی کلیک میکنین پیغامی رو میده یا بعد از ران کردن هیچ اتفاقی نمیافته ؟!

در مورد اول شما باید برید در دایرکتوری فایل اصلی ببینین فایل اصلی وجود داره یا پاک شده ، در مورد دوم باید نرم افزار مجددا" نصب بشه .

Elfin-D

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
2 تا مشکل دارم...
اول اینکه به جز دکتر یار بلوتوث برنامه ی دیگه ای برای بلوتوث هست؟چون پی پی سی من با این برنامه مشکل داره...هر وقت که فایلی برای سند میشه نوتیفیکشنش میاد ولی به صورت صفحه ی سفیده...ویندوز من 06 هست
یه مشکل دیگه اینکه اچ تی سی هوم آیا رم زیادی مصرف میکنه و موجب کند شدن میشه؟برنامه ی جایگزینی وجود نداره؟
مخلصیم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز .
در مورد سوال اولتون باید بگم برنامه ی BTIO هست ولی فقط کار روشن خاموش و این هارو انجام میده و دایرکتوری مشخص نمیکنه . ورژن دکتر یارتون چنده ؟!

در مورد سوال دومتون بله اگه پی پی سیتون سی پی یوی 200 داره خیلی سخته با هوم کار کردن . پلاگینی به این کاملی موجود نیست اما برنامه های SPB Shell و ُSPB Pocke Plus 4 خیلی شبیهن مخصوصا Shell

توی برنامه های سایت هست

Elfin-D

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز .
در مورد سوال اولتون باید بگم برنامه ی BTIO هست ولی فقط کار روشن خاموش و این هارو انجام میده و دایرکتوری مشخص نمیکنه . ورژن دکتر یارتون چنده ؟!

در مورد سوال دومتون بله اگه پی پی سیتون سی پی یوی 200 داره خیلی سخته با هوم کار کردن . پلاگینی به این کاملی موجود نیست اما برنامه های SPB Shell و ُSPB Pocke Plus 4 خیلی شبیهن مخصوصا Shell

توی برنامه های سایت هست
سلام دوباره
ممنون از جوابتون...
ورژن 1.6 برای ویندوز 06 هست...ولی نمیدونم چرا مشکل داره...
یه برنامه تو لست نرم افزارها بود به نام بلوتوث منیجر که البته من نتونستم دانلود کنم...اون چطوره؟شما اون رو امتحان نکردید؟

من خودم هم روی شل نظر داشتم...ولی از نظر رم مطمئن نیستم....امتحان میکنم
مخلصیم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام الفین جان ...
خواهش ...
1.5 رو امتحان کن ...
بلوتوث منیجر رو من توی هیچ رام کوک شده ای ندیدم ، واسه همین فکر نمیکنم به این خوبیا باشه ...

شل نسبت به اون 2 تا کمتر رام مصرف میکنه
البته من روی ویزارد ضعیف و نحیفم هوم دارم ولی چون اور کلاکه گوشیم راحتم باهاش

Elfin-D

Registered User
لایک‌ها
1
سلام الفین جان ...
خواهش ...
1.5 رو امتحان کن ...
بلوتوث منیجر رو من توی هیچ رام کوک شده ای ندیدم ، واسه همین فکر نمیکنم به این خوبیا باشه ...

شل نسبت به اون 2 تا کمتر رام مصرف میکنه
البته من روی ویزارد ضعیف و نحیفم هوم دارم ولی چون اور کلاکه گوشیم راحتم باهاش
مرسی از جواب سریع....
من هم ویزارد دارم...وقتی اورکلاک میکنیم چقدر تو سرعت تاثیر داره؟
مشکلی به وجود نمیاره؟!
مخلصیم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خواهش ...
نه با batteryStatus میشه تا 273 و بعضا" 286 هم اور کلاک کرد - تاثیرش محسوسه
اومپ ها مشکلی با اور کلاک ندارند
آقایی

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشيد خدمت همه عزيزان:

من برنامه wesbar 3 رو ريختم ولي هيچ تغييري در گوشي اتفاق نيفتاده فقط يه آيكون themse manager در منوي ستينگ اضافه شده ؟؟؟ ولي آيكون ديگه اي نيستش؟؟؟؟ چيكار بايد بكنم ؟؟؟ گوشي من qtek s200 wm6 هستش ممنون ميشم راهنمايي كنيد

2- ميشه تنظيمات خوب رو براي batteryStatus بگين من ريختم بلد نيستم گوشي من Qtek s200 wm6 هستش قسمت olamp و scaller بايد دستكاري بشه نميدونم چيكار كنم

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام و خسته نباشيد خدمت همه عزيزان:

من برنامه wesbar 3 رو ريختم ولي هيچ تغييري در گوشي اتفاق نيفتاده فقط يه آيكون themse manager در منوي ستينگ اضافه شده ؟؟؟ ولي آيكون ديگه اي نيستش؟؟؟؟ چيكار بايد بكنم ؟؟؟ گوشي من qtek s200 wm6 هستش ممنون ميشم راهنمايي كنيد

2- ميشه تنظيمات خوب رو براي batteryStatus بگين من ريختم بلد نيستم گوشي من Qtek s200 wm6 هستش قسمت olamp و scaller بايد دستكاري بشه نميدونم چيكار كنم

شما برنامه رو run نکردین احتمالا
تو فولدری که اینستال شده ازون جا رانش کنین

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
در مورد ویزبار ها اطلاعاتم کافی نیست

اما باتری ستتوس بهترینش اینه : ( بعضی ها توی ایکس دی ای میگن این ستینگ باعث بهتر شدن الاینمنت ها میشه )

2hi8ryv.jpg

2dmdrm1.jpg

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان خسته نباشيد. اولين سوالم اينه كه نميدونم چرا نرم افزار persian date رو كه استفاده ميكنم اكثرا نشان دهنده باتريش 255 درصد رو نشون ميده:blink:
دوم اين كه واسه اوركلاك تايتن (cpu 400 سامسونگ) به وسيله battery status بايد تا چه عددي اوركلاك كنم؟ اصلا تا حالا كسي 400 سامسونگ رو اوركلاك كرده؟؟؟ فكر كنم آقاي دكتر يه مدت از اوركس استفاده ميكردن... دكتر جان اگه ميشه راهنمايي كنيد. حسين آقا هم كه معمولا در مورد سي پي يو اطلاعات خوبي ميداد از وقتي مدير شد ديگه اطلاعات نميده! (مثل يانگوم اگه همسر امپراطور ميشد!)
سپاس گذارم از لطف همه.

بالا