Mazdak Parsian
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 25
- لایکها
- 0
کیجن این برنامه چهطوری کار میکنه؟ شاید با wm5 مشکل داره؟!
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1471850&postcount=7723با سلام
من دنبال برنامه LingvoSoft Talking PhraseBook 2007 English - Persian v2.3.61 می گردم تو سایت هرچی لینک بود دانلود کردم که از Rapid بودن ولی بعد از تصب از برنامه می پره بیرون. کسی ورژن سالم برای دانلود داره یا ورژن جدید که آمده باشد با کرک ممنون می شوم لینک بدهید. موبایل من Imate Jasjar WM5 است.
فك كنم با secubox بشه. شرمنده من ندارم. مطمئن نيستم.دوستان عزیز
برنامه ای هست که بر روی کل فولدر Message پسورد بگذاره؟
برنامه ای برای پسوردگذاری بر روی Contact Number وجود داره ؟ بطوریکه کاملاً غیر قابل دسترسی باشه؟
با تشکر
فك كنم با secubox بشه. شرمنده من ندارم. مطمئن نيستم.![]()
متاسفانه با این برنامه امکان پذیر نیست.فك كنم با secubox بشه. شرمنده من ندارم. مطمئن نيستم.![]()
ممنون آقا!دشمنتون شرمنده باشه برادر ، من براتون دان کردم و اتچ می کنم ( چون ساینش فیل تر بود ) امیدوارم جواب بگیرید .
اولی دانلود SecuBox برای پاکت پیسی
ودومی دانلود برای اسمارت فون![]()
از ران نبودن اکتیو سینک مطمئن باشید چون خیلی باتری خور هستش .آقا این گوشی kjam من بدجوری جدیدا باتری می خوره.شارژش صبح 100 هست.بعد از ظهر 50. بلوتوث و بیم خاموشه.بک لایت باتری روشنه فقط. به نظر اساتید مشکل از چیه؟ از کجا بفهمم برنامه ای باز مونده یا نه؟
در ضمن resco audio recorder و lingosoft هم با این که source ش رو گوشی هست ولی روشون که کلیک می کنم اجرا نمی شن.چی کار کنم؟
سلام دوبارهسلام دوست عزیز .
در مورد سوال اولتون باید بگم برنامه ی BTIO هست ولی فقط کار روشن خاموش و این هارو انجام میده و دایرکتوری مشخص نمیکنه . ورژن دکتر یارتون چنده ؟!
در مورد سوال دومتون بله اگه پی پی سیتون سی پی یوی 200 داره خیلی سخته با هوم کار کردن . پلاگینی به این کاملی موجود نیست اما برنامه های SPB Shell و ُSPB Pocke Plus 4 خیلی شبیهن مخصوصا Shell
توی برنامه های سایت هست
مرسی از جواب سریع....سلام الفین جان ...
خواهش ...
1.5 رو امتحان کن ...
بلوتوث منیجر رو من توی هیچ رام کوک شده ای ندیدم ، واسه همین فکر نمیکنم به این خوبیا باشه ...
شل نسبت به اون 2 تا کمتر رام مصرف میکنه
البته من روی ویزارد ضعیف و نحیفم هوم دارم ولی چون اور کلاکه گوشیم راحتم باهاش
سلام و خسته نباشيد خدمت همه عزيزان:
من برنامه wesbar 3 رو ريختم ولي هيچ تغييري در گوشي اتفاق نيفتاده فقط يه آيكون themse manager در منوي ستينگ اضافه شده ؟؟؟ ولي آيكون ديگه اي نيستش؟؟؟؟ چيكار بايد بكنم ؟؟؟ گوشي من qtek s200 wm6 هستش ممنون ميشم راهنمايي كنيد
2- ميشه تنظيمات خوب رو براي batteryStatus بگين من ريختم بلد نيستم گوشي من Qtek s200 wm6 هستش قسمت olamp و scaller بايد دستكاري بشه نميدونم چيكار كنم