• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اساتید بخش اگه ممکنه برنامه ای معرفی کنن که بتونه سرعت CPU OMAP منو زیاد کنه ممنون میشم.

با احترام به علیرضا بخاطر برنامه ای که در این راستا معرفی کردن .

* اما شما دوست عزیز به خاطر راحتی در تنظیمات و ایمن بودن برنامه اگه از این استفاده کنید نتیجه بهتری خواهید گرفت ( من شخصاً هر دو رو تست کردم )

دانلود برنامه

*ضمناً اگه کار خیلی مهمی با سیستم نداری سرعت رو خیلی زیاد نکن 240 و نهایتاً 264 بگذارید*

Ben Kenobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با احترام به علیرضا بخاطر برنامه ای که در این راستا معرفی کردن .

* اما شما دوست عزیز به خاطر راحتی در تنظیمات و ایمن بودن برنامه اگه از این استفاده کنید نتیجه بهتری خواهید گرفت ( من شخصاً هر دو رو تست کردم )

دانلود برنامه

*ضمناً اگه کار خیلی مهمی با سیستم نداری سرعت رو خیلی زیاد نکن 240 و نهایتاً 264 بگذارید*

سلام
دست شما درد نکنه. چرا میگین سرعتو زیاد نکن؟ داغ میکنه؟ یا بخاطر باتری میگین؟

mghovanloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه مخفي كردن SMS .
به اين صورت كه وقتي SMS از فر خاصي كه مشخص ميكنيد مياد هيچ علامت يا زنگي احساس نميكنيد و فقط با دادن PASSWORD به اين برنامه ميتونيد SMS رو بخونيد:f34r:

EasyHelper SMS Security v2.0
Requirements: Pocket PC 5.0 with 1MB memory
Overview: SMS Security can effectively filter all your incoming SMS messages without producing any sound or light indication. It can also hide and encrypt the secret SMS messages.
5878_sms_1.png

With EasyHelper SMS Security, you can effectively filter all your incoming SMS messages without producing any sound or light indication. At the same time, you can also hide the secret SMS messages. The hidden SMS messages are encrypted and stored separately. Only you can see it.

http://www.2xupload.de/file/141498b60ed0b8e0fcb6b31892e0e941/EasyHelper.SM ... A.rar.html
http://rapidshare.com/files/44847153/EasyHelper.SMS.Security.v2.0.XScale.W ... SyMPDA.rar
http://www.megaupload.com/?d=3JPQYSW6

آقا این نرم افزار خیلی خوبیه ولی فقط خیلی زود از کار میفته :( ولی یه خاطر رجیستر شدنش هم نیست چون پیغامی در این مورد نمیده

capodtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
توضیح مختصر: اینم ورژن جدید و فوق العاده سبک برای بچه های گل این فورام. بزرگترین و مهم ترین فرق این ورژن با ورژن قبل اینه که بجای 7 مگابایت فضای خالی تنها 600 کیلوبایت فضا نیاز داره و وقتی که اجرا میشه تنها 3 مگابایت مموری اشغال میکنه و همه امکانات رو هم داره و از طرف دیگه لینک موزیک هم کار میکنه. قبل از کریسمس ورژن 2.0 رو میدم که الان دوست خوبم Slither داره روی مکعب کار میکنه و واقعا بینظیره. منتظر باشید **برای اولین بار در این فورام**

نسخه یا ویرایش: Version 1.5 Ulrta Light Edition

تست شده:[•]

طبقه بندی: برنامه های سیستمی

حجم: 600KB - 3MB On Device While Running

عکس :
attachment.php
attachment.php

سیستم مورد نیاز: Windows Mobile 6.0 , Windows Mobile 5.0

سازگاری با سیستم: 5/5

لینک اطلاعات: همین پست

لینک دانلود Hirad TouchFlo Pack 1.5 در زیر:
MiDH (Resume Allowed)
RapidShare
4ُShared
لینک دانلود Adobe Flash Lite HTP Edition در زیر:
MiDH (Resume Allowed)
RapidShare
4ُShared
فعال سازی: نیاز به فعال سازی ندارد

نحوه نصب:
1. ابتدا برنامه Adobe Flashlite را نصب کنید (مطمئن شوید که نسخه های قبلی بر روی دستگاه نصب نیست. اگر از نسخه Hirad TouchFlo Pack 1.0 استفاده میکنید نیازی به طی کردن این قسمت ندارید)
2. Hirad TouchFlo Pack 1.0 را پاک کنید (اگر این پک را نصب نکرده اید نیازی به طی این قسمت نیست)
4.فایل Hirad TouchFLO Pack 1.5 Ultra Light.cab v نصب کنید
3. گوشی خود را ریست کنید

نحوه استفاده:
TouchFlo Cube: برای استفاده ار مکعب انگشت خود را از قسمت سبز رنگ که با کلمه Start Here مشخص شده به سمت وسط صفحه بکشید (این کار را زیاد سریع و زیاد کند انجام ندهید)
Finger Scrolling: برای بالا و پایین کردن صفحه هایی که دارای Scrollbar هستند انگشت خود را در قسمت 1 که با کادر سفید نشان داده شده بالا و پایین کنید (یه مدت که لاهاش کار کنید راه میفتید)
توجه: در صفحه های Landscape مکعب به درستی کار نمیکنه و فقط میتونید از Finger Scrolling استفاده کنید
attachment.php

با سلام.
خیلی ممنون از معرفی این برنامه.
من این برنامه رو نسب کردم و فلش هم از قبل داشتم.
وقتی فایل cube launcher رو باز میکنم صفحه flash lite باز میشه و ارور میده : Error: Corrupt SWF Data
و Error: Failed to load content
اگر میشه لطفا راهنمایی کنین. خیلی ممنون.:)

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
آقا این نرم افزار خیلی خوبیه ولی فقط خیلی زود از کار میفته :( ولی یه خاطر رجیستر شدنش هم نیست چون پیغامی در این مورد نمیده

سلام من 1 روزه نصب كردم زياد باهاش ور نرفتم ولي تا 4 5 تا شماره رو بلاك و انكريپت كردم درست كار ميكرد.
ولي يه نقطه ضعف داره برنامه: وقتي SMS مياد اولين بار كه پيغام ميده ميشه SMS رو خوند.
در مورد مشكل هم بشتر چك ميكنم جواب ميدم.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام من 1 روزه نصب كردم زياد باهاش ور نرفتم ولي تا 4 5 تا شماره رو بلاك و انكريپت كردم درست كار ميكرد.
ولي يه نقطه ضعف داره برنامه: وقتي SMS مياد اولين بار كه پيغام ميده ميشه SMS رو خوند.
در مورد مشكل هم بشتر چك ميكنم جواب ميدم.

با سلام.
اون مشكل رو يه بار رو صفحه نشون مي ده رو مي تونيد حل كنيد. تو تنظيمات زنگ ها، همان جايي كه زنگ SMS رو تغيير مي دهيد. يه گزينه داره به نام "Display message on screen". اين گزينه رو غير فعال كنيد درست مي شه! :cool::D

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
با سلام.
خیلی ممنون از معرفی این برنامه.
من این برنامه رو نسب کردم و فلش هم از قبل داشتم.
وقتی فایل cube launcher رو باز میکنم صفحه flash lite باز میشه و ارور میده : Error: Corrupt SWF Data
و Error: Failed to load content
اگر میشه لطفا راهنمایی کنین. خیلی ممنون.:)

لطفاً از ورژن جدید استفاده کنید:  http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1534371&postcount=7923

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } p { margin: 0px; }

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفاً از ورژن جدید استفاده کنید: http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1534371&postcount=7923

.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Tahoma; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 11px; line-height: normal } p { margin: 0px; }

سلام هیراد جان

راجع به این برنامه ات تو صفحه:

http://forum.persiantools.com/t14044-page529.html

پست 7923 یه سوال ابتدایی داشتم...آیا این برنامه به گوشی ِDopod 818 که از سری محصولات تحت پوشش HTC هست، میخوره یا نه؟

ممنون میشم راهنماییم کنی :happy::happy::happy:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام آقایون گل :):rolleyes:
چند تا سوال !

1- چه طوری میشه سرعت چشمک زدن اون چراغ سبز بالای jamin را تغییر داد !؟

2- برنامه ای می خواهم که باهاش تم های معمولی بسازم ! ( یا از روی خود گوشی یا از کامپیتر !)

3- اون نوار پایینی توی desktop هستا، دیدید که مثلا comm manager و یا power tray اونجا هست ، چه طوری میشه برنامه ها را اونجا گذاشت !؟

4- مشکلی با DR yar bluetooth دارم ! : با بعضی از گوشیها این برنامه مشکل داره ! یعنی مثلا وقتی میخوات فایل دریافت کنه اون پنجره پایینی باز میشه که باید درصد را نشون بده ها ، اون باز میشه ولی توش هیچی نیست !
بلوتوثم را هم اشغال میکنه و نه اون فایل برام میاد نه میشه ازش خارج شد و تا soft reset نکنم هم درست نمیشه !
اگر میشه دوستان 1 ورژن سالم از این برنامه برام بگذارند !

5- چرا سرعت فرستادن بلوتوث من کمه ؟!!! sony erikson هر ثانیه 20 KB میفرسته ! اما جمین من ( با DR YAR )
فقط 8 KB میفرسته !:blink:

6- 1 برنامه ای هستا که میشه باهاش ppc را مثل pc خاموش یا ریست کرد ! ( به همون شکلی که توی XP هست ) اونم میخوام !

7- 1 برنامه هست که 1 ppc روی صفحه pc شما میاره که هر تغییری رو میتونید انجام بدینا ! یعنی مانیتور کامپیتر شما را به ppc تبدیل میکنه ، زحمت اونو هم بکشید !

8- برنامه memmaid را پیدا نکردم !
لینکشو لطف میکنید ؟

9- فعلا همین 8 تا ! ! ;)

دست همتون درد نکنه !

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
اقا خواهشا یه برنامه جایگزین ringo معرفی کنین
یا حداقل ورژن جدیدش رو بزارین
هر 1 ماه یه بار قاطی میکنه

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
چند تا سوال !

2- برنامه ای می خواهم که باهاش تم های معمولی بسازم ! ( یا از روی خود گوشی یا از کامپیتر !)

3- اون نوار پایینی توی desktop هستا، دیدید که مثلا comm manager و یا power tray اونجا هست ، چه طوری میشه برنامه ها را اونجا گذاشت !؟

4- مشکلی با DR yar bluetooth دارم ! : با بعضی از گوشیها این برنامه مشکل داره ! یعنی مثلا وقتی میخوات فایل دریافت کنه اون پنجره پایینی باز میشه که باید درصد را نشون بده ها ، اون باز میشه ولی توش هیچی نیست !
بلوتوثم را هم اشغال میکنه و نه اون فایل برام میاد نه میشه ازش خارج شد و تا soft reset نکنم هم درست نمیشه !

5- چرا سرعت فرستادن بلوتوث من کمه ؟!!! sony erikson هر ثانیه 20 KB میفرسته ! اما جمین من ( با DR YAR )

6- 1 برنامه ای هستا که میشه باهاش ppc را مثل pc خاموش یا ریست کرد ! ( به همون شکلی که توی XP هست ) اونم میخوام !

7- 1 برنامه هست که 1 ppc روی صفحه pc شما میاره که هر تغییری رو میتونید انجام بدینا ! یعنی مانیتور کامپیتر شما را به ppc تبدیل میکنه ، زحمت اونو هم بکشید !

8- فعلا همین 7 تا ! ! ;)

دست همتون درد نکنه !

من فقط در مورد سوال 4و5 بگم که dr.yar این مشکل رو برای همه داره ول هر موقع صفحه سفید میشه
لازم نیست سافت ریست کنی رو همون آیکونش دوبار کلیک کن و گزینه exit بزن بعد دوباره اجراش کن
سرعتش هم برای فرستادن پایینه همیشه از resco explorer بفرست با dr. yar بگیر

سوال های دیگه رو هم نمیدونم هرکی میدونه بگه
سوال منم هست

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
من فقط در مورد سوال 4و5 بگم که dr.yar این مشکل رو برای همه داره ول هر موقع صفحه سفید میشه

نه دیگه !!! :blink:

من قبلنا 1 ورژن از DR YAR داشتم ، اینطوری نمیشد !!!

لازم نیست سافت ریست کنی رو همون آیکونش دوبار کلیک کن و گزینه exit بزن بعد دوباره اجراش کن

مساله همینه که دیگه اون آیکونش پایین صفحه نیست !!! :(

سرعتش هم برای فرستادن پایینه همیشه از resco explorer بفرست با dr. yar بگیر

خوب DR YAR واسه فرستادن هم باز با بعضی گوشی ها مشکل داره !!! :wacko:

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
ببین هر موقع هنگ کرد یک بار اجراش کن که آیکونش بیاد
بعد exit کنید که صفحه سفید بره دوباره اجرا کنید
من همیشه همین کارو میکنم
در ضمن بعضی مواقع که صفحه سفید میشه صبر کنی تا فایل کامل بیاد درست میشه
برنامه رو که exit بکنی فایلت درست و سالمه

capodtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفاً از ورژن جدید استفاده کنید:  http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1534371&postcount=7923

سلام.
ورژن جدید رو اینستال کردم و فلش که رو دستگاهم بود پاک کردم و اونی که شما گذاشته بودین اینستال کردم. ولی بازم cube launcher همون ارور رو میده.. ولی touchflo خیلی عالی کار میکنه.
اگه میشه یه راه حل بگین. خیلی ممنون

mghovanloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام کسی طریقه کرک کردن برنامه SecretSMS v1.5.0.0 رو میدونه ؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
چند تا سوال !

8- برنامه memmaid را پیدا نکردم !
لینکشو لطف میکنید ؟

9- فعلا همین 8 تا ! ! ;)

دست همتون درد نکنه !

این بدبخت 1 عالمه سوال کرده! :blink:
کسی جواب نمیده ؟ !؟!؟! :lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
1- در بعضی مدل ها با تغییر رجیستری میشه ...
2- search : theme creator for pocket pc
3- با برنامه ی بتری ستتوس ... Batteru status
4- 1.6 رو داری یا 1.5 ؟ 1.6 این مشکل رو نداره ها
5- پاکت پی سی ها بصورت معمول بحاطر چک کردن کد های لحظه ای سرعتشون خیلی پایین تره ، یکی از معایب پی پی سیه
بقیه ش رو هم ندارم

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
1- در بعضی مدل ها با تغییر رجیستری میشه ...

4- 1.6 رو داری یا 1.5 ؟ 1.6 این مشکل رو نداره ها

5

1- مال من میشه اگر بدونید !؟!؟

4- مال من 1.6 هست ! :blink:
اگر مال شما این مشکل را نداره، برام میگذاریدش !؟
مرسی !

بالا