• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من اگه قرار بود که هارد ریست کنید که دیگه به نرم افزار های پاک سازی رجیستری نیاز نداشتید .

*** همیشه از بهترین حالت -- ازنظر نرم افزاری -- از گوشیتون بکاپ بگیرید ***

والله منهم از همین متعجب بودم چون نه تنها هارد ریست کرده بودم و جواب نداده بود بلکه یک بار هم به ست آپ یک ماه پیش restore کرده بودم. این بار آخر هم در واقع بعد از دو بار هارد ریست جواب داد. نمی دانم مشکل چی بود. شاید هم من معنی هارد ریست را خوب نمی دانم. کاری که من کردم این بود که دستگاه را خاموش کردم و این بار آخر برای اطمینان باطری را هم یک بار جابجا کردم. در هر حال از تک تک دوستان که محبت کرده پاسخ مرا دادند متشکرم.

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والله منهم از همین متعجب بودم چون نه تنها هارد ریست کرده بودم و جواب نداده بود بلکه یک بار هم به ست آپ یک ماه پیش restore کرده بودم. این بار آخر هم در واقع بعد از دو بار هارد ریست جواب داد. نمی دانم مشکل چی بود. شاید هم من معنی هارد ریست را خوب نمی دانم.
گمانم همین باشد و احتمالا سافت ریست را با هارد ریست اشتباه نوشتم. به هیچ وجه مایل نیستم که برنامه های مموری پاک شود زیرا دردسر زیاد دارد. می بخشید شماها را به اشتباه انداختم.

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خیلی عالیه منم اوایل دنبال سیمولیت بودم، ولی جدیدا دیگه حال و حوصله نصب برنامه جدید رو ندارم
شهرام چی هست این سیمولیته؟ لینکی ازش داری؟

اره
اگه یه لینکی یا حتی اسم برنامه رو هم بگید حله همه چیز
ممنون ...

من نمی دونم که از کجا می شه دانلودش کرد! آخه من وقتی VS 2005 .net رو نصب می کنم، اونم نصب می شه! شاید بشه از سایت msdn2.microsoft.com دانلودش کرد. ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یافتم.

اینم Microsoft® Windows® CE 5.0 Device Emulator.

8br1b9y.jpg

Quick Details
File Name: setup.exe
Version: 5.0
Date Published: 8/27/2004
Language: English
Download Size: 3.6 MB​

فکر می کردم که حجمش زیاد باشه! ولی خوب 3.6 مگ همچینم زیاد نیست. فقط خدا کنه که همین باشه. ;)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
مرسی شهرام جان
هنوز دی ال نکردم
وقتی دی ال شد و نصبش کردم خبرشو میدم ;)

capodtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یافتم.

اینم Microsoft® Windows® CE 5.0 Device Emulator.

8br1b9y.jpg

Quick Details
File Name: setup.exe
Version: 5.0
Date Published: 8/27/2004
Language: English
Download Size: 3.6 MB​

فکر می کردم که حجمش زیاد باشه! ولی خوب 3.6 مگ همچینم زیاد نیست. فقط خدا کنه که همین باشه. ;)

سلام.
من دانلود کردم و این emulator اصلا شبیه بع این عکسی که گذاشتین نیست... و من نتونستم توش برنامه نسب کنم :wacko:

capodtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام.
من دانلود کردم و این emulator اصلا شبیه بع این عکسی که گذاشتین نیست... و من نتونستم توش برنامه نسب کنم :wacko:

خوب حداقل يه عكس ازش مي ذاشتي ببينيم چه شكليه...
در مورد نصب برنامه بايد بگم كه شما مي تونيد يه Folder رو در PC خود به عنوان Storge Card براي اين Emulator معرفي كنيد. منم همين كار رو كردم. :f34r:

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين MortPlayer رو اسكينش رو ريختم در پوشه خود نرم افزار بعد عوض كردم يه شكل ديگه شدش اين شكلي كه اينجا گذاشتين نشدش نميدونم چرا ؟!!!!
---------------------------------------------------
دوست عزیز؛شما برای بار چندم هست که در ترد معرفی نرم افزار پستی غیر از معرفی برنامه می زنید؛اون ترد صرفا" برای معرفی برنامه ها در نظر گرفته شده است؛هر گونه سوال و یا اظهار نظر در مورد اون ترد را با کوت کردن آن پست در این بخش انجام دهید برای اینکه سریعتر به جواب برسید کپی از سوال خودتان را به همراه لینک برای فرستنده برنامه بفرستید؛من پست شما را به این بخش منتقل کردم و برای فرستنده برنامه هم پیام فرستادم؛
موفق باشید.

caltexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کنار همودن Storage Card شما یه دکمه کوچیک هست! که روش نوشته Lock! شاید اون رو تغییر دادید. حالشتو عوض کنید ببینید درست میشه!;)

با تشکر از راهنمایی شما.ولی مشکل من Storage card نیست. Storage داخلی ppc است واسه همین تعجب کردم چون حافظه داخلی ppc است و تغییری در اون نمی شه ایجاد کرد یعنی دکمه یی نداره که بشه زد چون حافظه داخلی ppc است.بازم اگر کسی اطلاعاتی داره و می تونه لطفا کمک کنه.

capodtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب حداقل يه عكس ازش مي ذاشتي ببينيم چه شكليه...
در مورد نصب برنامه بايد بگم كه شما مي تونيد يه Folder رو در PC خود به عنوان Storge Card براي اين Emulator معرفي كنيد. منم همين كار رو كردم. :f34r:

این هم عکس. البته تونستم توش برنامه ایتستال کنم. فقط فایل های cab رو اینستال میکنه و بعد از ایتنستال فایل cab رو پاک میکنه.

فایل های ضمیمه

• Emulator.jpg
    Emulator.jpg
    22.8 KB · نمایش ها: 5
  • Emulator2.jpg
    Emulator2.jpg
    26.6 KB · نمایش ها: 4
  • Emulator3.jpg
    Emulator3.jpg
    26.6 KB · نمایش ها: 6

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
این هم عکس. البته تونستم توش برنامه ایتستال کنم. فقط فایل های cab رو اینستال میکنه و بعد از ایتنستال فایل cab رو پاک میکنه.

درسته، حق با شماست. اين مربوط به ويندوز CE مي شه... يكم مي گردم شايد اوني كه عكسش رو گذاشتم پيدا كنم براتون... ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

خيلي ممنون عزيزم. شما درست مي فرماييد. اين Windows CE هست. مي گردم شايد اون نسخه رو پيدا كنم ;)

capodtc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خيلي ممنون عزيزم. شما درست مي فرماييد. اين Windows CE هست. مي گردم شايد اون نسخه رو پيدا كنم ;)

من پیدا کردم و لینکشم گذاشتم.. ولی من چون microsoft VS ندارم و ویندوزم ویستا هست نتونستم تست کنم :(

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که می خواستن messaging رو جزو exception های informobility بزارن ولی تو شاخه ویندوز چیزی به اسم messaging وجود نداشت, فایل tmail.exe (در شاخه windows) رو اگه اضافه کنن به exception list دیگه اون مشکلات مربوط به sms که با informobility بود ایجاد نمیشه.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اینجور که نوشته این یه browser هست که trial هم برا دانلود داره...
کلیک کنید روی mobile download page برای دانلود کردن trial و Buy برای خرید

browser بودنشو که میدونم:D
جدیدترین ورژنش واسه ppc 8.65 هست اینجا گفته 9 میخواد بیاد نمیدونستم ماله pc هست یا ppc.
که گویا ماله ppc هست.

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
بادي بيلدر جان و بقيه سلام...
اقا يه برنامه واسه تغيير و تنظيم پروفايل گذاشته بوديد،9 قسمت داشت يعني 9 تا پروفايل مختلف ميگرفت...درسته؟؟ توي پاكت پي سي من 2 تا بيشتر نداره...يه بررسي كنيد ببينيد دليلشو پيدا ميكنيد!
من هم ويندوز موبايل 6 پرو دارم ...
مرسي:D

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه

اول که من 1 یاهو مسنجر توپ نیاز دارم !!!

دوم من gprs گوشیم را همونطوری که گفته سده بود فعال کردم
اما نمیدونم چرا نمیشه ازش استفاده کنم !
IE را مه باز میکنم سعی میکنه خودشو وصل کنه ، اما نمیشه !!! چرا ؟! !؟! :(

بالا