• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
IM+ رو سرچ کن

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اين MortPlayer رو اسكينش رو ريختم در پوشه خود نرم افزار بعد عوض كردم يه شكل ديگه شدش اين شكلي كه اينجا گذاشتين نشدش نميدونم چرا ؟!!!!
---------------------------------------------------
دوست عزیز؛شما برای بار چندم هست ...
.

دوست عزیز اگه دقیقاً اون کاری رو که من در همون پست مربوط به برنامه گفتم انجام بدید . در قسمت Display و بعد Choose Skin... و بعد از لیست نمایش داده شده گزینه qVista_QVGA رو انتخاب کنید .

قطعاً تم لود خواهد شد .

behzadms

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من هركاري ميكنم هر ورژني از lingov soft dictionary روي HTC Touch من درست كار نميكنه.
برنامه نصب و اجرا ميشه ولي جلوي معناي فارسي هر لغت دو خط لالالالالالالالالالالالا ميزنه!!!:(
نميدونم مشكل فارسي ساز خود ديكشنري است كه با فارسي ساز Touch(كه البته اورژينالي از طرف سازنده روي دستگاه نصبه) است يا مشكل جاي ديگست!
كسي اگر تجربه اي داره لطفا راهنمائيئ كنه.

ممنون

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بادي بيلدر جان و بقيه سلام...
اقا يه برنامه واسه تغيير و تنظيم پروفايل گذاشته بوديد،9 قسمت داشت يعني 9 تا پروفايل مختلف ميگرفت...درسته؟؟ توي پاكت پي سي من 2 تا بيشتر نداره...يه بررسي كنيد ببينيد دليلشو پيدا ميكنيد!
من هم ويندوز موبايل 6 پرو دارم ...
مرسي:D

والا ما بررسی کردیم و دلیلش رو هم پیدا کردم اما اکه نگم بهتره .
65.gif

برنامه licence می خواد اما آنقدر امکانات داره که با همون دو تا پروفایل هم کلی کار بشه انجام داد .

در ضمن عجب برنامه ای بود خودم نمیدونستم .

-----------------------------------------------------------------------------------------

آقای بهزاد HTC ما هم یه اچ تی سی گرفتیم با WM6.0 اما روش Arabizer نصب نبود و با ورژن 2.0 اربایزر فارسیش کردیمو دیکشنری هم روش درست جواب میده .

حالا شما هم ورژن 2.0 اربایزر رو روش امتحان کنید انشا الله که جواب خواهید گرفت .

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
آقا یه سوال ???
Wisbar advance با Wisbar advance desktop چه فرقی داره ؟؟؟؟ کدوم بهتره ؟؟؟ آخرین ورژن دانلود شون چنده ؟؟؟ میشه لینک دانلود بزارید ؟؟؟؟؟

ویسبار ادونس یک نوع اسکین پیشرفته است که ظاهر ویندوز موبایل رو تغییر میده = شکل منو ها ، نوع فونت ها ، رنگ ها، صدا های سیستم و غیره ... که بسته به ورژن برنامه کارهایی دیگری هم در همین رابطه انجام میده . که ماشاالله هی داره کامل تر میشه . آخرین ورژنش هم 3.1 هستش که میتونید از ایــــــنـــــجـــــا دانلود کنید .

ویسبار ادونس دسکتاپ در اصل یک پلاگین برای ویسبار ادونس هستش و همونطور که از اسمش پیداست دارای یک دسکتاپ هست ، که این دسکتاپ با امکاناتی که در اختیار کاربر قرار میده شباهت ویندوز موبایل رو به ویندوز PC زیاد میکنه و شما قادر خواهید بود به راحتی در هرجای دسکتاپ خودتون آیکن داخواه با عملیات اجرایی خاصی رو قرار بدید .
نمونه این کار رو هم می تونید ایــــنــــجـــا ببینید .

در نهایت شما نمی تونید بگید که کدوم بهتره چون هر کدام کار خاصی انجام میدهند که با هم تفاوت دارد - اما هر دو مکمل یکدیگر هستند .

من شخصاً ویسبار ادونس دسکتاپ رو به تنهایی نصب میکنم ، چرا که ویسبار ادونس سرعت دستگاه رو پایین میاره . این قابلیت هم در ورژن های جدید اضافه شده و قبلاً قادر به نصب ادونس دسکتاپ خالی نبودید .

اون ورژن از ویسبار دسکتاپی هم که به تنهایی قابل نصب هستش میتونید از اینجا دانلود کنید .

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویسبار ادونس یک نوع اسکین پیشرفته است که ظاهر ویندوز موبایل رو تغییر میده = شکل منو ها ، نوع فونت ها ، رنگ ها، صدا های سیستم و غیره ... که بسته به ورژن برنامه کارهایی دیگری هم در همین رابطه انجام میده . که ماشاالله هی داره کامل تر میشه . آخرین ورژنش هم 3.1 هستش که میتونید از ایــــــنـــــجـــــا دانلود کنید .

ویسبار ادونس دسکتاپ در اصل یک پلاگین برای ویسبار ادونس هستش و همونطور که از اسمش پیداست دارای یک دسکتاپ هست ، که این دسکتاپ با امکاناتی که در اختیار کاربر قرار میده شباهت ویندوز موبایل رو به ویندوز PC زیاد میکنه و شما قادر خواهید بود به راحتی در هرجای دسکتاپ خودتون آیکن داخواه با عملیات اجرایی خاصی رو قرار بدید .
نمونه این کار رو هم می تونید ایــــنــــجـــا ببینید .

در نهایت شما نمی تونید بگید که کدوم بهتره چون هر کدام کار خاصی انجام میدهند که با هم تفاوت دارد - اما هر دو مکمل یکدیگر هستند .

من شخصاً ویسبار ادونس دسکتاپ رو به تنهایی نصب میکنم ، چرا که ویسبار ادونس سرعت دستگاه رو پایین میاره . این قابلیت هم در ورژن های جدید اضافه شده و قبلاً قادر به نصب ادونس دسکتاپ خالی نبودید .

اون ورژن از ویسبار دسکتاپی هم که به تنهایی قابل نصب هستش میتونید از اینجا دانلود کنید .

سلام
:p:p:p:p:p:p:p ای ول..خیلی با حالی
این برنامه ها کرک نمی خان ؟؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
:p:p:p:p:p:p:p ای ول..خیلی با حالی
این برنامه ها کرک نمی خان ؟؟

بله دوست عزیز نیاز به شماره سریال دارند .

چند باری هم شماره سریال ها گفته شده . و من دوباره اتچ میکنم . ( لطفاً در فروم کمی هم جستوجوکنید )

فایل های ضمیمه

• wisbardesktop3.txt
    51 بایت · نمایش ها: 3
  • Wisbar Advance KLID SAZ.rar
    52.9 KB · نمایش ها: 3

mat226

Registered User
لایک‌ها
0
بادی بیلدر جون دستت درد نکنه...یه سرچ میزنم ببینم کاملش گیرم میاد یا نه ... گیرم اومد آپ میکنم! خیلی برنامه توپی بود!!;):f34r:

MAHMOODI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

دنبال برنامه ای هستم برای پسورد گذاشتن روی SMSوCONTact وکلا جاهای مختلف PPc ؟

باتشکر

محمودی

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
با سلام

دنبال برنامه ای هستم برای پسورد گذاشتن روی SMSوCONTact وکلا جاهای مختلف PPc ؟

باتشکر

محمودی

مگه كلا چقدر جاهاي مختلف داره PPC. يه SMS داره، يه Contact داره، يه FileManager. روي خود PPC پسورد بذار و خودتو راحت كن ديگه! ;) البته با اينكه من خيلي چيزهاي شخصي رو گوشيم دارم، ولي حوصله Password خود ويندوز رو ندارم! :eek:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مگه كلا چقدر جاهاي مختلف داره PPC. يه SMS داره، يه Contact داره، يه FileManager. روي خود PPC پسورد بذار و خودتو راحت كن ديگه! ;) البته با اينكه من خيلي چيزهاي شخصي رو گوشيم دارم، ولي حوصله Password خود ويندوز رو ندارم! :eek:

شهرام جان این دوست عزیز اولین پستشون بود ، بهتر نبود برنامه ای رو معرفی میکردید . که ایشون هم بتونه راحت تر جواب بگیره .

محمودی جان شما به این پست ها سر بزنید انشاالله به جواب خواهید رسید .

رمز گذاری و مخفی کردن پیامک هاSms Security v2.0

رمز گذاری روی فایل ها با Secret V 1.3

رمز گذاری و پنهان کردن فایل ها SecuBox for Pocket PC v1.0

در ضمن شما می تونید از گزینه ی ( جستجو ) در بالای همین صفحه و یا هر فروم دیگه برای پیدا کردن برنامه مورد نظرتون استفاده کنید و در صورت به جواب نرسیدن ، دوستان حتماً به شما کمک خواهند کرد .

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
LingvoSoft Talking PhraseBook 2007 English <-> Persian (Farsi) v2.3.61

اینم از نسخه کامل و جدید Phrasebook.
اینو یکی از دوستان ایتالیایی من برام پیدا کرد که کارش خیلی درسته و توی یکی از سایتهای warez پست Super Moderator داره و مثل من عشق AC Milan هست:happy:

2lo0krk.gif

Requirements:
Windows Mobile 5 PocketPc, ROM (storage) up to 10 MB, RAM (work) 8 MB.
Overview:
LingvoSoft Talking PhraseBook 2007 English <-> Persian(Farsi) for Pocket PC is the most convenient and functional phrasebook ever invented. Its ability to speak any of its 14,000 phrases aloud using digitally recorded native-speaker voice narration means that you will always be understood – even if you can’t speak a word of another language.

Once installed on your PDA this handy resource provides instant bi-directional translation between English and Persian(Farsi) - saving you time, effort and embarrassment. Extraordinarily advanced, this invaluable application equips you to travel and learn without the bother of searching though page after page of information.

Thanks to its adjustable speech recognition capabilities you can easily access its conveniently arranged topic areas by simply speaking into the device. Requiring no previous knowledge of a second language, this remarkable travel companion contains the most useful and important phrases needed when vacationing or working another county and lets you visit a bank, check into a hotel, arrange transportation or shop in perfect comfort and style. And because the application is so compact, you can easily add new phasebook software for different language pairs depending on your destination.

The added bonus of the inclusion of our patented FlashCards learning games now allows you to master another language easier than ever before. With LingvoSoft PhraseBook 2007 for Pocket PC you can say goodbye to misunderstandings forever – in any language.

Topic Areas

* Everyday Conversation, Traveling, Local transport, Driving, Hotel, Restaurant, Shopping, Post office, Telephone, Bank, Sightseeing, Health, Beauty salon, Sport, Housekeeper

Features

Each phrase narrated by native-speakers
Speech recognition for navigation and learning game
14,000 first use phrases organized in 15 topics with several options per phrase
English Grammar and language information included for about 40 languages
FlashCards help you to improve and maintain your language skills
Square (QVGA 240*240) and high-resolution screen (480*640) support
Quick search by first letters of key words
Unique intuitive keyboard layout for easier language specific character input
Full screen rotation supported
The ‘All topics’ section displays every phrase contained in the PhraseBook
Customizable interface and installation options
Full Integration with related LingvoSoft 2007 series FlashCards and Dictionary

More info

Download from here
14.45MB
Pre-Regged version. Install all cab file on your ppc. No registration needed​
[/QUOT]
سلام دوستان
من این برنامه نصب کردم ولی وقتی که تصویر اول میاد از برنامه خارج میشه :(
کسی ورزن دیگه ای از این برنامه نداره ؟

MAHMOODI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی عزیز

من چند مدت پیش رو گوشی دوستم برنامه دیدم که به محض باز کردن اس ام اس از ایشون پسورد میخواست ؟ شما این برنامه رو سراغ ندارید ؟

علی

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام جان این دوست عزیز اولین پستشون بود ، بهتر نبود برنامه ای رو معرفی میکردید . که ایشون هم بتونه راحت تر جواب بگیره .

حق با شماست! البته من هم چون اصلا خاطره خوبي از اين برنامه ها و كلا كد گذاري فايلهام نداشتم!!! اين پيشنهاد رو به ايشون دادم! البته من هيچكدوم از اين نرم افزارهايي رو كه شما معرفي كرديد تست نكردم... به خاطر همين نظر نمي دم! مشكلي كه با اين برنامه ها داشتم زماني بود كه مي خواستم Backup بگيرم!
به هر حال ممنون از راهنمايي شما... :blush:;)

caltexir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
shahram_k-jam
سلام شهرام جان.اقا ابن مشکل من حل نشد اگر می شه کمکم کنید

با تشکر از راهنمایی شما.ولی مشکل من Storage card نیست. Storage داخلی ppc است واسه همین تعجب کردم چون حافظه داخلی ppc است و تغییری در اون نمی شه ایجاد کرد یعنی دکمه یی نداره که بشه زد چون حافظه داخلی ppc است.بازم اگر کسی اطلاعاتی داره و می تونه لطفا کمک کنه

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
LingvoSoft Talking PhraseBook 2007 English <-> Persian (Farsi) v2.3.61

اینم از نسخه کامل و جدید Phrasebook.
اینو یکی از دوستان ایتالیایی من برام پیدا کرد که کارش خیلی درسته و توی یکی از سایتهای warez پست Super Moderator داره و مثل من عشق AC Milan هست:happy:

2lo0krk.gif

Requirements:
Windows Mobile 5 PocketPc, ROM (storage) up to 10 MB, RAM (work) 8 MB.
Overview:
LingvoSoft Talking PhraseBook 2007 English <-> Persian(Farsi) for Pocket PC is the most convenient and functional phrasebook ever invented. Its ability to speak any of its 14,000 phrases aloud using digitally recorded native-speaker voice narration means that you will always be understood – even if you can’t speak a word of another language.

Once installed on your PDA this handy resource provides instant bi-directional translation between English and Persian(Farsi) - saving you time, effort and embarrassment. Extraordinarily advanced, this invaluable application equips you to travel and learn without the bother of searching though page after page of information.

Thanks to its adjustable speech recognition capabilities you can easily access its conveniently arranged topic areas by simply speaking into the device. Requiring no previous knowledge of a second language, this remarkable travel companion contains the most useful and important phrases needed when vacationing or working another county and lets you visit a bank, check into a hotel, arrange transportation or shop in perfect comfort and style. And because the application is so compact, you can easily add new phasebook software for different language pairs depending on your destination.

The added bonus of the inclusion of our patented FlashCards learning games now allows you to master another language easier than ever before. With LingvoSoft PhraseBook 2007 for Pocket PC you can say goodbye to misunderstandings forever – in any language.

Topic Areas

* Everyday Conversation, Traveling, Local transport, Driving, Hotel, Restaurant, Shopping, Post office, Telephone, Bank, Sightseeing, Health, Beauty salon, Sport, Housekeeper

Features

Each phrase narrated by native-speakers
Speech recognition for navigation and learning game
14,000 first use phrases organized in 15 topics with several options per phrase
English Grammar and language information included for about 40 languages
FlashCards help you to improve and maintain your language skills
Square (QVGA 240*240) and high-resolution screen (480*640) support
Quick search by first letters of key words
Unique intuitive keyboard layout for easier language specific character input
Full screen rotation supported
The ‘All topics’ section displays every phrase contained in the PhraseBook
Customizable interface and installation options
Full Integration with related LingvoSoft 2007 series FlashCards and Dictionary

More info

Download from here
14.45MB
Pre-Regged version. Install all cab file on your ppc. No registration needed​
[/QUOT]
سلام دوستان
من این برنامه نصب کردم ولی وقتی که تصویر اول میاد از برنامه خارج میشه :(
کسی ورزن دیگه ای از این برنامه نداره ؟

یادمه اخرین ورژنش رو هم که فرهاد گزاشته بود این مشکل رو داشت (با گوشی من که داشت حداقل:eek:)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
shahram_k-jam
سلام شهرام جان.اقا ابن مشکل من حل نشد اگر می شه کمکم کنید

با تشکر از راهنمایی شما.ولی مشکل من Storage card نیست. Storage داخلی ppc است واسه همین تعجب کردم چون حافظه داخلی ppc است و تغییری در اون نمی شه ایجاد کرد یعنی دکمه یی نداره که بشه زد چون حافظه داخلی ppc است.بازم اگر کسی اطلاعاتی داره و می تونه لطفا کمک کنه

سلام.
من خيلي فكر كردم... به نظر من مشكل شما نرم افزاريس... به خاطره اينكه زماني كه ويندوز دستگاه شما داره اجرا مي شه يه سري فايلها رو از حافظه اصلي مي خونه و يه سري فايل Temp رو هم به روي حافظه اصلي ايجاد مي كنه. يعني هم مي خونه و هم مي نويسه... پس مشكل از حافظه اصلي شما نيست. چندتا چيز به ذهنم رسيد... اينكه آيا بعد از نصب نرم افزاري اين اتفاق افتاد؟ اگه اينطوره اون برنامه رو پاك كنيد ببينيد درست مي شه يا نه. راه حل بعدي اينكه با ActiveSync فايلي رو بر روي حافظه اصلي كپي كنيد ببينيد كپي مي شه يا نه. يا حتي مي تونيد يه عكس بگيريد. (البته اگه عكس ها رو بر روي حافظه اصلي ذخيره مي كنيد). اگر در تمامي اين حالت ها مشكلي نداشتيد فكر مي كنم كه يه نرم افزار كه نصب كرديد اين مشكل رو بوجود آورده... اون وقت بايد HardReset كنيد. فكر كنم مشكل حل بشه... ;) البته ببخشيد كه راه حل دقيقتري رو نمي دونستم كه كمك كنم. :blush:;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
یادمه اخرین ورژنش رو هم که فرهاد گزاشته بود این مشکل رو داشت (با گوشی من که داشت حداقل:eek:)

پيرو گفته عليرضا بايد بگم كه من نتونستم هيچ كدوم از نرم افزار هاي اين شركت رو نصب كنم. همه به يه شكلي مشكل داشتند! :(

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون ازپاسخ دوستان
حلا شما چه دیکشنری معرفی می کنید که تلفظ داشته باشه ؟

بالا