• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سئوالات مربوط به نرم افزار پی پی سی

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
این ارور مربوط به برنامه ای است که هنگام روشن شدن سیستم ( آماده به کار شدن سیستم) میل به اجرا شدن داره . اما فایلهای مورد نیاز اون برنامه پاک ویا تغییر نام داده شده اند .

راهکار :

راه مشکل : از طریق رجیستری این فایل رو TabNotifyppc.exe سرچ کنید و اون آدرسی رو که موقع روشن شدن ، اجرا میشه رو پاک کنید .

راه آسان : با استفاده از برنامه MemMaid ( فروم نرم افزار ) گزینه Jump To و سپس Startups و Startup Items رو انتخاب و از اونجا اقدام به حذفش کنید .

دست شما درد نکنه بابت راه حل ها ، اما روش اول رو انجام دادم اصلا فایل رو پیدا نکرد ، در راه دوم اصلا این TabNotifyppc.exe من ضمن استارت اپ نبودش !

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
آقا این Messaging ویندوز موبایل هنوز جا واسه پیشرفت زیاد داره. من که تقریبا یه sms باز حرفه ای هستم راضیم نمیکنه !!!
- اول از همه اینکه چرا sms های ناقص دریافت شده ( شکسته ) رو اصلا نشون نمیده؟ با این وضعیت شبکه ها بخصوص جدیدا محله ما بعضی sms های طولانی کامل دریافت نمیشه. جناب پاکت پی سی هم تا کامل نیاد نشون نمیده! بابا حداقل همون شکستشو نشون بده تا ببینیم کی داده!
- دوم اینکه چرا اصلا Picture message هارو نمیگیره؟ البته دیگه با وجود MMS و GPRS و 3G کی سراغ اینا میره ؟!!! ( دم همراه اول گرم! )
- سوم اینکه چرا Delivery بصورت یک sms جدا میاد؟ مثلا اگه هر sms که deliver میشد یک تیک کنارش میزاشت معلوم میشد کدوما deliver شده کدوما نشده.

به شخصه تا حالا برنامه ای ندیدم که بشه جایگزینش کرد.
شما چیکار میکنید با این موارد ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا این Messaging ویندوز موبایل هنوز جا واسه پیشرفت زیاد داره. من که تقریبا یه sms باز حرفه ای هستم راضیم نمیکنه !!!
- اول از همه اینکه چرا sms های ناقص دریافت شده ( شکسته ) رو اصلا نشون نمیده؟ با این وضعیت شبکه ها بخصوص جدیدا محله ما بعضی sms های طولانی کامل دریافت نمیشه. جناب پاکت پی سی هم تا کامل نیاد نشون نمیده! بابا حداقل همون شکستشو نشون بده تا ببینیم کی داده!
- دوم اینکه چرا اصلا Picture message هارو نمیگیره؟ البته دیگه با وجود MMS و GPRS و 3G کی سراغ اینا میره ؟!!! ( دم همراه اول گرم! )
- سوم اینکه چرا Delivery بصورت یک sms جدا میاد؟ مثلا اگه هر sms که deliver میشد یک تیک کنارش میزاشت معلوم میشد کدوما deliver شده کدوما نشده.

به شخصه تا حالا برنامه ای ندیدم که بشه جایگزینش کرد.
شما چیکار میکنید با این موارد ؟

از حرف زدنت که معلوم حرفه ای هستی عزیز دل برادر :)

خیالت جم جم چیزی نیومده باید سوخت و ساخت:blush:

mrmohammad1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان... من یه مشکلی با عربایزر دارم... اونم اینه که یه مدتیه فارسیش ریخته به هم و همه متن های فارسی یا عربی رو به هم ریخته نشون میده.... پاکش کردم و باز ریختمش اما مسئله حل نشد :blink: :wacko: لطفا یه کمکی بهم برسونین... خیلی ممنون :) ;)

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام دوستان... من یه مشکلی با عربایزر دارم... اونم اینه که یه مدتیه فارسیش ریخته به هم و همه متن های فارسی یا عربی رو به هم ریخته نشون میده.... پاکش کردم و باز ریختمش اما مسئله حل نشد :blink: :wacko: لطفا یه کمکی بهم برسونین... خیلی ممنون :) ;)

این مشکل بعضی مواقع پیش میاد که موقع استارت ویندوز هم یک پیغام میاد که
initial failed رو میگه
و باید بری تو فولدر برنامه
program>imaginet
, enable arabizer now
رو اجرا کنی که مشکلت حل بشه
من همین کارو میکنم همیشه
همین

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
من یه سئوالی در مورد نرم افزار های GPS داشتم
میشه 2 یا 3 تا نرم افزاری که از پورت بلوتوث استفاده می کنند رو همزمان باز کرد و هر 2 تا یا هر 3 تا کارشون رو به درستی انجام بدن؟
مشکلی پیش نمیاد؟
به عنوان مثال GPS Tuner , Pathaway رو با هم باز کنی .... از G.tuner برای دیدن سرعت و از اون یکی برای دیدن موقعیتت رو نقشه استفاده کنی ...
من هم از GPS B.T استفاده می کنم و دستگاهم GPS Built in نیست ... (مشخصات دستگاه GPS تو امضام هست)
ممنون

shahinSssS

Registered User
لایک‌ها
66
سلام.سال نو مبارک

دوستان من جی اسمارت i120 دارم
من نمی تونم از از کی پد اس ام اس بزنم فقط با قلم می تونم اس ام اس بزنم یعنی وقتی رو کی پد کلیک می کنم رو هر عدددی فقط اون عدد رو نشون میده روی عددها حروف ها رو هم نوشته ولی فقط عدد میزنه در تنظیمات هم رفتم چیزی پیدا نکردم.

برای قفل صفحه برنامه نیست پس از چند ثانیه صفحه کلید قفل شه.مرسی

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام
من یه سئوالی در مورد نرم افزار های GPS داشتم
میشه 2 یا 3 تا نرم افزاری که از پورت بلوتوث استفاده می کنند رو همزمان باز کرد و هر 2 تا یا هر 3 تا کارشون رو به درستی انجام بدن؟
مشکلی پیش نمیاد؟
به عنوان مثال GPS Tuner , Pathaway رو با هم باز کنی .... از G.tuner برای دیدن سرعت و از اون یکی برای دیدن موقعیتت رو نقشه استفاده کنی ...
من هم از GPS B.T استفاده می کنم و دستگاهم GPS Built in نیست ... (مشخصات دستگاه GPS تو امضام هست)
ممنون

سلام امیر جان آقا من الان تست گرفتم برات اونم با سه برنامه که همش همزمان ودرست کار کرد !
من یا garmin ,pathaway, gpsgate وصل شدم و همشون مثل بنز کار کردن

خودت تست کردی شد؟
فکر کنم بلوتوث کم بیاره سه کار همزمان
از لحاظ سرعت میگم درسته ؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام امیر جان آقا من الان تست گرفتم برات اونم با سه برنامه که همش همزمان ودرست کار کرد !
من یا garmin ,pathaway, gpsgate وصل شدم و همشون مثل بنز کار کردن

خودت تست کردی شد؟
فکر کنم بلوتوث کم بیاره سه کار همزمان
از لحاظ سرعت میگم درسته ؟

نمی دونم ... خودم هنوز تست نکردم ...
تست می کنم حتما می گم نتیجش رو ..
ممنون

mrmohammad1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این مشکل بعضی مواقع پیش میاد که موقع استارت ویندوز هم یک پیغام میاد که
initial failed رو میگه
و باید بری تو فولدر برنامه
program>imaginet
, enable arabizer now
رو اجرا کنی که مشکلت حل بشه
من همین کارو میکنم همیشه
همین

ممنون از لطفت اما مسئله ی من یه جور دیگست شاید من بد بیانش کردم... هم موقعه خوندن بهم ریخته نشون میده هم موقعه نوشتن :(

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان عزیز

من یه سی دی ویندوز 2006 برای جم از تهران خریدم و...

ولی هنگام نصب یه پیغامی مبنی بر قطعی یا خاموش شدن گوشی داد و از برنامه خارج شد

و حالا دیگه نه ویندوز 2003 نصب میشه نه گوشی بالا میاد

ایا برنامه ای یا راحلی برای مشکل من دارین

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.سال نو مبارک

دوستان من جی اسمارت i120 دارم
من نمی تونم از از کی پد اس ام اس بزنم فقط با قلم می تونم اس ام اس بزنم یعنی وقتی رو کی پد کلیک می کنم رو هر عدددی فقط اون عدد رو نشون میده روی عددها حروف ها رو هم نوشته ولی فقط عدد میزنه در تنظیمات هم رفتم چیزی پیدا نکردم.

برای قفل صفحه برنامه نیست پس از چند ثانیه صفحه کلید قفل شه.مرسی
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1719137&postcount=115
اینو امتحان کن.

sarabian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده می خواستم به مسئولین و بر و بچه های این فوروم تبریک بگم که این فوروم را اینهمه فعال و به روز نگه می دارند و پاسخ سوالات و درخواست ها در کوتاه ترین مدت ممکن داده می شود. برای مقایسه عرض می کنم که من 25 روز پیش در فوروم مالتی مدیا یک درخواست گذاشتم که هنوز حتی یک پاسخ مثبت یا منفی به آن داده نشده است. قدر این فوروم را بدانیم. از همه متشکرم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
توی WM5 وقتی pocket plus نصب کردم تاریخ صفحه Today یک خطی شد. حالا توی 6.1 بصورت پیش فرض خودش توی یک خطه ولی وقتی Pocket plus نصب کردم 2 خطی شد !!! بنظرم باید یه کلیدی توی رجیستری داشته باشه؟

توی 6.1 یه بار رفتم از setting>screen سایز نوشته هارو تغییر دادم. حالا که دوباره مثل روز اولش گذاشتم سایز نوشته sms هام خیلی بزرگتر از بقیه نوشته ها هستش. وقتیم از توی همون تنظیماتی که بالا گفتم یه شماره میارم پایین سایز نوشته های sms خوب میشه ولی بقیه نوشته ها کوچیک. هر کاریم میکنم مثل روز اول نمیشه!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید مشکلم حل شد!

توی WM5 وقتی pocket plus نصب کردم تاریخ صفحه Today یک خطی شد. حالا توی 6.1 بصورت پیش فرض خودش توی یک خطه ولی وقتی Pocket plus نصب کردم 2 خطی شد !!! بنظرم باید یه کلیدی توی رجیستری داشته باشه؟
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Today مقدار AutoSingleLineDatePlugin از 0 به 1

توی 6.1 یه بار رفتم از setting>screen سایز نوشته هارو تغییر دادم. حالا که دوباره مثل روز اولش گذاشتم سایز نوشته sms هام خیلی بزرگتر از بقیه نوشته ها هستش. وقتیم از توی همون تنظیماتی که بالا گفتم یه شماره میارم پایین سایز نوشته های sms خوب میشه ولی بقیه نوشته ها کوچیک. هر کاریم میکنم مثل روز اول نمیشه!
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings مقدار zoom به 2 تغییر دادم.

lcamranl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشید

من یک benq p50 دارم که ویندوز ش ce 4.21 هست. چطور میتونم .net framework. آپدیت کنم. ورژن 2 و 3.5 رو امتحان کردم نصب نشد.:( از کدوم ورژن باید استفاده کنم که هم قابل نصب باشه و هم رو برنامه های جدید جواب بده.

mohammad1477

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من Windows Mobile 6 روی PDA2k نصب کردم ، می خواستم بدونم چه جوری باید Hard Reset کنم؟؟
با تشکر

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
آقا من Windows Mobile 6 روی PDA2k نصب کردم ، می خواستم بدونم چه جوری باید Hard Reset کنم؟؟
با تشکر

بوسیله ی برنامه ی PsShutt Xp میتونید به راحتی هارد ریست کنید .

در فروم نرم افزار هم چند باری آورده شده ( سرچ بفرمایید ) امیدوارم که بیابید . اگر هم پیدا نکردید بگید براتون لینک بزارم .

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
ورژن جدید کیبورد رسکو

http://************/files/rtf1byspvdvqjkhrksld.jpg http://************/files/bqahvxgprhe2n8iuukl8.jpg
keyboardPro_anima.gif
scr_keyboard_01.png

New Features:
The thumb mode allows you to write quickly without a need of pulling out a stylus. The user can write a message by using just one hand, or both hands in order to increase efficiency and speed.

This mode previews the letter that is about to be written. It is a very handy feature to check whether you tapped on the letter you intended.

The correction mode is appreciated mainly by users who are getting used to writing text in the thumb mode. It ensures that the user writes only the letter he or she really wants.

1. کيبورد رو نصب کنيد بعد با کيجن اون رو رجيستر کنيد. و محتويات فايل Languages رو تو دايرکتوری Languages کپی کنيد و وقتی پيغام overwrite داد، قبول کنيد. (این دايرکتوری رو تو جايی که رسکو کيبورد رو نصب کردين پيدا میکنيد.)

2. تو settings رسکو زبان Farsi رو انتخاب کنيد.​

Download EXE
Download EXE + CAB + MultiLanguage
ورژن MultiLanguage زبانهای بیشتری (البته غیر از فارسی) داره.​

Additional skins

More information

این کیبورد رو من نصب کردم پچ فارسی هم دقیقا توی فارسی کپی کردم. بعد از انتخاب Secondary Keyboard به فارسی حروف فارسی مربع مربع نشون داده میشه.
میشه راهنمایی کنید ؟
ممنون

mohammad1477

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تشکر از Bodybuilder عزیز
من psShut XP رو نصب کردم و گزینه Hard Reset رو هم زدم و تایید هم کردم ولی فقط Soft Reset کرد و عمل نکرد:(
مشکلش چیه یعنی؟؟!! آیا راهی وجود داره که از طریق خود گوشی ( بدون برنامه ) Hard Reset کرد؟؟

بالا