lilyrose
مدیر بازنشسته
سالاد پاستا (یا همون ماکارونی خودمون!)
پاستا : به میزان دلخواه
ژامبون گوشت یا مرغ : به میزان دلخواه
ذرت : به میزان دلخواه
نخودفرنگی :به میزان دلخواه
خیارشور :به میزان دلخواه
نمک و فلفل و احتمالا کمی آویشن : به میزان لازم
سس مایونز :به میزان دلخواه
ماست در صورت دلخواه ،برای بهتر آمیخته شدن مواد
کلا هرچی دلتون خواست توی این غذا بریزید : به میزان دلخواه :دی
طرز تهیه:
آب رو جوش میاریم و پاستا (به هر شکلی که دوست داشتیم و یا مخلوطی از چند مدل ) رو داخل آب جوش میریزیم تا نرم بشه. در این فاصله ژامبونها و خیار شور رو خرد می کنیم.بعد پاستاهامون رو آبکش می کنیم و کمی که خنک شد ، ژامبونها، ذرت ، نخودفرنگی و سایر سبزیجات دلخواهمون رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در این مرحله من بنا بر تجربه ی شخصیم ، کمی ماست به مواد اضافه می کنم و بعد سس مایونز . کمی از غذا امتحان می کنیم و اگر نیاز بود نمک اضافه می کنیم(چون خیارشور و ژامبون خودشون نمک دارند) بعد که خوب مواد رو مخلوط کردیم ، سالاد رو توی ظرف سرو می ریزیم و میذاریمش توی یخچال تا خنک بشه . یکی دو ساعت بعد سالاد ماکارونی خوشمزه ی ما آماده اس.
نوش جان!
پ.ن 1: اگر کمی زیتون بدون هسته ی حلقه شده هم به این سالاد اضافه کنید ، عالی میشه!
پ.ن2: توی این جور غذاها زیاد دربند داشته هاتون و مقدارشون نباشید!
سالاد ویژه ی سرآشپز با همکاری فرزند برومندش!