• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سالاد

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
سالاد پاستا (یا همون ماکارونی خودمون!)

پاستا : به میزان دلخواه

ژامبون گوشت یا مرغ : به میزان دلخواه

ذرت : به میزان دلخواه

نخودفرنگی :به میزان دلخواه

خیارشور :به میزان دلخواه

نمک و فلفل و احتمالا کمی آویشن : به میزان لازم

سس مایونز :به میزان دلخواه

ماست در صورت دلخواه ،برای بهتر آمیخته شدن مواد

کلا هرچی دلتون خواست توی این غذا بریزید : به میزان دلخواه :دی

طرز تهیه:

آب رو جوش میاریم و پاستا (به هر شکلی که دوست داشتیم و یا مخلوطی از چند مدل ) رو داخل آب جوش میریزیم تا نرم بشه. در این فاصله ژامبونها و خیار شور رو خرد می کنیم.بعد پاستاهامون رو آبکش می کنیم و کمی که خنک شد ، ژامبونها، ذرت ، نخودفرنگی و سایر سبزیجات دلخواهمون رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در این مرحله من بنا بر تجربه ی شخصیم ، کمی ماست به مواد اضافه می کنم و بعد سس مایونز . کمی از غذا امتحان می کنیم و اگر نیاز بود نمک اضافه می کنیم(چون خیارشور و ژامبون خودشون نمک دارند) بعد که خوب مواد رو مخلوط کردیم ، سالاد رو توی ظرف سرو می ریزیم و میذاریمش توی یخچال تا خنک بشه . یکی دو ساعت بعد سالاد ماکارونی خوشمزه ی ما آماده اس.

نوش جان!

پ.ن 1: اگر کمی زیتون بدون هسته ی حلقه شده هم به این سالاد اضافه کنید ، عالی میشه!

پ.ن2: توی این جور غذاها زیاد دربند داشته هاتون و مقدارشون نباشید!

سالاد ویژه ی سرآشپز با همکاری فرزند برومندش!

20022012975.JPG
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
سالاد شیرازی فقط
من همیشه به سالاد بیشتر از غذا اهمیت میدادم
وقت این تاپیک بیشتر کنید
با تشکر از دست اندرکاران

درود!

چه جالب! بالاخره يه چيزي پيدا شد كه بنده نظر مخالف شما داشته باشم! :D بنده گرچه تقريبا همه خوراكهاي شيرازي رو مي پسندم اما اين نوع سالاد رو اصلا نمي تونم باهاش كنار بيام و بيشتر هم به خاطر اين كه از سركه سفيد درش استفاده مي كنند! اگه همون رو با سركه قرمز درست كنند و البته از هويج و برگ كلم قرمز هم استفاده بشه واقعا عاليه! :happy: اين يكي رو واقعا خيلي دوست مي دارم! :happy: :rolleyes:
 

Damn

Registered User
تاریخ عضویت
8 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
3,428
لایک‌ها
630
محل سکونت
In Lousy time
درود!

چه جالب! بالاخره يه چيزي پيدا شد كه بنده نظر مخالف شما داشته باشم! :D بنده گرچه تقريبا همه خوراكهاي شيرازي رو مي پسندم اما اين نوع سالاد رو اصلا نمي تونم باهاش كنار بيام و بيشتر هم به خاطر اين كه از سركه سفيد درش استفاده مي كنند! اگه همون رو با سركه قرمز درست كنند و البته از هويج و برگ كلم قرمز هم استفاده بشه واقعا عاليه! :happy: اين يكي رو واقعا خيلي دوست مي دارم! :happy: :rolleyes:
البته ما اصولا با آبغوره میزنیم
جواب هم میده :D
با این حساب میترسم وارد جزییات هم بشیم به این نتیجه برسیم اون که من درست میکنم املت هست نه سالاد :دی
 

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
11 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
2,876
لایک‌ها
5,889
محل سکونت
Among the untrodden ways...
البته ما اصولا با آبغوره میزنیم
جواب هم میده :D
با این حساب میترسم وارد جزییات هم بشیم به این نتیجه برسیم اون که من درست میکنم املت هست نه سالاد :دی

آها! خب ديگه مشخص شد چرا باهاش مشكلي نداريد چون آبغوره واقعا عاليه هم براي سالاد و هم براي بعضي از خورشتها! :)
 

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2009
نوشته‌ها
6,144
لایک‌ها
13,441
محل سکونت
سرزمین دروغگو ها
این "سالاد اندونزی" ظاهرا خیلی متفاوت و سلیقه ای هست .

پایه و بیس اش چیه و چه موادی هست ؟ خوشمزه ترینش چی هست ؟


.
 

Katatonia

Registered User
تاریخ عضویت
2 آپریل 2012
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
171
این عکسا رو دیدم گرسنه شدم این وقت شب.
این سالاد مخصوص ایتالیا چی بود خیلی هم سس داشت؟اونو آموزش بدید
 

Katatonia

Registered User
تاریخ عضویت
2 آپریل 2012
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
171
این عکسا رو دیدم گرسنه شدم این وقت شب.
این سالاد مخصوص ایتالیا چی بود خیلی هم سس داشت؟اونو آموزش بدید
 

biasloch

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 آپریل 2012
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
1
واقعا تاپیک خوشمزه ای بود:دی
 

Lover h

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 آپریل 2012
نوشته‌ها
19
لایک‌ها
9
امشب حتما سلاد ماکارونی رو دست می کنم
 

Eskarlet

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2010
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
44
سالادکاهو با سس چغندر

مواد لازم: چغندر اعدد کوچک
کاهو
شکر 1قاشق
مایونز 4قاشق


طرز تهیه: چقندر را ساطوری یا رنده میکنیم به طوری کهکاملا رییز شود وزیر دندان نیاید؛ حال با شکر و مایونز مخلوط میکنیم , (اگر بخواهید میتوانید یک قاشق ماست هم به آن اضافه کنید)
سس باید حتما سرد بشود تست طعم بگیرید که شیرین باشد وبعد داخل یخچال میگذاریم تاموقع خوردن خوش طعم تر باشد ,
کاهو ها را حسابی ریز خرد کنید وبعد سالادتان را سرو نمایید
[/SIZE]
 

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2012
نوشته‌ها
45
لایک‌ها
16
سن
45
محل سکونت
تهران
من سالاد كه درست ميكنم چند جور سبزيجات ميريزم(كاهو /خيار /گوجه فرنگي / كلم/فلفل دلمه قرمز سبز و زرد/نخود فرنگي پخته/ذرت پخته/جوانه گندم و ماش/زيتون خورد شده/ لبو پخته شده/ و گاهي هم انار دونه شده/ ) محشر ميشه سسش رو هم با ماست و ابليمو و كمي سس مايونز درست ميكنم شما هم درست كنين محشر ميشه:rolleyes:
 

Bahloul

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2012
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
9
من سالاد كه درست ميكنم چند جور سبزيجات ميريزم(كاهو /خيار /گوجه فرنگي / كلم/فلفل دلمه قرمز سبز و زرد/نخود فرنگي پخته/ذرت پخته/جوانه گندم و ماش/زيتون خورد شده/ لبو پخته شده/ و گاهي هم انار دونه شده/ ) محشر ميشه سسش رو هم با ماست و ابليمو و كمي سس مايونز درست ميكنم شما هم درست كنين محشر ميشه:rolleyes:

یه چیزو یادت نرفت؟؟ تخم مرغ آبپز خرد شده !:)
پ ن : خیلی خوبه که از مایونز کمی برای درست کردن سالاد استفاده میکنید !:rolleyes:
 

Rainy Sky

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 می 2008
نوشته‌ها
1,278
لایک‌ها
846
مواد لازم : برای 4 نفر

1/2 یک فلفل دلمه زرد خرد شده
1/2 یک فلفل دلمه قرمز خرد شده
2 عدد ​​گوجه فرنگی متوسط خرد شده
1/2 یک خیار بزرگ خرد شده
1/2 یک پیاز قرمز خرد شده ( پیاز شیرین )
15 عدد برگ ریحان تازه خرد شده
1/2 نان باگت بیات خرد و تست شده
5-6 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 قاشق چای خوری نمک


panzanella.jpg



طرز تهیه :

خیار ، گوجه فرنگی ، پیاز ، فلفل دلمه زرد و قرمز ، برگ ریحان خرد شده را در یک کاسه بریزید.
تابه را روی حرارت گذاشته و روغن را توی تابه بریزید.
نان خرد شده را توی تابه ریخته و هم بزنید تا سرخ شود.کمی نمک وفلفل روی آن بپاشید.
( شما می تواید نان خرد شده را توی سینی پخت ریخته و در فر نان را تُست کنید . زمان تُست شدن در فر ، روغن را روی نان اسپری کنید ون مک وفلفل را روی نان بپاشید.)
نان سرخ و یا تُست شده را روی سبزیجات بریزید.

//

مواد لازم برای سس :

1/4 فنجان روغن زیتون
1/2 قاشق غذاخوری سرکه سفید
1/4 قاشق چای خوری خردل دیژون
1/2 قاشق چای خوری سیر ریز خرد کرده
1/4 قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه ( دلخواه )
زیتون حلقه شده ( دلخواه )

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و روی سالاد بریزید و به هم بزنید.
 
Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
11 مارس 2007
نوشته‌ها
7,946
لایک‌ها
9,663
سن
38
محل سکونت
اهواز
مراتب گشنی خود رو اعلام می داریم
r4vuzzk353hmh33dd9s7_1_.gif


با تشکر از تاپیک خوشمزه تون:دی
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
33

Q__Q

Registered User
تاریخ عضویت
12 جولای 2012
نوشته‌ها
609
لایک‌ها
3,357
فلفل دلمه ای در رنگهای مختلف خلال شده
خیار شور خلال شده
شوید به میزان لازم
هویج پخته خرد شده
سینه مرغ پخته و ریز شده
سس مایونز
نمک به میزان لازم
بعد اینا رو با هم قاتی میکنیم میشه یه سالاد خوشمزه:cigar:
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
مواد لازم :

سیب زمینی متوسط 3 عدد
کره ۲0 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای مغز سالاد:

ژامبون خرد شده 1 پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده 2/1 پیمانه
خیار شور نگینی 2/1 پیمانه

مواد لازم برای تزیین روی سالاد :

کلم سفید - کلم قرمز - جعفری ساطوری شده - هویج

سس مایونز

آب لبو - زعفران

کاهو


طرز تهیه:
سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته.

ژامبون و فلفل دلمه ای و خیارشور رو با هم مخلوط کنید

از سالادتون به اندازه یه نارنگی برداشته و مثل کوفته توی دستتون باز کنید

یه مقدار از مواد مغز سالاد رو داخل اون بذارید و مثل کوفته گردش کنید تا مواد لای اون مخفی بشه

سالاد توپی ها رو توی کلم یا جعفری یا هویج بغلتونید

* توی ظرفی که می خواید سالادهارو سرو کنید کمی کاهوی خرد شده بریزید بعد سالاد توپی ها رو داخلش بچینید .

* برای تزئین روی سالاد مي تونيد از سس مایونز استفاده می شه , برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی داشته باشم سه رنگ سس مایونز استفاده کردم : سفید-زرد-صورتی .

برای تهیه رنگ زرد , زعفرون رو با کمی آب جوش مخلوط می کنم بعد می ریزم داخل سس مایونز ( برای هر رنگ 2 قاشق غذاخوری سس مایونز استفاده کردم البته کمی هم اضافه اومد )

برای تهیه رنگ صورتی , آب لبو رو ( برای طرز تهیه آب لبو به این قسمت مراجعه فرمائید) با سس مایونز مخلوط کردم ( مقدار آب لبو بستگی به غلظت اون داره تقریبا" 2 قاشق غذاخوری برای من کافی بود) .

* سس ها رو جداگانه داخل نایلون فریزر بریزید و سر نایلون رو با قیچی کمی ببرید . بعد روی سالاد ها رو به این ترتیب تزئین کنید


 

فایل های ضمیمه

  • l7rup0sr5a7x1i8n698q.jpg
    l7rup0sr5a7x1i8n698q.jpg
    54 KB · نمایش ها: 14
بالا