• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سالاد

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
سالاد گندم
99778.jpg


مواد لازم :

گندم ابپز شده ۱ كاسه

جعفري - پيازچه مقداري

گوجه فرنگي ۱ عدد

كاهو ۲-۳ برگ خرد شده

كلم قرمز رنده شده كمي

نمك - اب نصف ليموي تازه

روغن مايع يا روغن زيتون

طرز تهيه :

كلم قرمز رنده شده رو 5 دقيقه با نمك ورز ميديم و بعد ابكش كرده تو كاسه ميريزيم تمام مواد را با هم

مخلوط ميكنيم .
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
سالاد با سس انار
99527.jpg


مواد لازم :

گوجه فرنگی ۳ عدد

خیار ۲ عدد

پیاز ۱ عدد

فلفل سبز کوچولو ۱ عدد

جعفری - نعنا

رب یا سس انار - نمک- کمی سرکه - روغن زیتون

طرز تهیه :


تمام سبزیجات و میشوریم و نگینی خرد میکنیم با هم مخلوط میکنیم و روغن زیتون و سرکه و سس انار رو هم ریخته و هم میزنیم و نوش جان مینماییم .
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
سالاد بادمجان
مواد لازم:

بادمجون ۲ عدد

گوجه فرنگی ۱ عدد

سیر ۲ حبه



ابلیمو نصف فنجان

روغن زیتون ۱ فنجان

جعفری و پیازچه

پاپریکا برای تزیین روش

نمک

طرز تهیه:

ابتدا ته سینی فر رو کاغذ الومینیومی میندازیم و از چند جا با چنگال بادمجونارو سوراخ میکنیم و وری فویل میچینیم و میزاریم تو فر تا کاملا بپزه و کباب بشه .وقتی پخت و اماده شد میزاریم سرد بشه بعدپوستشونو میگیریم .

بعد با چاقو خردشون میکنیم . سیر رو با نمک له کرده روی بادمجونا مبریزیم .گوجه فرنگی و پیاز رو هم اضافه میکنیم .بعد روغن زیتون و نمک و اب لیمو رو هم اضافه میکنیم هم میزنیم با جعفری و پاپیکا یا فلفل قرمز تزیین میکنیم .
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
سالاد آرتیشو و رازیانه
مواد لازم(برای 6 نفر):

پونه کوهی (خرد شده) یک چهارم قاشق چایخوری
زیتون سیاه (خرد شده) یک چهارم پیمانه
آویشن (خرد شده) یک چهارم قاشق چایخوری
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل سبز (خرد شده) 1 عدد
مغز آرتیشو (حلقه شده) 420 گرم
گوجه (خرد شده) 2 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
پیاز رازیانه 2 عدد

طرز تهیه:
پیاز رازیانه را از عرض به 4 قسمت تقسیم کرده و آنرا در یک کاسه بزرگ با آرتیشو، گوجه و زیتون مخلوط کنید. روغن، آبلیمو، پونه کوهی، فلفل سبز، آویشن، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کوچک مخلوط کرده و به هم بزنید سس آماده را به سایر اجزا اضافه کرده و خوب به هم بزنید تا سس جذب شود و بلافاصله میل کنید.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
سالاد با تمبر هندی
مواد لازم:


تخم مرغ: 4 عدد
کاهو: چند برگ درسته
روغن سرخ کردني: به مقدار لازم
شکر قهوه اي: 25 گرم
سوياسس: 4 قاشق مربا خوري
آب: يک چهارم پيمانه
شيره ي تمبر هندي: 5 قاشق غذا خوري
شکر: 5 قاشق غذا خوري
سير: يک حبه ،له شده
فلفل قرمز: يک عدد ريز خرد شده
روغن زيتون: 2 قاشق مربا خوري
پيازچه: 4 عدد
گشنيز: مقداري ،براي تزيين

طرز تهيه:

ابتدا تخم مرغها را آب پز کنيد(ده دقيقه کافي مي باشد).
برگهاي کاهو را بعد از شستن و خشک کردن به شکل درسته در ظرف زيبايي چيده و کنار بگذاريد .تخم مرغهاي پخته شده را به شکل درسته پوست گرفته و در روغن سرخ کردني فراوان سرخ کنيد تا کاملا طلايي رنگ شوند.
براي تهيه ي سس تمبر هندي ،در ظرف ديگري شکر قهوه اي و سويا سس را مخلوط نموده هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود.يک چهارم پيمانه آب را با يک دوم بسته تمبر هندي مخلوط و از صافي رد کرده، شيره آن را جدا کرده ،5قاشق غذاخوري شکر به آن افزوده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به جوش آمده و کمي غليظ شود .
در اين هنگام سير و فلفل را هم اضافه کرده و از روي حرارت برداريد .پس از خنک شدن سس،روغن زيتون را اضافه کرده و کنار بگذاريد .پيازچه ها را کمي تفت دهيد.
تخم مرغ ها را به چهار قسمت تقسيم کرده روي کاهوها بگذاريد و اطراف آن را با پيازچه هاي تفت داده شده بپوشانيد .
روي سالاد از سس تمبر هندي بريزيد و با برگهاي گشنيز تزيين کنيد. در صورت تمايل مي توانيد مقدار روغن زيتون سس را هم افزايش دهيد.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
سالاد مخلوط
مواد لازم :

خیار متوسط پوست کنده یک عدد

پیاز کوچک پوست کنده یک عدد

گوجه فرنگی متوسط یک عدد

کدو خورشتی خام متوسط پوست کنده یک عدد

( کدوی خام طعم خاصی ندارد، برای پایین آوردن چربی خون بسیار بسیار موثر است. حتی می توانید کدوی خام را رنده کرده و به همراه ماست روزانه استفاده کنید )

خیار شور متوسط یک عدد

فلفل دلمه ای کوچک یک عدد



طرز تهیه :

برای تهیه سالاد کل مواد را ریز خورد کرده و باهم مخلوط کنید. ترکیب خوش رنگی خواهد شد که سفره ی شما را جذاب تر خواهد کرد.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
سالاد هويج

اين سالاد مغذي و ساده از پيش غذاهاي شيك و كلاسيك فرانسه محسوب ميشه كه البته در سراسر دنيا اين سالاد خوشمزه رو درست مي كنند. زمان آماده شدنش هم ده دقيقه است.


مواد لازم :
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 / 2 قاشق چای خوری خردل
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
500 گرم هویج و پوست پرتقال رنده شده يا باريك بريده شده
1 / 4 قاشق چای خوری نمک
1 / 8 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده


طرز تهیه :
در یک کاسه کوچک آب لیمو ، خردل و روغن زیتون را با هم بزنيد تا زمانی که سس کاملا مخلوط شود.
پوست پرتقال و هویج رنده شده را هم بزنید و نمک ، فلفل و جعفری را به هويج اضافه كنيد.
سپس سس آماده شده را روي موار بريزيد.
نيم ساعت در يخچال قرار دهيد و سپس سرو كنيد.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
سالاد زمستاني
سالاد زمستانی
مواد لازم:
یک پیمانه خیارشور خرد شده
یک پیمانه لوبیا چیتی پخته
یک پیمانه سیب زمینی پخته خرد شده
یک پیمانه هویج پخته خرد شده
یک دوم پیمانه لبوی پخته شده ، خرد شده یا با قالب به فرم مشخص درآورده شده
۶ برگ کاهو
یک پیمانه سس مایونز
نمک و فلفل به اندازه کافی
یک قاشق سرکه
یک قاشق آبلیموی تازه
طرز تهیه:
همه مواد ( چهار گوش ) خرد شده را با هم مخلوط نموده ، سس مایونز رقیق شده را به آن اضافه کرده و داخل ظرف گودی که در آن کاهوی خرد شده ریخته ایم ، می ریزیم .
برای تزئین ، در وسط ظرف روی سالاد ، زیتون سیاه می گذاریم و دورآن را با برگ جعفری تزئین می کنیم.
نکات تغذیه ای:
این سالاد خوشمزه یک شام کامل است برای افرادی که **** لاغری دارند و یک پیش غذای لذیذ برای افراد دیگر و به دلیل دارا بودن حبوبات ، دارای پروتئین بالایی است و فیبر زیاد موجود درآن موجب بهبود وضعیت دستگاه گوارش می شود.
 

elahe21

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
221
لایک‌ها
390
محل سکونت
iran
سالاد میوه مخصوص صبحانه بسیار خوشمزه و مقوی.
مواد لازم:
ماست وانیلی : 2 فنجان
خامه کم چرب:2/1 فنجان
آب آناناس: 2/1 فنجان
آب لیمو تازه:4/1 فنجان
عسل:4/1 فنجان
میوه های تازه:5 فنجان
توت فرنگی یخ زده: 1تا 2 فنجان ، (یخ آن آب شده باشد)

طرز تهیه:
یک کاسه بزرگ برداشته و مواد ذکر شده را با هم مخلوط کنید.
2- میوه های را به مواد اضافه کنید( می توانید از میوه هایی مانند سیب ، موز ، پرتقال ، آناناس ، گلابی ، هر میوه ای دوست دارید) در حدود 5 فنجان به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3- در آخر توت فرنگی ها را هم در کاسه ریخته و با هم میکس کنید. صبحانه مقوی شما آماده است.
 

deltasina

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
49
[h=1][/h]
[h=2]( یک سالاد پر کالری برای افراد کم اشتها )[/h]

مواد لازم

یک لیوان
ذرت پخته شده
نصف لیوان
هویج پخته شده

ک لیوان
نخود سبز پخته شده
یک لیوان
کاهوی خرد شده
یک لیوان
مغز پرتقال خرد شده
۱۰۰گرم
کالباس
۱۰۰گرم
خامه
۱۰۰گرم
سس مایونز
۲ قاشق غذا خوری
شکر
۲ قاشق غذا خوری
آبلیمو
نصف قاشق مربا خوری
نمک
طرز تهیه:
برای پخت ذرت، بلال را با چوب آن دردیگ زودپز با مقداری نمک می ریزیم که درمدت ۲ ساعت خواهد پخت. سس مایونز، خامه، آبلیمو، نمک و شکر را مخلوط می کنیم. نخود سبز، ذرت، کاهو و هویج و مغز پرتقال خرد شده را نیز با هم مخلوط می کنیم.سپس این مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را با سس و هویج تزئین می کنیم .
نکات تغذیه ای:
* این سالاد پر کالری ، برای افراد کم اشتها به خصوص کودکان کم اشتها مناسب است.
* دراین سالاد از هویج پخته استفاده شده است و همان طوری که در بخش دانستنی های تغذیه آمده است، خواص آنتی اکسیدانی هویج پخته از هویج خام بیشتر است.
* سعی کنید از کالباسی استفاده کنید که دارای مارک تجاری معتبر و استاندارد باشد.
* به علت وجود خامه و سس و کالباس در این سالاد ، سعی کنید که آن را به مدت طولانی نگهداری نکنید و آن را به مقدار مصرف برای یک وعده غذایی تهیه نمایید .
* این سالاد، یک غذای سرد است که می توان آن را با نان باگت برای کودکان سرو کرد.
* انرژی کل غذا، ۱۶۳۰ کالری است که اگر توسط ۴ نفر میل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط ۴۰۷ کالری است .
 

deltasina

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
49

1-یک قوطی کمپوت آناناس.
۲-یک عدد موز ، پرتقال ، نارنگی ، سیب ، کیوی ( در صورت موجود بودن ، میوه های فصل).
۳-کمی آب پرتقال .
میوه ها و کمپوت آناناس را به قطعات ریز خرد کرده و آب کمپوت یا آب پرتقال ( در صورت نبود کنستانتره) را اضافه می کنیم ، همه مواد را در کاسه ای ریخته و مخلوط می نماییم .
می توانیم با این سالاد در میهمانیها از میهمانان ، پذیرائی کنیم . این سالاد هنگامی که میوه های درشت برای پذیرایی در منزل موجود نیست یا به مقدار کم وجود دارد ، روش بسیار جالبی برای پذیرایی است و چون محتوی مایعات می باشد ، رفع عطش می کند و بسیار لذیذ است .
اگر مطابق دستور فوق عمل کردید واین سالاد به ذائقه شما ترش آمد ، می توانید کمی شکرنیزبه آن اضافه کنید.
 

deltasina

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
59
لایک‌ها
49


موادلازم:

۲ فنجان
کلم بروکلی
۲ عدد
تخم مرغ آب پز

۳ عدد
گوجه فرنگی
۲ فنجان
لوبیای قرمز
۲ فنجان
جوانه ماش
۱ فنجان رنده شده
پنیر پیتزا
به مقدار کافی
روغن زیتون
به مقدار کافی
آب نارنج
به مقدار لازم
نمک و فلفل

طرز تهیه:
کلم بروکلی را بخارپز و خرد کرده و در ظرفی بریزید. تخم مرغ را آب پز کرده و خرد کنید. گوجه فرنگی شیرین و رسیده را خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه کنید.
لوبیا قرمز را که قبلاً پخته اید، به مواد اضافه کنید. جوانه ماش را نیز بیفزایید و در مرحله آخر پنیر پیتزا را رنده کرده و به سالاد اضافه کنید.
کمی روغن زیتون و آب نارنج را با نمک و فلفل در ظرفی جداگانه خوب هم بزنید و روی سالاد بریزید. سالاد را در یخچال به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید، سپس میل کنید.

نکات تغذیه ای :
کلم بروکلی یکی از سبزیجات بسیار با ارزش است که سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری در ارتقاء سلامتی انسان دارد.
مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنیم:
۱- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان (sulforaphane) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان های سینه، معده، روده بزرگ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند.
۲- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید، ویتامینA، ویتامینC و ویتامینKمی باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند.
۳- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامینC، فیبر و بتاکاروتن( پیش ساز ویتامینA) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند. در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان، آلزایمر(فراموشی دوران پیری)، بیماریهای قلبی، آرتریت( التهاب مفاصل) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد.
۴- فیبر غذایی بالای موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند.
۵- کلسیم موجود دربروکلی، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم، دارای ویتامینD نیز می باشد که به جذب کلسیم در بدن کمک می کند، به عنوان منبع بهتری برای رفع پوکی استخوان مطرح می شود.
 

oxirock

Registered User
تاریخ عضویت
30 اکتبر 2006
نوشته‌ها
244
لایک‌ها
30
سویا سس با چه سالادی خوب میشه دوستان؟
 

samanamanati

Registered User
تاریخ عضویت
8 نوامبر 2018
نوشته‌ها
127
لایک‌ها
17
محل سکونت
Tehran
طرز تهیه سالاد هویج


سالاد هویج

سالاد هویج یکی از انواع سالادهای مجلسی و بسیار خوشرنگ ایرانی است. این سالاد خوشمزه و مجلسی را می توانید در مهمانی ها و مجالس خود جایگزین سالادهای متداولی مثل انواع سالاد فصل و سالاد ماکارونی کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد هویج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد هویج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ایرانی و طرز تهیه سالاد هویج با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم سالاد هویج
  • هویج ۴ عدد
  • کشمش نصف لیوان
  • سس مایونز نصف لیوان
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور تهیه

طرز تهیه سالاد هویج
برای تهیه سالاد هویج ابتدا هویج ها با پوست کن پوست می گیریم و می شوییم و با رنده قسمت درشتش هویج ها را رنده می کنیم و در کاسه ای می ریزیم و کشمش را روی هویج می ریزیم و با قاشق خوب زیر ورو می کنیم.

سپس در کاسه ای سس مایونز را می ریزیم ، در ادامه آبلیمو ، نمک ، فلفل سیاه را به سس مایونز اضافه می کنیم و خوب مواد را هم می زنیم و طعم آن را می چشیم و اگر مجددا نیاز به ادویه داشت به آن اضافه می کنیم

و سس را روی مواد سالاد می ریزیم و با قاشق خوب مخلوط می کنیم تا سالاد هویج با سس آغشته شود و در ظرف مورد نظر برای سرو می ریزیم و روی آن سلفون می کشیم ودر یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت خوب خنک شود.نوش جان
 
بالا