تو پست اول سایتی که خودم برای تبدیل استفاده میکنم معرفی کردم بلافاصله بعد 3 کانفریمیشن میریزه به حسابسایت faucetbox بسیار خوبه و من روزانه حدود دویست هزار تا ازش میگیرم...
دوست عزیز سایت کدوم سایت رو برای تبدیل بیت کوین به دلار پیشنهاد میدید؟
روزی 300 هزار تا خوبه ولی با فعالیت تو همه ی سایتای معرفی شده بیشتر هم میشه درآوردvalaw nemidonam.....to net serch konii hast aln man chikaaa konam ??? chtoriii to ye mah be 1bit beresam???
زیرمجموعه داری؟؟؟؟برا زیر مجموعه گرفتن باس چیکا کرد؟تو پست اول سایتی که خودم برای تبدیل استفاده میکنم معرفی کردم بلافاصله بعد 3 کانفریمیشن میریزه به حساب
روزی 300 هزار تا خوبه ولی با فعالیت تو همه ی سایتای معرفی شده بیشتر هم میشه درآورد
من مقداریش را تو کوین سرنا سرمایه گذاری میکنم اینطوری سریعتر میتونید به 1 بیت کوین برسید
http://abrr.ir/?p=118
بله اول به دوست و فامیل لینکتو بدهزیرمجموعه داری؟؟؟؟برا زیر مجموعه گرفتن باس چیکا کرد؟
man ro hamin hangam on linkoo az kojaaa begiram???? vainkee aln daramadet che qade?????بله اول به دوست و فامیل لینکتو بده
دوم باید ودتون پشتکار داشته باشید و مثل من بعد یکسال هم خسته نشید و ادامه بدید
???aln man in shomararoo bedam baram che etefaqii mioftee daqiqan???mitonin baram tozih bedii aln inkarr be zararee mane ya be nafamزیر مجموعه گرفتن همه مشابه هم هست
من برخی پشتیبانی ها را برای زیر مجموعه های فعال دارم
شما شماره کیف پولتون که باهاش زیر مجموعه شدید را بفرستید تا ثبتتون کنم
aln shoma goftin ke be dostanoo ashnayan begam......kho daqiqan man bayad chioo be inaa begam begam chikaaaa konin????mamnon misham manooo az in sar dargomiii nejat bedin :/زیر مجموعه گرفتن همه مشابه هم هست
من برخی پشتیبانی ها را برای زیر مجموعه های فعال دارم
شما شماره کیف پولتون که باهاش زیر مجموعه شدید را بفرستید تا ثبتتون کنم
لینک قسمت رفرال را بهشون بدید بگید ثبت نام کنن تا زیر مجموعه شما بشنman faqat mikham to
aln shoma goftin ke be dostanoo ashnayan begam......kho daqiqan man bayad chioo be inaa begam begam chikaaaa konin????mamnon misham manooo az in sar dargomiii nejat bedin :/