• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی معتبر با درآمد بیت کوین بالا

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
لینک قسمت رفرال را بهشون بدید بگید ثبت نام کنن تا زیر مجموعه شما بشن
شما اگه پست اول رو با دقت بخونید متوجه میشید
bikhial man ke to dashbord epay ye hamin chizi peydaa nakardam.....aqa damet garm mamnon ke javab dadii valii heyf ke ma nafahmidim!!!!!!!!!!!!!

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
لینک قسمت رفرال را بهشون بدید بگید ثبت نام کنن تا زیر مجموعه شما بشن
شما اگه پست اول رو با دقت بخونید متوجه میشید
bikhial man ke to dashbord epay ye hamin chizi peydaa nakardam.....aqa damet garm mamnon ke javab dadii valii heyf ke ma nafahmidim!!!!!!!!!!!!!

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
خواهش میکنم عزیز وظیفست
کجاش مشکل داره دوباره توضیح بدم
فقط خواهشن فارسی بنویسید که راحت بشه خوند ممنون

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
با اجازه بزرگوار vbd
زیرمجموعه داری؟؟؟؟برا زیر مجموعه گرفتن باس چیکا کرد؟
زیرمجموعه گیری خیلی راحته
برای مثال سایت goldsday
bm6rp83p7rrh7hhw8bgi.jpg

روی قسمت referral کلیک میکنیم بعد وارد چنین محیطی میشویم
bd4is9pqex0rbn1n1po3.jpg

در قسمت بالایی آدرس کیف پولتون رو وارد میکنید و خود سایت در قسمت پایین کدی رو بهتون میده و هرکسی با کد شما وارد بشه زیرمجموعه ی شما به حساب میاد
امیدوارم به کارتون اومده باشه

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
درسته ، در epay کد زیرمجموعه گیری وجود نداره برای گرفتن کد باید از سایت هایی که بیت کوین میده دونه دونه کد بگیری

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
درسته ، در epay کد زیرمجموعه گیری وجود نداره برای گرفتن کد باید از سایت هایی که بیت کوین میده دونه دونه کد بگیری
آقا دمت گرم فهمیدم................واقعا خوب توضیح دادی.....

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
یه سوال سایتای کلیکیه پردرآمد در ایران کدوما ن؟؟؟

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
و یه سوال دیگه؟؟؟ شرمنده که من زیاد سوال میپرم........میگم اگه بجا زیر مجموعه گرفتن....همون افراد مثلا 4 نفر روی یه کیفه پول کار کنیم بهتر نیست؟؟؟یا بگم اون 4 نفر زیر مجموعم شم؟؟؟

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
آقا دمت گرم فهمیدم................واقعا خوب توضیح دادی.....
خواهش میکنم عزیز
یه سوال سایتای کلیکیه پردرآمد در ایران کدوما ن؟؟؟
سایت پارسی رنک هست که در حال حاضر بهترین سایت کلیکی ایران است
برای عضو شدن اینجا کلیک کن بعد آموزش کامل رو برات میفرستم با این سایت میتونی روزی 3 هزار تومن درآمد داشته باشی
و یه سوال دیگه؟؟؟ شرمنده که من زیاد سوال میپرم........میگم اگه بجا زیر مجموعه گرفتن....همون افراد مثلا 4 نفر روی یه کیفه پول کار کنیم بهتر نیست؟؟؟یا بگم اون 4 نفر زیر مجموعم شم؟؟؟
خیر ، وقتی 4 نفر روی یک کیف پول باشند سیستم هنگ میکنه و در کل همه چی خراب میشه
به این دقت کن:
اگر 4 نفر روی یک کیف پول باشند وقتی کسی کاری رو روی سایت انجام میده شخص دیگر دیگه نمیتونه با اون کیف پول مشترک دوباره روی سایت کد امنیتی رو وارد کنه
وقتی هم زیرمجموعه بگیرید ( اگر آشنا باشند ) درآمد به جای دو برابر ( 100% ) میشه (150%) پس اینجوری زیرمجموعه گیری خیلی بهتره
هیچوقت هم رمز کیف پولت رو به کسی نده!!!

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
خواهش میکنم عزیز

سایت پارسی رنک هست که در حال حاضر بهترین سایت کلیکی ایران است
برای عضو شدن اینجا کلیک کن بعد آموزش کامل رو برات میفرستم با این سایت میتونی روزی 3 هزار تومن درآمد داشته باشی

خیر ، وقتی 4 نفر روی یک کیف پول باشند سیستم هنگ میکنه و در کل همه چی خراب میشه
به این دقت کن:
اگر 4 نفر روی یک کیف پول باشند وقتی کسی کاری رو روی سایت انجام میده شخص دیگر دیگه نمیتونه با اون کیف پول مشترک دوباره روی سایت کد امنیتی رو وارد کنه
وقتی هم زیرمجموعه بگیرید ( اگر آشنا باشند ) درآمد به جای دو برابر ( 100% ) میشه (150%) پس اینجوری زیرمجموعه گیری خیلی بهتره
هیچوقت هم رمز کیف پولت رو به کسی نده!!!
نه ندادم....الان یه سوال زیر مجموعه های من باید تو اون سایت های بازی عضو بشن؟؟؟و منو به عنوان معرف انتخاب کنن؟؟

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
نه ندادم....الان یه سوال زیر مجموعه های من باید تو اون سایت های بازی عضو بشن؟؟؟و منو به عنوان معرف انتخاب کنن؟؟
خیر وقتی با اون لینکی که دادین وارد سایت شوند زیرمجموعه ی شما به حساب می آیند
راستی شما حساب بیت کوین توی بلاک چین ساختید؟؟؟

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
خیر وقتی با اون لینکی که دادین وارد سایت شوند زیرمجموعه ی شما به حساب می آیند
راستی شما حساب بیت کوین توی بلاک چین ساختید؟؟؟
آره والان 2 روزه کار میکنم و روزی 300 هزارتا ساتوشی میگیرم ولی رو این زیر مجموعه هنگ بودم که فهمیدم.....فقط یچیزی الان من تو قسمت رفرال آدرس کیفو بزنم بعد پایین اون لینکو بدم به دوستان؟؟؟؟ در این شرایط دیگه هنگ نمیکنه دیگه؟؟؟

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
آره والان 2 روزه کار میکنم و روزی 300 هزارتا ساتوشی میگیرم ولی رو این زیر مجموعه هنگ بودم که فهمیدم.....فقط یچیزی الان من تو قسمت رفرال آدرس کیفو بزنم بعد پایین اون لینکو بدم به دوستان؟؟؟؟ در این شرایط دیگه هنگ نمیکنه دیگه؟؟؟
بله دقیقا
شما روزی چقدر کار میکنید؟

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ااااااا.............نمیشه که :/......من لینک به دوستان دادم ولیی خودم میخوام بزنم رو spin......ری لوود میشه فقط:(......من روزی 7تا 8 ساعت

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
ااااااا.............نمیشه که :/......من لینک به دوستان دادم ولیی خودم میخوام بزنم رو spin......ری لوود میشه فقط:(......من روزی 7تا 8 ساعت
فکر نکنم ربطی داشته باشه
چند بار دیگه امتحان کنید درست میشه
روزی 7 تا 8 ساعت کار؟؟؟؟؟؟؟ اوف چه پشتکاری داری
من پیشنهاد میکنم خیلی خودتو درگیر زیرمجموعه گیری نکن اگه میخوای بگیری تو انجمن های مختلف تبلیغ کن و سایت و وبلاگ بزن

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
فکر نکنم ربطی داشته باشه
چند بار دیگه امتحان کنید درست میشه
روزی 7 تا 8 ساعت کار؟؟؟؟؟؟؟ اوف چه پشتکاری داری
من پیشنهاد میکنم خیلی خودتو درگیر زیرمجموعه گیری نکن اگه میخوای بگیری تو انجمن های مختلف تبلیغ کن و سایت و وبلاگ بزن
خوووو ما 4 نفریم و باید برا ساخت مستندمون 1 میلیون پول داشته باشیم به جز پولی که خودمون دستی میزاریم.......الان میشه تو مدت کم به این پول رسید؟؟

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
خوووو ما 4 نفریم و باید برا ساخت مستندمون 1 میلیون پول داشته باشیم به جز پولی که خودمون دستی میزاریم.......الان میشه تو مدت کم به این پول رسید؟؟
جانم؟؟؟؟؟ شما انتظار داری با بیت کوین بشه یه تومن درآورد؟؟؟ واقعا همچین انتظاری دارین؟
اگر روزی 10 ساعت 4 نفریتون پای سیستم بشینین نهایتا میشه 3 دلار! به نظرتون زیاده؟ روزی 9 هزار تومن = ماهی 270 هزار تومن ( بهترین حالت )
شما فکر میکنی میتونی هر روز 10 ساعت بشینی پای سیستم؟؟؟؟؟ دووم میاری؟

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
جانم؟؟؟؟؟ شما انتظار داری با بیت کوین بشه یه تومن درآورد؟؟؟ واقعا همچین انتظاری دارین؟
اگر روزی 10 ساعت 4 نفریتون پای سیستم بشینین نهایتا میشه 3 دلار! به نظرتون زیاده؟ روزی 9 هزار تومن = ماهی 270 هزار تومن ( بهترین حالت )
شما فکر میکنی میتونی هر روز 10 ساعت بشینی پای سیستم؟؟؟؟؟ دووم میاری؟
پس با این حساب باس بیخیال بیت شم؟؟

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
پس با این حساب باس بیخیال بیت شم؟؟
اگه واقعا میتونین 4 نفره روزی 10 ساعت پای کامپیوتر باشی میشه
نه نمیگم بیخیال شو آخه میشه با این بیت کوین سرمایه گذاری کرد و سود خیلی بالایی میده با این حساب شاید بتونی دو 2 تا 3 ماه کار با پشتکار 1 تومنو در بیاری
شما سرمایه ات چقدره؟ میتونی با مقداری از سرمایه ات توی اینترنت سرمایه گذاری کنی و سود خوبی هم میبری

بالا