• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی معتبر با درآمد بیت کوین بالا

kianooshkpd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اگه واقعا میتونین 4 نفره روزی 10 ساعت پای کامپیوتر باشی میشه
نه نمیگم بیخیال شو آخه میشه با این بیت کوین سرمایه گذاری کرد و سود خیلی بالایی میده با این حساب شاید بتونی دو 2 تا 3 ماه کار با پشتکار 1 تومنو در بیاری
شما سرمایه ات چقدره؟ میتونی با مقداری از سرمایه ات توی اینترنت سرمایه گذاری کنی و سود خوبی هم میبری
خودم میتونم ولی الان به اون 3نفر دیگه گفتم و داشتن شاخ در میاوردن....بهم گفتن نمیتونن.....آقا ممنون....فقط یچیزی میتونی چندتا سایت کلیکی ایرانی بهم معرفی کنی؟؟

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
خودم میتونم ولی الان به اون 3نفر دیگه گفتم و داشتن شاخ در میاوردن....بهم گفتن نمیتونن.....آقا ممنون....فقط یچیزی میتونی چندتا سایت کلیکی ایرانی بهم معرفی کنی؟؟
راستی یه روش دارم اگه سه نفره کار کنین اونم با حدود 1 تا 2 ساعت کار ماهی 270 تومن درآمد دارین
برای گرفتن روش پیام خصوصی بده

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
پس با این حساب باس بیخیال بیت شم؟؟
داداش من روش های مختلف را امتحان کردم شما هم تست کن اگه ارزش نداشت این کار را ادامه نمیدادم
بیت کوین بدست آمده را میشه سرمایه گذاری کرد و درآمد در مدت کوتاهی چند برابر میشه و بی ارزش نیست
یکی از معتبر ترین سایتایی که میتونید با بیت کوین سرمایه گذاری کنید
http://abrr.ir/?p=118

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
همینطور قیمت بیت کوین میره بالا تو این چند روزه 15 درصد رشد کرده
upload_2015-6-30_12-54-58.png

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان به نظرتون مطمئن ترین و به صرفه ترین سایت برای اکسچنج بیت کوین کدومه؟

messi_barca_19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
من از همین سایتی که صفحه اول هست برای اکسچنج استفاده کردم....نسبت به ایرانی ها به صرفه تره...پنج دقیقه نشده به حسابم واریز شد...
اگر برا ریال هم میخوای واقعیت نمیدونم کدوم بهتره و این سایتهای ایرانی انصاف ندارن...

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
بله من خودم اوایل سایت های اکسچنج زیادی را امتحان کردم برخی فی واقعا غیر منصفانه داشتن و برخی کلاهبردار تا به این رسیدم و تا حالا باهاش کار می کنم

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
نظرتون راجع به اکسچنجرهایی که پرفکت مانی معرفی کرده چیه؟ به نظر به صرفه میان با نرخ تبدیل 5 درصد هستن چنتایی که بررسی کردم حتی یکیشون نرخ تبدیلش 3.9 درصد بود آنی هم واریز میکنن، خودم امتحان نکردم، دوستان تجربه ای تو این زمینه دارن؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
نظرتون راجع به اکسچنجرهایی که پرفکت مانی معرفی کرده چیه؟ به نظر به صرفه میان با نرخ تبدیل 5 درصد هستن چنتایی که بررسی کردم حتی یکیشون نرخ تبدیلش 3.9 درصد بود آنی هم واریز میکنن، خودم امتحان نکردم، دوستان تجربه ای تو این زمینه دارن؟
نمیدونم دیگه خودتون میدونید مگه این چه مشکلی داره ؟
خیلی از اکسچنجر ها برای برداشت ازتون تایید هویت میخوان با این وضعی که داریم خیلی سخته

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام به همه ی دوستان گل
بابت آموزش ممنون
من تازه وارد این قضیه شدم و در روز حدود 3-4 ساعت وقت آزاد دارم کیف پول بلاک چین هم درست کردم.حساب وب مانی هم دارم به عنوان سوال اول اینکه میشه از این کیف پول به حساب وبمانی خودم انتقال بدم؟
و سوال دوم اینکه پایین ترین حد بیت کوین چقدره که بشه تبدیلش کرد به دلار؟
بخوام به 300 دلار برسم چقدر وقت میبره ؟اگه میشه راهنمایی کنید که بهترین و سریعترین راه ممکن رو بگید. (بدون و...ی...پ و سایر قندشک.ن ها)<=از اینا نمیخوام استفاده کنم.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام به همه ی دوستان گل
بابت آموزش ممنون
من تازه وارد این قضیه شدم و در روز حدود 3-4 ساعت وقت آزاد دارم کیف پول بلاک چین هم درست کردم.حساب وب مانی هم دارم به عنوان سوال اول اینکه میشه از این کیف پول به حساب وبمانی خودم انتقال بدم؟
و سوال دوم اینکه پایین ترین حد بیت کوین چقدره که بشه تبدیلش کرد به دلار؟
بخوام به 300 دلار برسم چقدر وقت میبره ؟اگه میشه راهنمایی کنید که بهترین و سریعترین راه ممکن رو بگید. (بدون و...ی...پ و سایر قندشک.ن ها)<=از اینا نمیخوام استفاده کنم.
وقت نمیخواد بزارین در کنار کاری مثل نویسندگی یا بازی از این سایتا در 5-10 دقیقه بیت کوین دریافت میکنید و ساعتی یکبار سر میزنید فری بیت کوین جدیدا لاتاری هم زده و هر هفته 10 برنده خوش شانس داره علاوه بر اینکه هر بار مقداری ساتوشی برنده میشید 2 بلیت لاتاری هم اضافه میشه و شانستونو میبره بالا هر هفته هم یوزر افراد برنده اعلام میشه
مستقیم که نمیشه مثل اینکه برید بانک ملی بگید 10 پن رو بگیر بریز حسابم
باید با همون سایت تبدیلی که معرفی کردم در پست اول تبدیل به وب مانی کنید و آدرس کیف پول وب مانیتونو بدید که بریزه به حساب وب مانیتون
پایین ترین حد 1 میلیون ساتوشی هست یا 0.01BTC

Last edited:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
1 میلیون ساتوشی معادل چقدر دلار هست؟ و بخوام تبدیلش کنم خالص چقدر دلار به حساب وبمانیم میاد؟
بهترین و آسون ترین سایت دریافت بیت کویین کدومه؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
1 میلیون ساتوشی معادل چقدر دلار هست؟ و بخوام تبدیلش کنم خالص چقدر دلار به حساب وبمانیم میاد؟
بهترین و آسون ترین سایت دریافت بیت کویین کدومه؟
اگه به صفحه اکسچنجر برید و سمت چپ بیت کوین و راست دلار پرفکت مانی را انتخاب کنید و در قسمت مقدار 0.01 بیت کوین تایپ کنید میتونید ببینید
من اینکار را براتون کردم در همین لحظه که پست را مینویسم خالص 2.41 براتون میفرسته

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
اگه به صفحه اکسچنجر برید و سمت چپ بیت کوین و راست دلار پرفکت مانی را انتخاب کنید و در قسمت مقدار 0.01 بیت کوین تایپ کنید میتونید ببینید
من اینکار را براتون کردم در همین لحظه که پست را مینویسم خالص 2.41 براتون میفرسته
یعنی الان 0.01 معادل 1 میلیون ساتوشی میشه 2.41 دلار؟؟؟
من میخوام به 300 دلار برسم سریعترین راه ممکن چیه؟
ممنون بایت راهنمایی هات

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
یعنی الان 0.01 معادل 1 میلیون ساتوشی میشه 2.41 دلار؟؟؟
من میخوام به 300 دلار برسم سریعترین راه ممکن چیه؟
ممنون بایت راهنمایی هات
داداش هر پولی سریع بدست بیاد سریع هم از دست میره
من خودم با همین سایتایی که معرفی کردم کار میکنم و مبلغ را در سایت های سود دهی و دوبرابر کننده سرمایه گذاری میکنم اینطوری هم سرعت بالا میره و هم مبلغ دائما افزایش پیدا میکنه
http://abrr.ir/?p=118
http://forum.persiantools.com/threads/بیت-کوین-2x-بدست-آورید.695451/unread

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
این سایت ای پی در صورت بالا بودن بیت کوین از 5860 تقریبا هر چند روز یکبار بیت کوین رو انتقال میده؟
فعلا که من با سایت فری بیت کوین و اون چرخونه شانس دارم ساتوشی جمع میکنم...

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
این سایت ای پی در صورت بالا بودن بیت کوین از 5860 تقریبا هر چند روز یکبار بیت کوین رو انتقال میده؟
فعلا که من با سایت فری بیت کوین و اون چرخونه شانس دارم ساتوشی جمع میکنم...
اونم هفته ای یکبار هست اگه موجودی شما از مقداری که گفتید بیشتر باشه پرداخت میشه

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
یه سوال اگه من لینک فری بیت کوین یا زبرا رو باز کنم و اوکیش کنم واسه 1 ساعت اگه لینکش رو ببندم طوری نیست؟( کلا مورورگر رو ببندم باز یک ساعت دیگه بیام سر بزنم)

بالا