◘بیت کوین زبرا سایت معتبر و خوبی هست و درآمدتون که به 5500 ساتوشی برسه به حسابتون ارسال میکنه هر ساعت همانند freebitco امتحان میکنید و بین 100 تا 2000 ساتوشی میده من خودم چند بار 2000 ساتوشی را بردم توصیه میکنم همه سایتای معرفی شده را داشته باشید و تو تب های مختلف با هم زمانشونو تنظیم و کلیک کنید
اگه دیدید خطا داد بخاطر بلوک شدن تبلیغشه از قدنون شکن استفاده کنید (به آی پی حساسه و اگه آمریکا و انگلیس و آلمان باشه 100 و 200 حذف میشه و سه شانس 500 و 1000 و 2000 میمونه یعنی شانس بردن جایزه بالا افزایش پیدا میکنه)
برای عضویت روی عکس زیر کلیک کنید
پرداختی ها هر یکشنبه
◘Moon Bitcoin یک سایت معتبره که برای تنبل ها خیلی خوبه طریقه کارش به اینصورته که نیازی نیست مثل دیگر سایتا هر ساعت سر بزنید در این سایت هر موقع سربزنید میتونید درآمدتونو به بالانس اضافه کنید در صورتی که بیشتر از5500 ساتوشی تو بالانستون جمع کرده باشید ( که خیلی راحت با حتی یکبار سرزدن در روز این اتفاق میفیته) یکشنبه هر هفته به کیف پولتون پرداخت میشه البته هر چقدر زودتر سربزنید و این کار رو انجام بدید درآمد بیشتری نصیبتون میشه ( برای دوستانی که پیغام قرمز رنگ براشون میاد و به موجودی اضافه نمیشه از چیز پین استفاده کنید درست میشه)
برای عضویت روی عکس زیر کلیک کنید
پرداختی ها هر یکشنبه
◘MoonِDogecoin یک سایت معتبره که مثل موون بیت کوین کار میکنه ولی بجای بیت کوین داگ کوین میده که راحت تو صرافی به بیت کوین تبدیل میشه یکشنبه هر هفته به کیف پولتون پرداخت میشه البته هر چقدر زودتر سربزنید و این کار رو انجام بدید درآمد بیشتری نصیبتون میشه ( برای دوستانی که پیغام قرمز رنگ براشون میاد و به موجودی اضافه نمیشه از چیز پین استفاده کنید درست میشه)
پرداختی ها هر یکشنبه