• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی معتبر با درآمد بیت کوین بالا

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
فری بیت کوین مشکلش با آی پی ما رفع شده و میتونید دوباره باهاش راحت کار کنید و هر ساعت ساتوشی خودتونو دریافت کنید

messi_barca_19

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام...
دوست عزیز ایا بلاک چین دچار مشکل شده؟
من هر کاری میکنم انتقالاتم به روز نمیشه...چند روزه که آپدیت نمیشه...

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام...
دوست عزیز ایا بلاک چین دچار مشکل شده؟
من هر کاری میکنم انتقالاتم به روز نمیشه...چند روزه که آپدیت نمیشه...
سلام خیر
باید اینترنت قوی داشته باشین اینترنت ما هم که ضعیفه
تایم اوت نداشته باشین خوب آپدیت میشه

realtime

Registered User
لایک‌ها
20
سلام استاد من الان تو فری بیت کوین 0.000128 btc دارم .این الان دقیقا به تومن چقدر میشه؟؟؟
راستی کجا میتونم خیلی راحت و مطمئن به تومن تبدیلش کنم؟؟؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام استاد من الان تو فری بیت کوین 0.000128 btc دارم .این الان دقیقا به تومن چقدر میشه؟؟؟
راستی کجا میتونم خیلی راحت و مطمئن به تومن تبدیلش کنم؟؟؟
سلام داداش
فری بیت کوین یکی از پرداخت کننده هاست و به کیف پولتون واریز میکنه و باید صبر کنید به حسابتون واریز بشه تا بتونید جابجا کنید
این مقدار کمی هست الان براتون حساب میکنم 0.000128*236*3000 میشه 883 ریال
برای فروش از صرافی های آنلاین گرفته تا صرافی های شهر میخرن ولی باید مقدارش مناسب فروش باشه

kamran489

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام ، برای زیر مجموعه شدن چکار باید کرد؟

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام دوستان من توی یه سایتی مقداری سرمایه گذاری کردم بهم روزانه سود میده امروز سودم و برداشت کردم وانی به والت بلاک چاینم اضافه شد ولی بعد از چند ساعت یه ایمیل از طرف بلاک چاین برام اومد که کامفیرمیشن فیل شده و همون مقداری که به حسابم واریز شده بود از حسابم کم شد .این یعنی چی نمیدونم الان سر اون مقدار بیت کوینی که از حسابم کم شده چی اومده لطفا کمک کنید ممنونم.
اینم ایمیلی که برام اومده:
Transaction Confirmation Failed

A transaction made through Blockchain.info has been removed from our database because it was taking a long time to be included in a block.

Any funds have been returned to your wallet and you can now spend the coins again. Please consider including a larger fee in future transactions.

Public Note: Withdraw to avina from RoyalHash
952f220edc1d3235bd8d3ddccb26fde4563540300149aace4f35470d93629eeb
1L3yPJ1TWzotB1NqBNNWqxKstjjzrVMvRK

Sent from my NokiaX2DS using Tapatalk

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
دوست عزیز،

اولا جای هیچ نگرانی نیست و پول شما در همان جایی که بود هست، یعنی در واقع پول شما اصلا از بین نرفته است که لازم به نگرانی باشید.

ثانیا اتفاقی که افتاده این است که فرستنده حواله مبلغ کمی به عنوان هزینه حواله پرداخت کرده است، لذا حواله شما اصلا انجام نشده است، دقت کنید، نه اینکه برگشت خورده باشد، نه از دید شبکه حواله شما اصلا انجام نشده است.

ثالثا توضیحات در مورد اینکه مبلغ هزینه حواله چقدر باشد صحیح است قبلا در این پست داده ام:

http://forum.persiantools.com/threads/هزینه-حوال-بیت-کوین-را-چقدر-بگذاریم؟.723797/

فرستنده حواله باید دقت بیشتری در این باره می کرد.

رابعا حالا اگر سیستم سایت فرستنده حواله همچنان به اشتباه فکر می کند که حواله را برای شما ارسال کرده است، کافی است با شماره تراکنشی که نشان می دهد با ساپورت آن مجموعه تماس بگیرید و از آنها بخواهید که حواله را دوباره اینبار با هزینه حواله بیشتر انجام دهند.

موفق باشید
سپهر محمدی

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ممنونم دوست عزیز بابت توضیح کاملت

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
You Received

0.040418 BTC ($ 10.07)

Value at time of transaction $ 10.09

Hash

8e395ead3897962e306253709...

Sent Time

2015-10-14 08:27:11

Confirmations

Unconfirmed Transaction!

Double Spend

No Double Spend Detected

Transaction Fee

0.0001 BTC

Network Propagation

30% - 349 Nodes - (Poor)

به نظر شما این تراکنش چطوره آیا انجام میشه
این پایین نوشته 30٪poor یعنی چی !؟ممنون اگه توضیح بدین.

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
Double spend transaction یعنی چی!!!؟

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من مقداری بیت کوین تو یه سایت سرمایه گذاری کردم گاهی وقتا سودم و که برداشت می کنم مبلغ میاد به والت بلاک چاینم ولی بعد از چند ساعت از حسابم کم میشه و یه ایمیل از بلاک چاین مبنی بر تایید نشدن میاد میخوام ببینم چه بلایی سر این مبلغ میاد چون به بالانسم هم تو سایت اضافه نمیشه.
ممنون

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
پرداخت های بیت کوین باید همراه با کارمزد کافی فرستاده بشن تا سریع و مطمعن تاییده دریافت کنن سایتی که شما باهاش کار میکنید از روی خساست کارمزد را پرداخت نمیکنه و مبلغ اصلی رو میفرسه حالا اگه مقدارش پایین باشه احتمال تایید نشدن و گم شدن داره
با پشتیبانی سایته تماس بگیرید و مشکل رو بگید و ازشون بخوایید مبلغ را همراه فی بفرستن

illia2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
ممنون بابت پاسخ
راستش همیشه فی رو ده هزار ساتوشی قرار میدن قبلا هم با سایتای دیگه هم کار می کردم فیرو ده هزار ساتوشی میدادن ولی همیشه تایید میشد این سایتم تایید نشدن تراکنشاش یکی دو بار بیشتر اتفاق نیوفتاده.
با همین فی ده هزارتا همیشه تراکنش و میزنه good ولی بعضی موقعها هم میزنه poor به نظرتون ایراد از بلاک چاین نیست!!!؟

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
اخیرا به دلیل افزایش ترافیک شبکه ماینرها تراکنشهای با هزینه پایین را قبول نمی کنند یا به تاخیر می اندازند. برای همین باید هزینه بالاتری برای تراکنشهای شبکه پرداخت شود.

پرسش و پاسخ در مورد بیت کوین را می توانید در این تاپیک مطرح کنید:

http:/forum.persiantools.com/threads/پرسش-و-پاسخ-در-مورد-بیت-کوین.719516/

همچنین در مورد هزینه مناسب حواله های بیت کوین اینجا را ببینید:

http://forum.persiantools.com/threads/هزینه-حوال-بیت-کوین-را-چقدر-بگذاریم؟.723797/

Last edited:
بالا