سلام من که این برنامه را معرفی نکردم بهتره از سایتهای معتبر استفاده کنید تا مطمعن باشید چیزی که بدست میارید را میتونید برداشت کنیدسلام، اقا یه مشکل من چجوری میتونم از این برنامه که عکسشو گذاشتم مقداری که بدست اوردمو به کیف پولم منتقل کنم؟!
نرم افزارها اکثرا اسکم هستن یا قصد خرابکاری و سرقت اطلاعات دارنسلام دوستان آیا این نرم افزار واقعا کار می کنه!!؟
FreeBitcoinGenerator
ممنون
Sent from my NokiaX2DS using Tapatalk
داداش تو بلوک چین بهتون میگه چند دلاره قیمتش تغییر میکنه ولی همین الاناستاد من الان تو سایت freebitco اینقدر 0.00074365 BTC دارم . یعنی چند دلار؟؟؟؟
حالا چه جوری اینو به حساب پرفکت مانی خو دم بریزم؟؟؟داداش تو بلوک چین بهتون میگه چند دلاره قیمتش تغییر میکنه ولی همین الان
0.00074365*326 = 0.24 دلار
باید مقدار بیت کوین را در قیمت بیت کوین ضرب کنید
فری بیت کوین خوبی که داره به زای هر بار کلیم کردن 2 بلیت لاتاری میده قسمت لاتاری برید بلیط هاتونو میبینید از بین تمام کاربراش 10 نفرو قرعه کشی میکنه جایزه نفر اولش تقریبا 1 بیت کوین یا 326 دلاره
داداش پست اول رو بخونید روش تبدیلش را توضیح دادم خودم هم همینکار رو کردمحالا چه جوری اینو به حساب پرفکت مانی خو دم بریزم؟؟؟
مرسی ولی امکانش نیست این مقدار 0.0006 رو تبدیل به پرفکت کرد؟؟؟؟؟؟کو تا برسم به 0.01 بیت کوین!!!!!!داداش پست اول رو بخونید روش تبدیلش را توضیح دادم خودم هم همینکار رو کردم
شما پست اول پایین این بخش رو بخونید و عمل کنید تا هر موقع خواستید تبدیل انجام بشه
-------------------------------------------------------------------تبدیل بیت کوین به دلار-------------------------------------------------------------------
فقط چون قیمت بیت کوین نوسان میکنه هر موقع دیدید فری بیت کوین مقدار پایینی پرداخت میکنه بدونید قیمت بیت کوین بالا رفته مثلا الان 600 ساتوشی میده بعد چند ساعت میبینید 500 میده بدونید قیمتش بالا رفته و اگه دیدید بیشتر شد بدونید قیمتش پایین اومده چون پرداخت فری بیت کوین بر اساس دلاره قسمت sTASTS قیمت روز بیت کوین رو میتونید ببینید
نه متاسفانه صرافی ها معمولا حدقل مقدارشون همینه مثلا btc-e هم حداقلش 0.01 هست. زیاد عجله نکنید به 0.01 میرسهمرسی ولی امکانش نیست این مقدار 0.0006 رو تبدیل به پرفکت کرد؟؟؟؟؟؟کو تا برسم به 0.01 بیت کوین!!!!!!
اینم امتحان کنید شانس دریافت 11 دلار بیت کوینه مجانیمرسی ولی امکانش نیست این مقدار 0.0006 رو تبدیل به پرفکت کرد؟؟؟؟؟؟کو تا برسم به 0.01 بیت کوین!!!!!!