• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایتی معتبر با درآمد بیت کوین بالا

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
پرداختی ها :
pay.png

katty2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
لطفا در مورد سایت pocket dice هم توضیح بدید من با این سایت کار می کنم یک گزینه deposite now داره که یک ادرس اختصاصی هم داره ولی وقتی گزینه دیپوزیت رو میزنی صفحه باز شده ارور میده و میگهfirefox doesnt know how to open this page مشکلش چی میتونه باشه؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام
لطفا در مورد سایت pocket dice هم توضیح بدید من با این سایت کار می کنم یک گزینه deposite now داره که یک ادرس اختصاصی هم داره ولی وقتی گزینه دیپوزیت رو میزنی صفحه باز شده ارور میده و میگهfirefox doesnt know how to open this page مشکلش چی میتونه باشه؟
سلام من این سایت را معرفی نکرده بودما :)
گزینه دپوزیت برای واریز استفاده میشه و گزینه withraw برای برداشت
بنظر میاد خطای مربوط به مرورگر فایر فاکس باشه با مرورگر دیگه تست کنید
معنی خطایی که دادید اینه " فایر فاکس نمیدونه چطور این صفحه را باز کنه"
موفق باشید

ebibatboy

Registered User
لایک‌ها
11
جایی سراغ داره بشه ازش بیت کوین خرید بدون اینکه نیاز به دادن کارت ملی و شناسنامه قبض اب و برق باشه؟؟:confused:
من از این سایتا استفاده میکنم ولی نیاز به یه Boost کوچیک تو حسابم دارم

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
جایی سراغ داره بشه ازش بیت کوین خرید بدون اینکه نیاز به دادن کارت ملی و شناسنامه قبض اب و برق باشه؟؟:confused:

سلام اگر مبلغ کمی برای آزمایش می خواهید شماره حساب بدید براتون بزنم

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
داداش حساب بیت کوین نیازی به وریفای نداره و مطمعنه
اگه منظورتون چیز دیگه ایه متوجه نشدم

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
با اين سايت كار كرديد؟
تازه با اين سايت اشنا شدم

bitcoin-cloud.eu

هر يك ساعت ميشه تقريبا بين 3500 تا 4000 ساتوشي زد
تو خودش 10 تا سايت داره كه هر كدوم كه بزنيد بين 350 تا 700 ساتوش ميده
كه خيلي وقت گير نيست فوقش 3 دقيقه ميتوني بزني 10تاش

----------

چيزي كه خيلي مهمه هر هفته هم لاتاري داره يك بيت كوين ميده
1BTC Free weekly lottery and much more

چك كنيد به نظر سايت خوبيه
من در مورد لاتاريش چيزي نفهميدم شما ميتونيد اطلاعات بيشتر بديد چون هر سايتي كه ميزني يك الماس بهت ميده

اين هم توضيحات خودش

For every play on any BITCOIN-CLOUD faucet you will receive one free Diamond.
Every Diamond is one lottery ticket for you in our weekly draw for these amazing prizes:

1 x 100.000.000 Satoshi
2 x 500.000 Satoshi
3 x 100.000 Satoshi
5 x 20.000 Satoshi
10 x 10.000 Satoshi

So, the more you play on BITCOIN-CLOUD faucets, more free diamonds you receive and you increase your chance to win in free weekly lottery!

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
با اين سايت كار كرديد؟
تازه با اين سايت اشنا شدم

هر يك ساعت ميشه تقريبا بين 3500 تا 4000 ساتوشي زد
تو خودش 10 تا سايت داره كه هر كدوم كه بزنيد بين 350 تا 700 ساتوش ميده
كه خيلي وقت گير نيست فوقش 3 دقيقه ميتوني بزني 10تاش
...
از سایتای Epay که در ساعت خیلی بیشتر میتونید بدست بیارید
لاتاری هیچکدوم مثل فری بیت کوین نمیشه

sajadpour71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
حدودا چقد باید بیت کوین داشته باشیم تا بتونیم در سایت پرفکت مانی به دلار تبدیل کنیم؟! الان من 0.00355045 دارم.

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
حدودا چقد باید بیت کوین داشته باشیم تا بتونیم در سایت پرفکت مانی به دلار تبدیل کنیم؟! الان من 0.00355045 دارم.
تا آنجا که من می دانم شما در سایت پرفکت مانی نمی توانید بیت کوین به پرفکت مانی چنج کنید. باید از اکسچنجرهای مختلف استفاده کنید که خوب اکسچنجر با اکسچنجر در این زمینه فرق می کند.

katty2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام منم میخواستم یک سایت معرفی کنم واقعا عالیه هر 20 دقیقه یه بار بیت کوین میده اونم 2500 تا و وقتی حد نصاب رسید به 50000 ساتوشی میتونین برداشت کنین من الان 2500 گیرم اومد شما هم امتحان کنید اینم لینک سایتhttp://bambitcoin.com/?ref=2674
http://bambitcoin.com/?ref=2674
یه سایت دیگه هم هست بدون زحمت تو سایت ثبت نام میکنید وارد قرعه کشی های میلیونیش میشید تا سقف 450 میلیون تومن فقط کافیه ثبت نام کنید وارد قرعه کشی بشید و تمام توضیحات بیشتر تو سایت امتحان کنید
http://sweepo.com/usr/15486

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
لیست سایت های faucetbox بروز و سایت های جدید اضافه گردید
سایتها با پرداخت بالا و بدون مشکل گلچین شدن

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
لیست سایتهای faucetbox بروز رسانی شد و حداقل مقداری که پرداخت میکنن جلوشون نوشته شد
همه را با هم اجام بدید تا مقدار قابل توجهی بدست بیارید

katty2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
به تازگی با یه سایت اشنا شدم که ربط مستقیمی به بیت کوین نداره ولی یکی از روشهای پرداختیش بیت کوینه سایتی برای کمک به حفظ محیط زیست روش کار اینکه شما اول ثبت نام میکنید بعد همون اول 20 یورو هدیه ثبت نام بهتون میده برای اینکه بتونین فعالیت کنین اول باید اشغال بخرین در واقع سایت در مورد بازیافته اشغالاس برای اشغال خریدن باید سپرده گذاری کنید اما خوشبختانه اول کار مهم نیس چون میتونید از همون بیست یوروی هدیه استفاده کنید و 100 کیلو اشغال بخرید به محض خریداری اشغالا اتوماتیک میرن کار خونه برا بازیافت شما لازم نیس کاری کنید ولی اگه خودتون هم بیت کوین بفرستید دوباره به اکانتتون میتونید ابزارالات هم بخرید و تا 50 درصد تو درامد شریک بشید ولی بهتره با همون بیس یورو کار کنید و وسیله نخرید پروسه بازیافت ممکنه چن روز طول بکشه هربار میتونید به کارخونه سر بزنید و ساعات باقی مونده رو چکنید همینطور سودتونم میتونید حساب کنید بسته به اینکه تعداد ریسایکلاتون چند باشه درامد فرق میکنه به نظر من حتما امتحان کنید ضرری نداره چون خودتون لازم نیس اولش پول بزارید و خود سایت کمکتون میکنه این قسمتش واقعا خوبه و همینطور ممنون میشم با این لینک ثبت نام کنید
https://recyclix.com/?id=5f5a54297759ad

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
سلام
به تازگی با یه سایت اشنا شدم که ربط مستقیمی به بیت کوین نداره ولی یکی از روشهای پرداختیش بیت کوینه سایتی برای کمک به حفظ محیط زیست روش کار اینکه شما اول ثبت نام میکنید بعد همون اول 20 یورو هدیه ثبت نام بهتون میده برای اینکه بتونین فعالیت کنین اول باید اشغال بخرین در واقع سایت در مورد بازیافته اشغالاس برای اشغال خریدن باید سپرده گذاری کنید اما خوشبختانه اول کار مهم نیس چون میتونید از همون بیست یوروی هدیه استفاده کنید و 100 کیلو اشغال بخرید به محض خریداری اشغالا اتوماتیک میرن کار خونه برا بازیافت شما لازم نیس کاری کنید ولی اگه خودتون هم بیت کوین بفرستید دوباره به اکانتتون میتونید ابزارالات هم بخرید و تا 50 درصد تو درامد شریک بشید ولی بهتره با همون بیس یورو کار کنید و وسیله نخرید پروسه بازیافت ممکنه چن روز طول بکشه هربار میتونید به کارخونه سر بزنید و ساعات باقی مونده رو چکنید همینطور سودتونم میتونید حساب کنید بسته به اینکه تعداد ریسایکلاتون چند باشه درامد فرق میکنه به نظر من حتما امتحان کنید ضرری نداره چون خودتون لازم نیس اولش پول بزارید و خود سایت کمکتون میکنه این قسمتش واقعا خوبه و همینطور ممنون میشم با این لینک ثبت نام کنید
https://recyclix.com/?id=5f5a54297759ad
به ما پول میده که آشغال بخریم و بعد از ریسایکل همون آشغالا سود میده ؟ خب از همون اول چرا خودش نمیخره، این همه آشغال تو دنیا :D چشم بسته مشخصه کلاه برداریه

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
به ما پول میده که آشغال بخریم و بعد از ریسایکل همون آشغالا سود میده ؟ خب از همون اول چرا خودش نمیخره، این همه آشغال تو دنیا :D چشم بسته مشخصه کلاه برداریه
بله کلی یوزر تو این سایت و از جمله خود من عضو شدیم ولی دریغ از اینکه یکنفر برداشت کنه

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
سلام به دوستان این تاپیک،

کوینکس کمپینی تبلیغاتی به راه انداخته است:

به هر کس:
1- دارای حداقل 200 فالور در تویتر باشد.
2- حساب تویتر ما را فالو کند.( https://twitter.com/Coinexir )
3- حداقل سه روز متفاوت تویت قیمت روزانه ما را(نمونه https://twitter.com/Coinexir/status/639009754963156992 ) باز تویت کند.

معادل 1$ بیت کوین از طریق سرویس ChangeTIP تعلق خواهد گرفت.

برای دریافت بیت کوین خود پس از سه روز باز تویت قیمت ما، یک تویت به حساب تویتر ما بزنید.

این فرصت برای یکصد نفر خواهد بود.
مدیریت کوینکس

تاپیکهای مرتبط:
لینکهای مرتبط:

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
skybtc اضافه شد هر دو ساعت 1800 ساتوشی میشه برداشت و هر موقع خواستید همون لحظه برداشت میکنید و به حسابتون واریز میشه
برداشت همین الان

upload_2015-9-11_11-6-40.png

Last edited:
بالا