سلام من این سایت را معرفی نکرده بودماسلام
لطفا در مورد سایت pocket dice هم توضیح بدید من با این سایت کار می کنم یک گزینه deposite now داره که یک ادرس اختصاصی هم داره ولی وقتی گزینه دیپوزیت رو میزنی صفحه باز شده ارور میده و میگهfirefox doesnt know how to open this page مشکلش چی میتونه باشه؟
جایی سراغ داره بشه ازش بیت کوین خرید بدون اینکه نیاز به دادن کارت ملی و شناسنامه قبض اب و برق باشه؟؟
من از این سایتا استفاده میکنم ولی نیاز به یه Boost کوچیک تو حسابم دارم
داداش حساب بیت کوین نیازی به وریفای نداره و مطمعنهجایی سراغ داره بشه ازش بیت کوین خرید بدون اینکه نیاز به دادن کارت ملی و شناسنامه قبض اب و برق باشه؟؟
من از این سایتا استفاده میکنم ولی نیاز به یه Boost کوچیک تو حسابم دارم
از سایتای Epay که در ساعت خیلی بیشتر میتونید بدست بیاریدبا اين سايت كار كرديد؟
تازه با اين سايت اشنا شدم
هر يك ساعت ميشه تقريبا بين 3500 تا 4000 ساتوشي زد
تو خودش 10 تا سايت داره كه هر كدوم كه بزنيد بين 350 تا 700 ساتوش ميده
كه خيلي وقت گير نيست فوقش 3 دقيقه ميتوني بزني 10تاش
...
تا آنجا که من می دانم شما در سایت پرفکت مانی نمی توانید بیت کوین به پرفکت مانی چنج کنید. باید از اکسچنجرهای مختلف استفاده کنید که خوب اکسچنجر با اکسچنجر در این زمینه فرق می کند.حدودا چقد باید بیت کوین داشته باشیم تا بتونیم در سایت پرفکت مانی به دلار تبدیل کنیم؟! الان من 0.00355045 دارم.
به ما پول میده که آشغال بخریم و بعد از ریسایکل همون آشغالا سود میده ؟ خب از همون اول چرا خودش نمیخره، این همه آشغال تو دنیاسلام
به تازگی با یه سایت اشنا شدم که ربط مستقیمی به بیت کوین نداره ولی یکی از روشهای پرداختیش بیت کوینه سایتی برای کمک به حفظ محیط زیست روش کار اینکه شما اول ثبت نام میکنید بعد همون اول 20 یورو هدیه ثبت نام بهتون میده برای اینکه بتونین فعالیت کنین اول باید اشغال بخرین در واقع سایت در مورد بازیافته اشغالاس برای اشغال خریدن باید سپرده گذاری کنید اما خوشبختانه اول کار مهم نیس چون میتونید از همون بیست یوروی هدیه استفاده کنید و 100 کیلو اشغال بخرید به محض خریداری اشغالا اتوماتیک میرن کار خونه برا بازیافت شما لازم نیس کاری کنید ولی اگه خودتون هم بیت کوین بفرستید دوباره به اکانتتون میتونید ابزارالات هم بخرید و تا 50 درصد تو درامد شریک بشید ولی بهتره با همون بیس یورو کار کنید و وسیله نخرید پروسه بازیافت ممکنه چن روز طول بکشه هربار میتونید به کارخونه سر بزنید و ساعات باقی مونده رو چکنید همینطور سودتونم میتونید حساب کنید بسته به اینکه تعداد ریسایکلاتون چند باشه درامد فرق میکنه به نظر من حتما امتحان کنید ضرری نداره چون خودتون لازم نیس اولش پول بزارید و خود سایت کمکتون میکنه این قسمتش واقعا خوبه و همینطور ممنون میشم با این لینک ثبت نام کنید
https://recyclix.com/?id=5f5a54297759ad
بله کلی یوزر تو این سایت و از جمله خود من عضو شدیم ولی دریغ از اینکه یکنفر برداشت کنهبه ما پول میده که آشغال بخریم و بعد از ریسایکل همون آشغالا سود میده ؟ خب از همون اول چرا خودش نمیخره، این همه آشغال تو دنیاچشم بسته مشخصه کلاه برداریه