بله قابل تبدیل به تومان هست صرافی های اینترنتی و صرافی های شهر این ارز را میخرن و بهتون تومان میدنبچه ها من بیکارم و شغلی ندارم
از دیروز وارد مقوله بیت کوین شدم و در تعدادی سایت خارجی معروف عضو شدم و روی تبلیغات کلیک کردم و بیت کویین وارد حسابم شده اما سوالم اینه که ایا این بیت کوین قابل تبدیل به تومان هست یا خیر ؟ درامد بطور میانگین در ماه چقدره به تومان ؟
بدون زیر مجموعه گیری روزانه اگه خوب کار بشه میشه 1 دلار درآورد در 30 روز میشه 30 دلار که میشه حدود 90 هزار تومن درآوردعزیزم مثلا من میتونم در ماه بدون زیر مجموعه گیری حدود سیصد هزار تومان دربیارم یا خیر ؟
ییخشید، شما روش خاصی دارید که این عددا میاد!؟؟ من قبلا یه ماه با این سایت و چنتا سایت دیگه کار کردم و همشم کمترین مقدارو میبردم! بعدشم که چون کل درآمدم کمتر از 0.5دلار شد ادامه ندادم!FreeBitcoin
ارسال بیت کوین باید همراه با کارمزد مناسب باشه وگر نه ممکنه از 24 ساعت تا مادام العمر طول بکشه و هیچ وقت کانفریم نشهسلام الان دو روزه بلاک چاین تراکنشهای من و کانفیرم نکرده میگن به دلیل ترافیک بالاس میخوام ببینم این وضع چقدر طول میکشه از دوستان کسی اطلاعاتی در این زمینه دارند!!!!؟
Sent from my NokiaX2DS using Tapatalk