vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
هر بار که رول میزنید در فری بیت کوین 2 ریوارد پوینت میده اما این دو روز 10 ریوارد پوینت میدهچه جوری میشه استفاده کرد؟
هر بار که رول میزنید در فری بیت کوین 2 ریوارد پوینت میده اما این دو روز 10 ریوارد پوینت میدهچه جوری میشه استفاده کرد؟
هر بار که رول میزنید در فری بیت کوین 2 ریوارد پوینت میده اما این دو روز 10 ریوارد پوینت میده
میتونید بعد رسیدن به صد هزار به بیت کوین تبدیل کنید میتونید بعد از رسیدن به مقادیر میلیون موبایل و والت سخت افزاری و ... بگیریدریوارد پوینت ها رو چی کار میشه کرد؟
فری بیت کوین امروز خوب بوده اون ریوارد پوینت مال بخشی که هر بار 100 تا میده و فعال کردم اگه هر روز بیشتر از 12 بار بزنید سود خوبی داره هر بار معادل 100 ساتوشی میشه
مشاهده پیوست 1061774
مدتی گذاشتم موند چیزی ندادمنم بیخیالش شدم ماین باید دستگاه مخصوصش باشه که اونم خیلی گرونه همین رول فری و افزایش ریوارد پوینت بهترهقسمت ماین بیت کوین رو تست کردید ببینید با کامپیوتر ساعتی چند ساتوشی میده ؟
مدتی گذاشتم موند چیزی ندادمنم بیخیالش شدم ماین باید دستگاه مخصوصش باشه که اونم خیلی گرونه همین رول فری و افزایش ریوارد پوینت بهتره
آقا سلام مجدد.شما نگفتی چه جوری این رولت همیشه انقدر عددهای خوبی میده.من یه سالی هست دارم رول میکنم.یکی دوبار فقط به این خوبی اومده ))
سلامآقا سلام مجدد.شما نگفتی چه جوری این رولت همیشه انقدر عددهای خوبی میده.من یه سالی هست دارم رول میکنم.یکی دوبار فقط به این خوبی اومده ))
سلام
داداش من هر روز و بطور منظم و فعال این کار رو انجام میدم صفحات قبلی دوستان هم پرسیده بودن
البته قبلا خیلی بیشتر میداد هر چه بیشتر بزنید شانس بالاتر میره
یادش بخیر زمانی که بیت کوین تنها 280 دلار بودبه نقل از یک مقاله تحلیلی بیت کوین :
" نیمه شب گذشته بیت کوین به سمت حمایت بلند مدت خود شیر جه رفت و الان در 284 دلار به نظر میرسه پایان کاهش قیمت باشه. کاهش قیمت بیشتر ممکن است و توصیه میشه کسانی که تو بازارن برای قطعی شدن اینکه این کاهش به پایان رسیده صبر کنن "
دوستانی که تو این بازارن حواسشون به پوزیشن خرید مناسب باشه (با مسئولیت خودتون)
چارت :
موج شماری :
خیلی ممنون بابت پاسخگویی.والا منم هرروز میزنم خیلی کم میشه یه رول خوب بده:general208::general208::general208::general208::general503::general503:سلام
داداش من هر روز و بطور منظم و فعال این کار رو انجام میدم صفحات قبلی دوستان هم پرسیده بودن
البته قبلا خیلی بیشتر میداد هر چه بیشتر بزنید شانس بالاتر میره
امتحان نکردم ولی احتمالا نشهمیشه تو قسمت ریوارد مثلا گزینه پوینت رو دوبار یکجا برای 24 ساعت فعال کرد ؟