نه داداش ببین از چه تاریخی گذاشتم تا حالا پرداخت داشته با سابقه ای که داره فعال های ارزهای دیجیتال فری بیت کوین رو میشناسناینا پونزی نیستن؟
این مال من نیست - دیروز یکی در فروم بیت کوین تالک جایزه 20 دلاری برده
مشاهده پیوست 1065116
شانسه دیگهآخه چه جوری
داداش میبینید که ممکنه عکس ها رو هم میتونید هم با هم مقایسه کنید هم از نظر دستکاری و ...آخه چطور ممکنه نزدیک دو ساله دارم رول میزنم هیچ وقت گزینه سومی هم نیومده برام فقط یکی دو بار دومی اومده
داداش میبینید که ممکنه عکس ها رو هم میتونید هم با هم مقایسه کنید هم از نظر دستکاری و ...
یکی دو سال پیش گزینه چهارمی هم برام یکی دوبار اومد که عکسش تو همین تاپیک باید باشه ولی یکساله اخیر نیومده
ایشا الله که خوب بیاد برا همه تو فروم بیت کوین تالک میتونید ببینید تقریبا هر هفته یکی جایزه 200 دلاریشو میبره یا 20 دلارینمیگیگم شما دروغ میگی داداش
شانس گند خودم رو میگم
تا حالا هر چی هم دراوممده بت زدم باختم
شما چقدر برداشتی تا الان چند تا پوینت داری؟
منم چند وقته دارم این کارو می کنم ولی پوینت بونس رو هم بعدش فعال می کنم و بت میزنم و می بازم.دیگه نمیخوام بت بزنم.ایشا الله که خوب بیاد برا همه تو فروم بیت کوین تالک میتونید ببینید تقریبا هر هفته یکی جایزه 200 دلاریشو میبره یا 20 دلاری
من پوینت هامو 100 هزار تا میرسه تبدیل میکنم به بیت کوین دوبار اینکار رو کردم الان تو عکسا مشخصه تو بخش ریوارد پوینت 1200 تا میدم تا 24 ساعت بهم 100 تا اضافه بده خوب حساب کتاب کنیم اگه بیشتر از 12 بار در روز زده بشه به ازای هر بار اضافه بر 12 بار 100 تا پوینت سوده وقتی یه روزی کار ندارید پیشنهاد میکنم اینو فعال کنید