sinnaa
Registered User
بنده قانع شدم.
عمو من تازگی ها یه فیلم دیدم اسمش غرب وحشی بود
این یعنی غربیها خودشون هم قبول دارن وحشی هستن و غرب مثل جنگل می مونه اونوقت بعضی از جوانان ساده دل ما هنوز گول ظواهر فریبنده غرب رو می خورن
بنده قانع شدم.
اگه غرب خوبه پس چرا خورشید از سمت شرق در میاد؟
مگه چاخان نگفتی با داشت رفتی ممالک خارجی و از افتخاراتتون تو مستراح داشتی تعریف میکردی؟(همون تاپیک تجربیات سفر)
عمو من تازگی ها یه فیلم دیدم اسمش غرب وحشی بود
این یعنی غربیها خودشون هم قبول دارن وحشی هستن و غرب مثل جنگل می مونه اونوقت بعضی از جوانان ساده دل ما هنوز گول ظواهر فریبنده غرب رو می خورن
من نميدنم شب عدسي بخورند و اسهال بگيرند بدون اب چيكار ميكنند حتما اگه خواستيد بريد از اينجا يه تيكه شلنگ دو متري با خودتون ببريد
يادش بخير ... ولي خداييش غربيا به نظرم كثيفترين ادما هستند تو مستراباشون اب نيست همه با دستمال من موندم چطور اينا بو نميدن
من نميدنم شب عدسي بخورند و اسهال بگيرند بدون اب چيكار ميكنند حتما اگه خواستيد بريد از اينجا يه تيكه شلنگ دو متري با خودتون ببريد
عمو متاسفانه جنگ نرم سخت بر جوانان تاثیر گذاشته و سیاه نمایی دشمن، خودباوری رو از دلها برده و بیگانه پرستی رو جایگزین کرده.
تازه نجیب هم ندارن اونجا.
من آشنا و فامیل زیاد دارم اونور، اصلا حاضر نیستن بیان اینور نه اینکه نتونن، خیلی راحت هم میتونن ولی نمیان. با عزت و افتخار دارن زندگی میکونن همه هم وضعشون خوبه.
فقط وقتی کسی از فامیلهای نزدیک بلایی سرش بیاد میان یا وقتی پیر میشن دیگه میخوان غذل رو بخونن میان تو وطن بمیرن.
فقط اینجا هست که یک شبه میشه 100 میلیونو کرد 300 میلیون
به فرض كه گيريم پولداره ميتونه يه شبه اينجا ١٠ مليارد در بياره خوب الان مثلا با سرمايه ي مثلا ٢٠٠ ٣٠٠ مليارد مغزش خرابه اينجا مونده يا به خاطر مستراباي اونجا كه اب نداره نميره ؟
برای چی باید بره مگه خرجش اینجا چقدر میشه؟
مگه نميگن اونجا بهشته شما اگه يه جا خرابه باشه و يه جا اخر فناوري و مدرنيسم و از همه نظر توپ كدوم يكي رو انتخاب ميكني در صورتي كه شرايط هر دوشو داشته باشي ؟
الان بحث روی چیه؟عزيز چرا همتون اينجوري جواب ميديد !
بنده نگفتم با غرب مخالفم اسم يوزر هم اسكافيلد اسم شخصيت كارتوني مورد علاقه بنده هست چه ربطي به سوال من داشت !
سوال روشن هست شما يا اون كسي كه اينجا رفته بگه ببينيم چي باعث ميشه همه از اونطرف تعريف كنند ؟ اينكه شما چيزي بشنويد درست نيست منم خيلي چيزا صبح تا شب ميشنوم دليل بر خوبي اونطرف به من بديد
اونطرف هم يكي بشينه پاي شبكه هاي ايران كه صبح تا شب تبليغ ايران رو داره ميكنه فكر ميكنه ايران خداس
من نیما هستم.90 درصدتون آزادی توی ایران و غرب رو فقط س.ک.س میدونید.
متاسفم براتون
Sent from my WT19i
عمو تو که آبروی هرچی #@#شعر رو بردی!!عمو مسایل انسانی و بشر دوستانه و کلن هر غلطی که انسان تو این دنیا می کنه نهایتش به جلب توجه جنس مخالف و بدست آوردن جنس مخالف ختم می شه. :snitch:
خورشید هیچگاه در بریتانیای کبیر غروب نمیکند!اگه غرب خوبه پس چرا خورشید از سمت شرق در میاد؟
رفت..مگه چاخان نگفتی با داشت رفتی ممالک خارجی و از افتخاراتتون تو مستراح داشتی تعریف میکردی؟(همون تاپیک تجربیات سفر)
خداييش منم فاميل و افراد پولداري ميشناسم كه يا رفتن برگشتن يا گفتن اونجا همون قدر كه زيبايي داره همون قدر هم سختي رو بايد در بعضي مسال تحمل كني و فقط اين نيست كه همش بهشت باشه
من سوالم اينه چرا اكثر پولدارها نميرن اونجا زندگي كنند با اين همه سرمايه من از بين شايد ده ملياردري كه بشناسم دو تاشون رفتن اونام ميگن به خاطر بچه ها اونجا هستيم !!! يا يه معلم زن امريكايي داشتيم بش ميگفتيم برا چي اومدي اينجا ميگفت اينجا امنيت هست !!! نميدونم چرا تو شرايط الان تاكسيرونه از غرب و زيباياش كه تا حالا تجربه نكرده ميگه و روياي زندگي ولي پولدار نميره اونجا با اينكه تجربه هم داره
نه اونجا انقدر بهشت هست نه اينجا انقدر لجن فكر كنم
البته اگر دكتر اين چند ماهه مملكت رو با خودش نبره فضا
برای اونی که میلیونره فرقی نمیکنه بهشتش همینجاست . پولی که اینجا میتونه دربیاره اون ور نمیتونه .
اکثر این پولدارهایی که میگید، دستشون تو دلارهای نفتیه و با مسئولان رده بالا دستشون تو یه کاسه هست. منم بودم همچین موقعیتی رو ول نمیکردم!
پس يا پول بيشتر رو ترجيح ميده به همه ي اون امكانات و زيبايايي كه بعضيا از غرب ميگن
يا طرف با سرمايه ٢٠٠ مليارد مخش خرابه كه بازم ميخواد پول دربياره مثلا تو سن ٤٠ سالگي و همه ي اون امكانات كه هر روزه ميشنويم رو رها ميكنه و همين جا مونده
زیبایی های که میگی برای هر کس یک مفهومی داره، خیلی ها که میگی اینجا موندن و نمیرن چون نمیتونن خودشون رو با قوانین اونجا وفق بدن. اینجا هر شکری بخوان میتونن بخورن و با پول حلش کنن یا حتی بودن پول چون خر تو خره ، خودشون رو نمیتونن با جوامع مترقی وفق بدن ( البته همه اینطور نیستن ولی بیشترشون تو کارشون بری میفهمی)
اونجا باید زحمت بکشی ، ولی در عوض خوب هم پول در میاری، ولی اینجا طرف تقی به توقی میخوره سرمایش ده برابر میشه بدون اینکه قدمی در راه پیشرفت جامعه برداشته باشه، حالا بنظرت همچین آدمی میتونه بره تو جامعه ای که قانون حرف اول رو میزنه زندگی کنه.