من تو این تاپیک لایک گرفتم ولی اینجا نمی بینمش!
مگه این بخش هم دکمه لایک داره؟
پس چرا دیده نمیشه؟
این اتفاق عجیب برای من هم یک بار افتاد.خوشحالم که سالمم و توهم نداشتم
من خودم بارها به دوستان در سبک زندگی یا همون گفتگوی آزاد لایک ها دادم
ولی نیمیگم چطوری خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خوب حالا چون اصرار می ورزید گویم :دی
با تاپاتاک گویا میشه ، من همیشه اینجوری لایک میدم
حالا اين لايک فايده ش چيه؟جدي
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2
حالا اين لايک فايده ش چيه؟جدي
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 2
like
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
کلا 98% مردم دنبال تقلید هستن..یه عده از گزشتگان.. یه عده هم از غربی ها..روشنفكر نماي عزيز ميره غرب مياد و ميگه اونجا بهشته :
مياد اينجا مشروب ميخوره چرا چون اونجا ازاد بوده يا ازشون ميخواد تقليد كنه
مياد اينجا تو تاكسي خودشو ميچسبونه به پسر يا دختر چون اونجا ديده دختر و پسر تو خيابون همديگرو بقل كردن
مياد با خودش يه سگ راه ميندازه تو خيابون چون پيش خودش كلاس داره
مياد اينجا يه سري شكل و شمايل ظاهري از يه سري گروهاي اونطرف ديده از خودش در مياره
مياد اينجا از اونا اخلاق بي تفاوت بودن رو ياد ميگيره و اينجا يكي خورد زمين ميگه گور باباش
و و و
بعد در عوض پيش هر كس ميشينه از تميزي خيابوناي اونور حرف ميزنه از اينكه همه ساده و زندگي راحتي دارند ميگه از اينكه اونور نظم دارند از اينكه اونور سر ساعت هست از اينكه اونور رانندگيشون حرف نداره از اينكه اونور دروغ نميگن يا تعارف الكي نميكنند .... بعد خود روشنفكر نما اينجا دروغ ميگه اشغال ميريزه بي نظم هست تجملاني زندگي ميكنه چشم چرون هست
متاسفانه تقليد از زشتياي غرب كه زشتياي فرهنگشون از بدي هاي فرهنگ ما خيلي زشت تر هست در عوض تعريف و تمجيد از قسمت خوب فرهنگشون ، ولي فقط تعريف !،
ايران رو به گه كشيدن بعد حرف از غرب ميزنند
بعدم ميان ميگن اينجا همه اينطوري هستن نميشه ما از خودمون شروع كنيم چطور از فرهنگ ريده غرب بلدي تقليد كني به تنهايي
چیزی جز گوز گوز الکی نیست!!مسلمان نماي عرب پرست ايراني نماي عزيز. ايرانو شما به گه کشيدين.با افکار متحجر قرون وسطايي خودتون.هوشنگ خان الان مشکل مملکت جووني نيست که يه سگ مي گيره تو دستش يا دختري که پر روسريش يه سانت رفته عقب.مشکل اون حاج آقاييه که صبح تاشب حمدوسوره و صلوات زمزمه مي کنه نماز و روزه ش به جا و سر وقت ولي پشت پرده ميلياردي مي.دزده عين يه زالو خون ملتو مي مکه.ايران يکي از فاسد ترين سيستمهاي اقتصادي دنيا رو داره علتش مي دوني چيه چون يه ابزار فوق العاده قوي به نام اسلام دارن که گه کاريشون رو باهاش مخفي کنن
ريدين به مملکت با اين افکارتون.
حيف ايراني که به شما بگن .فک نکنم توي کل تاريخ دنيا همچين ايران حقير و ضعيفي تجربه کرده باشه.
کلا اين نسل و نسل قبلي تر زدن به مملکت
خوب شد حداقل مدتی مستعمره بودیم.وگر نه وضعیتمون خیلی بدتر از اینا می بود!!منم با شما نبودم کلي گفتم
ببينيد بذار موضوع رو با يه مثال شرح بدم
ملت ما مثل يه بچه يتيمي مي مونه که زير دست نامادري ناخلف به جاي اينکه اصول زندگي سالم رو ياد بگيره روشهاي دزدي و کلاهبرداري و دروغ گفتن رو ياد ميگيره .از اين بچه چه انتظاري داري؟
وقتي تو مملکتمون از سنين پايين توي مدارس به جاي اينکه مسئوليتهاي اجتماعي رو بهش آموزش بدن و با مفهوم هويت ملي آشناشون کنن يه مشت جفنگيات و خرافات به خوردشون مي دن چه انتظاري داري؟فکر کردي اون ور آب چرا مردمشون به مسئوليتهاي اجتماعي پايبندن؟
درباره ي غرب که گفتي هم بذار يه موضوعو روشن کنم هرتکنولوژي که الان دوروبرت ميبيني از کامپيوتر و اينترنتي که باهاش اومدي اينجا تا ماشين و تلويزيون و.... همه در نتيجه ي تفکرات همين غربي هاست تاکيد مي کنم درنتيجه ي همه ي تفکراتشون حتي اون تفکرات واعمالي که فک مي کني زشت هستن.حقيقت اينه که کشور ما ازهمه نظرحداقل 300سال از همون کشورهايي که.گفتي عقبه.
انضافا اگه سیستم ایران اروپایی بشه...80%پولدار ها پولشون چند ساله تموم میشه..گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده !
هر کی ایران رو دوست داره بفرمایید مال شما بمونید همینجا
در جواب یکی که یادم هم نیست کی بود شاید خود استارتر بود باید بگم : جانم اونی که 10 میلیارد پول داره اینجا ، میدونی چرا نمیره از ایران چون با اصول و برپایه تجربه کاری و علم و دانش پولش رو بدست نیاورده . یه اصطلاح زشتی داره نمیشه اینجا گفت . یکی از خوبی هایی که اونجا داره اینه که هر ننه قمری که پول داره و راه نمیدن واسه همین اونجا شده جهان اول ما شدیم جهان سوم . زندگی اونجا حساب کتاب داره حالا من هر چی بگم شما زندگی نکردی نمیدونی
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده !
در جواب یکی که یادم هم نیست کی بود شاید خود استارتر بود باید بگم : جانم اونی که 10 میلیارد پول داره اینجا ، میدونی چرا نمیره از ایران چون با اصول و برپایه تجربه کاری و علم و دانش پولش رو بدست نیاورده . یه اصطلاح زشتی داره نمیشه اینجا گفت . یکی از خوبی هایی که اونجا داره اینه که هر ننه قمری که پول داره و راه نمیدن واسه همین اونجا شده جهان اول ما شدیم جهان سوم . زندگی اونجا حساب کتاب داره حالا من هر چی بگم شما زندگی نکردی نمیدونی
[من چيزي از افتخارات تاريخي ايران نگفتم .گفتم ايران تو يه دوره ي ضعيف قرار داره.نه فقط از،لحاظ اقتصادي.از همه نظر فرهنگي،اجتماعي هنري و ...چیزی جز گوز گوز الکی نیست!!
اگه تاریخ رو نداشتیم چی می گفتیم؟!
تجربه نشون داده تمام کسایی که ادعای شخصیت میکنن.عزت نفس (اعتبار خودشون پیش خودشون) ندارن و فقط با کلام میخوان خودشون رو بکشن بالا...
ما هم فقط گوز گوز الکی میکنم و اگه از دور خودمون رو آنلالیز بکنیم فرق زیادی با تاجیکستانی ها و افقانی ها نداریم..
اونا هم اگه بری بینشون می بینی بینهایت توی توهم هستن از خودشون واسه خودشون غول ساختن..
چیزی جز گوز گوز الکی نیست..
پ ن : (عموم مردم رو گفتم وگر نه کاری به بزرگان ایرانی ندارم)
اينو قبول دارم در کل توي 300 سال اخير ايرانيها هيچکار مثبتي انجام ندادن.خوب شد حداقل مدتی مستعمره بودیم.وگر نه وضعیتمون خیلی بدتر از اینا می بود!!
کی میتونست روی چاهای نفت پالایشگاه بزنه؟ ( اگه درآمد فروش از نفت رو نداشتیم الان وضعیتمون خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بدتر از اینا بود!!)
کی ثمره انتقلاب صنعتی فرانسه رو وارد کشور میکرد؟
متخصصین کارخونه عاخوند سازی قم؟!!
دقیقا چون مهارتی ندارن که بخوان با استفاده از اون سرمایه اشون رو افزایش بدن یا حتی نگه اش دارنانضافا اگه سیستم ایران اروپایی بشه...80%پولدار ها پولشون چند ساله تموم میشه..
زشته نمیشه گفت ! یکم اش رو میگم %^&# رو از گوشت کوبیده تشخیص نمیدن !اصطلاح زشتش چیه؟
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده !
شما زندگي كردي ؟ كجا كدوم كشور ؟ چه مدت ؟
اهان يه مشت ادم بيكار نشستن خونه هر كي پولدار هست رو به چشم دزد ميبينند نه عمو همه پولدارا اينجوري كه شما ميگي نيستن اتفاقا اون تازه به دورا رسيده هايي كه تقي به توقي خورده و پولدار شدن و رفتن دبي و برگشتن خودشون گم كردن حالا هم رفتن همگي اونور برا خودشون اقامت گرفتن ميخوان بچه هاشون رو اونجا بزرگ كنند اوني كه با كار و تلاش پول دراورده هيچ وقت اين گوز خورياي كه تازه به دوران رسيده ها انجام ميدن رو انجام ندادن و نخواهند داد
اونوي كه از اول پولدار بوده يا با تلاش پولدار شده و سفر خارجيش هميشه به پا بوده رو برو بشين پاي صحبتاش نه كسي كه تاره به دوران رسيده و يه شبه شده ملياردر و خودشو اصل و نصبشو گم كرده اينا كسايي هستند كه وقتي ميرن اونور خجالت ميكشن بگن ما ايراني هستيم و ديگه فاميل و دوست اشناي خودشون رو نميشناسند و جوري فارسي صحبت ميكنند كه انگار صد سال طرف لاس وگاس بوده و بزرگ شده اونجاست
بله من 1 سال اروپا زندگی کردم
و کاملا هم میشه تشخیص داد که چه کسی اصیل هست و از اول پولدار بوده و چه کسی یک شبه پولدار شده . و کسی هم که به قول شما تازه به دوران رسیده باشه و یک شبه پولدار شده باشه مطمئن باش که از راه درستش نبوده . اینو میگم چون دور و برم توی فامیل و یکی از دوستان هم دانشگاهی دقیقا اینجوری بودن . عکس بچگی طرف رو نگاه کنی انگار کمینه امداد امام (ره) بهشون کمک میکرده بعد حالا بیا و ببین ! و اینم بگم که همین آدم ها هستن که میرن اونور و اسم ایران و ایرانی رو به لجن میکشن ! یارو باباش روحانی هست بعد بیا ببین پسر و دخترش چجوری لباس میپوشن . اینجور آدم ها که با پول من و شما میان خارج به هیچ جایی هم نمیرسن این رو شما مطمئن باش
آدم های معمولی هم میرن اونجا کار میکنن درس میخونن زحمت میکشن و واسه خودشون یکسی میشن
باز میگم شما چون زندگی نکردی نمیدونی . تازه سفر هم بازم بستگی به کشورش داره . اصول زندگی در اروپا 180 درجه با امارات و تایلند و ترکیه فرق میکنه . ندیدم آدمی رو که بیاد اروپا شده 2 ماه بمونه بعد برگرده ایران و افسردگی نگیره .
یعنی بعضی وقت ها فکر میکنم ما همه مردیم و چون توی زندگی مون بدی کردیم افتادیم توی جهنم . اینجا واقعا جهنمه
بله من 1 سال اروپا زندگی کردم
و کاملا هم میشه تشخیص داد که چه کسی اصیل هست و از اول پولدار بوده و چه کسی یک شبه پولدار شده . و کسی هم که به قول شما تازه به دوران رسیده باشه و یک شبه پولدار شده باشه مطمئن باش که از راه درستش نبوده . اینو میگم چون دور و برم توی فامیل و یکی از دوستان هم دانشگاهی دقیقا اینجوری بودن . عکس بچگی طرف رو نگاه کنی انگار کمینه امداد امام (ره) بهشون کمک میکرده بعد حالا بیا و ببین ! و اینم بگم که همین آدم ها هستن که میرن اونور و اسم ایران و ایرانی رو به لجن میکشن ! یارو باباش روحانی هست بعد بیا ببین پسر و دخترش چجوری لباس میپوشن . اینجور آدم ها که با پول من و شما میان خارج به هیچ جایی هم نمیرسن این رو شما مطمئن باش
آدم های معمولی هم میرن اونجا کار میکنن درس میخونن زحمت میکشن و واسه خودشون یکسی میشن
باز میگم شما چون زندگی نکردی نمیدونی . تازه سفر هم بازم بستگی به کشورش داره . اصول زندگی در اروپا 180 درجه با امارات و تایلند و ترکیه فرق میکنه . ندیدم آدمی رو که بیاد اروپا شده 2 ماه بمونه بعد برگرده ایران و افسردگی نگیره .
یعنی بعضی وقت ها فکر میکنم ما همه مردیم و چون توی زندگی مون بدی کردیم افتادیم توی جهنم . اینجا واقعا جهنمه
چرا؟؟؟من يقين ميدونم الان كسي از جامعه متوسط ما بره اروپا براي زندگي براش جهنم ميشه و نميتونه دوام بياره
من اروپا تا حالا زندگي نكردم ولي ...
ميتونم بپرسم شما چرا ادامه ندادي به زندگي در اونجا البته اگه دوست ميداري جواب بده و اينكه خودت تنهايي زندگي ميكردي و چرخ زندگي رو ميچرخوندي يا نه خرج مخارج و خونه همه چيز فراهم بوده ...
من يقين ميدونم الان كسي از جامعه متوسط ما بره اروپا براي زندگي براش جهنم ميشه و نميتونه دوام بياره