• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سبك زندگي : روشن فكرنماهايي غرب زده بيان تو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
روشن فکری واقعی در پرتو تفکر دین مدارانه است مابقی انحراف است و تاریکی.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
دوستان روشنفکر و روشنفکرنما ادامه بدید بحث رو.

غرب زدگی آفتی است که ار غرب می‌آید و ما کشورهای جهان سومی و از پیشرفت وامانده را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب زده ریشه و بنیادی ندارد، هرهری مآب و سرتاپا از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.
جلال در این باره می‌گوید: «غرب زدگی می‌گویم همچون وبازدگی. و اگر به مذاق خوشایند نیست، بگوییم همچون سرمازدگی یا گرمازدگی. اما نه، دست کم چیزی است در حدود سن زدگی».
و در جای دیگر: «آدم غرب زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است.» "جلال آل احمد"

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
غرب‌گرایی (به فرانسوی: Occidentalisme)‏ جریان خاص فرهنگی است که در نتیجه آن جامعه یا بخشی از آن، فرهنگی را که در جهان غرب به دنبال رنسانس و رفرمیسیون و انقلاب صنعتی به وجود آمده‌است، به طور کامل یا به صورت جزئی اقتباس می‌کند. غربزدگی نیز گفته می‌شود.

از نظر جامعه شناسی غرب‌گرایی یکی از انواع دگرگونی فرهنگی محسوب می‌شود. برخی از جامعه شناسان این پروسه را دگرگونی اجتماعی نامیده‌اند ولی به نظر می‌رسد که اصطلاح دگرگونی فرهنگی شامل‌تر و جامع‌تر است.

[h=2]غرب‌گرایی در ایران [/h] آغاز غرب گرایی در ایران را می توان با عصر ناصری قاجار دانست که با سفرهای متعدد ناصرالدین شاه قاجار به فرنگ استمرار یافت و در عصر پهلوی دوم به اوج خود رسید. از چهره های پیشتاز غربگرایی در ایران می توان آخوندزاده، میرزا ملکم خان و تقی زاده را نام برد.[SUP][/SUP]

[h=2]غربگرایی در امپراطوری عثمانی [/h] ناکامی ترکان در تلاش برای فتح وین در سال (۱۰۹۵ ه ق - ۱۶۸۳ میلادی)، سقوط منطقه آزوف به دست روس‌ها در (۱۱۱۱ ه ق - ۱۶۸۳ میلادی) و دادن شبه جزیره مسلمان نشین کریمه به روسیه از جمله وقایعی بود که به تدریج عثمانی‌ها را آگاه به ضعف خویش در برابر غرب کرد. پس از شکستهای پی در پی از غرب، عثمانی‌ها بدین نتیجه رسیدند که رمز پیروزی غرب در برتری نظامی و جنگی‌شان نهفته‌است و از این رو باید شیوه جنگی و نظامی غرب اقتباس گردد. نقطه آغاز جریان غربگرایی همین احساس بود. از قرن هفدهم اصلاح طلبانی در امپراتوری عثمانی در صدد برآمدند برای تقویت مجدد امپراتوری دست به اصلاحات بزنند.

غرب‌گرایی - ویکی‌پدیا

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
آقا چرا جمله نیم خطی میگی خوب بیا 3 خط بنویس بفهمیم چی میگی

چه انتظارا.این بابا همینم از رو کتابچه ای چیزی کپی میکنه . اگه مغز داشت که شغل شریف پست زنی در فروم ها رو انتخاب نمیکرد که.

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
من ارادت خاصی سید حسن نصرالله (ج) دارم.
ایا جایز هست برم لبنان و در اونجا زندگی کونم.

به به به به چه توفیقی بزرگتر از زندگی زیر سایه سید حسن نصرالله
خدانصیبتان کند.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
به به به به چه توفیقی بزرگتر از زندگی زیر سایه سید حسن نصرالله
خدانصیبتان کند.

انشاالله خدا نصيب شما کنه زير اون بزرگوار زندگي کنيد
جضاکمولاهو خيرا

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
انشاالله خدا نصيب شما کنه زير اون بزرگوار زندگي کنيد
جضاکمولاهو خيرا

زندگی کردن زیر ایشان هم لیاقت می خواهد که نصیب هر کسی نمی شود.
زندگی زیر عبای سید حسن نصر الله بهتر از زندگی در کاخ های اوباما و بوش است.

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70

داداش من به این کارا کار ندارم ولی این عربا مثل آخوندای تو ایان نیستنا . شاید بتونه زیر این ایرانیاش دووم بیاری ولی من شنیدم عربا ..رشون خیلی کلفته. مواظب باش سعادت منجر به شهادت نشود.

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238

شنیدم زیر عبای سید کلی از این خانومهای جوان لبنانی مشغول خدمت هستند ، درسته آیا؟

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
روشنفكر نماي عزيز ميره غرب مياد و ميگه اونجا بهشته :
مياد اينجا مشروب ميخوره چرا چون اونجا ازاد بوده يا ازشون ميخواد تقليد كنه
مياد اينجا تو تاكسي خودشو ميچسبونه به پسر يا دختر چون اونجا ديده دختر و پسر تو خيابون همديگرو بقل كردن
مياد با خودش يه سگ راه ميندازه تو خيابون چون پيش خودش كلاس داره
مياد اينجا يه سري شكل و شمايل ظاهري از يه سري گروهاي اونطرف ديده از خودش در مياره
مياد اينجا از اونا اخلاق بي تفاوت بودن رو ياد ميگيره و اينجا يكي خورد زمين ميگه گور باباش
و و و
بعد در عوض پيش هر كس ميشينه از تميزي خيابوناي اونور حرف ميزنه از اينكه همه ساده و زندگي راحتي دارند ميگه از اينكه اونور نظم دارند از اينكه اونور سر ساعت هست از اينكه اونور رانندگيشون حرف نداره از اينكه اونور دروغ نميگن يا تعارف الكي نميكنند .... بعد خود روشنفكر نما اينجا دروغ ميگه اشغال ميريزه بي نظم هست تجملاني زندگي ميكنه چشم چرون هست

متاسفانه تقليد از زشتياي غرب كه زشتياي فرهنگشون از بدي هاي فرهنگ ما خيلي زشت تر هست در عوض تعريف و تمجيد از قسمت خوب فرهنگشون ، ولي فقط تعريف !،

ايران رو به گه كشيدن بعد حرف از غرب ميزنند

بعدم ميان ميگن اينجا همه اينطوري هستن نميشه ما از خودمون شروع كنيم چطور از فرهنگ ريده غرب بلدي تقليد كني به تنهايي

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
مسلمان نماي عرب پرست ايراني نماي عزيز. ايرانو شما به گه کشيدين.با افکار متحجر قرون وسطايي خودتون.هوشنگ خان الان مشکل مملکت جووني نيست که يه سگ مي گيره تو دستش يا دختري که پر روسريش يه سانت رفته عقب.مشکل اون حاج آقاييه که صبح تاشب حمدوسوره و صلوات زمزمه مي کنه نماز و روزه ش به جا و سر وقت ولي پشت پرده ميلياردي مي.دزده عين يه زالو خون ملتو مي مکه.ايران يکي از فاسد ترين سيستمهاي اقتصادي دنيا رو داره علتش مي دوني چيه چون يه ابزار فوق العاده قوي به نام اسلام دارن که گه کاريشون رو باهاش مخفي کنن
ريدين به مملکت با اين افکارتون.
حيف ايراني که به شما بگن .فک نکنم توي کل تاريخ دنيا همچين ايران حقير و ضعيفي تجربه کرده باشه.
کلا اين نسل و نسل قبلي تر زدن به مملکت

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
مسلمان نماي عرب پرست ايراني نماي عزيز. ايرانو شما به گه کشيدين.با افکار متحجر قرون وسطايي خودتون.هوشنگ خان الان مشکل مملکت جووني نيست که يه سگ مي گيره تو دستش يا دختري که پر روسريش يه سانت رفته عقب.مشکل اون حاج آقاييه که صبح تاشب حمدوسوره و صلوات زمزمه مي کنه نماز و روزه ش به جا و سر وقت ولي پشت پرده ميلياردي مي.دزده عين يه زالو خون ملتو مي مکه.ايران يکي از فاسد ترين سيستمهاي اقتصادي دنيا رو داره علتش مي دوني چيه چون يه ابزار فوق العاده قوي به نام اسلام دارن که گه کاريشون رو باهاش مخفي کنن
ريدين به مملکت با اين افکارتون.
حيف ايراني که به شما بگن .فک نکنم توي کل تاريخ دنيا همچين ايران حقير و ضعيفي تجربه کرده باشه.
کلا اين نسل و نسل قبلي تر زدن به مملکت

اونطرف رفتي ؟ چرا ناراحت شدي عزيز من كه با شما نبودم كلي به كساني گفتم كه ريدن ميخواد حاج اقا باشه ميخواد پولدار باشه ميخواد دكتر باشه تو هر قشري خوب و بد داريم هر كي ريده تو ايران رو ميگم چيز بدي نگفتم منظورم اينه غرب خيلي قشنگي داره كه چرا هيچوقت اونا رو ياد نميگيريم ...

نظر من اينه كه اصلا حجاب ازاد بشه يا هر چيز ديگه ولي اين درست نيست كه ما تو غرب اشغال نريزيم و بيايم اينجا اشغال بريزيم و از غرب و خيابوناش تعريف كنيم هيچ ربطي هم بعضي چيزا نه به مذهب دار نه سيستم نه ... تا ادم خودش درست رفتار نكنه كاريش نميشه كرد

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
اونطرف رفتي ؟ چرا ناراحت شدي عزيز من كه با شما نبودم كلي به كساني گفتم كه ريدن ميخواد حاج اقا باشه ميخواد پولدار باشه ميخواد دكتر باشه تو هر قشري خوب و بد داريم هر كي ريده تو ايران رو ميگم چيز بدي نگفتم منظورم اينه غرب خيلي قشنگي داره كه چرا هيچوقت اونا رو ياد نميگيريم ...

نظر من اينه كه اصلا حجاب ازاد بشه يا هر چيز ديگه ولي اين درست نيست كه ما تو غرب اشغال نريزيم و بيايم اينجا اشغال بريزيم و از غرب و خيابوناش تعريف كنيم هيچ ربطي هم بعضي چيزا نه به مذهب دار نه سيستم نه ... تا ادم خودش درست رفتار نكنه كاريش نميشه كرد

منم با شما نبودم کلي گفتم
ببينيد بذار موضوع رو با يه مثال شرح بدم
ملت ما مثل يه بچه يتيمي مي مونه که زير دست نامادري ناخلف به جاي اينکه اصول زندگي سالم رو ياد بگيره روشهاي دزدي و کلاهبرداري و دروغ گفتن رو ياد ميگيره .از اين بچه چه انتظاري داري؟
وقتي تو مملکتمون از سنين پايين توي مدارس به جاي اينکه مسئوليتهاي اجتماعي رو بهش آموزش بدن و با مفهوم هويت ملي آشناشون کنن يه مشت جفنگيات و خرافات به خوردشون مي دن چه انتظاري داري؟فکر کردي اون ور آب چرا مردمشون به مسئوليتهاي اجتماعي پايبندن؟
درباره ي غرب که گفتي هم بذار يه موضوعو روشن کنم هرتکنولوژي که الان دوروبرت ميبيني از کامپيوتر و اينترنتي که باهاش اومدي اينجا تا ماشين و تلويزيون و.... همه در نتيجه ي تفکرات همين غربي هاست تاکيد مي کنم درنتيجه ي همه ي تفکراتشون حتي اون تفکرات واعمالي که فک مي کني زشت هستن.حقيقت اينه که کشور ما ازهمه نظرحداقل 300سال از همون کشورهايي که.گفتي عقبه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا