- نوشتهها
- 7,193
- لایکها
- 16,499
روشن فكرنماهايي غرب زده یعنی چی؟
اسم تاپیک یه چیزه.. بحثی که باز کردن یه چیز دیگه ست!!
روشن فكرنماهايي غرب زده یعنی چی؟
روشن فکری واقعی در پرتو تفکر دین مدارانه است مابقی انحراف است و تاریکی.
غرب زدگی آفتی است که ار غرب میآید و ما کشورهای جهان سومی و از پیشرفت وامانده را مانند طاعون گرفتار و بیمار میکند. آدم غرب زده ریشه و بنیادی ندارد، هرهری مآب و سرتاپا از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید میکند.
جلال در این باره میگوید: «غرب زدگی میگویم همچون وبازدگی. و اگر به مذاق خوشایند نیست، بگوییم همچون سرمازدگی یا گرمازدگی. اما نه، دست کم چیزی است در حدود سن زدگی».
و در جای دیگر: «آدم غرب زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بیاعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علیالسویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است.» "جلال آل احمد"
کسی نتونست 3 تا دلیل محکم بگه برای تو ایران موندن؟
آقا چرا جمله نیم خطی میگی خوب بیا 3 خط بنویس بفهمیم چی میگی
1-آقا
2-مقام معظم *****
3-*************
من ارادت خاصی سید حسن نصرالله (ج) دارم.
ایا جایز هست برم لبنان و در اونجا زندگی کونم.
به به به به چه توفیقی بزرگتر از زندگی زیر سایه سید حسن نصرالله
خدانصیبتان کند.
انشاالله خدا نصيب شما کنه زير اون بزرگوار زندگي کنيد
جضاکمولاهو خيرا
زندگی کردن زیر ایشان هم لیاقت می خواهد که نصیب هر کسی نمی شود.
زندگی زیر عبای سید حسن نصر الله بهتر از زندگی در کاخ های اوباما و بوش است.
زندگی کردن زیر ایشان هم لیاقت می خواهد که نصیب هر کسی نمی شود.
زندگی زیر عبای سید حسن نصر الله بهتر از زندگی در کاخ های اوباما و بوش است.
مسلمان نماي عرب پرست ايراني نماي عزيز. ايرانو شما به گه کشيدين.با افکار متحجر قرون وسطايي خودتون.هوشنگ خان الان مشکل مملکت جووني نيست که يه سگ مي گيره تو دستش يا دختري که پر روسريش يه سانت رفته عقب.مشکل اون حاج آقاييه که صبح تاشب حمدوسوره و صلوات زمزمه مي کنه نماز و روزه ش به جا و سر وقت ولي پشت پرده ميلياردي مي.دزده عين يه زالو خون ملتو مي مکه.ايران يکي از فاسد ترين سيستمهاي اقتصادي دنيا رو داره علتش مي دوني چيه چون يه ابزار فوق العاده قوي به نام اسلام دارن که گه کاريشون رو باهاش مخفي کنن
ريدين به مملکت با اين افکارتون.
حيف ايراني که به شما بگن .فک نکنم توي کل تاريخ دنيا همچين ايران حقير و ضعيفي تجربه کرده باشه.
کلا اين نسل و نسل قبلي تر زدن به مملکت
اونطرف رفتي ؟ چرا ناراحت شدي عزيز من كه با شما نبودم كلي به كساني گفتم كه ريدن ميخواد حاج اقا باشه ميخواد پولدار باشه ميخواد دكتر باشه تو هر قشري خوب و بد داريم هر كي ريده تو ايران رو ميگم چيز بدي نگفتم منظورم اينه غرب خيلي قشنگي داره كه چرا هيچوقت اونا رو ياد نميگيريم ...
نظر من اينه كه اصلا حجاب ازاد بشه يا هر چيز ديگه ولي اين درست نيست كه ما تو غرب اشغال نريزيم و بيايم اينجا اشغال بريزيم و از غرب و خيابوناش تعريف كنيم هيچ ربطي هم بعضي چيزا نه به مذهب دار نه سيستم نه ... تا ادم خودش درست رفتار نكنه كاريش نميشه كرد